www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Национализмът

Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Национализмът
Karutzar
Публикувано на: 14.12.2006, 15:02
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (Севар @ Dec 14 2006, 01:48 PM)
User posted image

Ето така трябва да се третират вашите юдейски "братства".

Лелеее, дезинформацията не е от вчера а от 9ти век. Български неверници избивали християни в скафандри. Или май е било обратното - борис Іви е избил цвета на българската аристокрация - което е било пример на комунистите след 9ти септ. да го направят отново.
Извода е 1: християнин=комунист=?
бивши негри няма
комунисти също

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 14.12.2006, 16:25
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Аз не искам да се правя, че много разбирам от религия, обаче не разбирам, защо някои хора неистово ни обеждават, че човек не може да живее достойно, ако не вярва в Исус Христос. Ако ти се родиш в малко селце с 10 човека и на никой не му е вменявана историята за Исус, той автоматично грешник ли се явява? Изобщо не разбирам, защо тези които имат нужда да вярват в Исус постоянно ни обясняват, че без това не може. Аз вярвам в доброто у човека и това ми е достатъчно. Грешник ли съм аз? Ако да, искам да видя в писмен вид, пълномощното от Исус, даващи му изключителните права да съди хората, кой е грешник и кой не. Значи, ако някой твърди, че вярва в Исус той не е грешник, така ли? Или е грешник, но има опция за поправка, но за тия дето не вярват няма?

И съм много против това да ми лепват разни религиозни етикети, като протестант, атеист и всякакви други религиозни квалификации. Разберете, че висша сила има, обаче не ми натрапвайте версията, в която вярвате. То една вяра, ако е истинска и добра от реклама няма нужда.
PM
anti666
Публикувано на: 14.12.2006, 17:43
Quote Post

Севар, трябвало е да уточниш, че тоя леш са византийски мисионери, пратени в България с цел да отслабят държавността. Явно малко са ги секли, защото след век онези успяват. Забележете кой е и автора - Василий Втори или по известен като Василий Българоубиец. С една дума - гад. А за ранното християнство не съм съгласен. Иначе колобърите нямаше да са при раждането на Христос и да му помагат да избяга от еврейските лапи на Ирод.
Petee
Публикувано на: 14.12.2006, 17:45
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Еех каза ми го най-сетне. Юдейн съм, така ли?! Хихих, голям смях, добре. Ще го имам предвид. Абе, Севар, защо допускаш тогава юдеи във форума ти? Защо четеш "юдейските" писания на "юдейнът" Йешуа? Как можеш да твърдиш, че Библията е променяна милион пъти от юдеите и пак да ми я цитираш. Да извадя ли съобщенията на ЛС? Как може да те е страх от "числото на звяра" и печата му? Защо въобще отваряш дума по въпроса? Ако е за въпрос и на личната ти карта, и на шофьорската ти книжка и на паспорта ти го има вече дракона на galabov с корона на три шестици и Соломоновия печат (какво беше - "братския келтски народ" с дракона на знамето си хуху...орел в небето и лъв на земята, а дракона къде ли се подвизаваше ... сигурно при рибите в морето). Това разбира се не трябва да те притеснява ни най-малко, защото това са "юдейски измислици" и кой ще тръгне да ти слага разни баркодове по ръцете? Остави я тази "робска религия" и не ми я цитирай повече.
Имам идея. Защо не сложиш съобщение на сайта си: "Забранено за Дъновисти и Християни".
Добре е, че сме ние "юдеите", добре е, че е бил Цар Борис да докара с камшика Християнството в България. В противен случай нямаше да дойдат турците smil4334ad1724132.gif и комунистите нямаше да дойдат, а България щепе да е на поне 4-5 морета. Лош Борис, лош!
Да не стане така, обаче, че като опре ножа до кокъла, друга песен да запеете ...
Запознат smil4334abded4493.gif
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 14.12.2006, 22:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Aми той ножа е опрял до кокала на българите. Какво повече да чакаме - да зареже кокала ли?.
Сега иде ред ножа да опре до аортата на чифути и мангали. Закономерно е да се случи - по божия закон.
Пете, ти чел ли си това:

http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=219

Много е поучително и ПРОсемитско. В смисъл казващо истината за семитите-чифути и какво са направили венецианските чифути за разложението на здравия български дух и морал.
Четейки го материала Човек става любопитен и чувствителен на тема "чифути" и търси други подобни статии за да си обогати културата за тези същества и да знае все повече и повече.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Petee
Публикувано на: 15.12.2006, 0:27
Quote Post

Участник

Участник # 382

Това е старо. Чел съм го. Чел съм и какво са направили из Европа. Няма народ, на който да не са напакостили.
Aми той ножа е опрял до кокала на българите.

Не е
PMEmail Poster
LETO
Публикувано на: 15.12.2006, 1:09
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Добре е, че сме ние "юдеите", добре е, че е бил Цар Борис да докара с камшика Християнството в България. В противен случай нямаше да дойдат турците  и комунистите нямаше да дойдат, а България щепе да е на поне 4-5 морета. Лош Борис, лош!

Сигурно е имало причина Борис да постъпи по този начин.

1. Не съм на негово място, а и аз не съм човека който да го съдя. Него Небето ще го съди.

2. Факт е, че след него е отслабнала държавността. Нямам пред вид "Златния век на Симеон - той е станал, благодарение на оцелелите българи, запазили в себе си българщината. Именно поради тая наша вътрешна сила в България нямя такъв период, познат в европейската история, като "Тъмо средновековие".

3. Симеон, въпреки покръстването е продължил да управлява според традиционните ценности, традиции и тенгрианска обредност.

4. След Симеон ... мрак и иго .. 1100 години вече.

толкова за доброто, което ни е доставило християнството

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Karutzar
Публикувано на: 15.12.2006, 12:44
Quote Post

Участник

Участник # 433

2. Факт е, че след него е отслабнала държавността. Нямам пред вид "Златния век на Симеон - той е станал, благодарение на оцелелите българи, запазили в себе си българщината. Именно поради тая наша вътрешна сила в България нямя такъв период, познат в европейската история, като "Тъмо средновековие".

3. Симеон, въпреки покръстването е продължил да управлява според традиционните ценности, традиции и тенгрианска обредност.

4. След Симеон ... мрак и иго .. 1100 години вече.

Тц, не съм съгласен с теб Лето по няколко причини.
Всеобщо заблуждение е, че т.нар. "християнство" има нещо общо с Йошуа - исус христос. (винаги пиша Йошуа с главна буква - и има защо) Престанете да се занимавате с петее и да спорите с него - smil4341944e6b0c8.gif все едно да спориш с радио хоризонт или Btv:tooth:
"християнството" си е чист юдаизъм с малко примеси внесени от т.нар. апостол пАвел. Виж - че Йошуа се е провалил в мисията си - то е ясно. И че не е бил юдеин. Един бегъл прочит на историята доказва, че юдеите са били само в йерусалем и в околностите му. Това, което е наложил с ужасни убийства и терор бОрис І си е чиста проба чифутство. За какъв златен век говорим при чифутина сИмеон - чифутски или Български? И покажи ми моля къде са тези (различни от чифутството) традиционните ценности и тенгрианска обредност при сИмеон. Никога ли не си свързвал (подсъзнателни аналогии) бОрис І с ІІІти и сИмеон І и сегашния ненормалник кобурготски? Унищожаването на Българският патриотизъм и национализъм е започнато от фернандел (абе как му беше правилното име на това мекере - аха - фердинанд-астролога) и довършено от бОрис ІІІти. Всичко, което са направили Българските просветители, хайдути, четници и ратници на Българщината е разбито от тези двамата мустакати чифути. За сИмеон Іви и кобурга си отговори сам.
Имаш право да ги съдиш - защо не. Какви са ти аргументите против?

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Севар
Публикувано на: 15.12.2006, 13:58
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Еех каза ми го най-сетне. Юдейн съм, така ли?! Хихих, голям смях, добре. Ще го имам предвид. Абе, Севар, защо допускаш тогава юдеи във форума ти?

Не е ли по-правилно да попитам ти за какъв си чеп си дошъл след като ни мразиш?

Защо четеш "юдейските" писания на "юдейнът" Йешуа? Как можеш да твърдиш, че Библията е променяна милион пъти от юдеите и пак да ми я цитираш.

Ами невменяемите юдеи като теб разбират само от това. Трябва да им цитираш нещо тяхно, иначе не признават.

Да извадя ли съобщенията на ЛС?

Въх, ама нидей! smil4341944e6b0c8.gif

Как може да те е страх от "числото на звяра" и печата му? Защо въобще отваряш дума по въпроса? Ако е за въпрос и на личната ти карта, и на шофьорската ти книжка и на паспорта ти го има вече дракона на galabov с корона на три шестици...

Отварям дума ли? Който ти прегледа мненията ще забележи, че не аз, а ти непрекъснато говориш за 5-6 едни и същи неща и то без да ги разбираш. Лична карта нямам, а и шофьорска книжка също. А ти да не си мислиш, че само чрез тях могат да те подпечатат?

и Соломоновия печат (какво беше - "братския келтски народ" с дракона на знамето си хуху...орел в небето и лъв на земята, а дракона къде ли се подвизаваше ... сигурно при рибите в морето). Това разбира се не трябва да те притеснява ни най-малко, защото това са "юдейски измислици" и кой ще тръгне да ти слага разни баркодове по ръцете?

Щом нашите предци са почитали змея, значи е имало защо. Даже са го поставяли на своите гербове. А това, че вас юдеите толкова ви плаши ме кара още повече да ми харесва като символ.

Имам идея. Защо не сложиш съобщение на сайта си: "Забранено за Дъновисти и Християни".

Искаш да се правиш на важен? Няма да стане.

Добре е, че сме ние "юдеите", добре е, че е бил Цар Борис да докара с камшика Християнството в България. В противен случай нямаше да дойдат турците  smil4334ad1724132.gif и комунистите нямаше да дойдат, а България щепе да е на поне 4-5 морета. Лош Борис, лош!

Само за това дето си написал заслужаваш да те покръстят... с голямата брадва.

Каруцар, това за Симеон е пълна глупост.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Karutzar
Публикувано на: 15.12.2006, 14:38
Quote Post

Участник

Участник # 433

Каруцар, това за Симеон е пълна глупост

Въпрос на аргументи.
С доста зор може и да ме убедиш че името симеон е българско smil4341944e6b0c8.gif
Крайния резултат от кампанията баща-син - - борис-симеон е плачевна за историята на България. Де факто България престава да съществува точно с чифутизацията проведена от борис І
Постарай се да ме убедиш в противното - може и на ЛС

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 16:16
Quote Post

Каруцар, Симеон Велики си е бил до последно тангрианин и християнин едновременно. Какъвто съм и аз, какъвто е бил кан Кубрат, какъвто е Елтимир и много други мъже и жени в този форум. При назначаването му Борис го предупреждава, че ако се занимава ЯВНО с тангрианство, ще го последва същата съдба като брат му Расате. Докрай той запазва военната структура с кавхани, боили и т.н., каквато е била от поколения насам. Когато напада византийските гадове, баща му е толкова сърдит, че се е покрил в манастира и даже не му е говорил.
А ако търсиш конкретно доказателство, поразрови се из интернет и потърси едно любопитно писмо от римския папа Николай, в което се оплаква, че българския цар Симеон уж приел християнството, а си продължавал с езическите обичай. Конкретният повод бил, че Симеон участвал в колобърски ритуал с жертвоприношение на куче.
А другият му брат Боян Вениамин - Магесник (също завършил Магнаурската школа и всъщност най-надарения от всичките) си е бил открито висш колобър и си е живял свободно в Троянския Балкан, макар Симеон да му е предлагал неведнъж трона.
Petee
Публикувано на: 15.12.2006, 16:23
Quote Post

Участник

Участник # 382

Никой не мразя. Безмислено е да се мрази.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 16:50
Quote Post

И още нещо за Борис 1. Колобърите са знаели предварително, че християнството ще бъде навсякъде в България. Целта е била обаче то да бъде чистото християнство, направено от и за българите. А на върха на държавното и духовно управление да са посветени, за да се запази силна национална държава. Подобен модел се използва и до ден днешен при чифутите, каквато е тяхната пирамида. Борис също е имал предвид подобен модел. Проблема при него e, че е решил да търси помощ от чужди антибългарски сили, което си е равносилно на държавна измяна. Най-голямото негово предателство е било не само избиването на 52-та български рода - цвета на България и тангрианството, а предаването на враговете ни Колобърския ковчег с жезъла, одеждата и всички други най-важни регалии на Главния Колобър (известен като Терачинския кочвег, по името на италианския град Терачина, където гние до ден днешен). Това е станало на овча купел, днешна Македония, където ги е предал на римските пратеници и е приел католицизма.
Каква ли му е била реакцията на тъпанара, когато е разбрал, че не само ватикана го е изработил, но и неговите хора и това, което така тържествено дал на папа Николай е било...добре изработен фалшификат. smil4334aa05d5cb2.gif Дали наистина си е мислил, че колобърите не са знаели за плановете му и така ще оставят някакъв самозабравил се да унищожи всичко, събирано от хилядолетия? Жалко само за най-верните му хора покрай него.
kardama
Публикувано на: 18.12.2006, 11:15
Quote Post

Участник

Съобщения: 39
Участник # 82
Дата на регистрация: 15-August 05

някой знае ли каква е била майката на симеон и дали е имал българско име,защото симеон не е.
PMEmail PosterUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 19.12.2006, 19:06
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (anti666 @ Dec 15 2006, 03:50 PM)
И още нещо за Борис 1. Колобърите са знаели предварително, че християнството ще бъде навсякъде в България. Целта е била обаче то да бъде чистото християнство, направено от и за българите. А на върха на държавното и духовно управление да са посветени, за да се запази силна национална държава. Подобен модел се използва и до ден днешен при чифутите, каквато е тяхната пирамида. Борис също е имал предвид подобен модел. Проблема при него e, че е решил да търси помощ от чужди антибългарски сили, което си е равносилно на държавна измяна. Най-голямото негово предателство е било не само избиването на 52-та български рода - цвета на България и тангрианството, а предаването на враговете ни Колобърския ковчег с жезъла, одеждата и всички други най-важни регалии на Главния Колобър (известен като Терачинския кочвег, по името на италианския град Терачина, където гние до ден днешен). Това е станало на овча купел, днешна Македония, където ги е предал на римските пратеници и е приел католицизма.
Каква ли му е била реакцията на тъпанара, когато е разбрал, че не само ватикана го е изработил, но и неговите хора и това, което така тържествено дал на папа Николай е било...добре изработен фалшификат. smil4334aa05d5cb2.gif Дали наистина си е мислил, че колобърите не са знаели за плановете му и така ще оставят някакъв самозабравил се да унищожи всичко, събирано от хилядолетия? Жалко само за най-верните му хора покрай него.

Терачинския кочвег, по името на италианския град Терачина, където гние до ден днешен).[I]
Жалко, защото макар и фалшификат, това е един от най-уникалните свещености на Тенгрианството. Така или иначе, обаче за него в България днес много малко се говори и разглежда.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020