Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Нека се появим и действаме., Тема: рискована.
Ник |
Публикувано на: 13.2.2007, 23:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
antijef, влез в АКТУАЛНО и прочети темата "Партия-Идеал"-4стр.Според мен се експлоатира/доста успешно впредвид настроението на народа/ темата за НАЦИОНАЛИЗМА,но целите са други!Това не е само мое мнение.Абсолютна липса на демократичност,елитаризъм,егоизъм,подавяне на критиката и непочтеност!Това са само някои от нещата,които ме отблъснаха от Атака!Поощряване на кариериеристи и лична преданост също.Иначе програми,речи,напипване на болни места на обществото и т.н.-всичко е О.К.Той и царя говореше хубави неща.Не им вярвам!Страшно ми се иска да греша,но...
|
antijew |
Публикувано на: 14.2.2007, 10:44
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
НИК,много вода изтече от първия ми пост.Много неща прочетох и разбрах,относно,партии ,структури ,организации,агенти,провокации,манипулации и.т.н Малко късно,но благодаря за загрижеността ти относно моята информираност. П.П Не съм antiJEF,a antiJEW anti-против jew-евреин,лихвар,скъперник,кожодер,МОШЕник,измамник Бъди здрав! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
НСъпротива |
Публикувано на: 14.2.2007, 13:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Наскоро се случи доста интересен рекламен трик, от група националисти в Берлин
Малка реклама! Евтино и хитро -------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
antijew |
Публикувано на: 14.2.2007, 17:56
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Това , което са направили тези националисти в Берлин ми хареса.Може и ние да се възползваме от този трик-хитро и изпълнимо.Трябва само някакво мото, адреса на сайта и бихме привлекли повече последователи. Всеки от нас може да се справи самостоятелно.Хайде да обсъдим идеи. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Ник |
Публикувано на: 14.2.2007, 21:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
antiJEW,не оспорвам знанията ти,не натрапвам своите.Просто споделих нещо провокирано от постинга ти.Бъди здрав!
|
Страници: (3) 1 2 [3] |