www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Национализмът

Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Национализмът
Иван
Публикувано на: 1.12.2006, 16:44
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Petee @ Dec 1 2006, 03:12 PM)
Вие говорите за евреи, а аз за европейци (разбирай германци, французи, италианци, англичани), който за сега са само шепа хорица в България - идват за да намерят спокойствие, любов и човещинка сред българите. Евреите са много и те са на върха на всяка една пирамида. Те ни вкарват е ЕС. Те са тези с банките и те печатат парите, турците са само инструмент. Еврейски са супермаркетите, електрокомнаиите и прочие, не европейски.

И тъй де, тъй де.
Нали ти казвам, че е непосилно за европееца да осмисли на какво се е превърнала и Европата му и цивилизацията му. Добричкият енгличанин/французин/германец идвал бил да търси спокойствие и любов. Все ние ще му ги осигуряваме! Ние ще сме под ятагана, докато европееца си чеше гъза с философия, театър, приеми, балове и педераслъци. После нито грам благодарност.

Край на спокойствието. Стига вече!
Като си е направил на кочина европата, там да си стои. Чакай да ти припомня откъса от библията, който ни пусна преди време. Господ им дал на дегенератите пустинята, а Мойсей ги подкарал на юруш към хорските имоти. Сега казваме на европейците обратното "Ние ви дадохме държавност, духовност и ви осигурявахме 1000 години условия да развивате държавите си. Но вие не проумяхте нищо, не се борихте, а консумирахте. Превърнахте планетата в пустиня. Затова нямате право на нищо наше"
PM
Sinclaire
Публикувано на: 2.12.2006, 12:17
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 1-April 06

QUOTE (Севар @ Dec 1 2006, 03:33 PM)
Аз съм за пълна забрана на продажба на небългари.

И аз! Вече цели области в страната се напълниха с колонизатори. Англичаните имат комплески, че живеят на остров и от векове насам колонизират ли колонизират. Къде със сила, къде с пари. При нас е с второто. А и многото чернилки, на които дадоха гражданство им запълниха жизненото пространство като някакъв вид паразит и те сега нас искат да запълнят! А иначе се правят на много важни и не дават на българите да работят при тях. Просто за тях като реципрочна мярка една хубава забрана да изкупуват земя и това му е майката!!!

--------------------
[size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
PM
Baldr
Публикувано на: 2.12.2006, 14:32
Quote Post

Читател
**

Група: Изгонени
Съобщения: 20
Участник # 694
Дата на регистрация: 1-December 06

QUOTE (Sinclaire @ Dec 2 2006, 11:17 AM)
. Просто за тях като реципрочна мярка една хубава забрана да изкупуват земя и това му е майката!!!

Аз пък като гледам тлъсни и розови прасета ми идва да извадя ножа.. smil4334ad8a149e0.gif
КОЛЕДА идва!! smil4334a5a360a6a.gif

PM
3aek
Публикувано на: 2.12.2006, 16:04
Quote Post

Участник

Съобщения: 48
Участник # 395
Дата на регистрация: 22-May 06

Добре де съфорумци. Погледнете нещата реалистично!!! То е ясно, че не искаме ЕвроСъюз и тн. Не искаме да ни купуват земята и имотите. Какво да направиме като тези неща се случват вече и не могат да спрат??? Просто е Факт!!! Така само да си говориме и да изтъкваме проблема няма смисъл аз си мисля... кви са опциите в тоя случай???

Да им влезнеме в схемите и да ги разбиеме от вътре smil4334a5a360a6a.gif

--------------------
"WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
PM
Иван
Публикувано на: 2.12.2006, 16:22
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Прави каквото е по силите ти.

Аз съм успявал да говоря с всеки от познатите ми, които работят в банки. И най-перспективните от тях още не са осъзнали вредността на лихварската система. Някои започват да търсят незасегнато кътче от системата, "спокойствието" както го нарече Петее, но не проумяват, че не можеш да се криеш от системата. Рано или късно и последното кътче ще бъде превзето. И най-непристъпния балкан и най-безлюдното село ще бъде продадено и купено. Изходът е изграждане на наша система, а не "спасяването" или криенето от сегашната. Казано е с едно изречение така: "На една идея може да противостои само друга по-могъща идея".

Необходимо е всеки да търси минимален брой хора, годни да разберат горното. Например едно село ще бъде спасено и ще се превърне в ядро на Нашата идея, ако в него има поне 30-50 човека, които са наясно с теорията за Идеята и могат да я материализират. Това ще рече от тия 50 човека да има поне един лекар, няколко строители, инженери, електротехници, животновъди, работници на полето. Не както е в момента в Банско - всяка къща е офис за продажба на имоти. Мамицата им мръсна.

Не е никак сложно. Но започнете от днес, от сега, да търсите хората, да управлявате по нов начин интересите си, връзките си, творческите си сили. Всеки ден правете по една малка стъпка за нашата идея.
Важно е да не спираме.
PM
Планинец
Публикувано на: 2.12.2006, 17:55
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

QUOTE (Иван @ Dec 2 2006, 03:22 PM)

Необходимо е всеки да търси минимален брой хора, годни да разберат горното. Например едно село ще бъде спасено и ще се превърне в ядро на Нашата идея

Идеята ти е добра,но трябва да се дооформи.Аз нещата ги виждам като вирус който ще разяде системата.Разяде е може би прекалено силна дума,но кой знае.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Бай Ангеле,никога не съм писал книга, но ми се удава да говоря пишейки,нали разбираш,струва ми се че вече това го четохме...НИКЪДЕ НЕ ДАВАШ ЛИНК КЪМ НАС ,ОСТАНАЛИТЕ?Разбирам,че и ти си ОСТАНАЛ...от тия,които бяхте,и аз помня че на мене ми викаха в училище СТАРИЯ ТРАПЕР-демек самотници,макар че идея си нямам да се сравнявам с тебе -аз съм сукал още когато ти си ...ял какалашката..
Но аз търся оня сноп на КАНА,било стрели,копия или пишки ако щеш...,да ни обедини.!Спирам до тук,че ще ме изгони от къщи жената с тия наши разговори по ПС-то ли му се казваше?АТАКА ДО СМЪРТ!
PM
Petee
Публикувано на: 6.12.2006, 13:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Иване, спокойно. Голямата разруха предстои. Този свят и без друго трябва да си замине. Турен му е вече надгробен надпис. Всичко ще бъде пометено. През Огън ще мине Земята и след този Огън ще дойде нова култура.
PMEmail Poster
Baldr
Quote Post

Читател
**

Група: Изгонени
Съобщения: 20
Участник # 694
Дата на регистрация: 1-December 06

QUOTE (Petee @ Dec 6 2006, 12:10 PM)
Иване, спокойно. Голямата разруха предстои. Този свят и без друго трябва да си замине. Турен му е вече надгробен надпис. Всичко ще бъде пометено. През Огън ще мине Земята и след този Огън ще дойде нова култура.

Да, новата култура вече е факт.
Деградация му се вика на тая "култура" .затъпяване, оскотяване, оциганяване , подлост, лъжа , лицемерие , грозота ..............
и нищо няма да бъде пометено защото някой горе мисли за теб , кретенче.
PM
Petee
Публикувано на: 14.12.2006, 1:36
Quote Post

Участник

Участник # 382

Моля, моля. Без грозни думи. Няма какво да ти доказвам, че след нощта идва ден. Достатъчно е да застанеш до прозореца си и да наблюдаваш.
Заек, идеята на обединена Европа е реализирана от злото, но ще служи на доброто. Няма да остане страна от Европа, която да не я вкарат в съюза. Тази идея е на повече от две хиляди години и е от Бога. Няма какво да се ядосваш.

И така: Откровение на Йоан Богослов, глава 12

1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.
2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.
3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.
4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.
5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато <и занесено> при Бога, дори при Неговия престол.

Коментари са излишни. Жената е Европа. Короната с 12 звезди...хм ми колко са звездите на знамето на Европейския Съюз? Толкова! "Луната под нозете". Къде в нозете на Европа има луна? Нозете - долу, тоест на юг. На турското знаме. Европа е бременна. С какво? Какво дете ще роди? Братството, "което има да управлява всички народи".
Къде е змеят в цялата тази картинка? В синагогата. Той ще се опита да "изяде чадото й щом роди", тоест да настрои народ срещу народ, но няма да стане.

Който не може да разбере доброто и злото, нека продължава да си кудкудяка по форумите, но волята Божия ще я бъде.
PMEmail Poster
3aek
Публикувано на: 14.12.2006, 4:52
Quote Post

Участник

Съобщения: 48
Участник # 395
Дата на регистрация: 22-May 06

smil4334ad8a149e0.gif Да това е едната от 3те гледни точки.

А преди колко време е написано или казано това за което говориш ти...може да поспориме малко smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
"WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
PM
Petee
Публикувано на: 14.12.2006, 13:36
Quote Post

Участник

Участник # 382

Това е единствената гледна точка. Прибери си оръжието, защото няма да ти трябва.
Идеята за братска Европа според мен на около 4 000 години. Това е написано от Йоан, когато е живял. Иисус говори, а Йоан записва. Вземи Новия Завет и чети.

Деградация му се вика на тая "култура" .затъпяване, оскотяване, оциганяване , подлост, лъжа , лицемерие , грозота ..............

Baldr, първо победи злото в себе си и тогава вън от теб. Докато не приемеш белия човек, без значение дали е англичанин, албанец, американец и прочее, за свой брат, ще ти се привиждат все повече цигани и негри.
PMEmail Poster
Севар
Публикувано на: 14.12.2006, 14:48
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

User posted image

Ето така трябва да се третират вашите юдейски "братства".
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Karutzar
Публикувано на: 14.12.2006, 14:54
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

Това е написано от Йоан, когато е живял. Иисус говори, а Йоан записва. Вземи Новия Завет и чети.

smil4341944e6b0c8.gif Този библейски Йоан трябва да е живял поне 600г. - нали на толкова е най-стария кодекс. Слушал бил, записвал бил - дрън-дрън.
Петее, престани да ни занимаваш с твоите библейски фантасмагории. Със сигурност в този форум има участници, които знаят много повече от теб за история на религиите. Ако толкова искаш да бъдеш последовател на Йошуа - ама истинския - не този христос натрапен ни от павел, ириней, и никейския събор - попрочети апокрифи - ще откриеш истинското учение на Йошуа и Буда - което е едно и също.
И понеже стана въпрос за митичния "съставител", взел си името йоан - smil4341944e6b0c8.gif ма що толкова мрази този ми ти йоан Св.Николай, че взел че сложил в устата на исус толкова ненавист към него? Да този същия св.Николай, един от 12те апостола след т.нар. "самоубийство" на Юда, който е заел неговото място. И разпрострял учението на Йошуа в Ирак. И до днес всички християни н Ирак са николаити. Дааа, много ревнив е бил този йоан по повод на собствената си импотентност - щото изглежда не му ставала фатката (Пто е заменено с Ф) - и е "родоначалник" на монасите-хомосексуалисти. smil3dbd4e5e7563a.gif Ужас - каква е реалноста!
smil4341944e6b0c8.gif Абе петее - ти да не се заглеждаш по малки момченца?

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Севар
Публикувано на: 14.12.2006, 15:00
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Това е единствената гледна точка. Прибери си оръжието, защото няма да ти трябва.

Очакваше се да стигнеш дотук. Вие, юдеите първо идвате с мазни приказки и нравствени поучения, а като видите, че никой не ви противоречи и започвате веднага със заповедите.

"Като вземат да ми плещят за дъновистка култура посягам към кобура" - Херман Гьоринг. smil4334a62fd4260.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020