Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (6) « първа ... 4 5 [6] ( последно съобщение ) |
Гадовете пак затриха сайта XNETBG
SoYoung |
Публикувано на: 17.10.2007, 21:11
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
По въпроса с хостинга.Много приказки се изприказваха тука за България и неините проблеми.Дайте да се организираме потребители по градове/региони и да се виждаме наживо отвреме-навреме.Разговор очи в очи,създаване на приятелства(не виртуални).Евентуално и събиране на пари за добър сървър за сайта.Какво са едни 10 лв?Време е и на дело да покажем колко струваме.Скоро ще дам личен пример...
|
Eлтимир |
Публикувано на: 17.10.2007, 22:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Елтимир го махнете, в най-прекия симчсъл. Аз ослепявам. И това не е е шега. Питаха ме и други, защато са забелзали. Да, ослеппявам и е вярно. Просто очите ми вече престават да работят. Съжалявам, приятели. Това е гадната истина. Поне в това Мирчева беше права. Ще умра сляп, тоест когато умра, очите ми няма да виждат.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.10.2007, 22:47
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Вероятно е имала в предвид, че когато тя умира ти ще си сляп за нейните мъки и агония. Така, че да не ти пука за еврейката. Понякога предсказанията са с разместен смисъл, подобно на сънищата. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.10.2007, 22:48 -------------------- |
||
Публикувано на: 18.10.2007, 0:49
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Изключително гадно се чувствам,бат Ангеле,когато някое от сетивата ми откаже да работи.Изпадам в ужас,и веднага след това-в бяс! Разбирам те напълно,как да ти помогна от 400 километра?! Стегни се,скоро ще се ВИДИМ!!! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 18.10.2007, 1:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Мещер, приятелю, все ще те позная, мечко такава! Само където сега си имаме едно коте. И знаеш ли къде ми ляга нощно време? На главата. Нататък не коментирам. Е, разчитам, че животните по-дабре различават приятелите. Значи - пристигай докато мога да те видя!
-------------------- |
Публикувано на: 19.10.2007, 0:25
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Бат Ангеле,старото Българско предание твърди,че когато в един дом почине човек-идва котка.
Повече преданието нищо не казва,мълчи по отношение причините за това. От свой собствен опит знам,че наистина в дом на починал идва коте-не котка.Когато почина баща ми Никола Мещера през 96-а,още в Свищов дойде едно коте до камиона,в който товарехме багажа.Тогава не знаех и го оставих там.Като си дойдох в Дулово,дойде друго коте,което нарекох Кокита-на баща си. Роди й се мъжкарче,което нарекох БАДЖО-под влиянитео на други събития.Кокита умря смачкана от кола пред моето заведение/което е на 50 години/.Излъгаха ме приятели,че я няма и я хвърлил един,когото мразя-в една шахта на канализацията... Кокита имаше син-кръстих го БАДЖО,под вдлияние на други емоции. Тоя котарак спеше отгоре на телевизора и на моменти падаше оттам/отвисоко/ карайки децата да се заливат от смях.Тоя котарак ,понеже него време аз и домашните се местехме постоянно,идваше винаги в новия дом.И отскачаше до кръчмата-на километър и нещо-в пек и студ. И него го уби кола.На уж приятел... Пуснах го в същата шахта,дето и майка му замина... Сега имам нов приятел-един мъничък БАДЖО,СИН НА ПИПИТА... За някои може да е смешно,но тия животинки са доста по-умни от нас. БЪДЕТЕ ЖИВИ ВСИЧКИ! |
Страници: (6) « първа ... 4 5 [6] |