Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Гадовете пак затриха сайта XNETBG
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.2.2007, 0:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Вече няколко дни сайта http://www.xnetbg.com/ е хакван многократно. Оставените следи са на турски хакери. Абе от кога тези турци толкоз поумняха бе? Откога станаха по добри от българите?
От някъде подуочух, че турските хакери май били от ДПС. Или от шефовете на ДПС - не разбрах много добре каква е истината. Ако е второто - значи службите от името на държавата затриват неудобен сайт. Сайт в който се осмелиха да напишат истината за новата грипна епидения, както и много неща за които може да се каже : би било смешно ако , не беше толкова тъжно. И нашия сайт беше хакван, но от как смениха Иван Чобанов и някой неща се разсмърдяха не ни закачат вече. Дано е занапред така. Мисля че www.xnetbg.com наистина заслужава да бъде подкрепен от нас по начин какъвто ни е по силите: да дадем гластност ТУК и във форумите дето ходим. А ако някой иска нека пише до медиите на съответните мейли. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 2.2.2007, 1:17
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Ако някой от X-Net чете, нека да даде малко яснота.
|
Публикувано на: 2.2.2007, 1:27
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Може да не е точно по темата но ми се набива един факт-на колите на кметове,депутати,важни клечки от дпс в номерата винаги присъстват две осмици...дали една до друга или не но ги има.88 е неонацисткото хайл хитлер...
това е неква мафия... |
Horus |
Публикувано на: 2.2.2007, 1:42
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 182 Дата на регистрация: 19-November 05 |
Ами яснота не може да се вкара. Факт е, че ние и вие сме най-хакваните сайтове. Преди няколко месеца беше в седмицата веднъж. Преди това - още повече. Преди 3 години затриха цялата база данни и се искаха 6000$, за да се купи името на стария сайт "starmen.org". Била го купила някаква американска компания за гуми - хехехе - айде няма нужда. След това се създаде xnetbg. Оттогава не са се спряли. Както казах имаше период по веднъж на седмица. Просто си знаехме и свикнахме с това. Последва някакво затишие и стигаме до това сега. 2 пъти в рамките на няколко дни. Турски хакери. Това е. Трябва да се разбере с кой материал точно станахме отново трън в задника на някого. За да наблегнем върху неговото разпространение - хихихи
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.2.2007, 1:54
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами, турски?!?! Не вярвам. То и правителството се пише за българско, ама не е - живеем в робство. -------------------- |
||
Horus |
Публикувано на: 2.2.2007, 1:57
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 182 Дата на регистрация: 19-November 05 |
Ами такова инфо ми дадоха. Дали е вярно, не мога да знам.
Имам сведения, че утре сайта и форума ще са ок. Да видим. |
Севар |
Публикувано на: 2.2.2007, 3:01
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Отново ли ayyildiz.org ? Турците си вършеят, защото знаете кой е на власт. Иначе щеше да има ответни мерки. Може да сложите забрана на всички турски телекоми на ниво htaccess, те като закриляни не си правят труда да се крият. Друго евентуално, което може да помогне е да се инсталира защитен модул, в случай, че няма сложен такъв. За XOOPS има такъв модул, който пази от инжекции, F5-претоварване, DoS, прави логване и автоматично спира достъпа на злосторника или му налага бан. Потърсете, може да е от полза.
|
Horus |
Публикувано на: 2.2.2007, 3:55
|
Благодаря, ще предам на точните хора
|
Azerath |
Публикувано на: 2.2.2007, 8:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Моят пък сайт - www.trueblackmetal.info - е спрян от няколко дни направо от домейн регистратора в САЩ!
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Публикувано на: 4.2.2007, 20:19
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Днес го има сайта!
|
Bell |
Публикувано на: 5.2.2007, 17:32
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Много се надявам да успеете да запазите цялата информация в сайта и форума - xnetbg ми стана един от най-интересните и ценни сайтове и ще бъде много жалко, ако го затрият!!!
Не разбирам от компютри и не мога да ви помогна в това отношение, но силно се надявам, че ще се справите с положението!!! Ако има с какво друго да се помогне казвайте! |
Миро |
Публикувано на: 5.2.2007, 19:46
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Да , но днес след обед отново го хакнаха. Става нещо, но...Елтимир май най-добре го казва в темата "Обвинявам". Щеше ми се да приема, че пишлемета се щуросват, обаче нещата май стават сериозни. |
||
antijew |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:50
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
От 2-3 дни има проблем със сайта на приятелите.Гледам,че asdfghjkl е тук.Ако може да даде яснота по въпроса.
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Миро |
Публикувано на: 1.10.2007, 0:30
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Сега всичко трябва да е ОК! Аз също не можех да влизам, но админът направи някакви корекции и сега е нормално.
|
Дари |
Публикувано на: 1.10.2007, 19:20
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Да и при мен сега всичко е наред и сайта се зарежда нормално. За промените според мен лично така е по-добре, защото преди докато си изберях раздела в който искам да вляза, свят ми се завиваше от въртележката.
|
Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » |