Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11 ( последно съобщение ) |
Медальони разни
anti666 |
Публикувано на: 8.7.2008, 14:05
|
|
Писмен отказ няма и да получиш. Знаят много добре, че веднага ще бъде приложен тук. А като Българи имаме пълното право да изискваме информация как и къде се съхраняват древните ни артефакти и ще се вдигне скандал. За нещо подобно зверски убиха бившия директор на същия този музей Рашо Рашев и то с терористичен акт да заметат следите. А тук говорим не само за артефакт, но за атрибут за свещенодействие. И то не за какво да е, а за защита на Саракта. Кой знае с какви сатанински символики и оловни сандъци е погребана Розетата в опит да неутрализират силата и.
|
|
Публикувано на: 18.7.2008, 22:08
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Някой може ли да ми каже някой сайт или магазин, от където мога да си купя "Железен Кръст"? За не знаещите, това е медал, който се е връчвал на войници, които са се борели срещу френеските сили на Наполеон I-ви. Въпросният медал е създаден от пруски имератор (забравих му името). През втората световна война този медал също се е раздавал, само че на него имало изобразена свастиката, както и годината (1939). Аз си търся въпросният медал, но в по-малки размери и да става за "висулка" на сребърна верижка. Виждал съм такова. Ако някой знае от къде мога да си намеря такова да пише. Може и на ЛС :) Благодаря Ви предварително! :)
Медалът изглежда така: http://germanmilitariacollectibles.com/blo...lass-753717.jpg Не е задължително (даже е препоръчително) да няма изобразена свастика върху него. По простата причина, че наще 100% ще го видят на врата ми, а баща ми твърдо против всичко що е свързано с Хитлер, хитлеризма, нацизма, фашизма и т.н.. :| |
iss |
Публикувано на: 3.8.2008, 12:33
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Виждала съм подобен кръст в антикварен магазин(тъй като рядко мога да спра вниманието си в бижутерен).А ти за свастиката знаеш ли нещо и за кръстовете изобщо? -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
iss |
Публикувано на: 3.8.2008, 13:02
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Анти,може ли една малка забележка?Това не е атрибут за свещенодействие.Това е предмет със сакрална стойност ,чиято сила се задейства чрез свещенодействие с нужните умения и атрибути...служи единственно на лицето за което е предназначена...всяко посегателство над подобен предмет носи неясни последствия за посегателя...именно по тази причина при настъпващи промени за притежателя (смърт или нещо друго) се е извършвало повторно свещенодействие с което се благодари и се освобождава предмета от вложената в него сила.Подобни предмети никога не са се давали в наследство...може да се изработи нов-абсолютно идентичен с предишния или да се нанесат някои корекции в символите ,което е необходимо за времето в настоящата ситуация...и т.н. Между другото искам да благодаря на Миро за добрата изработка на розетата.Вчера я получих като изненада-подарък и разбрах че е негово творение.Е ,за сега ми създава проблем да си мисля какво да я правя,тъй като аз не бих си я виснала току-така и това страшно ме задължава...Но е хубава... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.8.2008, 22:49
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Исс - ами направи с нея това което ме посъветва преди повече от година. Онова с вода и сол. Аз от тогава до преди няколко дена я носих на врата, докато не прогни кожената връв и се скъса. -------------------- |
||
iss |
Публикувано на: 4.8.2008, 23:10
|
||||
Георги...времената се менят а с тях и знанията ни...Днес научих нещо ново и интересно относно розетата,но смятам да помоля човека лично да я сподели в сайта - или да ми разреши да го направя от негово име... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Заги |
Публикувано на: 5.8.2008, 11:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 62 Участник # 1 342 Дата на регистрация: 15-February 08 |
iss, здравей,
очаквам(е) с нетърпение тези новини! |
Публикувано на: 6.8.2008, 2:51
|
|
Инфрмацията относно Розетата не е частна собственост!
Тъй че,казвайте,каквото има да се знае. |
iss |
Публикувано на: 7.8.2008, 14:53
|
||||||
Прав си в известен смисъл и тъй като мисля по същия начин като теб,веднага споделих,че има нова информация.Но има и една друга страна на нещатата към която не би могло да не се подходи като към "частна собственост".Ако аз ти гласувам доверие и те пусна в моя дом...ти ще береш ли от плодовете в градината ми за да зарадваш децата си без да ме попиташ?Аз не бих могла!И на това му викам уважение и коректност.Другото е злоупотреба с гласуваното доверие...стремеж да се блесне с чуждия труд и притежание(с чуждите плодове)...И тъй като съм във фаза на "разтягане на локума",ще се озаптя и ще копирам част от въпросната информация.
Това е Мещер...останалото ,ако е писано да се скараме кой да пече кюфтетата-ще си го обсъждаме докато си ги ядем И за да не сте съвсем разочаровани ще копирам и първото разяснение за розетата,което получих:
Това е момчета...Дано не бъркам ,като споделям това...ще стане ясно ако успея да го публикувам...а защо казвам това последното ще го обсъдим пак със "кюфтетата" -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||||
Marian_nz |
Публикувано на: 7.8.2008, 16:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 43 Участник # 1 088 Дата на регистрация: 21-August 07 |
Относно изпъкналостта на символите .. На намерената розета на са ли издълбани ??
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.8.2008, 22:33
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Искам да заявя, че не е нарочно. След като се получиха регистрации на никове от типа "israel" ( който аз изтрих без да е писал при условие, че тук такива никове са наглост) - що да няма никове с българско звучене? Така, че въпросния участник може да ми пише на мейла georgi_nz@abv.bg и да му съдействам за регистрацията тук във форума. И в крайна сметка да каже директно онова което има да каже. -------------------- |
||||
Публикувано на: 8.8.2008, 3:15
|
|||||||||
Един малко отвлечен пример-моя синок е здрав националист.Тая вечер го оставих на барчето да прибира и затваря а аз отидох да изпратя един приятел,който вкара малко повече.На центъра научих,че една кола хора отива към моя обект.Като се върнах,хлапето ми вече връщаше масите по местата им/щото му се обадих/,ама го бяха хванали бесните-тия четирима били от фирмата на небезизвестния кубито,амуджи,и се държали нагло със сина.От сорта:аз сега да звъня ли на кубито,а?!Щот моя не щял да им отвори обекта. Като дойдох аз,нещата влязоха в ритъм до такава степен,че взеха да ми викат "брат" и си пуснаха от тяхната кола българска/?!/музика-чалга.Значи,не че не можех да ги натръшкам в рамките на 7-8 секунди с моя приятел адвоката,но им направих "ихтибара" и къмто два сутринта се разделихме доволни.Следващият път като дойдат,само ще ги питам какво значи ТАНРЪ по техния език... ................. Мисълта ми е,че на тая свещенна земя живеят много неосъзнати Българи... |
||||||||
iss |
Публикувано на: 8.8.2008, 8:48
|
||
за "Крайна сметка" и дума не може да става!Това ,което ИМА да каже е път истина и живот за далеч по голяма аудитория от "нашата".Ще спра с коментара си до тук,защото от снощи-когато прочетох този пост-аз дълбоко се замислих дали не избързах и не преиграх в стремежа си за нещо.Ако намеря отговора пак ще се включа -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Миро |
Публикувано на: 26.8.2008, 19:00
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Може да съм пропуснал, та затова да питам Заги - какво стана с молбата за снимки на Розетата?
|
Заги |
Публикувано на: 27.8.2008, 11:26
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 62 Участник # 1 342 Дата на регистрация: 15-February 08 |
Съжалявам, знам, че чакаш с нетърпение, но продължаваме да си играем на криеница - ту е командирована, ту е страшно заета и го отлагаме за след 3-4 дена... |
||
Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11 |