www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Дали това са Chemtrails

Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Дали това са Chemtrails, над Банкя
Karutzar
Публикувано на: 21.11.2006, 12:05
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

Химически следи са. Резултатите от разпръснатите химически елементи (меркури е 1 от тях) е забавено мислене, липса на критичност, апатия, и т.н.
smil3dbd4e7853679.gif Просто един елемент от тоталното промиване на мозъците на човечеството.
Да критикуваш днес е негативно. От кога стана негативно?
Самолетите, с които се разпръскват тези химикали издържат не повече от 10тина полета - толкова са токсични тези химикали.

Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг. smil4341944e6b0c8.gif Това пикаещо човече Чоли го е взел от мен през 2000г. smil4341944e6b0c8.gif
Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин).

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Bell
Публикувано на: 22.11.2006, 18:15
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Според вас тези облаци обикновени ли са? Снимката е правена от сестра ми с gsm в София...

User posted image
PM
Запознат
Публикувано на: 22.11.2006, 20:09
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Аз не мога да определя дали тези облаци са естествени или изкуствено създадени. Знам обаче, че по нареждане на чифутилията в българско, а и не само, планирано се пускат химически зарази във въздуха от самолет. Това е част от провеждания геноцид у нас. От 10-15 години до сега са пуснати хиляди тонове химическа зараза, причиняващи различен вид болести и грипни епидемии. Целта на тези химически атаки е да спомогне ускореното развитие на геноцида у нас, и също така да се спомогне за увеличавато на паричните потоци към фармацевтичната промишленост в чужбина, чиито собственици са до болка омразните нам евреи-юдеокомунисти. Като едно от доказателствата на това, което ви казвам е факта, че няма изнесена публична информация за графици, кой самолет какъв е и с каква цел лети. Няма и да има! Българското правителство в момента може да има пълна информация, ако поиска от ДС(НСС), за трези дейности. Обаче, както добре знаем, тези хора не са българи и унищожаването на българското население сега им е пръв приоритет. Затова няма да узнаете нищичко от тях, защото те работят, като платени геноцидаджии! Както Елтимир казва "Пощада тук не е предвидена"!

Ако на някой му се стори, това дето съм го написал прекалено песимистично, ще му кажа, че аз съм оптимист човек, но не и наивник! Внимателно проучвам и анализирам информацията, която имам!
PM
Севар
Публикувано на: 22.11.2006, 20:19
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Karutzar @ Nov 21 2006, 12:05 PM)
Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг. smil4341944e6b0c8.gif Това пикаещо човече Чоли го е взел от мен през 2000г. smil4341944e6b0c8.gif
Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин).

Първата причина е, че форума е място, където постваш и участваш в дискусията, а не място където пляскаш нещо и после дим да те няма. Втората причина... Елтимир писа за нея днес.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Днес по обяд над цяла София се ширеха следи,а в момента,14:20 часа,продължават да се създават над квартали Овча купел и Люлин.Защо винаги се правят в ясно време? Дали защото изпаренията пречат на процеса или просто в ясното време се набиват на очи?
PM
Янга
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Днес небето беше необичайно ясно. Не видях нищо...
Иначе причудливи форми на облаците - бол, само че рядко човек им обръща внимание.
Тези дни се чувствам доста уморена и без настроение. Чудя се дали не е от нещата, за които споменахте? Има ли още някой, който не се чувства в кондиция?
PM
Миро
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Има. Даже по-точната дума е "смачкан" или "като пребит". Сутрин се чувствам така, все едно цяла нощ съм копал с мотика №8. Зора е докато се раздвижа, след това е малко по-поносимо. Знам ли къде ходим нощем и какво правим?
PMUsers Website
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

QUOTE (Янга @ Jan 8 2007, 07:24 PM)
Днес небето беше необичайно ясно. Не видях нищо...
Иначе причудливи форми на облаците - бол, само че рядко човек им обръща внимание.
Тези дни се чувствам доста уморена и без настроение. Чудя се дали не е от нещата, за които споменахте? Има ли още някой, който не се чувства в кондиция?

Напротив.В София имаше и днес,но тоя път поединично.И отново,доколкото мога грубо да преценя от земята,бяха над Захарна фабрика.Изчезват за около 15 минути.В началото са гъсто бели непрекъснати линии.До 10 минути стават огромни на ширина,като в центъра им се образува чиста небесна линия,оградена от пухкави облачета,навързани с нещо като мъглива широка лента,като от панделка.Забелязал съм,че се правят на интервали от по 30 минути - линия след линия(или пресечени,или преди да изчезне първата се прави нова),след което небето се изчиства за половин час.Така две или три тридесетминутки в деня.

Ако са в посока на слънцето,човек ни ги вижда,защото не гледа срещу му.

На мръкване всеки ден смока на София може да се забележи на хоризонта.Колокото по-надолу се спуска погледа от синината на небето,толкова по-сива става тя.Ветровете от Люлин слизат към квартал Обеля и когато човек се загледа натам,едва на километър всички цветова са в тежък сиво-кафяв отенък.Това е обикновена среда за София,но от седмица смогът не е просто сиво-кафяв,а кафяво-сив.Аз свързвам това с небесните дири.
PM
Янга
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Днес (9.01) видях доста странни облаци в небето. Според мен не е възможно през зимата да има перести облачета.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

"Грипът дойде! Лекарите: Не се лекувайте сами
16 януари 2007 / News.dir.bg
Броят на регистрираните в страната случаи на грип и остри респираторни заболявания (ОРЗ) се увеличава, съобщи БТА, като се позова на Министерството на здравеопазването (МЗ)."

Разбира се че "дойде".Всеки с поглед в небето го чакаше.И си броеше джобните за аспирин...
PM
Иван
Публикувано на: 17.1.2007, 11:30
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Спорт-Здраве @ Jan 17 2007, 01:20 AM)
"Грипът дойде! Лекарите: Не се лекувайте сами ...

Нещо като "На пазара е новият GSM апарат .... само за 529лв."
Търговия и нищо друго.

"Грипът дойде". Да не би да се спотайва в храстите и като огладнее - хоп, идва. Няма ли многоуважавани спциалисти да ни обяснят какъв е тоя грип, прични, как идва и как да си иде?

Не, няма такива сециалисти. А защо е така, се вижда от второто съобщение Не се лекувайте сами. Т.е. да им пием скъпите и безполезни лекарства. Да си слагаме ваксини. Да ставаме зависими от тях. И бързат да ни принудят с пиенето на хапчета, защото ако се забавим, може да оздравеем и без тях. И при това по-бързо, трайно и евтино.
Търговия и нищо друго.
PM
galabov
Публикувано на: 17.1.2007, 12:02
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 565
Дата на регистрация: 25-August 06

QUOTE (Иван @ Jan 17 2007, 10:30 AM)
QUOTE (Спорт-Здраве @ Jan 17 2007, 01:20 AM)
"Грипът дойде! Лекарите: Не се лекувайте сами ...

Дойде грипа - и така доде при мен че още не мога да се оправя и затова само прочитам отвреме навреме и не съм писал. Тъй че вардете се както си знаете.
А при мен тоя грип беше и тревожен сигнал- в семейството ми никой не се разболя само аз и то лошо.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 17.1.2007, 12:13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Мащерка, червен риган и подбел - родопки билки в гъст чай. Към това може да се добави и коприва. Ония нека си ръсят. Не могат да победят свещените треви. А фармацевтиката на Рокфелер е смешна пред тях.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 17.1.2007, 17:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Ама разбира се че сами не трябва да се лекуваме - хубаво е някой да помогне: да донесе гореща вода за напарване на краката, да иде да купи лимони, да разтрива хубаво болния по няколко пъти на ден и пр. и пр.
А що се отнася до фармацевтиката : с "лекарства" за грип лечението е една седмица докато без такива лечението трае към седем дена. Положителния ефект от лекарствата е единствено за лекарствената мафия.

Гледам от много скоро синтетичния витамин ЦЕ от 40ст. скочил на 1.10 . И него ще спирам да купувам, минавам на лимони и киви.

Ето тук Ви предлагам една действаща рецепта за грип, съответно одобрена от практикуващ лекар(д-р Л.Емилова):
http://www.emilova.org/bg/articles.html - най отдолу , към края на списъка темата "За грипа и простудните заболявания ".

Не правя необоснована реклама на Емилова, понеже съм имал личен контакт и поглед отвътре . Та знам че това е бъдещето на истинската медицина: да се остави организма да се възстанови без да му се пречи, той най добре може да се излекува. Класическата медицина и представа си няма какво прави: насилва организма и лекува симптомите на болестите, но не и самите болести.
Примерно да се лекува зъбобол с аналгин, пиеш обезболяващи и не те боли зъба. Нещо такова е "лекуването " на висококто кръвно - с химия се лъже организма да не си повишава кръвното. Ми той за да го повишава си има причина! Не е току така.

А що се отнася до собственика на лекарствените заводи в България намерих тази статия от вестник Банкер от 10.09.2005г:

Сегашната си визита в България Бьоргелсон прави като член на бизнес делегацията на исландския президент Олавур Рагнар Гримсон у нас. Той придружаваше държавния глава на северната островна република и при срещите му с президента Георги Първанов. Президентът на Исландия специално посети централата на СИБАНК и се срещна с нейното ръководство.

Бизнесменът Бьоргелсон пък разговаря и с подуправителя на БНБ Емилия Миланова. На срещата са били обсъдени изискванията на централната ни банка към възможността за издаване на разрешение да притежава 34% от СИБАНК. Обменените между двете страни мнения са конфиденциални, но е ясно, че БНБ продължава да отстоява искането си Бьоргелсон да придобие 34% от акциите на СИБАНК чрез дружество, чиято собственост не е оплетена между фирми, регистрирани в държави с офшорен статут.

Бьоргелсон има сериозни бизнес интереси в страната ни. Той контролира фирмата "Актавис", която в края на 1999 г. под името "Фармако" погълна "Балканфарма", а заедно с нея и приватизираните през май 1999 г. заводи за медикаменти "Антибиотик" - Разград, "Трояфарм" - Троян, и "Фармация" - Дупница. И трите завода включиха в името си "Балканфарма". В момента "Актавис" (бившата "Фармако") притежава 93% от капитала на "Балканфарма - Разград", същия дял в "Балканфарма - Дупница" и 90% от "Балканфарма - Троян". Освен това фирми на Бьоргелсон притежават 10% от акциите на "Българска телекомуникационна компания", които закупиха преди няколко месеца на "Българска фондова борса". Вероятно точно при осъществяването на тази сделка бизнес интересите на СИБАНК, която бе един играчите за акциите на БТК, и на Бьоргелсон са се срещнали. От близо година и половина председателят на надзорния съвет на кредитната институция Цветелина Бориславова твърди, че търси сериозен чуждестранен инвеститор, който да участва в капитала на СИБАНК. И по всичко личи, че този инвеститор ще е с исландски адрес, стига БНБ да одобри този избор.  bTV,"Актавис",Цветелина Бориславова,СИ-БАНК....

Купуваме неефективни и отровни хапове на спекулативна цена и печалбата заминава за чужбина. Еврейщината е пълна.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
DraconiaN
Публикувано на: 25.1.2007, 18:17
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 26
Участник # 779
Дата на регистрация: 25-January 07

Според мен няма нищо свръхестествено, а причината е природен фактор или някакви химикали.

--------------------
"?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????. ???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
PM

Topic OptionsСтраници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020