Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ( последно съобщение ) |
Пси-оръжието
Запознат |
Публикувано на: 9.12.2006, 15:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Написаната от Каруцар статия ще бъде хубаво да се помести в раздел "Материали". Севар, ще я пуснеш ли?
|
Севар |
Публикувано на: 10.12.2006, 15:03
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не е мястото в темата да говорим за това, но с часта за демокрацията не съм съгласен. Защо винаги се пропуска факта, че древногръцката демокрация се е базирала на робовладелство? Робите не са участвали ни най-малко в управлението. Това е доста съществен факт, нали? |
||
Karutzar |
Публикувано на: 10.12.2006, 15:40
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Севар, в мнението си от 1999г. бях против тезата за задължителни избори и манипулация на термина демокрация. Нито я подържам, нито отхвърлям. Демокрацията е възможна само между равни по интелект и обществено положение. Да, имало е роби в гръцките полиси, и те са били безправни. Но Роб се става само доброволно. Роби са ставали и военопленниците. Японците са считали падналите в плен бойци в единоборство за негодни да имат живот. Да живеят. Но забележи - при единоборство. Ако не можеш да паднеш убит в бой ти се разрешава самоубийството. И то се е считало за геройство. Но падналия в плен бивш боец - вече роб - той е просто недостоен за живот. Така погледнато атинската демокрация е имала смисъл. Е, идиоти е имало и тогава, както и днес. Че не е била съвършенна и се е изродила, също е ясно. Жалко за Аристотел. Но така е било винаги - профанизма винаги (и до сега) се е опитвал да заглуши разума, материята - духът. Българите (поне аз не зная - поправете ме ако греша) никога не са имали роби. -------------------- ??????? ?????????? |
||||
anti666 |
Публикувано на: 12.12.2006, 19:18
|
|
Ето и още една снимчица на подобна антенка. Материала е доста техически технически и се отнася за безжична Wi-Fi комуникация.
http://www.elva-1.com/products/telecom/ptp...mbit_stm-1.html Обърнете внимание на използваната честота между 92 до 95ГХерца, т.е. същия W диапазон, каквато е при новия мобилен "демократизатор" (виж предишния ми постинг). Като се изгради мрежа от такива ретранслатори тези hot spots спокойно могат да обхванат цял град. Според публикуваните данни, такъв предавател е собсег 8 км с излъчвателна мощност 50миливата и консумация само 35 вата (по-малка от електрическа крушка). Както се очаква, че до 10 години целия интернет ще е безжичен, хардуеъра вече ще е поставен и готов за действие под такова прикритие. Оттам нататък следва само подходяща модулация на сигнала с пълна мощност в уреченото време и може да поздравим идването на сина погибелен. А който има някакви възражения, тогава демократизатора идва наред. Парализа от болка и в "лунохода". Всичко си е описано точно в "Обитаемия остров" на братя Стругацки, книгата я има в България, но нещо напоследък поизчезна. Между другото в продължението си "Бръмбар в мравуняка" пък става дума за един символ, като стилизирано Ж, което пък е тангрианския символ на богинята Умай. Съвпадение нали? Определено срещу този кошмар има и защита. Както беше споменато по рано, една къща от масивен камък е чудесна защита от СВЧ излъчване. Единствено дългите, нискочестотни вълни могат да проникват през каменна преграда (като земните сонари), но пък са неподходящи за пси-облъчване, поради физическите си характеристики (ниска енергия и голяма интерференция). А ако къщата е в отдалечен район, най-добре в планината - просто нямат никакъв шанс. Затова и се работи така усилено по въпроса за урбанизацията и жителите от малките населени места са подложени на икономически геноцид. Все пак тези 20 процента незомбирани хора, останали по селата и планините няма да могат да организират някаква съпротива, особено ако са възрастни и необразовани. Поне такъв им е плана, а дали ще стане, особено в България, хм, поживем - увидем. |
|
Tangru |
Публикувано на: 13.12.2006, 13:59
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Може да е също свързано с това че планините в България излъчват биоенергия. Това е една от причиниTe, ako не и основната, че българските планини са мишена за световните глобализатори. Сега чувам - в България искат да строят и разширяват пътища, както правят през енергииният център 'Стоун Хендж' (Англия). Използват катастрофите като предтекст. "Чудя" се - как ли се случват тези нелепи катастрофи!? -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Tangru |
Публикувано на: 13.12.2006, 14:13
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Е-хе хе - но все пак добре казано!
-------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||||
Tangru |
Публикувано на: 13.12.2006, 14:27
|
||||
Добрата новина, обаче, е че
-------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||||
Boil |
Публикувано на: 16.12.2006, 6:50
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 623 Дата на регистрация: 18-October 06 |
Разяснения по темата “Психотронно Оръжие”
Хората често се оказваме в положението, съвсем прости неща да ни изглеждат много, много сложни. И страшни. А всъщност – въздействието чрез звукови и радиовълни е просто нещо. И срещу него има прости начини за защита. Пасивна защита – тя поне е ясна на всички. Метална обвивка, тя не пропуска никакви радиовълни. Тоест, метален шлем на главата си е много добра защита, не идеална все пак. Просто никой до сега не е отменил уравнениата на Максуел, те са си в сила. А за защита от звукови въздейсвия – вижте как се прави ауспух на кола. Само че да си вътре, а да те пази отвън. Предизвестяване – Приемник, които да констатира въздействието и да уведоми. Тоест – радиоприемник, на каквито там честоти се сетим. И не един, ако очкваме да ни въздействат на различни честоти. И съответно – примник на звукови вълни, просто казано - микрофони. Приемниците са принципно по-евтини от един мощен Предавател (Излъчвател на Въздействие). До тук, нищо интересно, нали. А ето и нещо интересно. Въздействие, сигнал, който може да навреди на човек, той задължително трябва да е СИЛЕН. И се приема просто чудесно, от съответния Приемник. Това оръжие не е “тихо”, напротив - много шумно е. И приемника може не само да констатира, че има сигнал. Приемника може да ЗАПИШЕ как сигнала се променя във времето. Тоест, ако си направим такъв приемник, което не е трудно, и сме в съседство до някой, когото облъчват – ние вече разполагаме с цялата Технология на Въздействие. За която ония там са потрошили време и пари, за да я изнамерят. После можем просто да повторим записания сигнал...и да им въздействаме ние, точно по същия начин. Каквото повикало, такова се обадило. И още – Активна защита. Добре известен в техническите науки метод. Ето и прост пример: Седим си в къщи, а в съседите джавка куче, възейства ни звуково. Можем да си запушим ушите – пасивна защита. Можем да го запишем и да пуснем записа на съседа – да му джавкаме и ние. А може...да сложим един микрофон до нас и едни тонколони навън. И една съвсем простичка Апаратура. Микрофона “слуша” какво се чува при нас, в стаята. И го изкарва същото на тонколоните отвън. Но не същото, а “наопаки”. И тогава в стаята ни идват два сигнала – от кучето, дето джавка; и от нашите тонколони, дето джавкат наопаки. И точно на мястото на нашия микрофон, дето сме и ние – сигнала е НУЛА, апаратурата се грижи за това. Навън нашите тонколони се надджавкват с кучето на съседа, а при нас е ТИХО, няма Въздействие. Ние правим сигнал, обратен на този, с които ни тормозят. И това става с простичка апаратура. Е, не съвсем простичка. Нашите тонколони трябва да са толкова мощни, колкото и звука, който ни пращат. Но пък има и страничния ефект – както нас ни джавкат, така и ние им отговаряме, автоматично. И при тях се чува същото, което те ни пращат на нас. А разбира се, не е необходимо да сме непременно в стая. Може просто да си стоим до нашите тонколони, навън. Тонколоните да си джавкат. И ние нищо да не чуваме. И пак същото – каквото повикало, такова се обадило. И нека тези разяснения не ви звучат наивно. Знам какво пиша, правил съм такива Апаратури, и който иска – мога да му ги обясня съвсем научно. Между другото, на този принцип, Активна Защита са направени прословутите Антирадари на Стелтовете. Стелта “слуша” какъв сигнал идва от радара. Самия Стелт отразява този сигнал обратно, нали е от метал. Но пуска и “обърнат на опаки” сигнал, точно като този, дето ще го отрази. Радара приема и двата сигнала, тоест – нищо не приема. И “не вижда” Стелта. Е, тук трябва “обърнатия” сигнал да се прати точно към радара, който го праща. Иначе друг радар ще го засече и ще “види” Стелта. И вече десетки години Едните и Другите си играят на шикалки – какъв сигнал да пратят, и съответно – как да го върнат. И Стелтовете ту се виждат, ту не се виждат. Според това кои колко пари е кихнал на некадърните си “учени”. Та и с “облъчванията” е същото. Пекарали сте се господа Облъчватели. Кихнали сте сума ти парички да си направите Облъчвател, а ние само като го чуем (не видим) – и да го неутрализираме можем, и да си направим същия можем. Каквото повикало – такова се обадило. И още нещо. Който се напъва да прави зло, оръжия, облъчвания – винаги става така. Първо хората им се плашат, докато не знаят какво ново чудо са им измислили. Нали за туй ги пазят в тайна, новите Оръжия. Като не ги знаеш, са по-страшни. А като гръмнат с тях – и все се намира противодействие. Всяко оръжие има една основна ЦЕЛ – да поражда СТРАХ. Като не му се плашим – то не действа, оръжието. А да, Облъчващите. Вие не се ли притеснявате, че докато облъчвате някого, някой друг може да ви засече, да ви заснеме, че и пари да изкара от снимките. И от де да го знете кой е. Хайде, почвайте да се притеснявате. Ние бяхме до тук, с притесненията, сега сте наред вие. |
Запознат |
Публикувано на: 16.12.2006, 12:13
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Boil, много добра идея си написал. И аз съм си блъскал главата над подобна идея "Зъб за зъб, око за око". "Всеки заслужава, това което е предизвикал" е пък друга любима "поговорка" на един от нашите. За друго си мисля, как ще се избегне или фазно угаси разликите в акустиката при кучето и в стаята където микрофона, като имаш в предвид, че и хармониците на лая в двете помещения са различни, което ще пречи да върнем същото, което сме чули?
Ако говориш за повторение на чутото, няма да има ефект на "гасене" на звука! Повтореното просто ще дразни дразнителя, и ако продължаваме да приемаме и излъчваме, то накрая ще се получи така наречения "калейдоскопичен ефект" при телевизията: Една камера снима телевизор, който излъчва това, което камерата снима. В нашия случай ще се получи наслагване на звука с натрупване. Ако пък трябва да гасим на 100% "лая", който чуваме, ще трябва да го възпроизведем, преди кучето да е лайнало, ама 1 към 1, за да има ефект на гасене. Фактора време за разпостранение на звука, няма как да се избегне. Айде, да речем, че сложим микрофона и тонколоната при кучето, за да премахнем закъснението, но като ефект от този подход, ще получим едно добре озвучено куче, с двойна сила. Все едно две кучета лаят по един и същи начин. Според мен, идеята за "производител на тишина" е добра и си струва отделеното време. Според мен вариант със слушалки би имал по-добър ефект с по модерни шумопоглъщащи материали ще намаля бая децибели. |
||
Boil |
Публикувано на: 16.12.2006, 21:09
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 623 Дата на регистрация: 18-October 06 |
Запознат, тази идея е отдавна реализирана:) И наистина става и е лесно. Ами за 10-на лева ти можеш да си купиш Високоговорящ Телефон, има ги на всякъде. Говориш си с някого и го чуваш силно, из цялата стая. Телефона услива това, което идва по линията и го пуска по говорителче. И в състото време "чува" това, което казваш и го връща обратно по линията. Тоест – микрофончето, което е точно до говорителя, на него не му пречи този говорител, то “чува” САМО много по-тихия сигнал, който идва от стаята. И ако вържеш линията “на късо”, каквото праща, това и да получава – този телефон ще се надвиква с всеки, които се обади в стаята. А точно до самия телефон ше е тихо.
Генератор на Тишина Да, може и така да се нарече. Бях си го направил, още като гимназист. И си работеше. Не съм мислил, че сте затрябва като защита от Психотронно Оръжие. И опити си правех, и с имфразвук, и с ултразвук. Върху котки и кучета. Е, намерили се Боклуци разни, дето го пробвали това и срещу хора. На Такъв, и мотика да му падне в ръцете – няма да копа с нея, ами ще цапне някого по главата. Ами ще се пазим, колкото можем, но не и да им се плашим, на Такива. |
Запознат |
Публикувано на: 16.12.2006, 23:04
|
Сега, микрофона на твоя телефон предава звука към слушалката на отсрещния телефон, но не и към твоята слушалка или спийкър, защото ще се получи "микрофония" от прекалената близост. Няма нужда да се чуваш на собствената си слушалка, понеже ти и без нея си се чуваш добре. С другия телефон е същото положение.
Boil, не искам предварително да се съмнявам в това което си постигнал, обаче нещо не мога да вдяна как се получава този ефект на гасене. Ако не те затруднявам, можеш ли да го нарисуваш като схемичка за да стане по-нагледно. То най-добре ще бъде една демонстрация на живо да покажеш, обаче е по-трудно осъществимо, поне засега. Благодаря предварително. |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.2.2007, 12:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"В Принстоне закрылась лаборатория "экстрасенсорных" исследований
11.02.2007 06:17 | Газета.ru Принстонская лаборатория исследований инженерных аномалий - центр исследований "экстрасенсорных" способностей в подвале инженерного факультета одного из самых уважаемых университетов мира - закрывается в конце февраля." Бушмените закриват една от своите лаборатории по психотроника. След като нашето Чобанче, бивш дирек-тор на една институтче по психотроника бе уволнено, дали и тук нещата няма малко да се разшават? Според добре информирани лица, нещо във връзка с този въпрос у нас на кратко приятелско посещение бил пристигнал самият ген. Рогозин или поне негов доверен представител. Напомням, че пред агентите, намиращи се под командването на Рогозин, такива като Чобанов и Драшков се изправят мирно и козируват. Не го твърдя аз, твърдят го френските служби. Значи може да е вярно. А щом е вярно, значи службите може да се поразшават. Или нашите служби се разшавват само когато въпросът опира до пари? Когато вземат комисионната от наркотрафика, например. Нали така, г-н Генерал Драшкожов? това беше допълнение към темата за психотрониката и агентите. после ще почнем темата за тероризма. И за това как НСС организира терористични акции. И как ръководството на НСС в лицето на Чобанов и Драшков защитава терористите. Ей, в каква държава живеем и това изобщо държава ли е? -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.2.2007, 13:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Реших да публикувам почти нередактиран откъс от моята биографична книга "Време на чудеса", където засягам въпросите за психотронното въздействие. С конкретните имена на конкретни хора. Това е в отговор на въпроса дали не съм се уплашил от заплахите на един полковник от ГРУ. Не, не съм се уплашил и ще го докажа.
Драшков, предупреждавам те, че почти не разполагаш с време. Не бъди кретен като предшествениците си Атанасов и Чобанов. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.2.2007, 15:49
|
Да се спори със Службите е много лесно. Аз ги замерям с факти и доказателства, те ми отвръщат с атентати и така си я караме. Изкарването на нови факти обаче ще продължи. На едно място в необятния Интернет вече са поставени някои снимки. Като му дайде времето ще бъде изведен съответния линк към снимките. И няма да има твърдения, а само въпроси. Много неудобни въпроси, илюстрирани с още по-любопитни снимки.
Драшков, не знаех, че си такъв кретен! Докато не арестуваш организаторите на атентата и твоите мърльовци и мърли не престанат с кухите си заплахи, напрежението ще ескалира. -------------------- |
po3ok |
Публикувано на: 11.2.2007, 21:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 |
За мен използването на такива частотни дяволии срещу човека е вън от съмнение.
Но знам едно древно звукопроизводящо устройство, което винаги ни е давало духовна сила и ни е пазело по този начин от не един и двама неканени гости - Гайдата! За мен този инструмент се характеризира с две думи - Български и Свещен. Освен това съм сигурен, че неравноделният ритъм в нашия фолклор изпълнява подобни функции. (Вчера един приятел ми вика: - знаеш ли защо чужденците не се кефят на наща музика - ами зашото не зацепват кога да пляскат! ) Слушайте народна музика! Тя е просто една известна от хиляди години профилактика срещу всичко зло! |
Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6 |