www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Петър Дънов докарал комунистите в България

Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Петър Дънов докарал комунистите в България
Petee
Публикувано на: 21.11.2006, 17:15
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Jordan_13, ще ми станеш ли учител? Така няма да се гъбаркате с мен до Нова година. smil4334ad1724132.gif
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 21.11.2006, 17:32
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 719
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Petee @ Nov 21 2006, 05:15 PM)
Jordan_13, ще ми станеш ли учител? Така няма да се гъбаркате с мен до Нова година. smil4334ad1724132.gif

Обърни очите си навътре и ще видиш Учителя Си - Бог вътре в тебе. След това, трябва да положиш усилия да Го срещнеш, да отидеш при Него. Докато очите ти се обърнати навън, ще търсиш Учителя си като авторитет и личност.
Толкова от мене.
Сайбия на никого не ставам.
PMEmail Poster
galabov
Публикувано на: 21.11.2006, 17:50
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 565
Дата на регистрация: 25-August 06

QUOTE (Petee @ Nov 21 2006, 05:15 PM)

И защо баш до Нова Година ? smil4334a4c5e23b8.gif smil4334a4c5e23b8.gif smil4334a4c5e23b8.gif
Още не си ми отговорил откъде е лъвчето на българския герб.

Отговорих ти ...
Лошата черта на всякакви учители е че в резултат учещите се от такива стават лениви.
И ето очакваш да видиш сдъвкан и изплют отговор,
Не става така ...

Хиляди и хиляди наводнили планетата "учители" претендират че са носители на абсолютната истина ...
Смяяяяяяях!!!!!!!!!!!!!
Често виждам разни обяви за това как гуру не знам кой си или Шри не знам кой си ще ви открие цялата истина а на място се оказва че въпросния гуру или е дебела индийка която ми прилича на свиня или на Столипиновски мангал.
И ми се обяснява че трябвало да се абстрахирам от външния вид сякаш той нищо не значи ... да ама не- значи си.
Или пък разни родни братства за които цялата истина е че са градски хора чудещи се какво да правят, скучаещи сноби, разни лелки ...
И всичките си умират да направят "еволюционен скок" да са нещо повече да са "извисени"
Даааа ама неееее!!!!!!!!!!!!!!

Обяснява ли ми някой че е носител на цялата истина е ясен. Обяснява ли ми че е син божий или му говори ангел божий- е ясен (ако наистина е така ще го разпозная ) Обяснява ли как всички трябва да станем кротки овчици и да хрупкаме тревица ... е ясен- поредния подготвящ агънца ... На Земята обаче трябва да има и лъвове....
Ако пък въпросния "мирови учител" си сменя и името става още по ясен...

И въобще ако някой и най-вече ти Петее се вслушваш в съвети - забрави за всякакви учители- чети ги само информативно и имай предвид че всичките приказват купища глупости, Сметнеш ли някой за учител ще възприемеш и глупостите му и тогава лошо ...
Нямаме нужда от учители- Учителя е вътре в нас!!!!!!!!!!!

Не вярвайте на хилядите пишман окултисти и пишман гурута и учители!!! Те са хора като вас!!! Нищо повече!!!
И не ставайте доброволно агнета ако сте родени лъвове!!!

И по-кротко с егоизма- имам предвид защо обезателно сте решили че ако през 2012 нещо ще става е толкова важно точно вие да сте тези дето ще оцелеят? Безценни ли сте???
Както казал един германски император "Свини- вечно ли искате да живеете???" на войниците си?
Не е ли по-важно ако някой трябва да оцелява това да са първо децата ни?
Ставате вегетарианци- добрички- хрисими - а войн кой ще е ???

PMEmail Poster
Petee
Публикувано на: 21.11.2006, 20:05
Quote Post

Участник

Участник # 382

galabov, аз лично за 212 нямам никакви претенции. Дори вярвам, че нищо няма да стане.
Ставате вегетарианци- добрички- хрисими - а войн кой ще е ???

Не разбра ли от по-горните постинги? Ти си война, а аз съм овцата и хрупам прясна тревица smil3dbd4e398ff7b.gif
PMEmail Poster
Rean
Публикувано на: 21.11.2006, 21:37
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 638
Дата на регистрация: 26-October 06

Каквото и да ссстава презз 2012 ще оцелеем безззззценни.О да, защото сссме българи.А българите мрат най-трудно,нали беззззценни. smil4334ad8a149e0.gif
PM
Karutzar
Публикувано на: 21.11.2006, 22:01
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (Jordan_13 @ Nov 21 2006, 05:32 PM)

Обърни очите си навътре и ще видиш Учителя Си - Бог вътре в тебе. След това, трябва да положиш усилия да Го срещнеш, да отидеш при Него.

smil4334abded4493.gif smil4334abded4493.gif smil4334abded4493.gif
Точно така го чувствам и аз. Бог вътре в мен (да не се бърка с Мая илюзията smil4453a9006c2f4.gif ) ме води и направлява. Тогава, когато го следвам. За същия Бог говори и Йошуа (исус христос). Това е Божията искра, Дух, ТАНГ РА!
(Амон Ра е вратата към Танг Ра - Невидимото за тленните очи слънце/врата - края на 4то измерение - пътя към нашия Дом - там където принадлежим)
Апропо - всеки си избира сам пътя - той преминава през заблудите на Мая илюзията. Сам си избира и Дома - своя Дом. Но докато в него има Искрата/Духа/Бог/Пътеводителя - за него има живот. Останалото принадлежи на 4тото и 3тото измерения.
Илия (от стария завет) говори за тъничък гласец - за него става въпрос. Интересно, как този аскет Илия, който не е евреин, е намерил място в чифутските писания/литературна и нескопосана измислица.
smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Хей Petee, би ли могъл (не се съмнявам че можеш - предвид твоята ученост smil4341944e6b0c8.gif ) да кажеш една, ама само една буква от староеврейската писменост (която уж изгубили във вавилонския плен - 70 годишен). Измисли само една староеврейска буква - и ставаш милиардер - чифутите ще ти дадат мангизите, и ще те направят и академик, и най-известния човек на света.
Щото староеврейския език и азбука не съществуват. И никога не са съществували.
Пий един айрян за истрезняване...
PMEmail Poster
Karutzar
Публикувано на: 21.11.2006, 22:15
Quote Post

Участник

Участник # 433

QUOTE (Rean @ Nov 21 2006, 09:37 PM)
Каквото и да ссстава презз 2012 ще оцелеем безззззценни.О да, защото сссме българи.А българите мрат най-трудно,нали беззззценни. smil4334ad8a149e0.gif

Rean Тц - не позна от първи опит. Ако смяташ, че всички наричащи себе си българи са такива и са способни да се настроят и оцелеят с настъпващата вибрационна вълна - жестоко се лъжеш.
По аналогия (не случайна) ми идва на ум Хиппи движението. Предизвикано е от планетата Уран. (не съм в настроение да давам характеристика за Уран точно сега)
Малцина бяха истинските хиппита - мнозина подражателите.
Истинските и до сега продължават да живеят в комуни из хамериката, пазейки мислите и душите си чисти, излъчващи любов, изолирайки себе си от профанизма на останалия свят.
Възможно е така да бъде и през 2012г. - не се наемам да предсказвам - мога само да предполагам. Относно вибрационната вълна - и друг път съм писал по тази тема - ако не си в пълен унисон с нея - ще се предизвика "биене" - термин в акустиката - при което ненастроенените към вълната ще се разрушат - в материамно или духовно тяло - също не мога да кажа - поне в момента.
PMEmail Poster
Petee
Публикувано на: 22.11.2006, 19:10
Quote Post

Участник

Участник # 382

Karutzar, надхитри ме! Как ти идват такива оригинални идеи?
PMEmail Poster
Petee
Публикувано на: 6.12.2006, 12:23
Quote Post

Участник

Участник # 382

- "българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на земята."
- "българинът е най-твърдият елемент във Вселената."
- "българите са черният дроб на Вселената, а Вселената е направена от материята на черния дроб."
- "Бог е написал българите на дланта Си."

- "Тези идеи, които излагам в беседите и лекциите, вие и сами можете да намерите. Но за всяка идея трябва да работите 25 000 години, за да я намерите. Да кажем, че в една беседа има 10 идеи, тогава колко години ви трябват, за да намерите идеите, които са само в една беседа? А колко такива беседи има? Затова с тези беседи и лекции се съкращава извънредно много времето за вашето развитие".
- "Това, което ви говоря, е така необходимо, както светлината, въздухът, водата и хлябът".
- "Когато се обезсърчите, произнесете едно от моите изречения, които в продължение на години съм ви давал - то ще ви насърчи".
- "Христос ми каза: Иди да помогнеш на този народ, да разгледаш всичките недоразумения и крамоли и да разнебитиш всичките препятствуващи духове. Аз и Христос сме едно (1912 г.!)".
- "Аз ви предавам едно Учение на Христа, Учение на Живота, не на буквата".
- "Христос в Мойсея е същият, Христос в Исуса е същият и Христос, който е в мен, е същият.Слънцето за нас важи, според Светлината, която ни праща".
- "Христос е навсякъде, но някъде е още тъмно, та се не вижда".
- "ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС МОЖЕ ДА ЗНАЕ ЗА ХРИСТОС ДОТОЛКОВА, ДОКОЛКОТО ОБИЧА ХРИСТОС".
- "Една хубава мисъл, това е Той - Христос".
- "Този свят и без друго трябва да си замине. Турен му е вече надгробен надпис. Всичко ще бъде пометено. През Огън ще мине Земята и след този Огън ще дойде нова култура".
- "Няма народ, който да не е пометен заради противенето си на Божието Дело".
- "Българите са изпратени като народ да служат за благото на човечеството и дотолкова, доколкото служат, ще имат Божието благословение".
- "Аз поех с идването си върху себе си 9/10-ти от страданията, които предстоят да се случат на българите и за тях остават само 1/10-та, затова те ще минат по-леко, иначе щяха да претърпят голяма катастрофа".
- "Дойдат ли болшевиките, ще си взема партакешите и ще си замина".
PMEmail Poster
Karutzar
Quote Post

Участник

Участник # 433

"Дойдат ли болшевиките, ще си взема партакешите и ще си замина".

Дрън-дрън. Ми що не си замина за хамериката?
И защо "най-великия учител" се обеси? Хем и комунистите не са го закачали - е, привикали са го за малка справка, теглили са му един бой - да слушка - и са го пуснали по живо по здраво. Видяли го колко му е акъла. Пък той - хоп на въжето.
smil4341944e6b0c8.gif Ма що така бе пастире си изостави оФцете? Като комунист - ни вопъл - ни стон. Няма прощавайте любими, няма благословени да бъдете. Ужас smil4334a87ce0a9c.gif - дясната ръка на бОга се люлее като парцал на въжето.
Хм, що ли пък дъновистите ги е много срам да си признаят фактите?
PMEmail Poster
Baldr
Quote Post

Читател
**

Група: изгонени
Съобщения: 20
Участник # 694
Дата на регистрация: 1-December 06

Дънов е един от най-големите изроди в нашата история. Напълно възможно е да е докарал както комунистите, так и всички беди на България през последните 100 години.
Тва , което знам за него: възпитаник на "Гьотеанума"школата на масона Р. Щайнер, ням до 5 год. възраст, попско чедо.. и вероятната му роля на човека , който стои зад спасяването на евреите(което те не зачитат), убийството на неговото протеже цар Борис Трети
е достатъчно за да бъде заклеймен а всичките му книги изгорени.

За капак на всичко : промитите мозъци -зовещите се "бяло братство" и заиграването му с Български ценности, с история, мисия, енергии и т.н. и т.н. .. !!
думи нямам............
PM
Baldr
Quote Post

Читател
**

Участник # 694

QUOTE (Petee @ Dec 6 2006, 12:23 PM)
- "Бог е написал българите на дланта Си."
...............................

Написал дрън дрън.. то тъй става, Бог пише , и то върху дланта си !! бахтиии

Пете , ти не си българин , а промит мозък.!!
Върви на майната си с това брадато словоблудстващо изчадие !! smil4334a87ce0a9c.gif
PM
Petee
Публикувано на: 10.12.2006, 22:20
Quote Post

Участник

Участник # 382

Baldr, отивам където ме прави smil4334ad1724132.gif Дали съм българин или не, ти няма да кажеш. По-добре нямай думи
Каруцар, книгите му не само няма да се изгорят, но и ще се разпространят и преведат в целия свят. Аз лично, заедно с още много българи, ще взема участие в това начинание.
Разликата между Дънов и вас е, че той след време ще завери думите си, а вие ще се срамувате.
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 11.12.2006, 8:51
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Petее, това което разправяш е в бъдеще несвършено време.
PM
Baldr
Публикувано на: 12.12.2006, 2:18
Quote Post

Читател
**

Участник # 694

QUOTE (Petee @ Dec 10 2006, 10:20 PM)
Разликата между Дънов и вас е, че той след време ще завери думите си, а вие ще се срамувате.

Аз няма да се срамувам , защото знам какво говоря.
А че масонското изчадие Дънов ще завери думите си -мдааа възможно е със помощата на всевалстните му/ви юдейомасонски благодетели -мдааа и шеста раса ще направят-хранещите се със треви и соя оглупели мутанти .
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020