Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Нека се появим и действаме., Тема: рискована.
DragSShaN |
Публикувано на: 11.1.2007, 18:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Само да поясня , че идеите не АТАКА ги написахме ние БНС , както и ние бяхме плътно до Болен докато не го разбрахме какво нищожество е
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Ernike |
Публикувано на: 11.1.2007, 18:26
|
Читател Група: Участници Съобщения: 11 Участник # 739 Дата на регистрация: 2-January 07 |
Здравейте, аз съм участник съвсем отскоро. До преди няколко месеца не знаех за Воини на Тангра, но днес се радвам, че това движение съществува, защото сигурно знаете много е трудно когато говориш със собствените си близки или приятели и виждаш че са така зомбирани, че ти се струва безнадеждно да се опитваш да ги накараш да се замислят. Не зная до къде е стигнало Движението, но моето мнение е, че трябва да има събрана една критична маса от хора с една идея и една цел, за да може нещата да бъдат необратими. В противен случай ако се създаде организация, то тя би била много лесна мишена.
В мрежовия маркетинг има система, която ми се струва приложима. Какъвто и продукт да продава ткава компания, то тя не го прави директно. Това което прави е да информира хората за продукта си и неговото качество, съответно и за ползите които би имал от закупуването му. Така човек сам пожелава да си го купи. Та в този смисъл, смятам, че трябва по същия начин да създаваме мрежи така както тази индустрия го прави - като информираме хората. Там се започва от близки и познати, познатите на техните познати и т.н.Така всеки който е "узрял" ще приеме идеята със сърцето си, и ще започне със своя кръг от хора. Просто трябва това да обхване цяла България та дори и българите извън "официалните" и граници. ТРябва да се намери начин информацията да стига до повече хора. |
Иван |
Публикувано на: 11.1.2007, 19:41
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
С тази разлика, че МЛМ не е мрежа, а пирамида. Масонският принцип - паразитизъм. Пирамидата съществува, за да привлича елементи към структурата си, от които да смуче средства. Или тръгваш да пълзиш нагоре и един ден като стигнеш на върха имаш яхти и хеликоптери, или оставаш обикновен човек без перспектива.
Но пирамидата съществува само, ако има нови желаещи да паразитират или такива, които позволяват да бъде паразитирано върху тях. След като всички станем членове на МЛМ структурата, тя става безсмислена. За разлика от описаното МЛМ, Движението изповядва истинска клетъчна структура. Ние не сме клиенти, а участници. Рангът, ако съществува, не носи процент, а отговорност и означава принос. Движението може да съществува дори и само един участник да остане. А бих казал и след това. Няма доживотна комисиона, а доживотно служене. |
antijew |
Публикувано на: 11.1.2007, 20:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Благодаря ти anti666, че ме осветли по някой въпроси относно АТАКА,не ги знаех досега. Прав си за главата и стената.Дано дойде по-скоро времето за действие ,че ми писна да гледам тези мазни муцуни на управляващите ни кръволоци.Ако е удобно, може да ми напишеш и други подробности които не са излизали във пространството за АТАКА. Може и да не са хубави,но поне да са истина. Не съм сляпо вярващ,винаги имам малка резерва.
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
antijew |
Публикувано на: 11.1.2007, 20:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
DraqSShan много си озлобен към ВОЛЕН.Обичам конкретиката а не думи без съдържание като на Данко. Кажи ми защо ВОЛЕН за тебе е нищожество
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Ernike |
Публикувано на: 11.1.2007, 21:18
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 11 Участник # 739 Дата на регистрация: 2-January 07 |
Прав си за това, само казвам че можем да използваме неща от тази система които да ни бъдат от полза. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.1.2007, 21:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
След като чета някой постове останах с впечатление, че в първия си пост не съм се изразил така както исках да бъде.
Идеята ми НЕ беше да разпръскваме брошури и позиви с призвания за бунт и сваляне на управляващите, а за лепене на плакати със силно и завладяващо съдържание с ПРОСВЕТИТЕЛСКА ЦЕЛ- описващо реалната обстановка в която се намираме ние българите: кой ни управлява реално , каква му е крайната цел, защо живеем толкова лошо, защо има безработица и несигурност в България за българите, обявяване на геноцида и програмата за изтребление на българите, истината за случая "Индиго" , за медиците ни в Либия, за закриването на АЕЦ-а ..... и пр. Абе просветителската работа все от някъде трябва да започне. Дали с плакати, дали със лични разговори с познати, дали с издаване на"Новата тайна история" или подобен синтезиран и специализиран събуждащ текст(нещо като нова паисиева история) - не толкова важно, важно е да се започне. Усилията трябва да са кум онази част българи която може да бъде събудена. Защото онази инертна неосъзната маса от човеци дето не знае на кой свят се намира и каква е целта на живота - не подлежи на събуждане. И с тромпет да им свириш в ушите - събуждане няма да има. Лепенито на плакатите да става на определени за това места за да нямаме проблеми с властите. Дори е желателно лепенето да е в непосредствена близост до полицията. А като дойде ченгел за да види какво правите - съответно нищо незаконно и няма основания да да се обажда. А дори може да го помолим да ни държи лепилото докато поставяме плаката. А както и да съдейства да не би плаката да бъде залепен накриво - да погледне отдалеч и да каже каква да е корекцията. Най важно е да сме по закона и да не даваме никакъв повод да ни атакуват за каквото и да е. -------------------- |
DragSShaN |
Публикувано на: 11.1.2007, 21:45
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
antijew Волен е комунист , родоотстъпник , интригант и алчен за власт копелдак всяка една от думите ми е вярна , но не ми се говори за него , спомни си тая година какво се случи около Болен и си направи сам изводите . Мисли . То нещата около него са толкова ясни , че само някои пенсионер би му повярвал на празните приказки . -------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 11.1.2007, 21:51
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Чудесно ще е,ако начинанието се осъществи непосредствено след грешка,гаф на правителството,за да се използва надигнатото недоволство.То ще се превърне в любопитство,когато плакатите се появят,а те ще породят ново,по-силно недоволство.Това ще бъде нещо,което ще задвижи събитията.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.1.2007, 22:18
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Напротив: нека знаят какво ще правим с тях и какво ги чака. А тези от тях които искат да са на наша страна нека направят нужното в нужния момент. А който е от Тъмната страна - нека си се надява на помилване от Йехова за провала си. Ние сме от Светлата страна и действаме на светло. Е, разбира се че техническите подробности ще са наша строга тайна. Ние им обявяваме крайната спирка на влака - за да не си мислят че ще има по-нататък. Няма да има! -------------------- |
||
Севар |
Публикувано на: 11.1.2007, 23:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Каквото и да решим, плановете не трябва да се обсъждат на всеослушание. По възможност въобще да не се обсъждат тук или в интернет. Но по-важно е да измислим какви послания да излъчим към народа. Посланието е най-важното. Другото са детайли. А появата ни ще се осъществи. Вервайте ми!
|
Публикувано на: 12.1.2007, 0:08
|
|||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Драгсан,ти изразяваш свое мнение относно Волен.Приемам го нормално,НО НЕ ПРИЕМАМ ДА МИ ГО НАЛАГАТ!Спести си изчисленията колко точно пенсионери има зад Волен. Ще дойде момент на обединение,не забравяй.И не разваляй бонтона в темата с груб език. |
||||
Янга |
Публикувано на: 12.1.2007, 20:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Доста се изговори против Атака и други подобни организации. Защо не се започне точно по този начин - да се извадят "кирливите ризи" на лъженационалистите и да се хвърли повече светлина върху идейте, които проповядват, както и да се каже чий са всъщност. Според мен това е добър ход на първо време, който ще създаде още повече врагове, но и съмишленици. Обществото трябва да знае какво е истински национализъм, а не някакви политически подлоги да го лъжат!
|
tankista |
Публикувано на: 14.1.2007, 13:47
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
Не е важно на кои е идеята за нещо - ако има добра идея по важното е да се осъществи. Бнс-то си бяха 20 чикибоици и ако не беше АТАКА нямаше въобще да ги знаят кви са. Са може много да ги е яд че атака "им е взела мястото" ама ко да напраим.
-------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 14.1.2007, 15:18
|
|
Това, което Енрике предлага не го намирам за чифутска идея, поне в този случай. Никой не продава нищо на някого, за да има пирамидална структура.По принципа на геометричната прогресия, това е много добър начин за разпространяване на информация, след като няма ресурси за масмедийна изява. Аз лично мога да се похваля за поне 5-6 човека, приели идеите на тангрианството чрез мен. Позиви също не е лоша идея, но това трябва да стане след кметските избори. Ако се намерят финанси може и да се издаде книга за Тангрианството,по книжарниците има за какви ли не откачени идеи, включително за сатанинство и момента вече е назрял за това. Същото действие има и вестник Съпротива, дори и да се издава нередовно. Този форум определено има своя скромен принос, затова и се атакува толкова често от службите. Намирам за много добре привърженици на Движението да участват в другите форуми, особено на Атака, където имат голяма аудитория и повечето от четящите са наши естествени съюзници. Не подценявайте силата на информацията.
Засега нашата роля е да предаваме знания, които няма да ги намерите на друго място, някои от тях директно получени от колобрите. Другото нещо е да се открият и опазят от лапите на иманярската мафия и сектантите исторически артефакти, свързани с тангрианството. Това е много належащ проблем, иначе ще бъдат повредени или отмъкнати, както стана със скалната рисунка на Плеядите до Ситово или пирамидката над Мадарския Конник. Просто тях няма кой друг да ги опази и затова са необходими археолози или историци като Анчо Калоянов или Тодор Молов на наша страна. |
|
Страници: (3) 1 [2] 3 |