Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Пси-оръжието
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.11.2006, 12:22
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами цъкнах ама излиза: "Директорията или файла не съществува The directory/file does not " Нещо Датата са го потрили. Какво имаше там? -------------------- |
||
Запознат |
Публикувано на: 30.11.2006, 12:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Пробвай този линк и след това цъкни върху файла THX-20KHz To 20Hz.mp3
http://store1.data.bg/zeppelin/THX%99/ Това е генерирана звукова честота, която плавно слиза от 20 килохерца към 20 херца. Ако някой иска да изпробва себе си на коя честота му става най гадно, в нета е бъкано с такива генератори на звукови вълни. Нагласете генератора на "sine" режим и се гаврете със себе си. Най добре е, ако ползвате ниски честоти, да имате мощен субвуфер за да усетите по-добре пси атаката. |
Запознат |
Публикувано на: 30.11.2006, 12:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
На времето си бях направил един диск със семпли на различни честотни диапазони от звуковия спектър за тестване на линейните характеристики при възпроизвеждане на тонколони и усилватели. Генерациите ги правих с програмата Sound Forge.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 30.11.2006, 21:11
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Изпробвах го и първоначално нямаше особен ефект, но като го усилих получих някакво замайване и умора. Такова усещане сам имал много често като сам ходил по центъра, но не сам си обяснявал откъде е идвало!
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Запознат |
Публикувано на: 3.12.2006, 12:53
|
||
Йордан, във връзка с това за което пишеш, гледах по дебилизатора едно предаване, където единия от съпрузите го няма и другия вика майстори да му префасонират жилището, тъй както на него щяло да му хареса?! И се прибира разбираш ли, и хоп го изненадват и човека не може да си познае къщата. Изненадан е, обаче не се знае дали положително или отрицателно. Пред камерите се прави че е доволен, ама в действителност може и да се примирява с това каквото е станало. Та въпроса ми е да при строеж на къща или ремонт не е ли по-добре собственика да участва, и да допълни "духа на мястото"? Има ли значение по принцип? На мен ми се струва че има. |
||
Bell |
Публикувано на: 4.12.2006, 21:07
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Този материял е страхотен!
Обаче сега си задавам въпроса кой импулс е интуитивен и кой внушен, как да се разграничава.... Това, което каза Гълъбов звучи доста притеснително (за турската поговорка)....Всичко това, за което говори Елтимир и което се случва, отдавна е посяло семенцето на съмнението и раздора, но дали успяваме да отличим границата на ползотворното съмнение и тази на деструктивното съмнение? Аз лично съм на прага на истинската параноя и смятам, че подобно положение замъглява съзнанието за правилния прочит на нашите истински интуитивни податки, които всъщност са нужни за борбата с внушенията! Всичко това, което се случи в последните години с движението и с нас като взаимоотношения, мисля че ни удари точно там (в съмнението и недоверието) и това е една от причините да губим чистия импулс и стремеж да се събираме тук, да сме открити едни за други и да се подкрепяме... Явно трябва голяма сила на духа и голямо съзнание, за да можем да боравим с цялата тази информация градивно... Аз се улавям, че съм започнала да виждам призрака на Лемс във всеки познат и непознат (в нет-а) и това ми пречи да се отпускам при общуването и да възприемам хората нормално!!! Ако на всички събитията с движението се отразяват така, то ние никога няма да можем да се обединяваме, да сме заедно и да си помагаме....само ще се лутаме между сенките. Но предполагам, че не при всеки е така и че просто аз съм взела всичко прекалено навътре... |
Запознат |
Публикувано на: 4.12.2006, 21:37
|
||
Bell, при мен не е така. Много добре те разбирам какво искаш да кажеш, понеже аз съм се чувствал по същия начин понякога, но не с хората от движението. Ти беше споменала в предишните теми, че не искаш да идваш на срещите ни, може би не е и нужно, ако ще се чувстваш по-зле. Аз за ралика от теб се чувствам много положително зареден след една такава среща. |
||
Bell |
Публикувано на: 4.12.2006, 22:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Явно при всеки е индивидуално...
Просто мисля,че е важно да се научи човек добре да балансира доверието и недоверието - това е задача с повишена трудност по много причини...главните от които се съдържат в самата статия на Елтимир, с която отваря тази тема! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 4.12.2006, 22:36
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ако говориш за същата среща за която си мисля и аз - напълно споделям чувствата. С жената дълго след това си спомняхме за хубавите дни, интересните разговори и си мислехме за нова среща като тази. Но ще си организираме пак - по нататък, това е сигурно. (Запознат - и да носите мултимедията с Лето!) -------------------- |
||
Запознат |
Публикувано на: 4.12.2006, 23:17
|
Разбира се!
|
Искрица |
Публикувано на: 5.12.2006, 15:23
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Имаш основание да се чувстваш така, Бел, разбирам те напълно. На всички ни е ясно, че помежду ни винаги ще се опитват да се прокрадват хора, с единствената цел да съборят Движението. Вероятността да се опариш е голяма, но кой ли е защитен напълно? Ако не се рискува няма как да опознаеш човека срещу теб. Аз така мисля. По принцип съм отворен човек и винаги тръгвам с вярата в доброто у човека. Парнах се преди време много жестоко, защото имах глупостта да повярвам в нещо изглеждащо прекалено хубаво и лесно. Имах късмета, че успях да отрезнея. Но тук, в този форум, както съм казвала и преди, срещнах хората, които съм търсила - с еднакъв поглед и разбирания, хора с чисти помисли и мечти. Не съжалявам, че се опарих. Сега преценявам по-реално. Вярвай в преценката си, Бел. Ако те е страх при срещите ни идвай с някой познат и си тръгни щом усетиш, че нещата не са в ред. |
||
Bell |
Публикувано на: 5.12.2006, 15:49
|
Искрице, от какво да ме е страх? Сега не искам да се впускам в тая тема в обяснения защо до момента се е получавало така, че не съм идвала, но когато са ставали интриги накрая ми е било само в плюс, че съм се държала настрана....само това съм казвала във форума и не съм искала да обидя никой!
Но другото, което ме вълнува вече ви попитах за мнение - как да разграничаваме интуитивната податка от внушението....това е въпросът, който ме занимава напоследък! Ако човек се е поддал на внушението, то би трябвало да му действа точно като необясним интуитивен импулс....как да се осъзнае човек и да разбере дали е попаднал под нечие влияние или не...? |
Искрица |
Публикувано на: 5.12.2006, 17:51
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
От призрака на Лемс. Може би съм казала пресилено, че те е страх, извинявам се. За интуитивния импулс съм съгласна. Аз ще го нарека инерционен, защото тогава определено спираш да мислиш и действаш по инерция - така си го обяснявам за себе си. Как да осъзнаеш дали си попаднала под чуждо влияние? Мисля, че няма да мога да ти го обясня добре. Има други хора във форума, чиято сила е в писането. Нека Елтимир да обясни. До колкото знаем, той най-много е патил. |
||
anti666 |
Публикувано на: 5.12.2006, 21:42
|
|
Като нов мога ли да запитам какъв е този призрак на Лемс. Простете още веднъж за невежеството.
|
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.12.2006, 22:14
|
||
Що да е невежество? Щом си нов няма как да си ял попарата на Силвия Мирчева-ЛЕМС (любов,енергия,мисъл,светлина) от службите. Тази е специалистка по НЛП-то на Золотов. -------------------- |
||
Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » |