www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Гадовете пак затриха сайта XNETBG

Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гадовете пак затриха сайта XNETBG
anti666
Quote Post

"ирански или кавказки от където произлиза самия Авраам. "
"И Авраам няма как да е с еврейски произход, а по-скоро евреите са с "авраамски" произход. "

Ама ти съвсем оплеска работите и равина направо ще си оскубе брадата. Да твърдиш, че евреите имат ирански или о, ужас - кавказки (сарматски) произход е просто светотатство. Яхве няма да ти го прости! Това е същото както тук периодично разни се изхождат, че българите имали ирански произход. Поне да беше чистокръвна еврейка, а то шабес-гой. Не си губете времето с това объркано същество.

Иван
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Kohen @ Oct 2 2007, 09:21 PM)
Древните киргизи не подозирали за съществуването на евреите, и за всички беди и нещастия обвинявали природните стихии.

Предполагам, обаче, че след като научили за съществуването на евреите, киргизите са поправили грешката си.

И доста българи също не умеят да виждат, че проблемите не са природни бедствия. Горски пожари, наводнения, Цунами, Катрина, HAARP, ... списъкът е много дълъг. Нищо не става без план, без предварително решение.

Но този и много други сайтове съществуват, за да не изпадаме в положението на киргизите, нали smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
SoYoung
Quote Post

Участник

Съобщения: 152
Участник # 1 117
Дата на регистрация: 30-August 07

Kohen:"Пожелавам ви лека нощ, и леко робуване гойчета."
Аз за теб човек ли съм?Я дай да се запознаем да видиш,че съм човек.А ти човек ли си?Покажи снимка покажи нещо от себе си да видим да не са ти поникнали крила и ангелче да си станал.Миналата година Хамаз на Ливан ви е?а мамата-125 танка "Меркава" на скрап.Айде и тук да се пръкне един Български "Хамаз" да видим какво ще остане от такива като теб.Като ви пресъхне цицката-СЕЩ и няма откъде да сучете се оказвате в една пустиня.А никой не ви иска.Тогава искам да ти чуя гласчето "пич".Спокоен съм за такива като теб-знам,че ще умирате бавно. smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334af067a7a3.gif
PM
Запознат
Публикувано на: 4.10.2007, 13:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Кажете му евреин и не го обиждайте с друго. Почти не останаха хора, дето да не ги знаят какви са. Дори настава някакъв обрат, хора, които до вчера не знаеха кои и какви са ги "вършили" евреите, днес ми изнасят лекции на тази тема. Похвално! Нека истината да излиза все повече наяве и хората прозряли да се увеличават.
Чифутите са обречени! Тук на тази земя идва нашият ред!
PM
SoYoung
Публикувано на: 4.10.2007, 19:25
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

Че аз от няма и година знам за много от темите,които се пишат в сайта,Запознат,а за евреите подробностите най-вече от тук.Трябваше да се ровя доста в интернет докато си създам източници на информация.На кого да вярва човек-на БТВ ли?Или (к)Анал 1?!Добре,че е интернет.Плюс това говоря и С други и НА други хора за тези неща.От колегите ми поне 2-3 изразяват мнение като нашето относно чифутите.Дори и хора неследящи много интернет знаят за тези изрУди.Призовавам и други четящи да говорят извън сайта за еврейте.Хората заслужават да знаят.Аз бих се радвал ако докарам 2-3 ма на барикадите в някой светъл ден...
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 4.10.2007, 19:35
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

В ТУ има много студенти,които са навътре в актуалните теми.Четирима на 100 са навлезли дълбоко в темата Конспирация,а двама на 100 се занимават сериозно с мистични и окултни знания и методи.Около пет на сто са онези,които вече знаят какво търсят,но още не са го намерили.

Всеки говори на всеки и често се завръзват спорове дори с лектори на теми,различни от инжинерството.
Щом вече се заформят и трайни протестни дейстивя,нещата според мен вървят на добре.
PM
SoYoung
Публикувано на: 5.10.2007, 20:45
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

Спорт-Здраве,радват ме думите ти.Щом имаме будни студенти оттам нататъка нещата вървят на оправяне.Време е чавдарчетата да си ходят.А се надявам да ги изпратим подобаващо.
PM
ime
Публикувано на: 5.10.2007, 22:10
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
WhiteKNght
Публикувано на: 5.10.2007, 22:15
Quote Post

Участник

Съобщения: 170
Участник # 1 172
Дата на регистрация: 15-September 07

Да, Темата с ТАНКОВЕТЕ Е Изключително Важна! Предполагам мога да споделя, че някъде чух/видях, че ако с местните избори не се направят Предсрочни Парламентарни, то има Група Военни И Интелектуалци, Дето Ще Направят ПРЕВРАТ и Тогава - Всеки На Мястото СИ! Това, Наистина Не Се Издържа!!!
PMEmail Poster
Спорт-Здраве
Публикувано на: 5.10.2007, 22:16
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (ime @ Oct 5 2007, 09:10 PM)
QUOTE (SoYoung @ Oct 5 2007, 07:45 PM)
Спорт-Здраве,радват ме думите ти.Щом имаме будни студенти оттам нататъка нещата вървят на оправяне.Време е чавдарчетата да си ходят.А се надявам да ги изпратим подобаващо.

туй добре, ама когато се събудят военните, тогава ще е истинска радост. Щото едни такива студенти в китай се събудиха, ама военните още спяха. И познай кой имаше танкове?

Вярно е,но и военните са бащи,и те имат студенти smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
WhiteKNght
Публикувано на: 5.10.2007, 22:40
Quote Post

Участник

Съобщения: 170
Участник # 1 172
Дата на регистрация: 15-September 07

Определено! Познавам такива, дето работят в Системата и се тюхкат ли тюхкат...Всичко Се Контролирало то САЩ!
PMEmail Poster
ime
Публикувано на: 5.10.2007, 23:26
Quote Post

Често пишещ

Участник # 484

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
PMUsers Website
Запознат
Публикувано на: 7.10.2007, 18:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Нашия сайт никога не е бил затриван, освен в случая, когато Цветомир Йолов е направил това. Това за уточнение. Имали сме много атаки, но до фатални последици не се стигало никога. Като администратор съм длъжен да изясня положението. Сайта в последно време се спира от нашия хостинг под формата на измислени проблеми, че товарил хипер много сървъра им в 2 вечерта. Това не е вярно и те не могат да го докажат по никакъв начин. Писах на някои наши съфорумци как стоят нещата. Според мен, а и не само, има поръчка системно да ни се пречи. Както искате тъй го смятайте. Проблема може да изчезне само ако плащаме много скъп хостинг за нает сървър. Те могат винаги да развалят договорните отношения с нас и да спрат да предлагат тази услуга. Но! Ние също можем да покажем, колко добре изглежда средният ни пръст! Нали?
PM
3aek
Публикувано на: 7.10.2007, 18:26
Quote Post

Участник

Съобщения: 48
Участник # 395
Дата на регистрация: 22-May 06

да и аз съм в Изрелската колония и редовно нямам достъп до този сайт. а за xnetbg.com google ме предупреждава щял да ми се повреди компа.

http://www.google.bg/interstitial?url=http...3D2753.msg49256

--------------------
"WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
PM
ime
Публикувано на: 8.10.2007, 19:22
Quote Post

Често пишещ

Участник # 484

--------------------
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020