www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Гаврата

Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гаврата
Планинец
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Силно съм изненадан от нещата които се случват,сега с пълна сила ще проличи какви сме всъщност...тъжно.Не ми стана ясно защо Елтимир се засегна,но той нее малък и би трябвало да знае какво прави...а ние си затъваме.
PM
Bell
Публикувано на: 10.3.2007, 19:37
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

По темата ще кажа само, че се учудвам на реакцията на бащата и роднините на това момче!!!

Аз само докато го четях ми пламнаха бузите и за пореден път съжалих, че съм се родила жена, защото ако бях мъж щях да отида и да му изкъртя бушоните на тоя мръсен пумияр!!!

Когато нещо такова се случи с детето ти какво остава??? Разбирам, че всеки си гледа работата в България, но може ли да не реагираш, когато става дума за твоето собствено семейство?

Това, ако беше моя баща щеше да ги взриви всичките тия нещастници в съвсем буквален смисъл!!! Вече се е случвало нещо подобно...някои тука, които ме познават повече, знаят, че като малка са ме отвличали цигани, които баща ми така изкърти от бой, че накрая него го прибрала милицията в колата!!! Направо е щял да ги отрепе!!! smil4334af067a7a3.gif

Така че се чудя как може тия хора нищо да не правят, както случаят със сестрите Белнейски - и там нямаше отмъщение?! Не само, че не смеят да реагират, ами не смеят и да говорят!

Хората се побъркаха, нищо не е способно да ги накара да реагират! Направо незнам какво да кажа!!! smil4334aa21c9ca7.gif

PM
Севар
Публикувано на: 10.3.2007, 20:26
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Бащата е физически съсипан човек. С 20-години стаж в Хлор-Девня.
Изглежда на 65-70, а е на 48. С наскоро оперирано коляно. Те не могат да се защитят сами. Това е проблем на цялата нация, а не само на жертвите.
Не ги беше страх да говорят, но просто медиите ги е страх да публикуват. Само www.varna-sport.com следи случая, другите потулиха всичко, както навремето потулваха всичко свързано с медичките. А сега се правят на техни спасители с лентичките "не сте сами". Залъгали са хората, че ще има справедлив съд, но нещо ми говори, че изрода ще го оправдаят или ще му дадат някоя смешна присъда. Интересното е, че според сегашното кривосъдие насилството е сред леките престъпления. Нещо като да гепиш компоти от някое мазе.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Запознат
Публикувано на: 10.3.2007, 20:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

От разговори с други хора научих, че срещу този изверг Несрин са правени през изтеклите няколко години няколко жалби за саморазправа с други хора от село Генерал Киселово, нанасяйки им тежък побой. Има и свидетели, които са готови да потвърдят дерибействата му. Лично кметицата Петранка Господинова, която уважават много в това село е внасяла жалбите до ПУ Вълчи дол, стана ясно от местните хора. Парадокс е, че такива жалби липсват в полицейското управление. Дали това е случайно преценете сами. В селото местния полицай се казва Иван от Вълчи дол, пише на врата в кметство Генерал Киселово. Може той да има повече информация в главата си, отколкото знаят неговите началници.

П.П. Тошко, стига стоя в нея Варна ами отиди там в него участък и си свърши работата! Нали за това ти плаща държавата?
Между другото, съгледвача, дето си го пратил там е разкрит!
PM
Запознат
Публикувано на: 14.3.2007, 14:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

User posted image
PM
Запознат
Публикувано на: 14.3.2007, 14:58
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

User posted image
PM
Запознат
Публикувано на: 14.3.2007, 18:16
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Мъжът, който тероризирал години наред варненското село Генерал Киселово....започва статията на първата снимка.

Аз точно на това искам да Ви обърна внимание най-вече. Не може органа на реда (селския полицай), неговия началник и т.н. да не знаят за тези случаи.

Този полицай ходи всеки ден на работа в това село. Познава поименно всеки, който живее там. Злодеите в това село не са стотици милиарди за да не стига ресурса на полицията да опише всичките тежки престъпления. Какво искам да Ви кажа с това?

Искам да Ви посоча драги съфорумци, как Вие полицаи, прокурори, съдии, адвокати, терористи от ДС и други мафиоти, сте намесени пряко в престъпленията, като съучастници, защото толерирате и не взимате предвид ежемесечните престъпления на подобни терористи-ваши колеги!

"Терорист на терориста, око не вади!"

Знам че четете сайта ни, също така знам, че няма да вземете отношение към темата, защото сте роби на една терористична мрежа.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 14.3.2007, 18:27
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Точно това имах предвид! Ние трябва да насочим своите усилия към онези институции и структури, които закрилят тероризма. Ако от НСС искаха, само за три дни можеха да се справят с бандитската организация ДПС и с нейните талибани. Ако НСС не бяха свързани с наркотрафика, само за три можеха да изловят всички наркотрафиканти. Ако НСС действително беше служба, защитаваща реда и законността в държавата, то тогава България наистина щеше да бъде Държава, а не бандитостан като сега. За случая с гаврата срещу българските момчета вина носи ДПС. Но пък ДПС нямаше да съществува, ако не бе закриляно от ДС. Нека да го кажем по такъв начин, че и най-тъпият да разбере: зад всяко престъпление в България стоят Службите, които вместо да се борят с престъпността, я поощряват.
Това обаче е малко. Проблемът най-сетне трябва да бъде изнесен извън българските граници. Трябва да предизвикаме скандал, който да не може да бъде замазан. Фактите са предостатъчно. Оттук нататък всеки да помисли какво той лично може да направи. Не го ли направим, с нас е свършено. И като отделни личности, и като народ.
PM
Запознат
Публикувано на: 14.3.2007, 18:33
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Ставам инициатор за събирането на имената на всички, които работят като полицаи в полицейските участъци и управления, имената на техните семейства, снимки те им, егн-тата им, родствените им връзки, на какви постове са назначени. Същото се отнася и за другите, които работят като прокурори, съдии, адвокати, терористи от ДС, медии и други уж държавни институции.

Когато проведете поредния си терористичен акт, да знаем кого и къде да го намерим, в случай, че се опитва да се измъква. За 60 години се доказахте, че сте непоправими и аз вярвам, че има начин как да ви бъде наложен Немезис*.

*Немезис-справедливо наложено възмездие, наложено от съответен деятел, предизвикано от действията на криминален контингент
PM
Eлтимир
Публикувано на: 14.3.2007, 18:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не е достатъчно, Запознат. Нека се поучим от китайците, те постъпват мъдро. Сигурно затова въпреки всички превратности, са успели да запазят своята нация и своята държава. Та китайците са се заели да разкажат на цял свят какво се върши в Китай. Нека ние също да разкажем на цял свят какво се върши в България. Нека разкажем за терора, за беззаконието, за всекидневните произволи, за геноцида... Има мвного да се разказва. Нека разкажем всичко, а не някои да ми говорят, че видите ли, "у вас има демокрация". Хайде, нека им наврем в муцуните грозната истина, нека им извадим очите с фактите. Едно е ние да си го знаем, съвсем друго е нашите думи да получат официално признание. Ето, това ще бъде една истинска битка и победата ни ще бъде истинска. Само че трябва малко повече активност. Наготово нищо няма да дойде.
PM
Запознат
Публикувано на: 14.3.2007, 19:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Прав си!
Предложението за събиране на този род информация е само един от аспектите на борбата срещу терористите. Не пречи, а допълва.
PM
Запознат
Публикувано на: 16.3.2007, 14:53
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

От следствения арест, подадоха информация, че не са издържали хората там и снощи е имало сватба, като булката е била Несрин, а зетьовите били доста. Опъвал се той, но по метода на убеждението така наречените от него "гяури" са го склонили, та сега булката е болна. Сега наред бил неговия адвокат.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.3.2007, 17:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (Запознат @ Mar 16 2007, 02:53 PM)
http://www.vestnikataka.com/forum/index.ph...c,5814.150.html

От следствения арест, подадоха информация, че не са издържали хората там и снощи е имало сватба, като булката е била Несрин, а зетьовите били доста. Опъвал се той, но по метода на убеждението така наречените от него "гяури" са го склонили, та сега булката е болна. Сега наред бил неговия адвокат.

Нямаше да е зле, ако е така, но нещо не ми се вярва. Г-н Насран ефенди не е в затвора, а в предварителния арест. Там контролът е доста строг. Даже си мисля, че нещата стоят по точно обратния начин. Прибрали са го, за да го спасят от евентуална саморазправа. Получих съобщения, че от доста места са се заканили и това може да е уплашило неговите покровители. Пак казвам: ударът трябва да бъде насочен срещу тези, които покровителстват и насърчават такива изроди като въпросния Насран ефенди.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Севар, не мисля, че е нормално реакцията на семейството и на общността да се счита за достатъчна! Това не е единичен случай, не само там, ами по цяла България (както ни е известно)!

Сигурно я знаете тая история от края на седемдесетте, за дъртия полковник (или генерал беше - не помня), дето някъв мангал му изнасилил дъщерята и тоя като взел един танк директно в Столипиново - направо ги е газил, поваляйки къща след къща....
Е това е реакция!

По един или друг начин трябва да се реагира, а не да чакаме деня на страшния съд и божието възмездие!

А тия скинари дето само се бият в гърдите, че били младата гвардия, че никой не им вижда качествата, които можели да се впрегнат в една истинска физическа съпротива?! ХАХАХАХАХА!!! Къде са те, когато мангалите и турците изнасилват деца,момичета и момчета?!!! По кръчмите - ето къде!!!

За БНС-то айде няма да отварям дума, да не преча на дипломатическите отношения!

Няма реална съпротива в самия българин - ето там е проблема!!!

PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020