www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Сатан

Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сатан
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Опитахме с добро, получихме обиди и квалификации. А призовава за толерантност. Ти покажи колко си толерантна сега.
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Съобщения: 63
Участник # 1 085
Дата на регистрация: 20-August 07

QUOTE (Елтимир @ Sep 3 2007, 06:17 PM)
Защо ли си мисля, че не политическите или религиозни пристрастия, а етническата принадлежност към Българската нация в най-скоро време ще се окаже определяща? Може би защото нас ще ни изтребват еднствено затова, че сме българи. Да не се случи така, че куче и котка заедно да търсят убежище?
Мислете по-добре как да помогнем на своите и как да отслабим удара на враговете.

Нямаме нужда от цигани и евреи...ние сами ще се самоунищожим!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Запознат това "същество"-роза от както е дошла се*е в която тема влезе.Погледнете темите където е акала: "Хиперинфлация","СРАМОТА" и "Сатан"!Това са и единствените теми където е писала...!Направете си извода сами...за какво е тук!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (antijew @ Sep 3 2007, 06:33 PM)
Запознат това "същество"-роза от както е дошла се*е в която тема влезе.Погледнете темите където е акала: "Хиперинфлация","СРАМОТА" и "Сатан"!Това са и единствените теми където е писала...!Направете си извода сами...за какво е тук!

За какво съм тук бе молоумник?Да не си прекалил с някои психотропни вещества иначе не мога да си обясня тази параноя.Да, откакто съм тук постоянно се заяждате с мен и изобщо не ме е*е обаче внимавай!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (ime @ Sep 3 2007, 06:35 PM)
абе не знам, може и да се е объркало момичето. тая музика дето я слуша е много вредна. те чифутите много добре си вършат работата.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (black_rose @ Sep 3 2007, 06:37 PM)
QUOTE (antijew @ Sep 3 2007, 06:33 PM)

За какво съм тук бе молоумник?Да не си прекалил с някои психотропни вещества иначе не мога да си обясня тази параноя.Да, откакто съм тук постоянно се заяждате с мен и изобщо не ме е*е обаче внимавай!

Нали щеше да си ходиш СКЪПА, какво стана!
Моля те МИЛА не ми говори с такъв тон,ако обичаш! smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Елтимир @ Sep 3 2007, 07:06 PM)
Май прекрачихме границите на темата. И почваме да заприличваме на форума на "Атака". Макар че даже и там напоследък почнаха да спазват някакво приличие. Само имайте предвид, че от тази сутрин отново има данни за ново активизиране на групата ЛЕМС и зомбираните им башибозуци. Та нека си овладеем нервите.
Предишните две съобщения аз ги изтрих заради грубите нападки в тях.

Прав си.Добре направи,че ги изтри.За последно казвам на опитващата се да води хорото тук...,че е объркала мястото.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
MaR
Quote Post

Участник

Съобщения: 58
Участник # 687
Дата на регистрация: 26-November 06

"Няма друг Бог , освен мен." - основата, на която се гради сатанизма, като атеизъм и свръхегоцентризъм!

--------------------
???? ??? ?? ???? ?? ?????? ? ?? ??????? ?? ??????...
PMUsers Website
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (Елтимир @ Sep 3 2007, 07:14 PM)

Две много ключови думички откривам тук. Да не би някои хора да са ядосани от "Невидимата атака"? Черна Роза, не искам да вярвам, че си от тях.

Не, дори не зная за какво говориш!В какво ме обвиняваш или подозираш по-точно?

PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (MaR @ Sep 3 2007, 09:16 PM)
"Няма друг Бог , освен мен." - основата, на която се гради сатанизма, като атеизъм и свръхегоцентризъм!

Потвърждавам!Това наистина е есенцията на сатанизма-себеанализ, себеусъвършенстване и стремеж към развитие.
PM
MaR
Quote Post

Участник

Съобщения: 58
Участник # 687
Дата на регистрация: 26-November 06

Сигурно си хаотистка- "Нищо вярно, всичко позволено!"- интересно мото.

--------------------
???? ??? ?? ???? ?? ?????? ? ?? ??????? ?? ??????...
PMUsers Website
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Чудя се, защо въобще и обръщате внимание? Роза, ако си дошла тук да учиш от нас-добре, учи никой няма да ти пречи. Ама да обиждаш наред и да раздаваш квалификации няма да я бъде. Затова си помисли добре. Няма да има второ предупреждение. Казвам ти го, като на човек.
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (Запознат @ Sep 3 2007, 10:51 PM)
Чудя се, защо въобще и обръщате внимание? Роза, ако си дошла тук да учиш от нас-добре, учи никой няма да ти пречи. Ама да обиждаш наред и да раздаваш квалификации няма да я бъде. Затова си помисли добре. Няма да има второ предупреждение. Казвам ти го, като на човек.

Аз уча и ще уча винаги, но бъди сигурен, че от вас няма да уча пък и няма какво ценно да науча явно.Смешни ще сте ако смятате, че сте толкова учени, че да "просвещавате" останалите и да определяте кой обича страната си и кой не!Колкото до психотропните вещества и параноята-аз си мислех, че имам конспиративно мислене, но това вашето не е нормално.Изкарахте ме курва, сектантка, сатанистка, наркоманка и не знам още какво.Ако си търсите врагове, намирайте си-не ми пука, но ако си мислите, че можете да ми давате тъпи и безпочвени квалификации-няма да стане!
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020