Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Гадовете пак затриха сайта XNETBG
ime |
Публикувано на: 2.10.2007, 10:30
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
-------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Kohen |
Публикувано на: 2.10.2007, 22:21
|
||
Читател Група: Изгонени Съобщения: 23 Участник # 1 221 Дата на регистрация: 30-September 07 |
Древните киргизи не подозирали за съществуването на евреите, и за всички беди и нещастия обвинявали природните стихии. |
||
SoYoung |
Публикувано на: 2.10.2007, 22:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
И именцето ти е хубаво "Kohen" ако ми кажеш какво означава?
|
Kohen |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:02
|
||
Читател Група: Изгонени Съобщения: 23 Участник # 1 221 Дата на регистрация: 30-September 07 |
Божи служител. Всъщност, корена му не е еврейски. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:24
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ами дай тогава същността на тоя корен.
П.П.дума за "божи служител" без юдейски корен? айде стига.И не ми говори на "пич",че всички инфилтранти напоследък така говорите. |
Фaнaгория |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:25
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 |
Е този път ме разби. Еврейски си му е коренът, направо от Авраам произлизат Kohen-ците (Kohanim). Ама и ти си един "Божи служител"... чудиш се на кой да се поклониш и чий да го лапнеш. Хайде хаирлия да е "службата" ти. -------------------- ?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????. |
||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:41
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Днеска ще да е пак някакъв юдейски празник.Все идват слуги на някой си и почват да си изпълняват слугинствата в сайта.
Може,защо не. кух-ен може да послужи за проба на една техника с крак...освен за пример за некадърност в службата. |
Kohen |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:49
|
||
Пич, по-добре пиши литературни белетристки произведения, щото май само това ти се отдава. |
||
Фaнaгория |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 |
Абе доколкото знам в четвъртък и петък имат празник (Радостта от Закона или нещо такова). Ама днес може да им е подготовка? Хахаххаха
-------------------- ?????? ??????????????????.
Kohen |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:54
|
||||||
Пич (в женски род) малко по-добре чети или запомняй това дето четеш. Коханим не са от Авраам, а много по късно от Аарон насам (всъщност всички левити са Кохен) , макар че самата дума е от времето на Авраам, даже и много по-стара, и затова казвам че корена й не е еврейски, а най-вероятно ирански или кавказки от където произлиза самия Авраам. |
||||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.10.2007, 0:57
|
Не...не са готови.Още работа трябва,но нищо.То не може всяка година в книгата на живите.Тая нека е в книгата на мъртвите.
Аз ще изработя един некролог,в знак на уважение към горкия кух-ен.Не му е лесно,вижда се.Ето - аз ще му напечатам текста и рамката,той само трябва да си сложи мутрата вътре(може например да си сложи един кашон на главата и да се гръмне,хем да не цапа много) и го разлепям пред свинщината им - да се гледат как им оредява стадото...тоест,редиците. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.10.2007, 1:04
|
||||||||
Ахахах...кух-ен бил от смесен брак кой иракчанин или кавказец се е излъгал по юдейската му родилка...не се знае.А може и обратното да е,няма значение. Измисли си кух-ене рода отнякъде другаде...че срамно е да си еврейн.Виж полу-еврейн е друго нещо.Казват,че полу-евреите са полу-орязани Жалко че талмуда няма да я дочетеш цялата,на полу-евреите им дават до половина. |
||||||||
Фaнaгория |
Публикувано на: 3.10.2007, 1:11
|
||
Виж, пичо (или путьо, както ти повече харесва). Верно, че съм объркала Аарон с Авраам, ама и толкова ми пука. Мен бай ти равин няма да ми опъва ушите. На теб обаче може и друго да ти опъне и да ти нашари бележника (разбирай задника). Щото не всички левити са кохен, ами всички кохен са левити (малка разлика). А и като му кажеш, че Авраам не е баш с еврейски произход (щото то преди евреите друго имало ли е? хаххаа) току-виж ти пушнал "левитския" бележник пред олтара - където си му е място на един "кохенчо". -------------------- ?????? ??????????????????.
||
Kohen |
Публикувано на: 3.10.2007, 1:26
|
||||
Всички левити са Кохен, щото Кохен не означава свещенник, а Божи Служител. И Авраам няма как да е с еврейски произход, а по-скоро евреите са с "авраамски" произход. Пожелавам ви лека нощ, и леко робуване гойчета. |
||||
Фaнaгория |
Публикувано на: 3.10.2007, 1:32
|
"Всички левити са Кохен, щото Кохен не означава свещенник, а Божи Служител."
Коханим нали са уж директните потомци на Аарон? А не всички левити са му директни потомци, демек кохен са подгрупа на левитите със специални задължения в "службата на бога". -------------------- ?????? ??????????????????.
Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » |