Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 12.2.2007, 13:02
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Не ми се ще това да е вярно: "Те не знаят кои са. И се страхуват от бъдещето си. И са готови да си скрият главите , да се заровят целите в фекалии, само и само да не поемат отговорност за постъпките си. Бива ги само да плямпат, но за действия - не ги търси!"
|
Tangru |
Публикувано на: 1.5.2007, 18:11
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 ![]() |
http://www.bibliotecapleyades.net/scalar_t...calartech16.htm Е, това за интернета и на мен ми е фантастично, но кой знае!? |
||||
Запознат |
Публикувано на: 1.5.2007, 23:53
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Това за интернета са пълни глупости!
Ето няколко фундаментални причини, поради които зомбирането с точно определени честоти през интернет не може да с случи: 1. Услугите в интернет са избирателни. Това не е телевизия или радио. Не се знае къде да те чакалят! 2. Всякакъв вид цифрови комуникации работят чрез точно определени протоколи. Интернет приложенията използват версия 4 на TCP/IP протокола. Неговия мрежови слой (Network Layer) взима кадрите формирани от приложния и транспортен слой и ги предава на физическия слой, който от своя страна ги постава в кабела като единици и нули във формата на пакети. Честотата на предаването на пакетите силно зависи от много фактори: Бързина на компютъра, вашия и отсрещния, състояние на мрежата, софтуера който вие и отсреща ползвате, брой на стартираните процеси на вашата машина, които отговарят за различните комуникации, броя на корекциите при грешките при транспорта, задкомпютърното устройство и още много други. 3. Масовата практика е доставката на интернет да става чрез LAN мрежи. До мрежовата ви карта идват най различни пакети, дори и такива, които не са предназначени за вас. Тези пакети идват и от компютри в локалната ви мрежа. Софтуера решава дали да ги приеме или отхвърли. На всичкото отгоре в сегмента на локалната мрежа се надвикват broadcast пакети, които съобщават на кой компютър какво е споделено (папки и принтери). От изложеното по-горе може да се заключи, че няма начин зъл гений да придвиди всичките безкрайни комбинации от обстоятелстава, които се менят ежесекундно в една среда за пренос на данни, каквато е интернет и локалните мрежи. Дори лудия "учен" да е разработил всички възможни схеми на атака според обстоятелствата, той не може да получи тази информация, нито в момента, нито когато и да е, защото в момента на получаването й, положението вече е коренно различно. За справка можете да използвате литература за TCP/IP протокол за комуникация. |
АлексТТ |
Публикувано на: 7.5.2007, 20:29
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 54 Участник # 657 Дата на регистрация: 7-November 06 ![]() |
Нещо интересно:http://wicca.hit.bg/files/25/25kadur.htm
|
PARADOX |
Публикувано на: 8.5.2007, 1:27
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Ето нещо върху което няма две мнения:
http://zamunda.net/details.php?id=82752 http://zamunda.net/details.php?id=53454 А това ще ви спре тока: http://zamunda.net/details.php?id=49545 П.П. Линковете са към тракер, и за да ги истеглите първо трябва да се регистрирате...!!! Направете го, защото си заслужава... |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.5.2007, 8:32
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Не мога да отворя линковете.
А за психоатаките чрез Интернет не съм съгласен, че са невъзможни. Та точно ние бяхме потърпевши. Спомнете си методите на групата ЛЕМС, те ползват предимно Мрежата да хващат нови жертви. Погледнете какво направи Силвия със "самвоина" само за няколко дни. Интернет може да се използва за психоатаки, особено, когато насочването е индивидуално. Затова предлагам когато някой друг такъв се появи, да бъде гонен незабавно и окончателно. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 8.5.2007, 11:43
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Наистина възможно е на Самвойна да са му бръкнали по дъната платка групата на "Четирмата от ЛЕМС" ( подобно на "петимата от РЕМС"), не знам. Но въпросната мракобесница Мирчева и на мен нещо се опитва да ми обяснява, "добронамерено". Понеже тя винаги е "добронамерена" , никога не се обижда на директни обиди и категоризиране. Реакцията и е да преглътне професионално обидата ( или там каквото и е подадено ![]() |
||
PARADOX |
Публикувано на: 8.5.2007, 11:57
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Интересно, защо към мен не е добронамерена..?!:)))) |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 8.5.2007, 11:57
|
Аз не знам как някой още не е прогледнал за истината, че Силвия Мирчева е агент. Тя постоянно търси връзки с националистически организации и ги разбива. Само с нас си счупи зъбите, обаче май сме прекалено толерантни към нея и нейните агенти като Самвоина, например. Сега те искат да ме предизвикат да напиша нещо, за което отново да ме дадат под съд за обида. Затова блокирах техните писма, не искам да ги получавам, нито да ги чета. Ако копирам какво са ми писали, ще се хванете за главите. Нека по-добре да спрем и да обърнем погледите си към истински важните неща. Наближават големи събития и информираността ще се окаже много важна за нашето оцеляване.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.5.2007, 12:05
|
За "добронамереността" на Мирчева може да се съди по това, че тя беше бясна от прекратяването на съдебното дело срещу мен във Варна. Почвам да се замислям дали то не е било нейна идея. Заканите на "Самвоина" някак много ми напомнят на поведението и заканите на Цветомир Йолов. Твърде много общи моменти намирам. Накрая ще спра да влизам в Интернет и толкова.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.5.2007, 12:10
|
Щях да забравя нещо много важно. Мирчева е препращала на "Самвоин" писма, които аз съм писал от моята поща до съвсем други хора. Смених паролата, но не знам това дали ще помогне. И се сещам как Йолов също влизаше в нашите пощи и пишеше писма от мое име до Севар, например, и от негово име до мен. Та бъдете готови за всякакви изненади. Те претърпяха голямо поражение и сега не могат място да си намерят.
|
Varvarina |
Публикувано на: 8.5.2007, 19:35
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 ![]() |
Не знам какъв ОЛИГОПОЛ трябва да си ,за да се захванеш да правиш мръсотии на хората и с това да си осмисляш живота...мани друго пък и да ти доставя удоволствие...ум не ми го побира |
||
Миро |
Публикувано на: 8.5.2007, 19:35
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Правете проверки на писмата, обадете се веднага на подателя и ще разберете дали наистина той е писал. Само че го потърсете по друг начин, не чрез същата поща. Така и интригите ще се сведат до минимум, а също така веднага ще лъснат намеренията нечисти.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.5.2007, 21:00
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 697 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Ако някой не знае как да тегли от торент, което е съвсем просто де, да каже какво що и ще го кача в share.bol.bg за директно сваляне |
||
НСъпротива |
Публикувано на: 9.5.2007, 21:58
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 27-November 05 ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |