Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Сатан
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:49
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 085 Дата на регистрация: 20-August 07 |
Много забавно Да ти кажа за такава секта не знам, но виж със сатанизма съм много навътре! |
||
Запознат |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Какво те подтикна да се запознеш със сатанизма? Ти сатанист ли си?
|
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:22
|
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 085 Дата на регистрация: 20-August 07 |
Не не съм, но слушам black metal i gothic от доста отдавна и следователно имам досег до сатанисти и до хора с такъв начин на мислене.Не отричам, че аз също съм повлияна до някаква степен от тази среда и "култура" или субкултура(както искайте го наричайте), но определено не съм сатанистка и не се идентифицирам чрез сатанизма.Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията. Нацията е преди всичко и над всичко.
|
antijew |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Роза каза:"Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията."
По-голяма тъпотия не бях чувал скоро! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:35
|
||
Учудвам се, че не си чувал скоро такава тъпотия.Така като гледам колко си тъп и ограничен явно слушаш простотии от устата си всеки ден! |
||
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:39
|
Наистина съжалявам, че направих опит да пиша в този форум.Вярвах, че мога да науча нещо и да споделя вижданията си с интелигентни хора.Е, сгрешила съм.Тук явно е пълно със сексисти и комплексари.Оставям ви да се обиждате помежду си.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:43
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Не може да се приравняваш към сатанистите и да твърдиш че народа е по важен! За кой народ говориш - за българския или еврейския? Понеже сатанизма си е чисто чифутска работа , а българския народ няма нищо общо с сатанизъм. Затова двете неща са взаимно изключващи се. Прегледай отново поста на Антижу и тогава прецени как да коригираш своя към него. Приятелски съвет. -------------------- |
||||
Запознат |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:48
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Черна роза не се засягай. Виж какво си написала:
Аз също не мога да си обясня една такава свобода, защото сатанизма оставян на спокойствие да се разпостранява като зараза въобще не помага на нацията, а точно обратното-много силно я съсипва. Тази зараза засяга много хора за по дълъг период от време. Как е възможно да защитаваш нацията, а да допускаш свободно да се разпостранява, например сатанизма у нас? |
||
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:53
|
Първо: не се приравнявам към сатанистите, пък и дори да го правя, това е мой проблем.Второ: ако бяхте запознати щяхте да знаете, че нещата не си противоречат до такава степен.Трето:не проравнявайте масоните и сатанистите.
Сатанизмът може да има хиляди разновидности, но чистият сатанизъм по никакъв начин не е свързан с политиката.Есенциятая му се съдържа в 2 изречения.По-добре проучете нещата преди да генерализирате. |
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:55
|
Добре!Нека ви питам кое у сатанизмът вреди на нацията?
|
Запознат |
Публикувано на: 3.9.2007, 17:57
|
Добре, като имам време ще проуча по подробно, но ми дай поне един пример на силна националистическа проява, извършена от сатанист.
|
Запознат |
Публикувано на: 3.9.2007, 18:00
|
Според мен няма как да се впрягат нечисти сили в чисти дела. Напълно безмислено е.
|
antijew |
Публикувано на: 3.9.2007, 18:00
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Роза ти тук сатанизъм ли си дошла да проповядваш? Явно линка който пратих не си го отворила! Ето само част от материала: "Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на една сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви. За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм. Преди петнадесетина години двама войници убиха своите приятели в казармите в Шабац и Враня. И двамата бяха членове на сатанинска секта. Подозренията бяха, че и за двата случая е виновна сектата ?Черна роза?, една от най-известните в Сърбия, след самоубийството на двама ученици в гимназия в Белград. Според един от най-добрите военни специалисти в тази област, който поради естеството на работата си трябва да остане анонимен, сатанистите в Сърбия са повече отколкото се предполага. БГНЕС http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1092801 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 18:05
|
Защо един сатанист трябва да доказва патриотизма си, а един обикновен човек не?Ако аз съм сатанистка, значи ли, че не съм националистка?И защо трябва да приравнявате всички сатанисти под един знаменател?
|
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 18:07
|
Ще потретя, че не съм сатанистка?
Antijew, научи се да четеш! |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » |