www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Петър Дънов докарал комунистите в България

Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Петър Дънов докарал комунистите в България
Йордан_13
Публикувано на: 14.12.2006, 23:56
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 719
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Petee @ Dec 14 2006, 11:37 PM)
anti666, в какво точно ме обвиняваш?
LETO, виж колко са малко "неосъзнатите"
http://www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html
За Висарион съм съгласен. Той си е казал, че е Иисус. Дори и завет написа...
Аз отнавна съм казал на Севар да ми сложи бан ако не ме търпят участниците във форума.
Каквото казвам си е от мен. Ако цитирам Учителя, то не значи, че нямам мнение по въпроса.

"Учителя" smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif

Овца си за пасане и доене, мойто момче, лошото е, че накрая няма само да те острижат, ами и курбан ще отидеш.

Дори и не се извини за пирамидата от името на твоите "дрогари"

Аз отново апелирам да се организираме и да отидем да бутнем тая гавра. Аз съм един от желаещите за тази акция.

PMEmail Poster
LETO
Публикувано на: 15.12.2006, 0:30
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Петее, напъно ми е ясно защо Севар до сега не те е банал.
Но бих искал да ти кажа, че не е нужно да продължаваш да ни насаждаш твоята религиозна доктрина.

Добре би било на всеослушание да обявиш, че мисията ти сред Войни на Тангра е била неуспешна и да спреш със цитати, препратки и т.н. опити да ни вкараш в "правия път". Просто много са дебели главите на голама част от нас за да се случи нещо полезно за мисията ти.

Въпреки всичко, уважавам вярванията ти и твоите разбирания за нещата. Струвами се, обаче, че във форума на Войни на Тангра не би намерил благоприятна почва, за да си развиеш идеологията. Просто нашата цел, зачи и вяра е друга.

Извини ме, моля те, ако съм те обидил с нещо или съм бил по-рязък в изказванията си!
КМ.
PM
anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 11:05
Quote Post

Благодаря Йордан за снимките. Ами изродите, които са построили пирамидата, са си оставили и адреса:
www.sirius-ru.net

Който иска да влезе да ги види какви са. Дъновисти, весарионци ли, бяло братство или чисти сатанисти. Аз като прочетох Елена Блаватаска и се отказах да се завирам повече в г...ата им. Който има търпение да го прави.
Важното е както отбеляза Йордан, че те са си строили спокойно, правили са и снимки на строежа и явно това със съгласието на управата. Дори и във вестника ни манипулират, че не се нарушавала естетиката, нямало причина да се маха и прочее алабализми. Какво ви говори това.
anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 11:12
Quote Post

Ето ги - вечното срещу фалшивото. Тангра срещу Яхве. Вижте ги с очите си и сравнете!!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 11:20
Quote Post

Ето и пирамидката.

anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 11:38
Quote Post

Ето го и телефона и емайла на въпросния директор Веско Лечев
054 /5-74-10
museum_shumen@abv.bg
Може би някой ще има въпроси към него.
Същият заяви по въпроса, че пирамидата нямало да бъде разрушена, защото отговаряла на фона, а и бялото братство било винаги коректно. Не знам ако стената на музейчето му осъмне сутринта изрисувана с тангриански символи, дали ще отговаря на фона. Явно всичко е станало с негово съгласие и участие.
Тия са били толкова нагли, че даже са се снимали докато я строят с датата на снимката.

Севар
Публикувано на: 15.12.2006, 14:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Наскоро бях там, но не съм я видял. Сигурно е някъде над пещерата. Пирамидата както каза Питието символизира властта им. По-точно символизира юдейската власт над българското. Иначе защо да я строят точно на Мадара? Съгласен съм да я бутнем. Иначе и аз мога да си построя примерно къща или хотел отгоре и да кажа, че има дълбок религиозен смисъл, че било "идея".

Това съобщение е редактирано от Севар на 15.12.2006, 21:13
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Petee
Публикувано на: 15.12.2006, 15:26
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

LETO, благодаря ти за искреността.
Jordan_13, отиди в Арбанаси и ще видиш какво е майсторство.
PMEmail Poster
Иван
Публикувано на: 15.12.2006, 17:07
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Да, ще бутнем пирамидата!
Само трябва да решим кога.
Може и на пролет да е - да съчетаем няколко полезни и приятни работи.

Но понеже вече решението е взето и нашето намерение действа, то няма да се учудя, ако намерим пирамидата съборена. Което е още по-добре, защото ще ни остане повече време за други неща. smil4334ad1724132.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 15.12.2006, 17:18
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Иван @ Dec 15 2006, 05:07 PM)
Да, ще бутнем пирамидата!
Само трябва да решим кога.
Може и на пролет да е - да съчетаем няколко полезни и приятни работи.

Но понеже вече решението е взето и нашето намерение действа, то няма да се учудя, ако намерим пирамидата съборена. Което е още по-добре, защото ще ни остане повече време за други неща. smil4334ad1724132.gif

Аз съм доброволец първи в това да отидем и да я бутнем. Мога и преди и след нова година, само трябва да се реши кога. Ако пък ще се съчетават нещата с друго мероприятие, също съм "за", дори напролет. Вече съм се навил като пружина.
Прекалено много ми дойде напоследък поругаването на исторически артефакти и светилищни места и чашата при мене преля.

Според мене бутането е най-добрия вариант, Движението може да излезе с Декларация-протест, официална, да се опита да направи обществен дебат, но това едва ли ще е от полза. Ако такъв се състои, той няма да доведе до нищо и само ще узакони пирамидката.

Аз мисля, че едни здрави шутове с кубинки и един 10 кг чук ще свършат работа, нищо, че вътре е с пълнеж от дребни камъни.

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 15.12.2006, 17:20
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Petee @ Dec 15 2006, 03:26 PM)
LETO, благодаря ти за искреността.
Jordan_13, отиди в Арбанаси и ще видиш какво е майсторство.

Благодаря, но аз се уча от старите родопски майстори. Хем ми е по-близо, хем ми е по-лесно.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 15.12.2006, 18:19
Quote Post

Най-интересното в случая е, че никой не може да бъде обвинен в самоуправство, защото гътането на нещо незаконно не е незаконно, т.е. въпросното директорче Веско Лечев, който така си я харесва нищо не може да направи, освен горко да заплаче или да си я занесе в къщи. Със сигурност тия нямат разрешение за строеж.
Единствения проблем е, че може някой друг да го направи по-рано, гледам че и в други сайтове вече и се канят smil3dbd4e5e7563a.gif
Йордан_13
Публикувано на: 16.12.2006, 4:23
Quote Post

Админ

Участник # 544

в. Монитор

Пирамида с основа 4 на 4 и височина 2.70 метра е била иззидана тайно в скалите над Мадарския конник от поклонници на Бялото братство. Под носа на работещите в националния историко-археологически резерват Бялото братство адаптирало основите на средновековна църква за свой храм, видя на място репортер на "Монитор".
Трудно ми е да преценя законно ли е всичко, ще се консултираме със специалисти, обясни пред репортер на вестника директорът на Регионалния исторически музей в Шумен Дечко Лечев, под чието ръководство е и резерватът. Доколкото са моите познания, Бялото братство не е някаква ретроградна религиозна деноминация, не са повредили нищо, сега ми показаха снимките, всичко е доста добре подредено, наистина засега не мога да коментирам факта, допълни Лечев.
Пръв за необичайния строеж още преди месец съобщил местен козар.
"Казал на колегите тука, че горе на платото строят нещо, но понеже козарят малко го смятат за луд, а и тука всякакви хора редят пръчки и камъчета, не му обърнахме внимание. През уикенда обаче турист се натъкнал на масивната пирамида и на добре поддържан и украсен с цветни камъчета импровизиран храм. Казал на една екскурзоводка, тя се качила да види и днес като разбрах, се обадих и аз на шефовете", обясни уредникът на НИАР Борислав Борисов.
Никой в района не знаеше вчера как са закарани на мястото на пирамидата тоновете камъни. Съоръжението се вижда и с просто око от жп линията Варна София. Формите на пирамидата са идеални и прецизни, камъкът на върха е специално обработен.

Запазените основите на православния храм в момента са "обогатени" със символи на друга вяра.
В скалата точно горе в ляво на Мадарския конник е изсечен и първият скален надпис в който е изписан интернет адрес. "За Слава на Единния и Неделим Бог. www.sirius-ru.net" гласи съдържанието на надписа. Скалният линк води към сайта на Татяна Микушина, титулувана като посланик на великото бяло братство. Към старинната крепост пък води старателно направена табела "Към храм "Майка Мария". Вътрешността зад зидовете е украсена с цветето на мъдростта и с кръгове, символизиращи любовта, мъдростта и истината. "Монитор" се свърза с дъновисти, чиито координати са оставени в различни сайтове и форуми в интернет, но никой от българските организации на Учителя Дънов не знаеше за пирамидата.
Предполагам че са дело на руски привърженици на Учителя, към които нямаме добро отношение и не бих искала да коментирам, каза пред репортер последователка на Петър Дънов. Мадара е вторият култов център на Бялото братство в България след Седемте Рилски езера.
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 16.12.2006, 11:34
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Ясно е всичко. За кога ще насрочим наритването на пирамидата? На ЛС!
PM
Искрица
Публикувано на: 18.12.2006, 16:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Ама никак не са прости. Вижте само кои места са си обявили за култови центрове - Мадара и Рила smil3dbd4dcd7b9f4.gif . Интересно ще е да се разбере има ли нещо в камъка поставен на върха на пирамидата. А тоя Лечев и компания са за затвор щом приемат всяко изс..но л..но за част от подобно свято място. Крепостта на Мадара и цветните им лилави и жълти камъчета - отврат! Как се връзва това едно с друго!? Продажна пасмина!
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020