Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Обида на президент - 150 лв.
LETO |
Публикувано на: 23.10.2005, 1:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Г-н президента съобщи на целокупния български народ, че основен приоритет на страната е да влезем на всяка цена в ЕС на 1.01.2007г.
Аз все си мислех, че основен приоритет на една страна е живота и здравето на народа и нейната териториална цялост. Явно съм се лъгал! Готов съм незабавно да платя 150лв за обида на г-н Седефчов. Само че не само ще го обидя. Имам един приятел, който има желание да го "обиди" публично, в центъра, точно в 17.00 часа, когато има най-голямо движение -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Azerath |
Публикувано на: 23.10.2005, 21:21
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Няма значение, утре може и на нас да ни се случи. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 24.10.2005, 15:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
То ако ще се дават 150 лв - по добре още малко да доплатя за публикуване във централен вестник текста: Лицето Седефчов е доказал се дупедавец ,родопредател и мазен българофоб който трябва да бъде заплюван от минувачите където и да отиде.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.10.2005, 13:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Някъде май се каза, че Ахмеди Доганов бил обидил Седефчов два пъти и Седефчов си бил затраял. Бивша любовница на Доганов заяви под клетва, че той вече не можел да го прави повече от веднъж, та и тогава му било трудно. Изводът е, че твърденията за обида на Президента от страна на Доган са нагла лъжа.
Освен, ако Доган не си и водел заместник. Поне такава хипотеза изрече някоя си Айсехел. -------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 26.10.2005, 16:38
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Но да не забравяме за чудесата на Виагра. Така, че посаждането на бор в задния двор на първанчето не е за изключване. А относно обидата - това е относително понятие и на първанчето може да му е харесало и да не се е почувствал обиден. А по скоро уважен. -------------------- |
||
LETO |
Публикувано на: 27.10.2005, 0:07
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
еееееееее, щом дава значе е пасивен (обикновен) дизайнер...
значи не е обиден ами, както казваш, уважен!!! И от та Уважаеми госмодин.... -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
antijew |
Публикувано на: 23.5.2007, 12:40
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Що така не идват мен да глобят терористите незнам,ама си мисля,защото знаят,че няма да им мине номера и няма да си оставя магарето в калта. Всеки ден го "обиждам" този тапанар повече от 6 мес. така: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...47/PICT2024.JPG Началника на районното РПУ казал на кварталния да ме приберат ,ама кварталния знае,че този арест ще им го изкарам през г..а и май му е препоръчал да не правят тази грешка. Та всеки ден съм свидетел на стотици хули и обиди към нашия "любим"президент от преминаващите.Стават и конфликти между тях,кой за и,кой против творението. Голям смях падна един ден. Дядо на около 75-80год. гледа плаката и се подсмихва.Минава покрай него момче някъде на 13-14год и дядото го пита:"Харесва ли ти плаката",а момчето:"Не съм съгласен,че е правилно" дядото се ядоса и му вика:"Значи баща ти е комунист". Друг случай.Минава пак дядка и си мърмори под носа :"Не ги е срам простаци"обръща се към друг :"Виж ги какво са направили",а другия му отговаря:"Щом не ти харесва и ти си национален предател". Та голям смях пада на недоклания г.з на седефффчофффффф -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Запознат |
Публикувано на: 23.5.2007, 14:15
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Тази някоя Айсехел е Айсехел Руфи, първата забрадка на Доган. Сега се подвизава и като PR на БСП. Това е нейния сайт: http://www.favorite-bg.com/main.php http://www.varnacity.info/events/other.php...ws_show&nid=132 БСП+ДПС=TERRORISM FOREVER
Тук е намесено и НДСВ: Биляна Раева е била директор на Фестивален и конгресен център Варна. Кампанията на НДСВ, беше уредена от същата, вече кандидат за дупедат в ЕП и в същия комплекс: Нашите кандидати са европейското лице на България Ето една от милионите малки връзки между ДПС, НДСВ и БСП терористите. |
||||
anti666 |
Публикувано на: 23.5.2007, 16:08
|
||||
|
Антиджу, като всеки отговорен и загрижен за бъдещето на България гражданин и съвестен данъкоплатец имаш правото да изразяваш собственото си мнение, стига да няма персонални обиди към ограните на власта и техните членове... Ето и точната алинея от Конвенцията за правата на човека към Съвета на Европа, подписана от България и задължителен юридически норматив. Член 10, алинея 1 Всеки има правото на свобода на мисълта, съзнанието и религията. Това право включва правото да си променя религията и възгледите, сам или в общност с други и ПУБЛИЧНО или частно да изразява религията или възгледите си. http://conventions.coe.int/Treaty/en/Treaties/Html/005.htm |
||||
|
antijew |
Публикувано на: 23.5.2007, 16:32
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Анти666,много е разтегливо понятието обида.Аз за себе си не го обиждам,а казвам Истината,ама той може да се почувства обиден.
Трябва да влизаме в чифутската институция"съд",а знаем тя как съди.Всички членове,алинеи в законите се прилагат избирателно,а ние знаем,че тези не са нашите закони. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
antijew |
Публикувано на: 23.5.2007, 21:14
|
А ето част от материал за този смешник седеффчоффф на сайта на "Епохални времена":
"Първанов заигра соло Излишно е да се повтаря, че по време на първия си мандат всеки президент работи така, че да спечели втори, а по време на втория работи, за да осъществи идеите си и да остане в историята. Първанов не излиза от матрицата и затова интерес буди преди всичко начинът, по който той се опитва да осъществи амбициите си. На фона на безличните му първи пет години на “Дондуков” 2, сега той проявява впечатляваща активност, която на моменти граничи с провокативност. Образно казано, той се движи по ръба на конституционните си правомощия, а с безпардонното си поведение демонстрира силово кой командва парада. На практика сега президентът осребрява негативите, които натрупа като акушер на безпринципната коалиция. Ако търсите връзка между двата скандала, с които започнах, то тя вероятно ще се окаже Георги Първанов и свързаните с него бизнес и политически среди. Ако говорим за бизнес, близките отношения на Първанов с емблематични живи и мъртви бизнесмени отдавна не са тайна. Покойният Емил Кюлев му беше съветник, Георги Гергов му е постоянен сътрапезник, публична тайна са отношенията му с Людмил Стойков, Николай Гигов, Васил Божков и др. За част от тях излязоха данни, че са участвали във финансирането на кампаниите му и не само тях. Нов щрих е “изпусната” реплика на царската депутатка Ваня Цветкова, която изрази почудата си, че президентът не е уважил погребението на убития футболен и бизнесбос Александър Тасев, с когото били близки приятели… За политическите връзки на президента на държавно и общинско равнище е излишно да говорим, макар че точно от там се очаква в бъдеще да има най-много главоболия. Защото бизнесинтересите у нас се проявяват и, което е по-важно, се осъществяват главно чрез кметове, депутати и други висши политици. Краткосрочна прогноза Първанов засега мълчи за скандалите, въпреки че е общият им знаменател, но демонстрира силата си с на пръв поглед странични действия. Като пример – поредното безумно раздаване на ордени на пряко свързани с БСП представители на културата по повод 24 май, както и с честванията на 60-ата годишнина от създаването на Първо главно управление на Държавна сигурност, които минават едва ли не под негов патронаж. Това е поведението на човек, който не търси допълнителна подкрепа, а демонстрира власт и налага волята си. В него е и ключът за решаване на двата скандала. Пресечната точка между тях е Румен Овчаров. “Ключът” са главният прокурор Борис Велчев и министърът на вътрешните работи Румен Петков. Ключалката е парламентарното мнозинство. На опозицията е поверена отговорната роля на парламентарен миманс, а премиерът е зрител и гледа от ложата. Очаква се докладът на държавния пожарникар." С най-голямо удоволствие,когато дойде време на публичните екзекуции на предателите на Майка България,на този изрод бих му стегнал въженцето и с удововлствие,ще гледам как се гърчи в краката ми и протяга ръце нагоре за помощ,но тя няма тогава откъде да дойде!!! П.П.Ето го и целия материал: http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-05-23_04.html -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Запознат |
Публикувано на: 23.5.2007, 21:58
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Понеже това ще бъде голяма обида към него, трябва да си готов да платиш 150лв. |
||
antijew |
Публикувано на: 23.5.2007, 22:09
|
||||
Щом казваш.Чакам!Аз съм корназ и си плащам.Ама,който е взел нечестно пари от мен,хубаво не е видял.ТОЙ вижда и раздава справедливост!!! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||
Bahram |
Публикувано на: 25.5.2007, 13:21
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 16 Участник # 978 Дата на регистрация: 21-May 07 |
А колко ли ще бъде таксата за бой или ебан на президент?? хахаха
|
Страници: (2) 1 [2] |