Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 4.2.2007, 23:49
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ако ще се съчетава озонатор и запър( генератор на правотгълни импулси) то удачен вариант е запъра да е задаващ генератор за ВЧ и високоволтов трансформатор. Например мониторско ТХО - траф хоризонтално отклонение, който може да позволи да се назорва до 30 килохерца. Изхода му достига до 25-30 киловолта и има вграден изправител. Например такова ТХО за стар модел монитор Филипс намерих за 8 лева. Но не съм се мъчил да го подкарам засега поради липса на време.
Да, от там иде това NZ. Не съм никак добре с английския( разговорния). Но с техническия поназнайвам мънчко. Ще погледна за схемите. |
||
Публикувано на: 5.2.2007, 13:17
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Нищичко не вдявам,пичове!
![]() ![]() |
iss |
Публикувано на: 5.2.2007, 21:22
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
От zапъра и аz не "вдявам",но иz4етох билковите рецепти и мисля да ги прилагам...ореховата тинктура я правя,но не zнаех 4е трябва да е с zърнен алкохол... Каруцар...благодаря zа тая тема...жалко само 4е много малко е преведено от книгата... Георги действай със направата на zапъра и ако имаШ въzможност zа поръ4ки,моята Ще е една от тях... ![]() |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.2.2007, 22:53
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Запъра както казах е по силите на всеки кръжочник от 5-ти клас. Нищо сложно или скъпо. Мисля че за 4-5 лева всеки може да го събира с някаква печалба. Но нали казах, че е по добре да напиша подробна инструкция как да се сглабя, отколкото да почна да правя запъри (генератори). Ни печалба ми трябва за ваша сметка, ни имам време за това. А и накрая все ще се намери някой недоволен, да каже че съм си оставил ръцете и съм му взел неоправдано 5-те лева. Играл съм го това занятие и съм патил.
Сега в свободното време основната ми задача е да подкарам читав озонатор от ТХО ( на монитор Филипс за 8 лева). Ползвам схемата на Млад констуктор, дето колегата форумец спомена за нея. Като докарам успешна работата, ще опиша кво съм правил точно с подробности. ![]() |
DraconiaN |
Публикувано на: 6.2.2007, 3:10
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 26 Участник # 779 Дата на регистрация: 24-January 07 ![]() |
Ейй, стоплихте ми душата!
![]() |
Публикувано на: 8.2.2007, 21:48
|
|
Георги,не се бави много че и на нас веч не ни се диша тоз пълен със секви инсекти въздух...
![]() |
Karutzar |
Публикувано на: 10.2.2007, 22:12
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 ![]() |
Жоре, недей ползва тази схема.
Озонаторът е даже по-важен от запъра. Защото убива микробите преди те да са влезли в нашия организъм. На времето си бях купил за 5 марки един озонатор (не йонизатор) за кола - включваше се в запалката на колата - 12 волта. Тогава пътувах много - събираше ми се по 2-3000 километра на седмица. Постоянно уморен бях. Но като го включих зад волана - мммм - умората изчезваше. Изгоря "джаджата" - беше цялата корозирала. Вътре имаше 2 лампички (на крачета) обвити с метал на дупки - ламаринки. В TehnoMag имат тази джаджа за 300 лева, другата - по-мощна е 490лв. Аз съм сигурен, че частите вътре не струват и половината от исканата сума. Ако ги направиш ти лично - ще купя 3 от всеки модел - за мое лично ползване. Ако направиш и озонатор за водата - и него ще купя - в същото количество. Сигурен съм че и доста форумци ще последват моя пример. И още нещо друго. Съвсем немаловажно! След всички производствени разходи, цената на твоя труд, пощенски разноски, и още какво ли не - ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СЛОЖАТ 20% ВЪРХУ ТАЗИ СУМА, КОЯТО ДА ОТИВА ДИРЕКТНО ПРИ Елтимир ЗА ИЗДАВАНЕ НА КНИГАТА, И ЗА ИЗДАВАНЕ КАТО ПЕЧАТНО ИЗДАНИЕ "СЪПРОТИВА"! По този начин стават две добрини. С които всяка съвест човешка би се съгласила. Защото всеки би дал за здравето - собственото и на семейството си. И не би му се досвидяло някакви си 20% в/у сумата за пробуждане на профанизираните ни братя. Хулда Кларк ясно го заявява - запърът е средство, но не панацея. Превенцията на достъп на патогени е по-важна от запърът. Ти, браткиш, Жоре, georgi_nz разбираш от тези работи. Всеки със тясната си специализация. Както и аз със моята, така и ти със твоята. Това е моята молба към теб. Направи тези "джаджи" - в свободното си време. Не парите, а позитивните вибрации (благодарности) ще ти бъдат наградата. И повярвай ми - няма да съжаляваш. ![]() Елтимире, споменах ти за silentsound. Какво мога да направя по въпроса? |
||
Публикувано на: 26.2.2007, 2:03
|
|
Сега,...да търся ли целенасоченост към ментален изход на някои от форумците,или Георги все пак ще си изпълни обещанието?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bell |
Публикувано на: 26.2.2007, 19:27
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Георги не е обещал. Човека ясно каза, че няма време...до колкото разбрах.
За озонатор за въздуха искам да кажа, че казват по форумите, че вреди на дробовете и не е хубаво да се диша, а трябва да се пие само, и че за въздуха е достатъчен йонизаторът. Иначе в нет-а видях да продават готов запер с разните му програми: http://radionic.hit.bg/azp.html Свързах се и ги питах тия колко струва и ми казаха някаква цена дето няма такава - 600 лв.!? Незнам колко струват частите, но ако са по 5 лв, то незнам какви са тия 600 лв. Също така, искам да те питам георги_нз, колко ти струват частите за озонатора...просто за ориентир... |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 26.2.2007, 21:13
|
||
Ами на мен ми струваха не повече от 30-тина лева. Понеже се опитвах да мина "без пари" ( нали ако ще е с пари - то всеки знае ![]() Иначе мога да се наема да направя няколко запъра и да ви разпратя. Но сега една друга работа ми е приоритетна. Относно запъра - го сглобих 1:1 по схемата , но нещо имам едни резерви. Може да съм в грешка. Знам ли? |
||
Публикувано на: 26.2.2007, 21:52
|
|
Давай,оправяй грешките,мини полигонни изпитания и казвай кога да ти заявим по един прототип.
![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 26.2.2007, 22:15
|
||
Неее, аз имам резерви относно самия запър. Иначе схемата е не сложна. Пробвах го на себе си, но или нещо не изпълних точно по ползването, или той е заблуда. Ще направя няколко и ще разказвате за преживявянето си после. |
||
Публикувано на: 3.3.2007, 23:25
|
|
И на мен не ми се връзва как работи, защото според Кларк, това е биорезонанс, а говорим за една единствена честота, която резонира с всички патогени едновременно (да не говорим коко други неща в книгата ми се струват нелогични, но това е отделна тема) !???!
Но пък от друга страна намерих маса интересни мнения на хора от братския руски народ :) които дават доста по-правдоподобни, от научна гледна точка обяснения, защо Zapper би трябвало да работи (разлагане на правоъгълните импулси в ред на Фурие, наличието на множество хармоници плюс факта, че е нестабилна честотата би довело до практическо покриване на огромен честотен диапазон, дори пиезо-ефект в низшите организми се впрегна...). Ако някой има време и му е интересно, може да проследи дискусията тук: http://veche.stezya.ru/index.php?showtopic=52&st=0 Разбира се има и малоумни мения, както навсякъде :) ДОкато преглеждах темата, останах с впечатлението, че Кларк го е открила случайно. Или е заимставно като идея от някъде (виж Кремълско хапче по-надолу). Пък може и да греша... Друг интересен факт в полза на Zapper-а е наличието на няколко продукта, които са получили сертификати за медицинска апаратура - Sota Zapper (получил сертификат от Канадската агенция по лекарствени продукти, отнет 2 години по-късно без никакви публични коментари. Сещате се феновете на конспирацията обаче колко коментари са вкарали по въпроса :)) и руския Парацельс-7, който има сертификат от Минздрав на руската федерация, както и множество клинични тестове... Разбира се, то там е толкова мътно в момента, че не е ясно дали са истински ;) Много близко действие до Zapper-а има "кремълското хапче" - на практика запър, който се гълта и тормози бактериално-вирусната флора и фауна в стомашно-чревния тракт. Говори се, че дълги години е спасявало живота и е поддържало здравето на съветските държавни лидери. Вече разсекретено, с технически детайли (резултат на reverse engineering естествено) тук: http://cxem.net/medic/medic15.php П.П. А някой да е чувал да е разкостен СКЭНАР? Повърхностното описание на принципа му на работа ми звучи много логично, но никой никакви задълбочени данни не дава. "Специални импулси правят това и това". Какви са, защо са такива, как организмът реагиа на тях - няма. А аз съм привърженик научните открития да стават достояние на обществото... |
Публикувано на: 8.3.2007, 21:56
|
|
Гошо бе! Айде бе! Че се поболях от чакане!
![]() ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.3.2007, 12:52
|
||
Ами то за здрави хора запър не трябва. Щом си се поболял значи вече трябва да ти пратя един. ![]() ![]() Това на майтап. Иначе насериозно сега. Да ти кажа попаднах на една схема на запър със няколко донастройващи елемента и с възможност зза работа на всякакви честоти. Тази дето я дават тук работи на една фиксирана честота - към 36 килохерка. Която на практика не е толкова фиксирана щото при толеранса на елементите дето определят честотата - получават се случайни числа . А и при спадане захранващото напрежение на батерийката от 9 волта на 8.85 волта например също честотата мърда. Та за да има резултат и трябва точен честотомер да следи изхода и да имаме обратната връзка. Обаче пък от друга страна иде другия по голям проблем:кой може да потвърди дали предлаганите по форумите резонансни честоти за трепане на съответните бацили са наистина тези? Ако има тук маниполация на истинските Райф честоти - ползата е нулева. Мислим си че правим нещо за наше успокоение само. Стреляме в мъглата и се надяваме да уцелим заек. Мнението ми е че тука не става дума само да ти налепа 5 елемента на една платчица и да ти я пратя. Това е най лесно. И ако още държиш на този вид "запар" - само кажи и ще то пратя да експериментираш. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |