www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Сатан

Страници: (7) « първа ... 5 6 [7]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сатан
Севар
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Дори да се занимава с магия тя не я разбира и няма никакъв ефект.

Точно тогава има ефект и то най-разрушителен.

Къв е смисъла да я питаш след като си я баннал?

Не съм, но и да съм, не ти дължа обяснение. Впрочем тя ми отговори.

Само да допълня преди да изчезна.

Ами изчезвай, сега си говорим с black_rose, а ти нейн представител ли си, адвокат или какъв?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Севар @ Sep 5 2007, 08:44 PM)
Дори да се занимава с магия тя не я разбира и няма никакъв ефект.

Точно тогава има ефект и то най-разрушителен.

Къв е смисъла да я питаш след като си я баннал?

Не съм, но и да съм, не ти дължа обяснение. Впрочем тя ми отговори.

Само да допълня преди да изчезна.

Ами изчезвай, сега си говорим с black_rose, а ти нейн представител ли си, адвокат или какъв?

На копелето Мирчева лично му е изгладила гънките преди време... Вече знам кой стои зад този ник...!! По-добре му дърпай шалтера директно... Ако искаш, повече информация на ЛС..
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Копеленцето ми се слага за ракиена компания!! smil4334ad8a149e0.gif
И се зачудих да не би покрай Мирчева да е станал някоя компаньонка.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Севар @ Sep 5 2007, 08:57 PM)
Копеленцето ми се слага за ракиена компания!! smil4334ad8a149e0.gif
И се зачудих да не би покрай Мирчева да е станал някоя компаньонка.

Ами станал е...!!! В града където живее има един много голям мост, където ври от такива като него...
PM
Биляр
Quote Post

Участник

Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

не и е чиста работата и не я харесвам. сатанисти, нацисти, хомосексуалисти и всички такива юйдески творения (-исти, като кисти за човешкият организъм) са си просто едни онанисти. ясно е, че целят да ни погребат, дълго е да се аргументира а и вече е правено не веднъж. роза-та, която грози цветето, ни убеждава да бъдем толерантни - към вредното за нас, е ще бъдем ли? аз не съм съгласен!
прекалено много еврейски творения се пръкнаха в нашата страна, изглежда сме буферът на еврейските атаки и тяхна главна цел, е ще ви кажа само, че ще изчезнете и вие боклуци такива, изведнъж както и вашите "богоизбрани" господари!
PMEmail PosterICQ
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07

QUOTE (Биляр @ Sep 6 2007, 07:59 PM)
...ни убеждава да бъдем толерантни - към вредното за нас, е ще бъдем ли? аз не съм съгласен!

Ето това е, Биляр. Понятията "толерантност" и "етнически мир", които не липсват в нито едно официално съобщение, са всъщност съвременните формули на "мирното" заробване. В Западна Европа те функционират перфектно в последните две десетилетия, само че поне се създава впечатлението, че и "толерираните" са равни пред закона, въпреки че местните се ощетяват много при това. Докато в България това се прилага абсолютно безогледно и арогантно, явно се гонят бързи резултати.

Понеже именно с тези две понятия онбашиите ни си мият ръцете като дискриминират Българина, би трябвало да се замислим какъв е механизмът им на действие. Значи живееш си ти в къщата и ти се намъква неканен гостенин. Нарежда се до тебе на масата и ти нарежда "Сипи и на мен". Ти му сипваш, даже му приготвяш и леглото - какво толкова. После обаче той се облекчава насред стаята и като речеш да му покажеш клозета, взима тояга и ти кресва "Това е моята култура! Аз така ще си правя и при теб". И това животно не стига че не си тръгва, ами почва да живее на гърба ти, довежда си цялото семейство и а си гъкнал, иде Домоуправителят и ти казва "Търпиш, човече. Иначе ще се наруши етническият мир. Щото си нетолерантен."

В този смисъл така налаганата ни "толерантност" е всъщност НАСИЛИЕ, и би трябвало на нея да се гледа и да се РЕАГИРА като на такова. А в нашия, български случай, се стига до гаврата да се опитват да вменяват на традиционно толерантния Българин и ЧУВСТВО ЗА ВИНА, че на някого от другите му текнало кръв от носа.
Еми няма да я бъде. Не са познали.

PM
ime
Публикувано на: 20.9.2007, 14:18
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
PMUsers Website
ime
Публикувано на: 20.9.2007, 17:57
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
PMUsers Website
Спорт-Здраве
Публикувано на: 20.9.2007, 21:47
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Ime,направо си вземи книжката на Масару Емото от някоя езотерчна книжарница.Емото дойде и в България в НДК наскоро тази година.Български екип също има големи заслуги в откритията за поведението на водата,когато й се въздейства с думи,музика,картини и други.В Хнет има доста информация по въпроса.
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 5 6 [7]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020