www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Сатан

Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сатан
black_rose
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 63
Участник # 1 085
Дата на регистрация: 20-August 07

QUOTE (antijew @ Sep 3 2007, 03:01 PM)
Не бях чувал досега за тази секта "ЧЕРНАТА РОЗА"!Дали ЧЕРНАТА РОЗА не знае...повече?Вижте какво правят:

Много забавно smil4334a5f2e45cb.gif Да ти кажа за такава секта не знам, но виж със сатанизма съм много навътре!
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Какво те подтикна да се запознеш със сатанизма? Ти сатанист ли си?
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Не не съм, но слушам black metal i gothic от доста отдавна и следователно имам досег до сатанисти и до хора с такъв начин на мислене.Не отричам, че аз също съм повлияна до някаква степен от тази среда и "култура" или субкултура(както искайте го наричайте), но определено не съм сатанистка и не се идентифицирам чрез сатанизма.Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията. Нацията е преди всичко и над всичко.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Роза каза:"Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията."

По-голяма тъпотия не бях чувал скоро!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

QUOTE (antijew @ Sep 3 2007, 04:29 PM)

Учудвам се, че не си чувал скоро такава тъпотия.Така като гледам колко си тъп и ограничен явно слушаш простотии от устата си всеки ден!
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Наистина съжалявам, че направих опит да пиша в този форум.Вярвах, че мога да науча нещо и да споделя вижданията си с интелигентни хора.Е, сгрешила съм.Тук явно е пълно със сексисти и комплексари.Оставям ви да се обиждате помежду си.
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (black_rose @ Sep 3 2007, 04:35 PM)
QUOTE (antijew @ Sep 3 2007, 04:29 PM)

Учудвам се, че не си чувал скоро такава тъпотия.Така като гледам колко си тъп и ограничен явно слушаш простотии от устата си всеки ден!

Не може да се приравняваш към сатанистите и да твърдиш че народа е по важен!
За кой народ говориш - за българския или еврейския?
Понеже сатанизма си е чисто чифутска работа , а българския народ няма нищо общо с сатанизъм.
Затова двете неща са взаимно изключващи се.
Прегледай отново поста на Антижу и тогава прецени как да коригираш своя към него.
Приятелски съвет.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Черна роза не се засягай. Виж какво си написала:

Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията.

Аз също не мога да си обясня една такава свобода, защото сатанизма оставян на спокойствие да се разпостранява като зараза въобще не помага на нацията, а точно обратното-много силно я съсипва. Тази зараза засяга много хора за по дълъг период от време. Как е възможно да защитаваш нацията, а да допускаш свободно да се разпостранява, например сатанизма у нас?
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Първо: не се приравнявам към сатанистите, пък и дори да го правя, това е мой проблем.Второ: ако бяхте запознати щяхте да знаете, че нещата не си противоречат до такава степен.Трето:не проравнявайте масоните и сатанистите.
Сатанизмът може да има хиляди разновидности, но чистият сатанизъм по никакъв начин не е свързан с политиката.Есенциятая му се съдържа в 2 изречения.По-добре проучете нещата преди да генерализирате.
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Добре!Нека ви питам кое у сатанизмът вреди на нацията?
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Добре, като имам време ще проуча по подробно, но ми дай поне един пример на силна националистическа проява, извършена от сатанист.
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Според мен няма как да се впрягат нечисти сили в чисти дела. Напълно безмислено е.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (black_rose @ Sep 3 2007, 04:55 PM)
Добре!Нека ви питам кое у сатанизмът вреди на нацията?

Роза ти тук сатанизъм ли си дошла да проповядваш?
Явно линка който пратих не си го отворила!
Ето само част от материала:

"Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на една сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.

За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм. Преди петнадесетина години двама войници убиха своите приятели в казармите в Шабац и Враня.

И двамата бяха членове на сатанинска секта. Подозренията бяха, че и за двата случая е виновна сектата ?Черна роза?, една от най-известните в Сърбия, след самоубийството на двама ученици в гимназия в Белград.

Според един от най-добрите военни специалисти в тази област, който поради естеството на работата си трябва да остане анонимен, сатанистите в Сърбия са повече отколкото се предполага.
БГНЕС
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1092801

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Защо един сатанист трябва да доказва патриотизма си, а един обикновен човек не?Ако аз съм сатанистка, значи ли, че не съм националистка?И защо трябва да приравнявате всички сатанисти под един знаменател?
PM
black_rose
Quote Post

Участник

Участник # 1 085

Ще потретя, че не съм сатанистка?

Antijew, научи се да четеш!
PM

Topic OptionsСтраници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020