Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Сатан
Rean |
Публикувано на: 22.11.2006, 22:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 638 Дата на регистрация: 26-October 06 |
http://satanizam.start.bg/ Ето на тия илюминатковци да им е..... мамата
|
Rean |
Публикувано на: 22.11.2006, 22:39
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 638 Дата на регистрация: 26-October 06 |
|
Биргюн |
Публикувано на: 24.11.2006, 0:15
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
"Страницата се редактира от Рене Георгиева" Lord_Azerath, ако това оная Queen_Of_Snow... Мисля, че е тя(по принцип тя прави/редактира някои в старт-а)... та няма нищо илюминатско в нейните идеи, прекалявате. Съмнявам се, че въобще е чувала думата "илюминат". Става въпрос за една заблудена метълка(даже не знам за каква се има), псевдо-блек метълка(и двамата с теб, Азерат, я знаем колко го разбира блека), залята с стандартната помия, която й харесва. (По принцип мразя етикети - "рапър", "метъл", "чистил", "бърсал"). Става въпрос главно за лайна, които до определена степен са против юдео-християнството и се доближват до християсвтото, но в голяма степен са чифущина. Типичен пример е Антон ЛаВей. Радвам се, че не е жив. Насъбрала линкове, решила, че е открила истината, решила и тя да просвети някой друг боклук, най-вероятно да с (не)съзнателното желание помогоне... Те масово "метълите" в днешно време са абсолютни боклуци. БУКВАЛНО! (Срещу музиката почти нищо против нямам - и аз самият слушам не малко метъл.) И моля ви се - като казвате сатанизъм, доуточнявайте - вече има толкова видове, че и аз изгубих нишката... Някои видове дори се доближават до българската вяра... други пък са крайно мизантропски... И човекът с ник IYI е прав! Чифути, чифути, американци, избори, демокрация, комунизъм... и т.н. А забравихте ли българите? Забравихте ли балканската земя? Забравихте ли Тангра? |
||
Rean |
Публикувано на: 24.11.2006, 1:44
|
"Мисля, че е тя(по принцип тя прави/редактира някои в старт-а)... та няма нищо илюминатско в нейните идеи, прекалявате"
сигурно,но попаднах на това от страницата на гореспоменатата "заблудена"особа-http://www.imadrugpat.org/silentweapon/newzavet.html "А забравихте ли българите? Забравихте ли балканската земя? Забравихте ли Тангра?" тия отрепки служат(или поне така си мислят)на тъмните сили и надали ги грее нещо за българите.Знаеме си в същия кюп |
Биргюн |
Публикувано на: 24.11.2006, 10:25
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
Основната заблуда на начинаещия националист/анти-сатанист. Вземи попрочети малко за сатанизма преди да говориш глупости. В голяма степен Е така - кланят се на тъмните сили и са гадна паплач. Но има много "сатанисти", които не влизат в тази графа. Дори Ницше е смятан от някои за сатанист. Той кланя ли се на тъмните сили според тебе? (Въпрос с повишена трудност: Защо говори именно за свръхчовешкото?) Наистина, попрочети, информирай се. Прочети и на Елтимир "Отвъд Човечеството". И въобще в неговите книги е истинита или поне една ОГРОМНА част от нея. ПП: Нямам намерение да се карам с теб или с когото и да било. |
||
Bell |
Публикувано на: 24.11.2006, 18:06
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Бати жалката история! |
||
Bell |
Публикувано на: 24.11.2006, 18:14
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Направо ми призлява от хората, които продължават да възприемат национализма като субкултура. Явно не трябва да се чудя на подобни изрази "националисти-антисатанисти", "националисти-сатанисти", "националисти- анархисти", "националисти-нацисти" и пр.!!!
Пак повтарям - жалка история!!! Ние българите сме били известни с това, че сме били непреклонни - не сме се кланяли на никой и нищо, и вярата ни в Тангра не е била на РАБСКИ начала!!! На ден днешен поклонничеството явно е на голяма почит - било то на тъмни или светли сили!!! Не разбирате ли, че точно тук е разковничето!!! Докато човешкия дух продължава да се кланя,прекланя,покланя и прочие - да лази като червей, до тогава ще живеем като скотове!!! |
galabov |
Публикувано на: 24.11.2006, 18:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Като казахте сатанисти я вижте на какво попаднах:
Странен критерий имат руските православни: Направили сайт дето изброили секти и религии и какво ми направи впечатление: http://nevskiy.orthodoxy.ru/center/spravochnik/ В графата сатанисти са посочени и ... международното общество на друидите ... Обаче товарищите са посочили по-горе юдаизма като традиционна за Русия религия .... Що си мисля че друидството е традиционна Европейска религия а юдаизма не ще да е традиционна и мястото му е в друга графа ... Странни критерии няма що: Според тях френските друиди от областта Бретан били сатанисти ... защото местните жители (говорещи гаелик) искали независимост- значи това било сатанизъм и щом си изповядват традиционната вяра са сатанисти ... Странна логика ... В същия сайт са квалифицирани като мерзавци някакви защото смятат че: Русские и украинцы должны поклоняться своим национальным богам, но никак не Иегове. Ама не знам защо търсите нашенските сатанисти по сайтове- че те си имат голям храм в центъра на София |
Запознат |
Публикувано на: 24.11.2006, 21:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Да Свинегогата! Само че тези не са родни, а само се намират временно у нас!
|
galabov |
Публикувано на: 24.11.2006, 21:53
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Ама не само... Това адвентистите от седмия деветия и незнам още кой ден? Ами муунистите (чийто представител редовно ни спамва) и те си имат голям имот в центъра. И разни други. |
||
Биргюн |
Публикувано на: 24.11.2006, 21:58
|
||||||||
Бел, грешно си ме разбрала. Не говоря за субкултури, нито категоризирам. Имам предвид, че много от хората, които "навлизат" (не мога да нямеря точната дума) в национализма ИЛИ тези, които се противопоставят на сатанизма, не са напълно наясно за какво става въпрос.
И на мен! АЗ НЕ ГО възприемам като субкултура, нито като каквато и да е култура. За мен национализмът представлява идеи + действия.
Именно. |
||||||||
Биргюн |
Публикувано на: 24.11.2006, 22:15
|
И още един въпрос: кога ще престанем да се занимаваме с глупости?
"Леле, сатанински линкове!". Айде бе. Ми пък в гугъл лайна колкото щеш и още толкова. Напиши там Satan или Holocaust и чети простотии. Какво ни интересува жалката проюдейска пропаганда и чуждата вяра? Ето ТОВА е жалка история, Бел. |
Bell |
Публикувано на: 24.11.2006, 23:31
|
||
Точно така! Значи сме на едно мнение! Направо хич не ми импонират някакви религиозни фанатици и спиритисти и прочие, които се кланят! Аз лично не се кланям на нищо и никой, мога само да се поклоня пред паметта на моя род и на нашите герои! Другото е чифутщина! |
||
antijew |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:01
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Не бях чувал досега за тази секта "ЧЕРНАТА РОЗА"!Дали ЧЕРНАТА РОЗА не знае...повече?Вижте какво правят:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1092801 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Има и други, които се представят за националисти. Една българска организация е свързана с тях:
http://www.666blacksun.com/Symbols666.html Засега само ще кажа, че Адолф Хитлер се е боял да смърт от силите, които окултните кръгове в Германия отключили. И до самия край на войната той, Хитлер е правил всичко, за да намали тяхното влияние. И сега някои ни пробутват еврейски полуфабрикати, като се опитват да ни ги пробутат за истинска стока. -------------------- |
Страници: (7) [1] 2 3 ... последна » |