www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Медальони разни

Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Медальони разни
anti666
Quote Post

Писмен отказ няма и да получиш. Знаят много добре, че веднага ще бъде приложен тук. А като Българи имаме пълното право да изискваме информация как и къде се съхраняват древните ни артефакти и ще се вдигне скандал. За нещо подобно зверски убиха бившия директор на същия този музей Рашо Рашев и то с терористичен акт да заметат следите. А тук говорим не само за артефакт, но за атрибут за свещенодействие. И то не за какво да е, а за защита на Саракта. Кой знае с какви сатанински символики и оловни сандъци е погребана Розетата в опит да неутрализират силата и.
Публикувано на: 18.7.2008, 22:08
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Някой може ли да ми каже някой сайт или магазин, от където мога да си купя "Железен Кръст"? За не знаещите, това е медал, който се е връчвал на войници, които са се борели срещу френеските сили на Наполеон I-ви. Въпросният медал е създаден от пруски имератор (забравих му името). През втората световна война този медал също се е раздавал, само че на него имало изобразена свастиката, както и годината (1939). Аз си търся въпросният медал, но в по-малки размери и да става за "висулка" на сребърна верижка. Виждал съм такова. Ако някой знае от къде мога да си намеря такова да пише. Може и на ЛС :) Благодаря Ви предварително! :)

Медалът изглежда така:
http://germanmilitariacollectibles.com/blo...lass-753717.jpg

Не е задължително (даже е препоръчително) да няма изобразена свастика върху него. По простата причина, че наще 100% ще го видят на врата ми, а баща ми твърдо против всичко що е свързано с Хитлер, хитлеризма, нацизма, фашизма и т.н.. :|
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (kiddrock @ Jul 18 2008, 09:08 PM)
Някой може ли да ми каже някой сайт или магазин, от където мога да си купя "Железен Кръст"? За не знаещите, това е медал, който се е връчвал на войници, които са се борели срещу френеските сили на Наполеон I-ви. Въпросният медал е създаден от пруски имератор (забравих му името). През втората световна война този медал също се е раздавал, само че на него имало изобразена свастиката, както и годината (1939). Аз си търся въпросният медал, но в по-малки размери и да става за "висулка" на сребърна верижка. Виждал съм такова. Ако някой знае от къде мога да си намеря такова да пише. Може и на ЛС :) Благодаря Ви предварително! :)

Медалът изглежда така:
http://germanmilitariacollectibles.com/blo...lass-753717.jpg

Не е задължително (даже е препоръчително) да няма изобразена свастика върху него. По простата причина, че наще 100% ще го видят на врата ми, а баща ми твърдо против всичко що е свързано с Хитлер, хитлеризма, нацизма, фашизма и т.н.. :|

Виждала съм подобен кръст в антикварен магазин(тъй като рядко мога да спра вниманието си в бижутерен).А ти за свастиката знаеш ли нещо и за кръстовете изобщо?

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (anti666 @ Jul 8 2008, 01:05 PM)
Писмен отказ няма и да получиш. Знаят много добре, че веднага ще бъде приложен тук. А като Българи имаме пълното право да изискваме информация как и къде се съхраняват древните ни артефакти и ще се вдигне скандал. За нещо подобно зверски убиха бившия директор на същия този музей Рашо Рашев и то с терористичен акт да заметат следите. А тук говорим не само за артефакт, но за атрибут за свещенодействие. И то не за какво да е, а за защита на Саракта. Кой знае с какви сатанински символики и оловни сандъци е погребана Розетата в опит да неутрализират силата и.

Анти,може ли една малка забележка?Това не е атрибут за свещенодействие.Това е предмет със сакрална стойност ,чиято сила се задейства чрез свещенодействие с нужните умения и атрибути...служи единственно на лицето за което е предназначена...всяко посегателство над подобен предмет носи неясни последствия за посегателя...именно по тази причина при настъпващи промени за притежателя (смърт или нещо друго) се е извършвало повторно свещенодействие с което се благодари и се освобождава предмета от вложената в него сила.Подобни предмети никога не са се давали в наследство...може да се изработи нов-абсолютно идентичен с предишния или да се нанесат някои корекции в символите ,което е необходимо за времето в настоящата ситуация...и т.н.
Между другото искам да благодаря на Миро за добрата изработка на розетата.Вчера я получих като изненада-подарък и разбрах че е негово творение.Е ,за сега ми създава проблем да си мисля какво да я правя,тъй като аз не бих си я виснала току-така и това страшно ме задължава...Но е хубава... smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (iss @ Aug 3 2008, 12:02 PM)

Между другото искам да благодаря на Миро за добрата изработка на розетата.Вчера я получих като изненада-подарък и разбрах че е негово творение.Е ,за сега ми създава проблем да си мисля какво да я правя,тъй като аз не бих си я виснала току-така и това страшно ме задължава...Но е хубава... smil3dbd4e398ff7b.gif

Исс - ами направи с нея това което ме посъветва преди повече от година. Онова с вода и сол.
Аз от тогава до преди няколко дена я носих на врата, докато не прогни кожената връв и се скъса.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (georgi_nz @ Aug 3 2008, 09:49 PM)
QUOTE (iss @ Aug 3 2008, 12:02 PM)

Исс - ами направи с нея това което ме посъветва преди повече от година. Онова с вода и сол.
Аз от тогава до преди няколко дена я носих на врата, докато не прогни кожената връв и се скъса.

Георги...времената се менят а с тях и знанията ни...Днес научих нещо ново и интересно относно розетата,но смятам да помоля човека лично да я сподели в сайта - или да ми разреши да го направя от негово име...

--------------------
PM
Заги
Quote Post

Участник

Съобщения: 62
Участник # 1 342
Дата на регистрация: 15-February 08

iss, здравей,

очаквам(е) с нетърпение тези новини!

PM
Quote Post

Група:
Участник # 0

Инфрмацията относно Розетата не е частна собственост!
Тъй че,казвайте,каквото има да се знае.
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Мещера @ Aug 6 2008, 01:51 AM)

Прав си в известен смисъл и тъй като мисля по същия начин като теб,веднага споделих,че има нова информация.Но има и една друга страна на нещатата към която не би могло да не се подходи като към "частна собственост".Ако аз ти гласувам доверие и те пусна в моя дом...ти ще береш ли от плодовете в градината ми за да зарадваш децата си без да ме попиташ?Аз не бих могла!И на това му викам уважение и коректност.Другото е злоупотреба с гласуваното доверие...стремеж да се блесне с чуждия труд и притежание(с чуждите плодове)...И тъй като съм във фаза на "разтягане на локума",ще се озаптя и ще копирам част от въпросната информация.
Имам чувството, че мен нарочно не ме пускат във Воините на Тангра. Вече пети път опитвам да се рагистрирам и да вляза, но все не ми приемат  регистрацията или намират начин да не ме пуснат. Пиши ти. Кажи всичко, което искаш и което съм ти казал. Иска ми се да Поздравя Мещера...(тук ще  предам поздравите на Л.С.)...Воините на Тангра не са насилници, а просветители. Те са мощни в духа си, а не силни в мускулите....

Обясни им, че трябва да се носи изпъкнала Седмолъчница, а не с кухи символи (дупки). и т.н. Тя е колобърски атрибут.

Това е Мещер...останалото ,ако е писано да се скараме кой да пече кюфтетата-ще си го обсъждаме докато си ги ядем smil3dbd4e398ff7b.gif
И за да не сте съвсем разочаровани ще копирам и първото разяснение за розетата,което получих:
...защото амулета е постоянна външна вибрация, която неможем да контролираме. Седмолъчницата е универсален езиков инструмент за писане и изчисления на колобрите. Неможе да е отрицателен, но трябва да бъдат знаците изпъкнали, а не издълбани, както сега ги носят всички. разликата е огромна - ефекта обратен. Кухата буква изсмуква, разпилява, а плътната, висока, релефност  - излъчва.

Това е момчета...Дано не бъркам ,като споделям това...ще стане ясно ако успея да го публикувам...а защо казвам това последното ще го обсъдим пак със "кюфтетата" smil4334ad1724132.gif

--------------------
PM
Marian_nz
Quote Post

Участник

Съобщения: 43
Участник # 1 088
Дата на регистрация: 21-August 07

Относно изпъкналостта на символите .. На намерената розета на са ли издълбани ??
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (iss @ Aug 7 2008, 01:53 PM)
Имам чувството, че мен нарочно не ме пускат във Воините на Тангра. Вече пети път опитвам да се рагистрирам и да вляза, но все не ми приемат  регистрацията или намират начин да не ме пуснат. Пиши ти. Кажи всичко, което искаш и което съм ти казал. Иска ми се да Поздравя Мещера...(тук ще  предам поздравите на Л.С.)...Воините на Тангра не са насилници, а просветители. Те са мощни в духа си, а не силни в мускулите....

Обясни им, че трябва да се носи изпъкнала Седмолъчница, а не с кухи символи (дупки). и т.н. Тя е колобърски атрибут.

Искам да заявя, че не е нарочно.
След като се получиха регистрации на никове от типа "israel" ( който аз изтрих без да е писал при условие, че тук такива никове са наглост) - що да няма никове с българско звучене?
Така, че въпросния участник може да ми пише на мейла georgi_nz@abv.bg и да му съдействам за регистрацията тук във форума. И в крайна сметка да каже директно онова което има да каже.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (iss @ Aug 7 2008, 01:53 PM)
QUOTE (Мещера @ Aug 6 2008, 01:51 AM)

Прав си в известен смисъл и тъй като мисля по същия начин като теб,веднага споделих,че има нова информация.Но има и една друга страна на нещатата към която не би могло да не се подходи като към "частна собственост".Ако аз ти гласувам доверие и те пусна в моя дом...ти ще береш ли от плодовете в градината ми за да зарадваш децата си без да ме попиташ?Аз не бих могла!И на това му викам уважение и коректност.Другото е злоупотреба с гласуваното доверие...стремеж да се блесне с чуждия труд и притежание(с чуждите плодове)...И тъй като съм във фаза на "разтягане на локума",ще се озаптя и ще копирам част от въпросната информация.

Това е Мещер...останалото ,ако е писано да се скараме кой да пече кюфтетата-ще си го обсъждаме докато си ги ядем smil3dbd4e398ff7b.gif
И за да не сте съвсем разочаровани ще копирам и първото разяснение за розетата,което получих:
...защото амулета е постоянна външна вибрация, която неможем да контролираме. Седмолъчницата е универсален езиков инструмент за писане и изчисления на колобрите. Неможе да е отрицателен, но трябва да бъдат знаците изпъкнали, а не издълбани, както сега ги носят всички. разликата е огромна - ефекта обратен. Кухата буква изсмуква, разпилява, а плътната, висока, релефност  - излъчва.

Това е момчета...Дано не бъркам ,като споделям това...ще стане ясно ако успея да го публикувам...а защо казвам това последното ще го обсъдим пак със "кюфтетата" smil4334ad1724132.gif

Един малко отвлечен пример-моя синок е здрав националист.Тая вечер го оставих на барчето да прибира и затваря а аз отидох да изпратя един приятел,който вкара малко повече.На центъра научих,че една кола хора отива към моя обект.Като се върнах,хлапето ми вече връщаше масите по местата им/щото му се обадих/,ама го бяха хванали бесните-тия четирима били от фирмата на небезизвестния кубито,амуджи,и се държали нагло със сина.От сорта:аз сега да звъня ли на кубито,а?!Щот моя не щял да им отвори обекта.

Като дойдох аз,нещата влязоха в ритъм до такава степен,че взеха да ми викат "брат" и си пуснаха от тяхната кола българска/?!/музика-чалга.Значи,не че не можех да ги натръшкам в рамките на 7-8 секунди с моя приятел адвоката,но им направих "ихтибара" и къмто два сутринта се разделихме доволни.Следващият път като дойдат,само ще ги питам какво значи ТАНРЪ по техния език...

.................
Мисълта ми е,че на тая свещенна земя живеят много неосъзнати Българи...
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (georgi_nz @ Aug 7 2008, 09:33 PM)
И в крайна сметка да каже директно онова което има да каже.

за "Крайна сметка" и дума не може да става!Това ,което ИМА да каже е път истина и живот за далеч по голяма аудитория от "нашата".Ще спра с коментара си до тук,защото от снощи-когато прочетох този пост-аз дълбоко се замислих дали не избързах и не преиграх в стремежа си за нещо.Ако намеря отговора пак ще се включа smil4334a3ebd31a5.gif

--------------------
PM
Миро
Публикувано на: 26.8.2008, 19:00
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Може да съм пропуснал, та затова да питам Заги - какво стана с молбата за снимки на Розетата?
PMUsers Website
Заги
Публикувано на: 27.8.2008, 11:26
Quote Post

Участник

Съобщения: 62
Участник # 1 342
Дата на регистрация: 15-February 08

QUOTE (Миро @ Aug 26 2008, 06:00 PM)
Може да съм пропуснал, та затова да питам Заги - какво стана с молбата за снимки на Розетата?

Съжалявам, знам, че чакаш с нетърпение, но продължаваме да си играем на криеница - ту е командирована, ту е страшно заета и го отлагаме за след 3-4 дена...
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020