www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Дали това са Chemtrails

Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Дали това са Chemtrails, над Банкя
Спорт-Здраве
Публикувано на: 21.9.2007, 21:07
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

User posted image

Снимките не са от България.Нямам техническата възможност да правя снимки.Но виждам тези следи с очите си.
PM
ime
Публикувано на: 21.9.2007, 22:10
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

така е. Едните правят нещо като облаци, докато другите - не. Има нещо гнило в цялата история. Има облаци = няма слънце. Явно е нещо свързано с техните експерименти. щата Вашингтон е щата със най-много самоубийства. Защото там през повечето време на годината е облачно. Липсата на слънце води до депресия. Това е научно доказано. Може би НЛП-то и "химследите" са свързани.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
Спорт-Здраве
Публикувано на: 5.10.2007, 17:40
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Небето над София през последните седмици е ад.Човек да погледне нагоре - вижда само мъгли,слоеве,пари,дири и следи,навявания на неизвести химикали...

Да,навявания.Който е виждал облак,вода под формата на пара,да образува навявания,а не да се носи в цялата си форма,нека се опита да ме оспори.

На глед облачета,много и малки,залепени едно до друго - така изглеждаше софийското небе днес.Като увеличена на микроскоп кожа,на която личат клетките и стените им.
Според вас,скептици,капки или части от едно вещество биха ли стояли отделени едно от друго или биха се слели? Да,днес в облаците над София имаше вода,за първи път от няколко дни насам.Само че във водата има и друго вещество - когато веществото не е еднородно,тогава при много химически елементи се забелязва гранулиране и групирането на петна или зърна.Тоест това беше воден разтвор на кой зае каква гнус.

Признавам - преди имах едно заблуждение.Всеки Софиянец след дъжд може да се загледа по колите - по покрива,по капака и навсякъде има кални петна! Сякаш това не е бил дъжд,а капчици кал,пясък и прах.
Отначало мислех,че това пада от небето,но не е така.Оттам може и да не пада чиста вода,но тази прах се образува от софийския въздух,когато полепне по влажната ламарина на колата.

Тоест,не стига че всеки софиянец,който ходи по тротоарите без противогаз може би е умопобъркан,ами и в небето се носят химикали.
Изключително много.Когато има концерт - има много.Когато има откриване на голямо мероприятие - футболен мач,учебна година - има много.И най-вече,когато има избори,стачки,протести,недоволство или събитие от държавно естество - има много.

Небето е мръсно - може да не е нищо,предизвикващо рак, депресия, еуфория, грипни епидемии и "психотропия",но със сигурност не е въздух за дишане,вода за пиене или нещо,от което няма да се изприщиш!
А по темата се мълчи.

Изпратиха ми интересни снимки и ги качвам.На мен ми е любопитно - защо след като светлината огрява цялото уж водно тяло,отблясък се получава само над част от него? Не е ли по-вероятно това да е форма на цветно петно от масло или друга гадория?

User posted image

User posted image
PM
bobired
Публикувано на: 5.10.2007, 18:01
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

И на мен ми правят впечатление тези неща почти всеки ден.
Даже е по-лесно да кажа, кога не съм ги виждал, отколкото кога за последно съм ги виждал.
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 5.10.2007, 19:11
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Това не са обикновени следи от самолети.

Снимка 1
Снимка 2

И на двете снимки има по две следи.Една слоеста и една пухеста.Щом по едно и също време,на едно и също географско място,при едни и същи метеорологични условия веществата на самолетното гориво се държат по коренно различен физически начин в пространството,това означава,че това не са еднакви вещества.

Колко коренно различни горива за самолети има?

Това съобщение е редактирано от Запознат на 5.10.2007, 22:03
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 18.10.2007, 12:25
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Софиянци,погледнете днес 18.10 в 12:30ч към софийската част от небосклона и се попитайте,дали това са облаци.
PM
anti666
Публикувано на: 18.10.2007, 13:11
Quote Post

Ако има някой познат от АРВД (въздушно движение) нека да го поразпита. Аз ще се опитам да поразбера също. Те знаят много добре къде минават въздушните трасета над България. Защото те са определени и никоя авиокомпания не може да ги променя без съгласието на съответния въздушен контрол. Като знаем , че в България няма вече военна авиация, може да се разбере дали тези контрейлове са от регламентирани полети или не.
Определено, някои от следите не са нормални. Има два вида следи - контрейл (завихрянията, които се образуват в задната част на крилата) и кемтрейл - от химически елемети (било от двигатели или нещо друго).
Ето една нагледна снимка на контрейл как се образува.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ondensation.jpg
Типична снимка на кемтрейл (от въглеродните окиси от изгорялото гориво, които на голяма височина кристализират от ниската температура)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...engined.arp.jpg
Както виждате и двата вида следи са бели на цвят. Всичко останало означава, че има някакви други химически примеси. Преди години, на закрита сесия в ООН Куба доказа, че американски самолети, ужким прелитащи над въздушното им пространство, са пръскали специални биологични спори, които унищожавали тяхната захарна тръстика (дефакто им съсипвали икономиката). След като кубинското ВВС свали няколко подобни самолетчета и им отказаха транзитни права над територията, реколтата в Куба се оправи.
Какво точно ръсят тия над София сега (точно когато има 50 000 българи на митинг), само те си знаят. Гледам, че Бандерас още на следващия ден в София пипна вирус, който го събори. Никъде на друго място не съм виждал толкова кихащи и грипави хора, както в България, най-вече в София. След месец се огледаъте по автобусите и вижте как половината пътници кихат и подсмърчат. Такова чудо преди години не е било. Преди го отдавах на това, че нямат пари за лекарства и така предават повече вируси, но май си е нещо друго. Като дете си спомням, че грипа беше нещо много рядко. В един друг форум участник се чудеше как така обявяват нов вирус (Соломон) няколко месеца преди да се появи в България и започват кампания за ваксини. Започвам да си мисля, че българите са нещо като опитни зайчета. И без това са обявени за изтребление, защо да не си пробват и новите лабораторни вируси как действат в реална среда.
anti666
Публикувано на: 18.10.2007, 13:31
Quote Post

Като стана дума за нови вируси, наскоро четох едно рядко интервю с един американски микробиолог, който работи за Пентагона и прави патогенни вируси (мисля че беше чума). Той се защитаваше с довода, че макар и неморално, Пентагона плащал добре и ако не е той, ще е някой друг.
Нещото, което ме ужаси беше следното. Той казваше, че със съвременните знания по генетика, на няколко микробиолога им трябва една съвсем елементарно оборудвана лаборатория за да генномодифицират и превърнат обикновен безвреден щам в смъртоносно оръжие. Т.е. че не трябват скъпи лаборатории на държавно ниво. Грипните щамове, произлезли по естествен път имат много малка продължителност на живот (неустойчиви са), докато силните патогени пък не могат да се предават обикновено по въздушно-капков път. Обаче ако се синтезират с генни манипулации, взимайки на-гадното от едното и другото - може да се създаде такъв вирус, който да е невероятно латентен, да се предвава по въздушен или воден път и непрекъснато да мутира в устойчиво състояние, така че да е резистентен дори и на най-силните антибиотици. Това вече може да предизвика глобална пандемия и само тези, които имат ваксината да оцелеят (както и хората далеч от големи населени центрове). Мечтата на евреите за златния милиард. А тези които я държат - могат да станат свръхсилни за 48 часа, защото "спасението" ще е в тях. Дали във ваксината няма да има още нещо (като наночип) - това вече е в границата на фантазиите.
Факт е обаче, че с малко пари всеки изрод (или организация от такива) може да си направи патогенно изкуствено вирусче. А ако тази организация има и парички - да експерементира в бананови републики от Африка или с население, предвидено да не е в златния милиард. (щото имат потенциални заложби да разрушат предвидения Ред).
Спорт-Здраве
Публикувано на: 18.10.2007, 13:37
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Като малък постоянно гледах в небето и любимото ми занимание беше да проследявам самолетните дири и да намирам самолета.Да,имаше дири,които изчезваха до минути,ако не и веднага след самолета.Никога в детството си не съм виждал нещо,което се простира по целия небосклон,в първите 15тина минути расте на площ,след което се разнищтва и образува дрипава мъгла,която на свой ред има нужда от часове,за да стане незабележима.

Не мога да си обясня и факта,че много от следите прекъсват по едно време,после пак започват...някои са прекъснати без да продължават,сякаш самолета се е взривил.

За грипа също е вярно.Вече е нещо нормално и примливо - всяко застудяване да носи със себе си грип.Всяка година,в началото на всяка зима,вече се говори за масовия грип като някакво периодично легендарно явление като Торбалан и се почват ваксините.Сякаш е традиция.

Както Ангел казва,след като пускането на химикали от небето върши работа за толкова много неща и има предостатъчно технологични решения за това,кое е по-вероятно - да има или да няма пръскания? И ако се предполжи,че висшия конспирационен кръг се е възползвал от тази лесна за изпълнение идея за постигане на масов ефект,то кое е по-вероятно - тъкмо в България да не се реализира или тъкмо тук да се реализира идеята?
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 18.10.2007, 13:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Не само над София днес по обяд е така.
Също е интересно защо понякога тези белите следи след самолета изведнъж прекъсват, после продължават и така на пресекулки , а самолета се вижда че си лети и двигателите си работят.

Каза ми го военен летец, че в отработените газове на турбореактивните двигатели има нещо много много вредно и това е катализатора който се използва за да направи горенето с дадени характеристики. Не знам само дали това е за воените самолети или важи за гражданските. Но човека посочи пример в едно населено място над което е минал в бръснещ полет военен самолет – след известно време растителноста над мястото на преминаваме беше полуизсъхнала и се отличаваше от останалата. Просто кога се погледне селото от склона си личи пътя на самолета минал преди месец от там.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Публикувано на: 18.10.2007, 23:51
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Просто не мога да не се сетя,че тия чичовци дето измислиха пръскането на буболечките със самолети,не пръскат и нас...
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 20.10.2007, 18:21
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Честит първи сняг на всички софиянци.За жалост,над облаците небето е свободно за самолети и следи се оставят независимо от облаците или нощта.
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 24.10.2007, 15:02
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

"...Чувал бях,че военните са правили стотици опити в стратосферата с отровни вещества,за да постигнат някакво нейно състояние,улесняващо подслушващите планетата шпионски системи.Отровните вещества обаче останали високо горе и се съединили с проникващото от близкия космос.Сега върху нас постоянно падат отровни съединиения,от тях няма спасение и разбира се,натрупват се в огромни количества в рибата,считана все още за полезна храна.И в житото и в млякото,и разбира се във всичко останало..."

Из "Парола:Шамбала,окултната библия" на Артъл Ленгли

П.П.Структурата на атмосферата,в посока от земната повърхност към космоса,е топосфера -> стратосфера -> мезосфера -> термосфера -> екзосфера.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 24.10.2007, 17:00
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

"Парола Шамбала" я търся точно 2 месеца и не се намира. Писана е точно за България.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
WhiteKNght
Публикувано на: 25.10.2007, 9:16
Quote Post

Участник

Съобщения: 170
Участник # 1 172
Дата на регистрация: 15-September 07

Ето 2 адреса за поръчване на "Парола: Шамбала" : http://www.helikon.bg/index.php?act=books&...ailed&id=123542
http://www.pe-bg.com/?cid=3&cat=109&p=16
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020