www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Имаше преди идея...

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Имаше преди идея...
Йордан_13
Публикувано на: 11.4.2007, 20:40
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 499
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (antijew @ Apr 11 2007, 01:40 PM)
Георги,мисля,че статистиката на циганските престъпления няма да е обективна,защото много хора не са подавали жалби след техните престъпления знаейки,че ще са безрезултатни.Например,аз съм нападан един път,а жена ми два пъти и не сме се жалвали, защото знаем какви ще са резултатите...

Нападан? Стреляй, мамка му, и това е. Животните разбират само от стрелба, дори да е встрани от тях. Един ден си слезох от планината в града и мноого ми накипя нещо. Просто не го обичам... И отидох да пострелям на двора, ей тъй просто за разтуха. Пуцнах два пъти, дори не съм забелязал, че два мангала са се смръзнали от страх 20 метра вляво от мене. Тихомълком си събраха багажчето и се изнесоха, без въпроси. Въпросите явно ги бяха оставили за някой следващ път...

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 11.4.2007, 20:45
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 499
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (georgi_nz @ Apr 11 2007, 06:01 PM)
А може би на неподходящо място съм предложил идеята.
Ще потърся някой пострадали по-сериозно от мангали.
А повярвайте ми - такива има достатъчно. Само да ги издиря.

Що? Ако е за удряне по джоба на евреите, турците и комунистите, аз мога да ти предоставя данни за сеч извършвана от мангали под тяхно ръководство. По 1200 лева на месец взема саждата за сеч в българските гори, но това е само официално декларираното. Падат и други благини. После що циганите били по-богати.
Ами ония нагоре? В региона на Родопската яка мангалите изсякоха около 80 000 кубика гори, а може би повече. За 2 години. И това - само общинските.
Това е все едно да заличиш 80 000 българи. Понеже дървото го смятам за по-свещено същество от циганина.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 11.4.2007, 21:48
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Става дума за статистика на цигански истъпления. Който не му допада идеята призовавам да не поства тук в тази тема!
Има достатъчно други теми и нека да не се намесва тук.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020