www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Гадовете пак затриха сайта XNETBG

Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гадовете пак затриха сайта XNETBG
ime
Публикувано на: 2.10.2007, 10:30
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
Kohen
Публикувано на: 2.10.2007, 22:21
Quote Post

Читател
**

Група: Изгонени
Съобщения: 23
Участник # 1 221
Дата на регистрация: 30-September 07

QUOTE (ime @ Oct 2 2007, 09:30 AM)
е те откъде знаят че са турски хакери? Да кажат че сайта е хакнат от компютри в турция ще е по правилно. А кой е седял зад комютрите не се знае. 100% са били или чифути или чифутски подлоги. Използват ножа на турците за да го забият в гърба на Българите... Кой убива с чужд нож, вие си знаете.

Древните киргизи не подозирали за съществуването на евреите, и за всички беди и нещастия обвинявали природните стихии.
PM
SoYoung
Публикувано на: 2.10.2007, 22:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 152
Участник # 1 117
Дата на регистрация: 30-August 07

И именцето ти е хубаво "Kohen" ако ми кажеш какво означава?
PM
Kohen
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 221

QUOTE (SoYoung @ Oct 2 2007, 09:59 PM)

Божи служител.

Всъщност, корена му не е еврейски.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Ами дай тогава същността на тоя корен.

П.П.дума за "божи служител" без юдейски корен? айде стига.И не ми говори на "пич",че всички инфилтранти напоследък така говорите.
PM
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07

QUOTE (Kohen @ Oct 2 2007, 10:02 PM)

Божи служител.

Е този път ме разби. Еврейски си му е коренът, направо от Авраам произлизат Kohen-ците (Kohanim). Ама и ти си един "Божи служител"... чудиш се на кой да се поклониш и чий да го лапнеш. Хайде хаирлия да е "службата" ти.

--------------------
?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Днеска ще да е пак някакъв юдейски празник.Все идват слуги на някой си и почват да си изпълняват слугинствата в сайта.

Може,защо не. кух-ен може да послужи за проба на една техника с крак...освен за пример за некадърност в службата.
PM
Kohen
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 221

QUOTE (Спорт-Здраве @ Oct 2 2007, 11:41 PM)
Днеска ще да е пак някакъв юдейски празник.Все идват слуги на някой си и почват да си изпълняват слугинствата в сайта.

Може,защо не. кух-ен може да послужи за проба на една техника с крак...освен за пример за некадърност в службата.

Пич, по-добре пиши литературни белетристки произведения, щото май само това ти се отдава.
PM
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Участник # 840

Абе доколкото знам в четвъртък и петък имат празник (Радостта от Закона или нещо такова). Ама днес може да им е подготовка? Хахаххаха

--------------------
PM
Kohen
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 221

QUOTE (Фaнaгория @ Oct 2 2007, 11:25 PM)

Божи служител.

Е този път ме разби. Еврейски си му е коренът, направо от Авраам произлизат Kohen-ците (Kohanim). Ама и ти си един "Божи служител"... чудиш се на кой да се поклониш и чий да го лапнеш. Хайде хаирлия да е "службата" ти.

Пич (в женски род) малко по-добре чети или запомняй това дето четеш.
Коханим не са от Авраам, а много по късно от Аарон насам (всъщност всички левити са Кохен) , макар че самата дума е от времето на Авраам, даже и много по-стара, и затова казвам че корена й не е еврейски, а най-вероятно ирански или кавказки от където произлиза самия Авраам.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Не...не са готови.Още работа трябва,но нищо.То не може всяка година в книгата на живите.Тая нека е в книгата на мъртвите.
Аз ще изработя един некролог,в знак на уважение към горкия кух-ен.Не му е лесно,вижда се.Ето - аз ще му напечатам текста и рамката,той само трябва да си сложи мутрата вътре(може например да си сложи един кашон на главата и да се гръмне,хем да не цапа много) и го разлепям пред свинщината им - да се гледат как им оредява стадото...тоест,редиците.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

QUOTE (Kohen @ Oct 2 2007, 11:54 PM)
QUOTE (Фaнaгория @ Oct 2 2007, 11:25 PM)

Божи служител.

Коханим не са от Авраам, а много по късно от Аарон насам (всъщност всички левити са Кохен) , макар че самата дума е от времето на Авраам, даже и много по-стара, и затова казвам че корена й не е еврейски, а най-вероятно ирански или кавказки от където произлиза самия Авраам.

Ахахах...кух-ен бил от смесен брак smil4341944e6b0c8.gif кой иракчанин или кавказец се е излъгал по юдейската му родилка...не се знае.А може и обратното да е,няма значение.
Измисли си кух-ене рода отнякъде другаде...че срамно е да си еврейн.Виж полу-еврейн е друго нещо.Казват,че полу-евреите са полу-орязани smil4341944e6b0c8.gif Жалко че талмуда няма да я дочетеш цялата,на полу-евреите им дават до половина.
PM
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Участник # 840

QUOTE (Kohen @ Oct 2 2007, 10:54 PM)

Виж, пичо (или путьо, както ти повече харесва). Верно, че съм объркала Аарон с Авраам, ама и толкова ми пука. Мен бай ти равин няма да ми опъва ушите. На теб обаче може и друго да ти опъне и да ти нашари бележника (разбирай задника). Щото не всички левити са кохен, ами всички кохен са левити (малка разлика). А и като му кажеш, че Авраам не е баш с еврейски произход (щото то преди евреите друго имало ли е? хаххаа) току-виж ти пушнал "левитския" бележник пред олтара - където си му е място на един "кохенчо".

--------------------
PM
Kohen
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 221

QUOTE (Фaнaгория @ Oct 3 2007, 12:11 AM)
QUOTE (Kohen @ Oct 2 2007, 10:54 PM)

Виж, пичо (или путьо, както ти повече харесва). Верно, че съм объркала Аарон с Авраам, ама и толкова ми пука. Мен бай ти равин няма да ми опъва ушите. На теб обаче може и друго да ти опъне и да ти нашари бележника (разбирай задника). Щото не всички левити са кохен, ами всички кохен са левити (малка разлика). А и като му кажеш, че Авраам не е баш с еврейски произход (щото то преди евреите друго имало ли е? хаххаа) току-виж ти пушнал "левитския" бележник пред олтара - където си му е място на един "кохенчо".

Всички левити са Кохен, щото Кохен не означава свещенник, а Божи Служител. И Авраам няма как да е с еврейски произход, а по-скоро евреите са с "авраамски" произход.

Пожелавам ви лека нощ, и леко робуване гойчета.
PM
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Участник # 840

"Всички левити са Кохен, щото Кохен не означава свещенник, а Божи Служител."

Коханим нали са уж директните потомци на Аарон? А не всички левити са му директни потомци, демек кохен са подгрупа на левитите със специални задължения в "службата на бога".

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020