Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Хунор |
Публикувано на: 8.3.2007, 15:24
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
Зверства като тези на по горните снимки стават и днес, даже са си ежедневие полицията и медиите крият. И това е само началото! Скоро ще узаконят проституцията - тогава българските момичета ще работят законно в турските и циганските бардаци. |
antijew |
Публикувано на: 8.3.2007, 15:40
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Елтимир,Хунор е прав.Може би чрез твоето напускане ,част от плана на нашите "приятели"е постигнат. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 16:20
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Като дойде момента, ще разбереш всичко (за Варна), а относно останалата част от изказването ти мисля следното: Прекалено много мислите за политика и съвсем недостатъчно вярвате в Бога и себе си.... Докъде стигнахме живейки според светските закони..?!!! Какво постигнахме..?!!! Аз казвам да живеем според законите на ТАНГРА...!!! А те ми дават пълното право да защитавам своя род, своята земя, и своята кръв... Ако ТАНГРА е с мене, кой ще е против мене..?!!! Който не е с мене, не е с ТАНГРА...!!! Който не е с ТАНГРА е в противовес с цялата вселена...!!! Как този някой ще оцелее, камо ли да просперира..?!!! По закона даден ми от Бог и предците ми, аз съм в правото си да търся сметка, да съдя и да въздавам правосъдие... ЧУДЕСАТА СЕ СЛУЧВАТ ВЪВ ВЯРАТА, КОГАТО ВЪРВИМ ПО БЕЛИЯ ПЪТ НА ЗАКОНА... |
||
Севар |
Публикувано на: 8.3.2007, 16:35
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
po3ok, противопоставянето е на човешка основа, не на религиозна или етническа. Дори, ако беше българин, трябва наказанието да бъде по-сурово.
Ако има нещо, ще ви държа в течение. |
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 16:58
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Тук съм напълно съгласен със Севар! Става дума за МОРАЛ, или по-скоро за липста му... Липсата на МОРАЛ се накзва, без значение на род, кръв или религия... Във ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ са живели съвместно много етноси. Всеки със своята вяра, обичаи и култура... Но всички са били съдени по един закон! Закона на ТАНГРА...!!! Ние сме първите на тази планета, успешно създали многоетническа държава...!!! Тук не ства дума за етническа нетърпимост - ТЯ НЕ Е ПРИСЪЩА НА БЪЛГАРИТЕ Тук става дума за нетърпимост към БЕЗАКОНИЕТО..!!! ЗАКОНА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ - БЪЛГАРИ, ТУРЦИ, ЦИГАНИ, ЕВРЕИ, АРМЕНЦИ и т.н. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 19:50
|
|
Публикувано на: 8.3.2007, 21:29
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Парадокс,благодаря,немаше нужда!Без туй не мога да си намеря място...
Бат Ангеле,на тебе най-малко трее се обяснява начин на писане,изказ,стил ит.н. Севар не те е обидил и ти го знаеш.Ако искаш да ни нахъсаш или стреснеш,няма нужда.Тук работата опира до...администриране,да го нарека,мъдрите се сещат! Идвай тука,недей само да четеш,и да я мислиме... С риск да те обидя,но съм го забелязал това у теб-бързо и някак странно се разсърдваш-в пълен противовес на стила и разбиранията ти,доколкото ги познавам,разбира се. ![]() |
Запознат |
Публикувано на: 8.3.2007, 22:20
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Да, даже по едно време тези "приятелчета" го заместваха, като пишеха вместо него с неговия ник и парола. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 23:16
|
||||
Не съм кандидатсвал за поста "говорител" на Елтимир! Той ме избра сам (честно казано незанам защо) Ако искате да се върне, ще трябва да го накарате да повярва отново (в което се съмнявам с оглед на нещата които ми споделя в момента) в мотивацията и подбудите си.... Не му пишете тук, а на меила... С друго немога да ви помогна по този вапрос... |
||||
Севар |
Публикувано на: 9.3.2007, 1:40
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
"Казват, че пеем последната си песен. Но те не познават теб и мен. Последна ще бъде ако ние тъй решим...."
-Selma / "Dancer In The Dark" |
po3ok |
Публикувано на: 9.3.2007, 3:04
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 ![]() |
...намирисва ми на няква гнилоч. уж обиждания, не знам какво, посредници и подстрекателства. Ей!...
дано не съм прав. ще видим... |
iss |
Публикувано на: 9.3.2007, 10:39
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Така е...не се zнае това теле коч ли е...и се надявах на по конкретно отноШение от някои съфорумци по темата,но те мълчат по въпроса...дано направо да действат или поне да съдействат... ![]() |
||
Иван |
Публикувано на: 9.3.2007, 16:36
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Действа се спокойно и без шум.
Темата е "Гавра", а не е тема за обидите на Елтимир. |
НСъпротива |
Публикувано на: 9.3.2007, 16:55
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 27-November 05 ![]() |
Силата на нашето движение са хората в него,и идеята за България.
Атака срещу движение воини на Тангра винаги е имало и винаги ще има,защото провокаторите знаят, че истината е нашето оръжие и няма как да ни попречат да постигнем нашия идеал. Ще можем ли когато някой ни притисне да отвърнем, без да чакаме помощ от някаде. Не ви ли омръзна да чакате или да се молите все някой друг да ни отваря очите,да ни води,като ние сами можем да го направим? Може да ме оплюете сега, но за мен е глупаво да седим в това положенеи,и да се сърдоточаваме да се харесате на някой за да го накрате да се върне във във форума. Ако Елтимир така е преценил, той е взел това решение, след като го е премислил това доста дълго време,но все още се осеща присъствието му в форума. П.С. Относно репресийте спрямо националисти, скоро ще бъде организиран семинар на тази тема, всеки, който може да помогне или да се включи с идея да пише. Поздрави |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.3.2007, 19:34
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 735 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Нека и не забравяме, че днес е годишнина от турския атентат на гара Буново - 9 март, където загинаха български майки с деца.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |