Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Нека се появим и действаме., Тема: рискована.
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.1.2007, 23:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Предложението ми към Вас форумци е следното : да обсъдим нещо с което можем да се "обозначим" и появим като фактор в България.
Понеже преди години когато за първи път Движението усети жилото на ДС, причината бяха едни разлепени послания към хората. Ченгесарските служби изтълкуваха тези писания като фашистки и противодържавни. Защото така им беше изгодно. Мисля, че е дошло време отново да се направи такава единна акция на определена дата в цялата страна. Да се изпрати послание към обикновените българи( тези дето не са заспали) и призив да търсят единение с други българи и да очакват Видов ден в който расовите българи ще си върнем управлението на страната отново в български ръце. Независимо какви средства ще използваме - каквито и да са е важно да доведат до резултат. А после да се позовем на българския закон и отсечем ръцете дето са крали и главите дето са заслужили брадва. Нека бъде: СВОБОДА И СЕКИМУ СВОЕТО! Нека този път в тези послания няма повод да се изтълкуват вече като фашистки или противодържавни. Т.е. старателно да премахнем всички уязвими места и да не им дадем възможност да ни атакуват по чл. 108-ми или тем подобни глупости. Нека са изпълнени с обвинения в държавни престъпления и измяна на народа на власта в последните години. Подплатени с конкретни примери. Примери които не могат да бъдат оборени или обявени за измислици. Със съответните доказателства за геноцида над българите от всякаква небългарска сган. И т.н. и т.н...... Важното е да обсъдим тук всички ние един текст и послание с който да излезем и в един чудесен ден да разлепим на най-видни места в градове и села . Това е идеята ми - нека тук я обсъдим. А ако е неподходяща - нека я забравим, ще приемем че е още рано за това. Надявам се Елтимир да се включи , понеже в такива акции е напред с материала и може много неща да ни каже за съвет и поука. -------------------- |
Публикувано на: 10.1.2007, 9:14
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Подкрепям напълно!Имах през лятото идея,преди учредяването още на герб,да се пуснат във всички областни градове и по-малки,в един ден листовки със това:
Г рабителскипродажен Е лит на Р одоотстъпниците в Б ългария но финансовия характер на идеята попречи...Това още е актуално-да се направи във връзка с някакава дата свързана с герба и ББ. |
Иван |
Публикувано на: 10.1.2007, 10:18
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Съгласен!
|
Tangru |
Публикувано на: 10.1.2007, 14:37
|
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Според мен ние вече сме определящ фактор, в България. Като казвам 'ние' имам в предвид както 'воините', така и съмишлениците.
На много места из страната воини, и съмишленици, вече са взели страха на управляващите! Предполагам още че няма място за расизъм. Хора от всички раси и етноси могат да осъзнаят, както себе си, така и Тангра -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
3aek |
Публикувано на: 11.1.2007, 0:45
|
Участник Група: Участници Съобщения: 48 Участник # 395 Дата на регистрация: 22-May 06 |
Напълно подкрепям идеята. Казвайте с какво да помагам
-------------------- "WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.1.2007, 9:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Понеже Елтимир ми писа че са му ограничили по някякъв начин нета и не може както да поства, така и да праща мейли. Моли всички вас на които не е отговорил с писма, да го извините. Причината е техническа и не зависи от него по никакъв начин, а единствено от едни шушуминги с дребни душици и огромни държавни заплати.
Ето поста на Елтимир: Идеята беше за съвместна акция из цялата страна. Значи трябва да се хване тема, която засяга всички хора. Например европейските цени, съчетани с африкански заплати. Или пък унищожението на българската енергетика в полза на Румъния, тъй като така иска Франция. И всичко това, цялото връхлетяло ни зло означава Европейски Съюз. Само не знам дали не е рано за такава акция. Населението /не смея да кажа народът/ още не е осъзнал, че проев/роп/ейската политика на управниците от небългарски произход не носи нищо добро за българите. А в крайна сметка това е важното. Не как ще наречем една обществена система или форма на управление, а дали тя е полезна за народа. Когато хората осъзнаят, че политиците вредят, защото не са част от българската нация, а ние носим полза, защото сме част от нацията, тогава ще настъпи нашият час да действаме. Разбира се, това е само едно мнение. И накрая използвам случая да се извиня на всички, на чийто писма не мога да отговоря. На пощите ми е наложена някаква блокада. Уж всичко е норамално, а като реша да изпратя писмото, не се изпраща. Същото е при личните съобщения в сайта. Щом натисна за изпращане, или ме изхвърля Интернет, или ме връща в първоначално положение. Проблемите почнаха след като пуснах снимката на онова ченге с конкрпетен пример как НСС интригантства и съсипва живота на нищо неподозиращи хора. НСС, разбира се, са изроди, обаче те не искат хората да научат колко непоправимо изродени са. На изродите от НСС все още има се ще да минават за "чекисти с чисти ръце". Нищо, че тези "чисти ръце" са изцапани до раменете с кръв и лайна. Та каквото и да предприемем, ответни мерки ще има. Ако пък не предприемем нищо, те ще ни провокират нещо да направим. Иначе как ще си оправдават раздутите щатове и огромните заплати? Ние понякога дремем, обаче явно НСС не спи. -------------------- |
antijew |
Публикувано на: 11.1.2007, 11:03
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Здравейте,скоро се регистрирах,а от доста време разглеждам и чета този сайт.Харесвам тази идея,но смятам,че нищо няма да се получи.Мисля,че с листовки няма да има никакъв ефект,защото повечето хората не мислят а са се превърнали в роботи.Одобрявам идеите на партия АТАКА,но виждам,че доста от вас и особенно Елтимир са против нея и Волен Сидеров.Може ли някой от вас да искаже АРГУМЕНТИРАНО и с ФАКТИ защо е това недоверие.Следя действията им и до сега не съм видял отклонение от идеите ,които декларират от самото начало. Моето мнение е че вашите идеи могат да се реализират съвместно с партия Атака. И ако обичата не подхождайте пренебрежително с думите "Още 1 АТАКИСТ". -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 11.1.2007, 11:41
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Елтимир е прав.И според мен времето не е дошло,но няма лошо да се поразсъждава над вероятно надигане така или иначе.Но форумът се следи и това е твърде логично.Обмяната на идеи не е подходящо да става тук.
|
Планинец |
Публикувано на: 11.1.2007, 11:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Според мен единствения ефект щее че хората ще прочетат(ако имат желание де)името Воини на Тангра.На президенските избори кадето беше задействана мощна пропагандна кампания отидоха по малко от половината българи.Движението можели да си позволи такава кампания че да постигне такава мобилизация?Не ме разбирайте погрешно но всичко тук е в сферата на пожеланието,ние просто седим и си бъбрим,за повече сили нямаме.Пълно е с националистически движения,организации и прочие,аз дори не ги знам всичките.Явно още нее дошъл момента на обединението или още не сме дорасли за такова.
|
Иван |
Публикувано на: 11.1.2007, 12:47
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Относно листовки с доказуеми факти и послания съм съгласен. Няма да има нищо незаконно. Това ще е подгрявка за Моментът на действие!
Моментът ще настъпи не само, когато хората озвереят от бедност и държавен терор, а когато научат достатъчно за врага настанил се в явното и скритото парителството. За озверяването им работи самото правителство, а за знаенето - ние. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 11.1.2007, 12:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
В 1040г. в Белградската област на тогава византийските земи избухнал бунт.Малкото останали български аристократи били будни и бунтът веднага бил оглавен от Петър Делян(внук на Самуил).Срещу му бил изпратен стратега на административна област Дакия - Михаил Дермокаит.За нещастие на ромеите огромна част от армията била съставена от българи.Малкото ромеи били изклани и армията се присъединила към Петър Делян.
Чувайки за успеха,Алусиан(внук на брата на Самуил - Арон),на когото било дадено имение в Армения,набързо се завърнал с еврейското си възпитание,жаден за царска корона.Била му поверена 40 000армия,с която обсадил Солун.Докато Петър Делян бележел успехи,обсадата на Алусиан била пълен провал.Той бил изключително критикуван от Делян,неиздържал,заловил го и го ослепил. Важен момент: Ромеите това и чакали.Разпръсналите се без водач въстанници били избити от наемници,а на Алусиан било дадено дори по-голямо имение в Армения и магистърска титла.И нека държим очите си отворени за Алусиан. Всички български аристократи били будни,но малко останали по родните си земи.Будни били и Теодор и Белгун(името означава мъдър,знаещ).Те,както знаете,поставили началото на една от най-могъщите царски династии. Какво било положението във Византия? -засилвала се неимоверно аристокрацията,за сметка на централната власт.Пронията се раздавала неконтролируемо(пронияр - феодален владетел,боравещ свободно с хора и оръжие в земите си,но със специални задължения към империята,заради привилегията). -неимоверна корупция на чиновническото съсловие,произволи на едрите земеделци. -данъците били увеличавани ежеседмично,от натурални станали парични,в пълноценни златни нумизми.Селяните били принудени да продават на безценица,последвали масови разорявания. А как стоят нещата в днешната им България? Все още изплащаме зевгаратикон-поземления данък,все още се събира каноникон,по един или друг начин.Все още съществува синоната-продажба на специално по-ниски цени на империята.Рим все още е тук. -да не споменаваме постоянните чужди грабителски нашествия от север.Сега са от юг,а от север чакаме цял съюз. Отново важният момент: Император Исак II Ангел решил да се ожени,но хрумнало му да не плаща от хазната.Затова събрал извънреден и извънредно голям данък в добитък за сватбата. Подкрепата за Теодор и Белгун,които само това чакали,била масова. Нищо ново не можем да измислим,приятели.Врагът,когато го оставиш на спокойствие,винаги прави грешка.А такова е положението сега,че всяка грешка би била фаталната.Не бива да се избързва. Интересен е моментът,когато три отряда били пратени срещу Петър и Асен.И трите се присъединили към тях.А когато била проводена армия,водена от Алексий Врана,също с български произход,той не само я обърнал цялата срещу ромеите,а обсадил Константинопол за месеци. Когато моментът е правилен,ще се получи подкрепа,ще се върнат и братята от чужбина,врагът ще започне да се самоунищожава сам пред гъстата ни предна конна линия. П.П.Една основна част от тенгрианството,това е хармонията,равновесието.Измерението ни е огромна машина от непреброими зъбни колела.Всяко зъбно колелце е времево обстоятелство.Ако някой се противопостави на времето си,той е изложен на твърде силния напън на цялото зъбно-колчесто единство на механизма.Когато някой сложи пръчка между колелца,тоя спира дейността на цялата машина и дори на най-големите колела,които в крайна сметка скършват пръчката. Да се използва знанието Тенгрианство,означава,да се притежава изкуството на синхрон с колелцата,изкуството да се изчаква тяхното въртене или да леко да се напъне там,където ще се получи подкрепа на цялата върволица обстоятелства. |
antijew |
Публикувано на: 11.1.2007, 13:17
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Май тука е поредната чесалня на езици и разтягане на локуми.Трява действие.Чрез нета не става наистина да има някакво организиране,но нямам представа как по друг начин.Малко съм остър за което да ме прощавате,на ми е писнало от прзни приказки.
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
DragSShaN |
Публикувано на: 11.1.2007, 13:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Трябва движение подобно на това на горяните Също така мисля , че е нужно всички националисти в страната да имаме своя дата на която да излизаме на преден план и да заявяваме своето мнение ( подобно на Руския марш в Русия и деня на честа в Германия ) . На 17 февруари Български Национален Съюз организира факелно шествие по случай убийството на генерал Христо Луков . Всички желаещи да се чувстват поканени
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Запознат |
Публикувано на: 11.1.2007, 15:44
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Съгласен съм с мнението на Спорт-Здраве.
Всеки един човек съставлява част от националния механизъм. Само че в момента този механизъм наречен държава не работи. Той е спрял много отдавна. И докато нашия, българския държавен механизъм или форма на национално единение е спряла дейността си, едни други чужди хора са имали план за нас да ни изместят. Те са се подготвяли с векове да ни спрат. Имитират ни сега, симулирайки че те представляват волята на народа. Подмяна на истинското с фалшивото. Това е станало с насилие и убийства, понеже не са могли само с лъжа. Помагали са им и други държави. Атакува ли са повсеместно и по всички видове фронтове. В резултат от бруталните им нечовешки действия, абсолютно всички са изплашени до смърт. Всеки останал жив знае, че бунта е равен на смърт. Ние всички сега сме наследници на останалите от тогава живи. Ние не сме по различни от тях, освен че сме несъгласни наложеното ни положение. Това е достатъчно за да се започне някаква съпротива. За да има обаче адекватна съпротива, за да има тя успех, е нужно повече хора с такъв тип мислене и ценностна система да се знаят и да подготвят едно сериозно обединение. Това наистина отнема доста време. Ние сега се намираме в този етап на обединяване около националната идея. След това следва всичко това да се организира добре сртуктурно. Едва след това започва истинската подготовка за действие. През това време всичко си върви по същия начин, както си е било до сега. Всеки който напира за действие не осъзнава, че не всичко зависи от него. За да не стават разхищения на оскъдните ни ресурси за съпротива, ние предпочитаме да караме по горната схема, като започваме от изучаването на историята ни, което се явява ценното, което ни обединява. Просветителската дейност пък е другото на което залагаме. И в момента работим за тези неща, като отделяме време и ресурси. Ако нещо не се забелязват тези наши действия, това е защото имаме ограничени и малобройни ресурси. Пътя е верен, малко са хората. Все още мащабността на дейностите ни не е пълна. Това е моето мнение, като не искам да умаловажавам стремежите на тези от вас, които смятат че може и по друг начин да се действа. |
anti666 |
Публикувано на: 11.1.2007, 17:32
|
||
|
Виждам, че си привърженик на Атака, и понеже явно с много неща не си запознат, нека да дам малко информация. Много от идеите на Атака са директно копирани от тези на Движението. Волен Сидеров преди време е бил личен приятел с Ангел Грънчаров - Елтимир. Казвам преди време, защото след това се обгради с бивши ченгета и гъзолизци. Някои от тях вече го знаете кои са, да не ставам подробен. Дори и сега обаче връзката не се е загубила, защото ни води обща идея. На изборите съм убеден, че всички тангриани до един са гласували са Атака, макар и с някои резерви. Проблемът с този форум е че е злостно атакуван от властите и НСС. Причината е, че за разлика от другите говорилни, той е единствения, където се пише не само за причините, но и пътя, по който може да се постигне освобождението. Той се чете редовно не само от НСС, но и от колобърите и много от информацията тук идва директно от тях. Движението не разполага с ресурси и мрежа, както Атака, дори вестника Съпротива се издава веднъж на няколко месеца по същите причини. Главният му редактор Елтимир не го издава поради липса на средства, а и заради системните заплахи за саморазправа от местните ботевградски онбашии. Корекция, не само заплахи, но и опити. Видяхте какво се случи на кмета на Елин Пелин, дръзнал да се опълчи срещу боклукчийската мафия. Тази година, когато стане Пробива и на местните избори Атака вземе властта, ако не помага, поне няма и да пречи. Тогава и ще се направят стъпки за институционализирането на Движението, на първо място като неправителствена организация и печатно издание. Истинската сила при нас са знанията, от младежката Гвардия също има много тангриани и нещата не са така тихи, както изглеждат. Забележете как действат в Казахстан например. Назърбаев не се бие в гърдите какъв е, просто малко по малко на възлови места застават привърженици. Масоните отдавна провеждат тази политика и това е начина. Директно срещу стената с глава напред не става. Трябва да се открият слабите места и с подходящите инструменти да се разбие. За да Грейне Деня на Българите! |
||
|
Страници: (3) [1] 2 3 |