Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
19-ти февруари, Левски
Публикувано на: 20.2.2007, 16:30
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Не се изразих правилно за "натрисането".Но за подхода "стъпка по стъпка" мисля,че съм прав.Предполагам,че идеята за обединение по пътя на православието се следва от ръководството на АТАКА доста безкомпромисно с цел да няма,как да кажа,разцепвания,течения некви,които забавят...Днес се показва ясният враг и се търси обединение на тази основа-че дошли мангали,турци дори- е ,това е за цвят...
Сега,това че ни приеха в т.нар.национлистически интернационал-новата група в европарламента,е вид разбиране и възприемане на идеите ни. Оставям настрана материалните облаги от това. |
Eлтимир |
Публикувано на: 20.2.2007, 16:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Един-единствен въпрос. За какъв "цвят" е войната срещу нас? Има ли поне една-единствена причина, поради която "Атака" да оправдае неприязненото си отношение към нас, съчетано с ласкателства към "добрите турци и мангали"?
"Атака" се държи като Америка, не иска да има приятели, а после плаче, че никой не й е приятел. Поне мен поведението на такива като Чуколов и ФелдмЪршала ме карат да мисля, че ако Волен дойде на власт, пърно нас ще натика по лагери. И ни постави за надзиратели "добрите мангали", да ни пазят. Помня един такъв "добър мангал" - Шахо Циганина, който убивал Български легионери в комунистическите лагери. -------------------- |
iss |
Публикувано на: 20.2.2007, 17:23
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Какво zна4и да НАТРЕСЕМ?...и ПРОКРАДВА? Искам да споделя,4е бях много приятно иzненадана от ггрупа младежи,които проявяват огромен интерес и жадуват zа подобна литерарура.... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Публикувано на: 20.2.2007, 18:33
|
|
Исс,в предния си пост казах,че съм сбъркал с изразяването.Но и ти потвърждаваш-група младежи...а народа,масата?Първо трябва да СПРЕМ и отрежем бтв и останалата паплач,зомбираща нацията...
Елтимире,може би завист?...Благородна.Имам предвид АТАКА. Наистина,ще попитам където трябва! |
iss |
Публикувано на: 20.2.2007, 19:02
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
meshter_at ,това което Ще напиШа не е zаяждане с думите от твоя пост а желание да раzясня истинския смисъл на накои от тях... интернационал...Международното дружество на работниците или Първият интернационал се съzдава на събрание на 28.09.1864 г. в "Сент Мартин,с Хол",лондон.Въпреки че наzванието "Интернационал" прави групата да прилича на международен профсъюzен събор,тя всъЩност е масонски събор на елитни социалисти,комунисти,атеисти и сатанисти.....Джеймс Гийом, Швейцарски член на Интернационала и негов летописец,каzва "...В действителност Интернационалът трудно може да бъде считан zа неЩо друго,освен илюминатско масонство с нова маска.Френският историк Е.Е.Фрибург пиШе в 1971 г."Интернационалът намери подкрепа иz цялото свободно масонство."Беz да обръЩат внимание на целта ,с която е съzдаден, водачите на европейските тайни органиzации скоро се влели в него и той бърzо бил погълнат от вече съЩествуваЩи тайни органиzации.По мнение на Уебсър Интернационалът се превърнал просто във вънШната обвивка прикриваЩа мрежа от конспирации" -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 20.2.2007, 21:31
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ще напиша за последно, след което не мисля да се връщам към тази тема. Няма никакво място за завист, тъй като поне на мен и през ум не ми е минавало да политизирам Движението, още по-малко да се боря за депутатско място или нещо подобно. Вярвам, че същото е с останалите наши приятели и съмишленици. Ние не сме конкуренция, нашата функция е съвсем различна. Помагахме на Волен и на "Атака" без да поставяме условия, нито да търсим облаги. И се отдръпнахме тогава, когато от една страна "Атака" почна по необясними причини да воюва с нас, и второ, когато забелязахме, че тази партия няма намерение да следва общонационални цели. Вместо това, тя подобно на всички останали партии на политическата сцена тръгнва да обслужва свои тяснопартийни интереси. В редица случаи - в разрез с националните. Ако до този момент някой не е разбрал какви са целите и стремежите на Движение "Воини на Тангра" нека прочете малко.
Към "Атака" поставих ясни, конкретни и недвусмислени въпроси. Държа да ми се отговори по същия начин. -------------------- |
Публикувано на: 20.2.2007, 22:09
|
|
Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
АТАКА за мен е идея! Въобще не ме интересува какви личности предъвкват тази идея.Нея я има и преди АТАКА.Винаги я има-не мога да разбера КАКВО ТОЛКОВА?!... Абе хора,нека се осъществи ИДЕЯТА,после ще си броим и показваме белезите от раните! |
iss |
Публикувано на: 20.2.2007, 23:09
|
||
Не...не ме "драzни"...но това че се иzполzва само една част от моzъчния капацитет ме отчайва... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Публикувано на: 20.2.2007, 23:55
|
|
...отчаяние...през пролетта и лятото на 2001-ва живях заедно със синът,дъщерята,жената и майка ми накрая на града в едно "заведение"/метална барака/около 3 месеца.Не беше пикник.Не беше и прищявка...Бях изгонен ЗАКОННО от жилището си.По закона ДОГАН!!!
Аз съм на 41,от тях всичките смислени са минали да се боря против РЕЗНЮГИТЕ!!! Тъй че не се отчайвай ис!Това поне на мен не ми е присъщо!!! Бъди здрава! |
Дари |
Публикувано на: 21.2.2007, 12:56
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Да,аз също се гневя на лицемерните управници,които отиват да поднесат цветя на паметника на Левски само,защото знаят,че там ще има камери на еврейските телевизии у нас.И бабата и дядото на село гледат как Параванов позира и си мислят :"Браво на момчето толкова много работа има ама не забравя и за Левски.Гледай какъв голям венец му сложи.Кой знай колко пари е дало за него момчето?На другите избори пак за нашето момче ще гласувам!!!" Но не мога да се съглася с теб,че и ние не трябва да отбелязваме годишнините от смъртта на Левски.Всеки от нас има починали роднини. И на тях ли не трябва да поднасяме цветя и да ги споменаваме? |
||
antijew |
Публикувано на: 21.2.2007, 13:13
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
МЕЩЕР,не се ядосвай на исс,тя просто си е такава!Всеки си има слабости,нейната е да се заяжда с различно мислещите.Как още не ти е завряла средно пръстче незнам? -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
iss |
Публикувано на: 21.2.2007, 22:38
|
||||
"...не си прав..." -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
БГ_Гвардия |
Публикувано на: 21.2.2007, 23:16
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Каква идея сте ве? АТАКА е уродливото дете на Българският национализъм, което рано или късно ще изчезне някои ден!Къде ти е АТАКА от ника ти? защо е АТ?срамуваш се, от твоята мангалска партия ли?????? -------------------- ??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
|
||
Публикувано на: 22.2.2007, 21:57
|
|
Ей гвардия,когато се регистрирах тук,изписах цялата дума,но излезе това,което четеш.Ти да не си помисли че съм се уплашил?!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.2.2007, 22:10
|
meshter_at, много ми се ще да получа обяснение от "Атака" по повод на снимките, които пускам всеки ден в галерията. Знам, че те редовно следят какво се пуска в нашия сайт. Оня Флегмаршал не биваше да злорадства за палежа. Тогава детето ми едва не загина, такова нещо не се прощава.
-------------------- |
Страници: (3) 1 [2] 3 |