www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Гадовете пак затриха сайта XNETBG

Страници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гадовете пак затриха сайта XNETBG
ime
Публикувано на: 9.10.2007, 20:17
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 9.10.2007, 21:53
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ванга ръсеше глупости. Някой иска да знае какви са Тенгрианските предсказания? Няма да ги научи. Аз отказвам да говоря повече. Щом съм алкохолик, цигински турчин и не помня още какъв неграмотник. Питайте грамотните левити, те знаят. И админите на сайта, които се съюзиха с левитите. И с ЛЕМС. Мен тук ме няма.

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 9.10.2007, 22:46
Quote Post

Аз пък моля да изчакате докато изгрее Деня! Триенето винаги може да стане, но сега точно въпросните левити трият доволно ръчички, даже един от тях вече е в сайта да гледа сеир:)

Запознат
Публикувано на: 9.10.2007, 22:58
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

QUOTE (Елтимир @ Oct 9 2007, 09:53 PM)
Ванга ръсеше глупости. Някой иска да знае какви са Тенгрианските предсказания? Няма да ги научи. Аз отказвам да говоря повече. Щом съм алкохолик, цигински турчин и не помня още какъв неграмотник. Питайте грамотните левити, те знаят. И админите на сайта, които се съюзиха с левитите. И с ЛЕМС. Мен тук ме няма.

Не ти прави чест да лъжеш така. Не съм се съюзявал с никакви левити. Нито пък с ЛЕМС. Тая ЛЕМС съм я виждал само веднъж и тогава тя беше с теб Елтимире. Аз няма от какво да се плаша или да се срамувам. В този сайт всичко, което съм дал, като опит, труд, безсъние, помощ, съвети, мнения съм го правил безкористно и с мерак. Дори и да ме няма скоро тук, аз няма да търся, това което съм оставил. Не е верно също и това, че персонално аз не те уважавам. Винаги съм ти помагал с каквото мога. Може и да не съм давал, толкова, колкото ти си искал, признавам. Дори и така да е не разбирам защо слагаш всички в един кюп?
Що се отнася до триенето на твоите неща, отказвам да се занимавам с такива дейности. Ако искаш се сърди, ако искаш не, твоя си работа. Администраторски права също няма да ти дам. Ако колегата Севар иска, нека той да ти ги даде.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.10.2007, 12:17
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Да, извинявам се. допуснал съм глешка. Не е Леви, а Коен. Често бъркам тези две имена.

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 10.10.2007, 17:46
Quote Post

"Администраторски права също няма да ти дам"

ЗАЩО?
Ако това ще реши проблема, защо Елтимир да не получи права на админ? Разбирам, че основната работа по поддръжката на сайта се прави от Запознат и Севар, но най-важните материали тук са от Елтимир и ако той ги махне, този сайт наистина ще бъде осакатен, както беше казано по-горе.
В момента няма друг български сайт, в който редовно да има над 100 посетители. Който иска, да си направи труда да провери. Войни на Тангра се е превърнал в репер на свободното слово срещу един режим, на който Гьобелс може да завиди. Ако хостингите ни създават проблем - ами има и други, просто ще се мигрира там. Наистина, след като сайта системно се изключва от тях, посещаемостта пада на 20 човека, което си е логичен резултат от несигурната връзка (може би и това целят).

Нека админите кажат колко би струвало да се прехвърлим на друг хостинг и да съберем пари за тази работа, защото все някой плаща в момена за този сайт. На Елтимир наистина му е омръзнало пренебрежителното отношение от сорта "който плаща оркестъра, той поръчва музиката". Ако общо плашаме за "оркестъра" и той има админ права, както още няколко човека станат модератори - смятам, че проблемът ще е решен! Дори и сега се разхожда поредната еврейска метаморфоза, някой си Haish Gadol (интересно от иврит каква гадория е това) и той не е баннат. Преди месец когато Биляр открито нападаше Елтимир, също беше оставен открито да му пожелава да се маха оттук. Беше баннат едва когато наистина си показа зъбките и си показа отношението не само към Елтимир, но и тенгрианството като цяло.

Това са и причините, но те могат да се решат ако и двете страни покажат малко съпричастност към идеята и загърбят егото си. Както е казал Вазов "България цяла сега вази гледа!".
gеorgi_nz
Публикувано на: 10.10.2007, 21:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Ако трябва да се банират чифути и да им се трият еврейщините - едва тогава ще приема модераторски права. Иначе не обичам с българи да се конфронтирам за дреболии или да раздавам право по форумните правила.

Тези дни се регистрирах в един форум по практически ракетомоделизъм и бях много изненадан от стриктното спазване на форумните правила. Това да пишеш в подобна тема е престъпление, че има конкретна такава. Да отвориш нова тема , а да има подобна отворена е гаф.
Най ме впечатли кога един форумец пишеше в съответната тема за дадена химична смес за ракетно гориви, но сподели че с въпросната смес може да се правят бомби. Модератора веднага се намеси, че тук е форум по ракетомоделизъм и споменаването на бомбаджийски смеси е престъпление. Тук хората са надраснали бомбаджийството в детските си години и са се усъваршенствали към ракетни модели.
Направо осъзнах, че този наш форум тук си е направо демократичен на фона на ракетния.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
gеorgi_nz
Публикувано на: 10.10.2007, 21:58
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

За първи път попаднах на форум дето преди да постнеш - мислиш 3 пъти дали е нужно да го направиш.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Йордан_13
Публикувано на: 10.10.2007, 22:21
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Аз съм на мнение, че правила са нужни и те трябва да се съблюдават строго, но те трябва да са такива, че да не водят до един тип германска дисциплина на Форума.
Дисциплината е важна, но въображението, полета на Духа е по-важен и по-същностен.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 10.10.2007, 22:28
Quote Post

Доколкото знам, модератора може да трие, но бан могат да слагат само админите. Именно това е нещото, което дразни Елтимир, а и не само него. Ако Биляр например беше започнал да изкарва Севар психопат и да го приканва да се маха от сайта - би получил бан на момента. С Елтимир обаче това не стана, дори имаше мнения, че горкия Биляр (или който Ушевец се криеше зад това име) бил чист като капка сълза. Който иска - да види диалога, още е из форума някъде. Именно от такива "малки" работи се дразни Елтимир. Да не говорим за рекламата с книгите му - първата излезе от печат преди половин година и едва сега има някаква (още неактивна) виртуална книжарница. Ако Елтимир имаше права на админ - тя щеше отдавна да работи.
А за другото Георги е прав. Това не е просто форум като този на news.bg, където всеки може да постне каквото и да е, включително реклама на дамска превръзка. Това е националистически форум на Движение и който не е съгласен с тези идеи - няма място тук. Точно както аз не мога да обяснявам на мамите във форума на bg mama колко положително нещо са абортите. Ще бъда баннат веднага.
Пак приканвам - има начин да се тушира този конфликт и това зависи от добрата воля на админите и Елтимир. Ако ние не можем да си оправим собствените бакии - къде сме тръгнали?
anti666
Публикувано на: 10.10.2007, 22:54
Quote Post

Ако трябва да бъда точен - много хора (и то по случайност подкрепящи Елтимир) са напуснали тук именно след един несъвсем приятен тон от страна на админите. Не само аз съм го забелязал това. За да не съм голословен - Стоименъ. С мен същия номер беше опитан, да се удари човек по егото с цел да се откаже, а ако не стане - бан. Прочетете диалога
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...topic=741&st=15
и вижте някъде с нещо да са засегнати админите. Поводът - "позволил" съм си да пусна от името на Елтимир с негово знание две снимки. Причината - неизвестна, но може би случайно затова, че съм му помагал понякога.
С Биляр обаче, както и с този пич, който перманентно виси във форума - те проявяват странна снизходителност.
Дайте на Елтимир администраторски права и ако има проблем с хостингите - нека да го решим заедно! Ако човек го прави без някаква умисъл -този проблем ще се реши. Ако има нещо друго (свързано с една варненска фондация Танакра), Елтимир няма да е тук.
Йордан_13
Публикувано на: 10.10.2007, 23:09
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Ако има нещо друго (свързано с една варненска фондация Танакра), Елтимир няма да е тук.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако Форума е имал, каквато и да е връзка с Танакра (откраднато от Танагра и префасонирано), дори и нищожна да е била, то той би трябвало да се премести и финансирането му да се поеме от нас.
И с това нещата се решават, конфликтите - също.
PMEmail Poster
WhiteKNght
Публикувано на: 17.10.2007, 15:58
Quote Post

Участник

Съобщения: 170
Участник # 1 172
Дата на регистрация: 15-September 07

Вижте, какво намерих за Буш в xnetbg.com, че бил извънземен!

SovereignBeing (2 days ago)

BUSH is draco elite reptilian human hybrid from Orion.. YES FOLKS HES AN ALIEN!ITS OFFICIAL !! .. they are giving us more and more clues leading up to the big reveal... when they will use it to their advantage..they will say we are all in danger and take us to safe camps which will infact be prisons! beware!! they already have 1000's of people held captive underground.... start believing, acknowledging, researching or you might just be in for the shock of your lives.

peace-love-unity-truth

PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 17.10.2007, 18:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (WhiteKNght @ Oct 17 2007, 02:58 PM)

smil4341944e6b0c8.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 17.10.2007, 19:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (WhiteKNght @ Oct 17 2007, 02:58 PM)

Че кое му е земното и човешкото на този екземпляр?
Толкова войни и убийства на невини хора са му на сметката, че не ми се и помисля какво е направил като цяло.
Антижу най добре го е отразил в горния пост - нагледно.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.10.2007, 19:58

--------------------
?????? ?? georgi_nz

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020