Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) |
Медальони разни
Миро |
Публикувано на: 7.11.2007, 16:25
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Може в лично съобщение, АлексТТ
Само да кажа, че една от машинките ми е на ремонт, та може малко да се забавя с изпълнението, ама знам, че ще изтърпите |
anti666 |
Публикувано на: 13.11.2007, 18:02
|
|
Гледам, че вече и други носят Розетата макар и да не знам, чия изработка е.
http://www.youtube.com/watch?v=UDUtKFvcI_E Да не говорим, че в новия му клип има и доста тенгрианска тематика. Добре, добре http://www.youtube.com/watch?v=pxXbfMuISoY Миро, чакаме изработката. |
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.11.2007, 18:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Аз си получих от Миро розетата от бронз, а както и още една - за този на който му обещах. Нека да каже кога да му я предам.
Изработката е същата като сребърната, то се вижда на снимката пусната от Миро. Може да се огледаш в нея. -------------------- |
Миро |
Публикувано на: 17.6.2008, 1:21
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Налага се отново да поговорим за бронзовата Розета, защото най-после получих потвърждение за нещо, за което ме бяха предупредили. Ще разберете и защо спрях да правя Розетата именно от бронз. Получих обвинения от Спорт-Здраве във форума на ХНЕТ за неправилно подреждане и ориентиране на символите в Розетата, вследствие на което:
Пак да кажа, че бях предупреден да спра изработването на Розетата от бронз, защото с някои от хората, които ще си я поръчат тя няма да си пасне, меко казано. Дори още по-лошо-има опасност поради незнание за действителната сила на Розетата и вследствие на неправилни действия с нея да предизвикат процеси, които не са по силите им да управляват. Оставаше ми само да се моля за всеки един, на когото я изпратих, да я използва само и единствено според Волята Му. На първо време-не я носете като медальон. Най-добре "разтоварете" я от всякакви ваши желания и очаквания да ви помага или да ви защитава, просто си я имайте като едно добро копие на ценен български артефакт. Не си правете никакви експерименти с нея, освен ако не сте с ясното съзнание, че сте Колобри Не е лошо и да се върнете назад по темата, за да прочетете предупрежденията на iss и anti666 (ако не се лъжа). Всичко това се отнася до бронзовия вариант, сребърният е напълно неутрален и по никакъв начин не може да навреди. Ще бъде добре, ако и други споделят какви впечатления имат откакто притежават бронзовия вариант, а аз, ако получа още информация, също ще я споделя. |
||
anti666 |
Публикувано на: 18.6.2008, 13:08
|
|
"Пак да кажа, че бях предупреден да спра изработването на Розетата от бронз, защото с някои от хората, които ще си я поръчат тя няма да си пасне, меко казано"
Добре де, а другите? Съзнаваш ли, че ти си единствения, който ги изработва по този начин. Така лишаваш хора, които наистина имат нужда точно от такъв вид Розета. Ако на някой не му пасва - просто да я захвърли някъде и толкова. Това за неправилното подреждане е във връзка с розетите, които се продават от БНС, а не за тези на Миро. Напълно естествено е в началото човек да чувства в началото дисбаланс, докато астралното му тяло я приеме, един вид лека форма на колобърска болест. Иначе Миро е прав че точно този модел не е за ежедневна употреба. Още повече, че самата Розета някога е носена не просто от колобър за обикновени нужди. Тя се е използвала директно от защитниците на Саракта, както и от Съвета при свещенодействия, касаещи бъдещето на България и света. Т.е. за много по-сериозно неща от изпращане на някой починал до долния свят или лечение на болен. Мисълта ми е, че е повече от ясно за какво трябва да се използва подобна Розета. Духът-покровител в нея е от много по-висша йерархия както при други шамански амулети. Затова от всички тангриански народи, единствено българите сме имали такъв символ. Просто е излишно да се надяваш, че тя ще ти помогне да си вземеш някой изпит например или да се сдобриш с гаджето си. Да не говорим, че трябва да се носи единствено от човек с изцяло българско самосъзнание. След като сме в края на Проклятието и идва време разделно - Седмолъчицата ще трябва изключително много не само на колобърите, но и на всеки, който има намерение да защитава България и да възстанови Саракта. |
|
anti666 |
Публикувано на: 18.6.2008, 14:13
|
|
"Ще бъде добре, ако и други споделят какви впечатления имат откакто притежават бронзовия вариант, а аз, ако получа още информация, също ще я споделя. "
Аз преди време се бях снабдил тъкмо с три от Розетите на Миро. И си направих един експеримент без да искам. Бях ги забравил в джоба на якето си, което използвах като възглавница под главата си. Цяла нощ се въртях в полусън, а на сутринта ме втресе както си му е реда. Чак горе в планината следобед се оправих. Сам съм си виновен, че не ги махнах оттам, но поне знам как действат. Сега моята Розета я използвам само когато се налага. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.6.2008, 14:39
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Просто е излишно да се надяваш, че тя ще ти помогне да си вземеш някой изпит например или да се сдобриш с гаджето си.
------------------------------------------------------------------------------------------------- Вярно е, че и такива, ще ги има Вихрещата се мания по врачки и екстрасенси в България, само до такива тъпизми може да доведе, до такъв начин на свеждане и употреба на висши сили. Висшите сили не обслужват елементарното битово ниво и дребните човешки страсти. И тъй като във всеки от нас има такива, почва горенето, хигиенизирането на телата. Затова ще ги боли завалиите, но по-хубаво е да ги заболи и след това да им светне нещо, отколкото нищо да не им светне и да си останат пасящо стадо. В крайна сметка седмолъчицата е ключ, с който се свиква Космичния Съвет, но това не е за всеки и не може да бъде задействана, от когото и да е, още по-малко от небългарин. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.6.2008, 14:49
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз съм "За" Миро да запази 2-3 броя бронзови розети. При едни може да гори за да ги хигиенизира, за други, може да ги стимулира. |
||
Дари |
Публикувано на: 19.6.2008, 18:48
|
||||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Когато прочетох това предположение на анти666 се почувствах лично ограбена. След известно време на още две места в интернет от още двама различни човека прочетох същите предположения относно съдбата на Розетата и реших, че аз /както и всеки друг Българин/ имам правото да търся сметка и да задавам въпроси на хората, които са упълномощени да съхраняват тези безценни наследства, които имаме. И така разпратих писма до няколко институции с въпрос къде е нашата безценна Розета и ето един от отговорите, които получих:
Национален Архиологически Институт и Музей Но за да не предполагаме, а да сме сигурни в истинноста в думите на Г-жа Е. Тодорова, добре би било ако някой съфорумец от София отдели време и провери лично и на место. А във връзка с това:
Ако наистина някой се ангажира и отиде, може и да я снима и от двете страни, така че да видим със сигурност как е разположен знака IYI спрямо обратната страна,за да не търпим излишни критики, на база предположения. |
||||||
Миро |
Публикувано на: 19.6.2008, 20:09
|
Не съм много сигурен дали е разрешено снимането, но поне може да се попита или да се помоли някой служител там да изясни въпроса.
|
Заги |
Публикувано на: 20.6.2008, 17:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 62 Участник # 1 342 Дата на регистрация: 15-February 08 |
Опитах да проуча въпроса на място. За сега има следната информация:
По думи на служител, в музея се намира автентичната розета, намерена в Плиска. Както обаче се досещате, тя няма как да зная или да провери това. Относно снимките - възможно е да бъде снимана, след като се предварително бъде получено разрешение от директора на музея. То се получава в отговор на подадена Молба (свободен текст), в която се описва за какво ще бъдат използвани снимките... Мога да направя това до средата на другата седмица, освен ако нямате други идеи и предложения... |
Миро |
Публикувано на: 20.6.2008, 18:47
|
Браво Сериозно момче си
Въпросът е какво да се пише в молбата, защото ако кажеш, че един твой приятел иска да направи същата ... Всъщност нас ни интересуват знаците, тяхното разположение и от двете страни, за да разберем как е ориентиран IYI. Айде някой по-умен да формулира по-натам "за целите на изследването на знаците от Розетата, свързано с вярата на българите" |
Публикувано на: 20.6.2008, 20:40
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Уважаеми г-н директор на музея,
с оглед на факта,че във Вашият музей се намира експонат еди-кой си номер,седмолъчната Розета от Плиска,и с оглед на това,че аз като българин изключително много държа на корените си и на всичко свързано с Българщината от дълбока древност до днес Ви отправям следното ИСКАНЕ /не молба!/: В удобно за музея време да направя няколко снимки на Розетата,които да ми послужат в моите научни търсения по тематиката за древните български вярвания. дата с уважение ................................ РР -И да я кача в сайта на Воините на Тангра... Това разбира се,ще се наложи да го пропуснеш...Успех,Заги! |
iss |
Публикувано на: 20.6.2008, 21:19
|
||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Миро,няма значение материала на който се изписват руническите знаци ...предупрежденията са с еднаква сила за сребро,дърво ,хартия,глина....Освен това готовите съчетания от руни,не са предпочитане...Ще ти дам пример за една от гривните които има в каталога ти ...това е "формулата за любов"...И значението на една от използваните руни,която според знанието стояща в края има отрицателна стойност ...това е необратимата Х(Gebo).
За да има положителен ефект а не отрицателно въздействие след Гебо трябва да има рунически знак затварящ формулата...За Gebo могат да се напишат няколко страници доста интересна информация...Знакът в средата е разположен неправилно, а при руните това е недопустимо... Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||||
Миро |
Публикувано на: 20.6.2008, 21:34
|
||
В случая с тази Розета е от значение За нещата от сайта, които са със скандинавски руни-взех ги от един сайт така, както са във вид на формули. Двама човека преди това ми го препоръчаха, като и за двамата направих по нещо. Нямам представа от подреждането им във формули, но общо-взето ги усещам като неутрални, сиреч безобидни. |
||
Страници: (11) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » |