www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Положението около Иран

Страници: (6) « първа ... 4 5 [6]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Положението около Иран
Eлтимир
Публикувано на: 12.4.2007, 22:07
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Имам оригиналната статия "Краят на консумизма". Писана лично от Владимир Свинтила на машина и с поправки на ръка. Съветвам те да не се предоверяваш на Рачев, може да свъшиш зле.
Колкото до арестите и затворите, ти нямаш право да говориш за тях поне на някои, които са преминали през този ад. Ако на Рачев му плащат да подвежда хората и да ги излага на излишни репресии, моята цел е точно обратната. Аз искам да помогна доколкото е по силите ми на хората да избегнат злото. Знаеш ли какво правиш ти? Искаш да ни накараш да се хвърлим в морето и да се сражаваме с голи ръце срещу акулите.
Дали властта ще посмее или няма да посмее да упражни репресии? Ами тая наша скъпа власт никога не е преставала да използва репресивни методи. Ти да не живееш в някакъв аквариум? И честно казано, не ми се занимава да те убеждавам повече. Мисли каквото искаш, прави каквото искаш, а нека околните преценят кой е крив и кой е прав.
И само една забележка. Когато казваш, че не обичаш някого, изобщо не означава, че го мразиш. Не подражавай на другарая Сталин: "Който не е с нас, е против нас". Ние не сме християни и не мислим, че който не почита нашия Бог непременно е слуга на дявола. Поосвободи се от внушенията на юдаизма и тогава можем пак да си поговорим. Ако пък не ти харесва, почни да викаш "Алелуя", та дано те разберат.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 27.4.2007, 10:01
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

А ето какво правят американците в Ирак: http://news.ibox.bg/news/id_875812881

"Жената и дъщерята на Хашим Хасан ал Маджид, братовчед на бившия иракски президент Саддам Хюсейн, са били убити.

Техните тленни останки са били открити край град Тикрит - родния град на диктатора, който се намира в северната част на страната.

Властите не са успели да установят кой е виновен за убийството."

Вървете преговаряйте с такива изроди!

--------------------
PM
antijew
Публикувано на: 14.2.2008, 16:08
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Русия размаха пръст на Иран
http://www.dnes.bg/article.php?id=47556

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020