www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Сатан

Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сатан
black_rose
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 63
Участник # 1 085
Дата на регистрация: 20-August 07

QUOTE (Елтимир @ Sep 4 2007, 03:01 PM)
black_rose, има една приказка, че в чужд манастир със свой устав не се ходи. Ние тук не учим и не поучаваме. Ние даваме. Но не ни харесва, когато идва някой и почва да ни учи какво да даваме.
Сега по-ясен ли съм?

На никого не съм казвала какво да дава!Бях изключително добронамерена в началото и те попитах до каква степен мога да изразявам личното си мнение, което респективно означава до каква степен се толерира личното мнение в този форум.Помниш ли?Елтимир, ти плюеш комунизма, а сам налагаш ценз.И както при комунизма, така и тук сте на мнение, че различните от вас трябва да бъдат мачкани.Каква е разликата?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:18 PM)
black_rose, има една приказка, че в чужд манастир със свой устав не се ходи. Ние тук не учим и не поучаваме. Ние даваме. Но не ни харесва, когато идва някой и почва да ни учи какво да даваме.
Сега по-ясен ли съм?

На никого не съм казвала какво да дава!Бях изключително добронамерена в началото и те попитах до каква степен мога да изразявам личното си мнение, което респективно означава до каква степен се толерира личното мнение в този форум.Помниш ли?Елтимир, ти плюеш комунизма, а сам налагаш ценз.И както при комунизма, така и тук сте на мнение, че различните от вас трябва да бъдат мачкани.Каква е разликата?

Твоето лично мнение не се толерира...!! ЯСНО..?!!
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:24 PM)
QUOTE (PARADOX @ Sep 4 2007, 03:21 PM)

Твоето лично мнение не се толерира...!! ЯСНО..?!!

С теб кой говори бе кретен а?

АЗ ГОВОРЯ, ТИ СКИМТИШ...
КАКТО СКИМТЯХА И ДРУГИ ПРЕДИ ТЕБ...
ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ ХОДИШ...?!!
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (PARADOX @ Sep 4 2007, 03:25 PM)

АЗ ГОВОРЯ, ТИ СКИМТИШ...

Що не си го начу*аш бе педал?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:27 PM)
QUOTE (PARADOX @ Sep 4 2007, 03:25 PM)

АЗ ГОВОРЯ, ТИ СКИМТИШ...

Що не си го начу*аш бе педал?

ЕТО, ЧЕ ЗАПОЧВАШ ДА СКИМТИШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ....!!! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
КАТО ПРЕЦЕНИШ, ЧЕ ТИ СТИГА И СИ ТРЪГНЕШ,дА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ПРАТИШ МНОГО ПОЗДРАВИ НА КАКА СИЛВИ ОТ МЕНЕ...
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:18 PM)
Сега по-ясен ли съм?

Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.
Толкова е просто - или мислиш като българка или не се оплакваш от нашето отношение като към чифутка.
Средно положение вече НЯМА.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (georgi_nz @ Sep 4 2007, 03:29 PM)

Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.
Толкова е просто - или мислиш като българка или не се оплакваш от нашето отношение като към чифутка.

Искаш да кажеш, че който мисли като вас е прав, а койте не е чифут.Това е меко казано авторитарно!
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:32 PM)

Искаш да кажеш, че който мисли като вас е прав, а койте не е чифут.Това е меко казано авторитарно!

Ако не те радва "авторитарното" ни отношение, което е просто анти-чифутско, значи знаеш малкото име на равина в града в който живееш... Определено си се объркала, като си дошла тук моето момиче... Бягай да цункаш рави-то по дупето и по-живо, по-здраво...
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (PARADOX @ Sep 4 2007, 03:35 PM)

Ако не те радва "авторитарното" ни отношение, което е просто анти-чифутско, значи знаеш малкото име на равина в града в който живееш... Определено си се объркала, като си дошла тук моето момиче... Бягай да цункаш рави-то по дупето и по-живо, по-здраво...

С теб изибщо не искам да се занимавам, така че ако и на теб ти е толкова мъчно за рави-то отиди си удари една ч*кия и си успокой нервите!
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:40 PM)
QUOTE (PARADOX @ Sep 4 2007, 03:35 PM)

С теб изибщо не искам да се занимавам, така че ако и на теб ти е толкова мъчно за рави-то отиди си удари една ч*кия и си успокой нервите!

Проблема е там, че на мен ми се занимава с теб...!! Усещаш ли тънката разлика...?!! А в момента е важно на мен какво ми се прави...!! ТИ ВЪОБЩЕ НЕ СИ ФАКТОР, НИТО ХОРАТА КОИТО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПОЗНАВАШ....
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Говори направо!Кои хора познавам аз?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (black_rose @ Sep 4 2007, 03:49 PM)
Говори направо!Кои хора познавам аз?

Ти ми кажи кого познаваш..?!!! От кого научи за този сайт...?!!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Не ме разбра.
Който мисли като нас е прав. Който мисли различно - също е прав.
Но който мисли като чифут - не е от нашите, не българин в мисленето си и е от другата страна.
А кой мисли като чифут е въпрос който е лесен за обяснение, стига да вземеш под внимание осукването и усложнението при чифутите( понеже те винаги крият нещо) и простотата и директноста на българското мислене, понеже не крие нищо и е добронамерено.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (georgi_nz @ Sep 4 2007, 03:53 PM)

Не ме разбра.
Който мисли като нас е прав. Който мисли различно - също е прав.
Но който мисли като чифут - не е от нашите, не българин в мисленето си и е от другата страна.
А кой мисли като чифут е въпрос който е лесен за обяснение, стига да вземеш под внимание осукването и усложнението при чифутите( понеже те винаги крият нещо) и простотата и директноста на българското мислене, понеже не крие нищо и е добронамерено.

Георги..!! Какво и се обясняваш на тази девойка..?!! Мирчева поне имаше стил,а това дете влиза направо с обидите.... Пада им нивото на диверсантите нещо...
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Роза,тонът,езикът,стилът ти е познат.
Не мога да разбера тия докога ще я карат тъй-с по един участник от време на време.
Ако изобщо искат да имат неккъв успех,трябва цяло по ле черни рози да засадят.Ама и тях като ги парне слънцето...
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020