Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Имаше преди идея...
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.4.2007, 20:40
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 499 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Нападан? Стреляй, мамка му, и това е. Животните разбират само от стрелба, дори да е встрани от тях. Един ден си слезох от планината в града и мноого ми накипя нещо. Просто не го обичам... И отидох да пострелям на двора, ей тъй просто за разтуха. Пуцнах два пъти, дори не съм забелязал, че два мангала са се смръзнали от страх 20 метра вляво от мене. Тихомълком си събраха багажчето и се изнесоха, без въпроси. Въпросите явно ги бяха оставили за някой следващ път... |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.4.2007, 20:45
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 499 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Що? Ако е за удряне по джоба на евреите, турците и комунистите, аз мога да ти предоставя данни за сеч извършвана от мангали под тяхно ръководство. По 1200 лева на месец взема саждата за сеч в българските гори, но това е само официално декларираното. Падат и други благини. После що циганите били по-богати. Ами ония нагоре? В региона на Родопската яка мангалите изсякоха около 80 000 кубика гори, а може би повече. За 2 години. И това - само общинските. Това е все едно да заличиш 80 000 българи. Понеже дървото го смятам за по-свещено същество от циганина. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.4.2007, 21:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Става дума за статистика на цигански истъпления. Който не му допада идеята призовавам да не поства тук в тази тема!
Има достатъчно други теми и нека да не се намесва тук. -------------------- |
Страници: (2) 1 [2] |