Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) |
Дали това са Chemtrails, над Банкя
Искрица |
Публикувано на: 1.2.2007, 12:52
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Останала съм с впечатлението, че "светената вода" е всъщност сребърна вода, тази, която седи в посребрените съдове на поповете. За свойството на златото да я "пречиства" не бях чувала до сега. |
||
Миро |
Публикувано на: 1.2.2007, 13:37
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Всяка година в деня на кръщенето на Христос от река Йордан се взима вода, казват се молитви и се разпраща по другите държави. Разпределя се по църквите и на България, като тя се ползва за есенция един вид, слагат се по няколко капки в съда, предназначен за светена вода. Поне така ми е казвал служител в църква.
Наистина друг е въпросът защо тези съдове не са сребърни, а някакви отвратителни пластмасови бидони.... |
Bell |
Публикувано на: 5.2.2007, 20:53
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ето такова е небето цяла зима в София - яко чемтрейлове и тая мъгла като пелена...
Тая снимка я направих с gsm е така, който дойде в София може да си снима чемтрейлче за спомен докато се разхожда по улиците... П.П.: Да добавя, че точно този път ми се случи да видя ясно как си летеше самолета и оставяше едната следа, беше бърз и си премина е така като нищо, а другите следи вече бяха там, но следите са си ежедневие... Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) |
Запознат |
Публикувано на: 5.2.2007, 21:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Тези следи са навсякъде и са по-многобройни, от когато и да е било. Следите са резултата от химическата зараза срещу населението. ЕВРЕИТЕ са организаторите и изпълнителите на тези химически зарази. Под ножа са всичи. В момента сме във върха на грипната епидемия. От нея са засегнати Българи, турци, цигани, дори и комунисти. Погледнете в поликлиниките!
|
Запознат |
Публикувано на: 7.2.2007, 17:51
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Чемтрейлс(Chemtrails) от Conspiracy Wikipedia
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 7.2.2007, 18:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Миналата година видях в небето над Анадола, близо до иранската граница нещо странно. Приличаше на спирала от тъмен дим и се движеше в посока към Иран. Можех да преценя, тъй като имаше и облаци, които се движеха много по-бавно, при това не в същата посока. Спиралата беше с диаметър около 10 метра и дълга поне един км. Виждал съм само една снимка на такава спирала, но на снимката беше бяла, докато онази, която видях беше тъмна, почти черна. Представете си картинката. Чисто, ясно небе с рехави облачета, кристално чист въздух и изведнъж тази спирала. И до днес нямам обяснение какво беше това.
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 9.2.2007, 17:19
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Издирвам филма "Storm" от 1999 г. с участието на Мартин Шийн. Даваха го преди няколко месеца по Канал 1, но успях да хвана само края, стори ми се интересен. Става дума за американски военен експеримент с климатично оръжие, което заплашва да отнесе Флорида.
Много е странно, че този филм сякаш не съществува. Не успях да го намеря в нито един български тракер, няма го и в Pirate Bay, и в Mini Nova и в други търсачки също. Само в P2P мрежите не съм търсил още. |
MaR |
Публикувано на: 9.2.2007, 19:17
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 58 Участник # 687 Дата на регистрация: 26-November 06 |
Това го наблюдавам от много време и винаги съм си мислил, че е просто пушека от самолетите. Просто сега като го прочетох това се сетих как се заглеждах точно в този тип дири и колко силно впечатление са оставили в съзнанието ми. Наблюдавал съм в продължение на няколко минути как самолета се отдалечава и оставя гореописаната диря. Да го наблюдавам за мен(до този момент) беше някаква атракция. Незмам с какво точно привлича вниманието ми, но винаги се заглеждам в тези дири (откакто се помня, е вярно, че не е толкова отдавна). ХОРА ТОВА НЕЩО ПРОДЪЛЖАВА С ГОДИНИ И ТО С НЕВЕРОЯТНА ЧЕСТОТА!!! -------------------- ???? ??? ?? ???? ?? ?????? ? ?? ??????? ?? ??????...
|
||
Янга |
Публикувано на: 9.2.2007, 20:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Bell, тия дни се заглеждам в небето и виждам точно същите странни кръстчета - навсякъде. Оня ден, пък, един самолет прелетя и не остави почти никаква диря - веднага след него небето си остана пак чисто и синьо.
|
Karutzar |
Публикувано на: 10.2.2007, 0:32
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
По средствата за масова дизинформация обяснението винаги е, че на много голяма височина - бла-бла-бла - знаям го наизуст. Истината са химикали. Токсични, много редки (в нормално състояние в природата), - да обяснявал ли? В зависимост от целта какво трябва да се постигне - и химикалите. МЕРКУРИЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ. ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ЧОВЕКА СА УЖАСНИ (В ДОЗИТЕ С КОИТО НИ ЗАМЪРСЯВАТ) - ПАСИВНОСТ, ЛИПСА НА КРИТИЧНОСТ, АПАТИЯ, ВОДЕЩА ДО ДЕПРЕСИЯ, ЗАБАВЕНИ МОЗЪЧНИ ПРОЦЕСИ, ЛИПСА НА КОНЦЕНТРАЦИЯ, НАИВНОСТ - ДА ИЗБРОЯ САМО НЯКОИ ОТ ТЯХ. Съжалявам, зная че писането с главни букви в нета означава ВИКАНЕ/КРЕЩЕНЕ, но това е моята спонтанна реакция. Несъмнено тези които са "управляващи" имат някаква "панациея" срещу въздействието на тези химикали - за собстеваната си сигурност. Учени и съмишленици по целия разумен свят работят за откриването на противодействие. За сега неуспешно. За сега (поне това, което зная) единственото спасение е Йод - всеки ден по 3 капки в половин литър вода. По мои лични впечатления - във България се чувствам много по-"зле" от колкото във Финландия. Може-би защото там отдавна са им промили мозъците - не зная. За тези, които нямат възможност да си купуват минерална вода (Девин) - преварявайте чешмяната. До сега не са успяли да замърсят финландската вода (много силно е зеленото лоби) - водата в чешмите е като минерална - много мека и хубава (какъв зор е да измиеш шампоана по душа ), но в България е направо ужас. Блазе им на тези, които си имат извор на село... -------------------- ??????? ?????????? |
||
Bell |
Публикувано на: 11.2.2007, 17:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Янга, ти ако си от София знаеш много добре за какво става дума, а ако си от друг град още по-зле, че са навсякъде - чудя се къде може да се дяне човек да се пречисти малко.
Каруцар, от къде си сигурен, че йодът помага срещу тези химикали? Малко повече информация може ли? Ония ден по време на националното шествие в подкрепа на медицинските сестри, искам да ви кажа, че прелитаха самолети един след друг и оставяха чемтрейлове над цяла Витошка.... Беше видно, че следата излиза от две места и се слива в едно... Явно наистина има някаква разлика, защото някои следи се разстилат доста бързо в по-широка следа, а други остават тънки за по-дълго. Тези бяха от бързо разтилащите се.... |
Янга |
Публикувано на: 11.2.2007, 19:33
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Да, Bell, от София съм и напоследък като изляза навън лицето страшно ме сърби, кашлям и се изприщвам. Тези следи от самолетите преди време не съм ги виждала, не бяха толкова много или чак такива. Преди си мислех, че тези следи зависят от атмосферните условия - понякога са по-големи и се задържат, друг път са по-незабележими. Тези дни направих сравнение. При еднакви атмосферни условия в един ден два самолета оставиха различни следи. Едните изчезваха веднага, другите се задържаха и ставаха на облаци.
Защо само ние ги забелязваме тези неща? |
Bell |
Публикувано на: 11.2.2007, 20:12
|
Защото си даваме сметка, че не са обикновени, а като се опитам да насоча вниманието на другите към въпросните чемтрейлове, те ми се присмиват с видимо притеснение данеби да здавам багажа...
Съгласна съм, че преди не бяха толкова, просто от есента насам си станаха ежедневие... |
Запознат |
Публикувано на: 12.2.2007, 1:59
|
Само днес видях най-малко 20 такива следи за около час-два. Някои следи бързо изчезват, други правят дебели облаци, след което се разстилат по земята полека-лека.
Този последния грип, от който 70% от населението се разпболя, стана чрез пръскане от самолет. Учудвам се на малоумието на хората да не търсят, от къде идва заразата! |
Публикувано на: 12.2.2007, 3:05
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
И при мен имаше следобед,на залез слънце.По принцип по това време минават доста самолети,но сега съвсем ясно видях следите,превръщащи се в облаци.А точно над мен премина самолет-съвсем ясно го видях,чиито дири се стопяваха почти веднага-оставяше къса диря.Явно от двигателите.Така че и дълбоката провинция не е пожалена...
|
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |