Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Дали това са Chemtrails, над Банкя
Karutzar |
Публикувано на: 21.11.2006, 12:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Химически следи са. Резултатите от разпръснатите химически елементи (меркури е 1 от тях) е забавено мислене, липса на критичност, апатия, и т.н.
Просто един елемент от тоталното промиване на мозъците на човечеството. Да критикуваш днес е негативно. От кога стана негативно? Самолетите, с които се разпръскват тези химикали издържат не повече от 10тина полета - толкова са токсични тези химикали. Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг. Това пикаещо човече Чоли го е взел от мен през 2000г. Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин). -------------------- ??????? ?????????? |
Bell |
Публикувано на: 22.11.2006, 18:15
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
|
Запознат |
Публикувано на: 22.11.2006, 20:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Аз не мога да определя дали тези облаци са естествени или изкуствено създадени. Знам обаче, че по нареждане на чифутилията в българско, а и не само, планирано се пускат химически зарази във въздуха от самолет. Това е част от провеждания геноцид у нас. От 10-15 години до сега са пуснати хиляди тонове химическа зараза, причиняващи различен вид болести и грипни епидемии. Целта на тези химически атаки е да спомогне ускореното развитие на геноцида у нас, и също така да се спомогне за увеличавато на паричните потоци към фармацевтичната промишленост в чужбина, чиито собственици са до болка омразните нам евреи-юдеокомунисти. Като едно от доказателствата на това, което ви казвам е факта, че няма изнесена публична информация за графици, кой самолет какъв е и с каква цел лети. Няма и да има! Българското правителство в момента може да има пълна информация, ако поиска от ДС(НСС), за трези дейности. Обаче, както добре знаем, тези хора не са българи и унищожаването на българското население сега им е пръв приоритет. Затова няма да узнаете нищичко от тях, защото те работят, като платени геноцидаджии! Както Елтимир казва "Пощада тук не е предвидена"!
Ако на някой му се стори, това дето съм го написал прекалено песимистично, ще му кажа, че аз съм оптимист човек, но не и наивник! Внимателно проучвам и анализирам информацията, която имам! |
Севар |
Публикувано на: 22.11.2006, 20:19
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Първата причина е, че форума е място, където постваш и участваш в дискусията, а не място където пляскаш нещо и после дим да те няма. Втората причина... Елтимир писа за нея днес. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 7.1.2007, 15:19
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Днес по обяд над цяла София се ширеха следи,а в момента,14:20 часа,продължават да се създават над квартали Овча купел и Люлин.Защо винаги се правят в ясно време? Дали защото изпаренията пречат на процеса или просто в ясното време се набиват на очи?
|
Янга |
Публикувано на: 8.1.2007, 20:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Днес небето беше необичайно ясно. Не видях нищо...
Иначе причудливи форми на облаците - бол, само че рядко човек им обръща внимание. Тези дни се чувствам доста уморена и без настроение. Чудя се дали не е от нещата, за които споменахте? Има ли още някой, който не се чувства в кондиция? |
Миро |
Публикувано на: 8.1.2007, 21:18
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Има. Даже по-точната дума е "смачкан" или "като пребит". Сутрин се чувствам така, все едно цяла нощ съм копал с мотика №8. Зора е докато се раздвижа, след това е малко по-поносимо. Знам ли къде ходим нощем и какво правим?
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 9.1.2007, 1:49
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Напротив.В София имаше и днес,но тоя път поединично.И отново,доколкото мога грубо да преценя от земята,бяха над Захарна фабрика.Изчезват за около 15 минути.В началото са гъсто бели непрекъснати линии.До 10 минути стават огромни на ширина,като в центъра им се образува чиста небесна линия,оградена от пухкави облачета,навързани с нещо като мъглива широка лента,като от панделка.Забелязал съм,че се правят на интервали от по 30 минути - линия след линия(или пресечени,или преди да изчезне първата се прави нова),след което небето се изчиства за половин час.Така две или три тридесетминутки в деня. Ако са в посока на слънцето,човек ни ги вижда,защото не гледа срещу му. На мръкване всеки ден смока на София може да се забележи на хоризонта.Колокото по-надолу се спуска погледа от синината на небето,толкова по-сива става тя.Ветровете от Люлин слизат към квартал Обеля и когато човек се загледа натам,едва на километър всички цветова са в тежък сиво-кафяв отенък.Това е обикновена среда за София,но от седмица смогът не е просто сиво-кафяв,а кафяво-сив.Аз свързвам това с небесните дири. |
||
Янга |
Публикувано на: 9.1.2007, 20:21
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Днес (9.01) видях доста странни облаци в небето. Според мен не е възможно през зимата да има перести облачета.
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 17.1.2007, 2:20
|
"Грипът дойде! Лекарите: Не се лекувайте сами 16 януари 2007 / News.dir.bg Броят на регистрираните в страната случаи на грип и остри респираторни заболявания (ОРЗ) се увеличава, съобщи БТА, като се позова на Министерството на здравеопазването (МЗ)." Разбира се че "дойде".Всеки с поглед в небето го чакаше.И си броеше джобните за аспирин... |
Иван |
Публикувано на: 17.1.2007, 11:30
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Нещо като "На пазара е новият GSM апарат .... само за 529лв." Търговия и нищо друго. "Грипът дойде". Да не би да се спотайва в храстите и като огладнее - хоп, идва. Няма ли многоуважавани спциалисти да ни обяснят какъв е тоя грип, прични, как идва и как да си иде? Не, няма такива сециалисти. А защо е така, се вижда от второто съобщение Не се лекувайте сами. Т.е. да им пием скъпите и безполезни лекарства. Да си слагаме ваксини. Да ставаме зависими от тях. И бързат да ни принудят с пиенето на хапчета, защото ако се забавим, може да оздравеем и без тях. И при това по-бързо, трайно и евтино. Търговия и нищо друго. |
||
galabov |
Публикувано на: 17.1.2007, 12:02
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Дойде грипа - и така доде при мен че още не мога да се оправя и затова само прочитам отвреме навреме и не съм писал. Тъй че вардете се както си знаете. А при мен тоя грип беше и тревожен сигнал- в семейството ми никой не се разболя само аз и то лошо. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.1.2007, 12:13
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Мащерка, червен риган и подбел - родопки билки в гъст чай. Към това може да се добави и коприва. Ония нека си ръсят. Не могат да победят свещените треви. А фармацевтиката на Рокфелер е смешна пред тях.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.1.2007, 17:56
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ама разбира се че сами не трябва да се лекуваме - хубаво е някой да помогне: да донесе гореща вода за напарване на краката, да иде да купи лимони, да разтрива хубаво болния по няколко пъти на ден и пр. и пр. А що се отнася до фармацевтиката : с "лекарства" за грип лечението е една седмица докато без такива лечението трае към седем дена. Положителния ефект от лекарствата е единствено за лекарствената мафия. Гледам от много скоро синтетичния витамин ЦЕ от 40ст. скочил на 1.10 . И него ще спирам да купувам, минавам на лимони и киви. Ето тук Ви предлагам една действаща рецепта за грип, съответно одобрена от практикуващ лекар(д-р Л.Емилова): http://www.emilova.org/bg/articles.html - най отдолу , към края на списъка темата "За грипа и простудните заболявания ". Не правя необоснована реклама на Емилова, понеже съм имал личен контакт и поглед отвътре . Та знам че това е бъдещето на истинската медицина: да се остави организма да се възстанови без да му се пречи, той най добре може да се излекува. Класическата медицина и представа си няма какво прави: насилва организма и лекува симптомите на болестите, но не и самите болести. Примерно да се лекува зъбобол с аналгин, пиеш обезболяващи и не те боли зъба. Нещо такова е "лекуването " на висококто кръвно - с химия се лъже организма да не си повишава кръвното. Ми той за да го повишава си има причина! Не е току така. А що се отнася до собственика на лекарствените заводи в България намерих тази статия от вестник Банкер от 10.09.2005г:
Купуваме неефективни и отровни хапове на спекулативна цена и печалбата заминава за чужбина. Еврейщината е пълна. -------------------- |
||
DraconiaN |
Публикувано на: 25.1.2007, 18:17
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 779 Дата на регистрация: 25-January 07 |
Според мен няма нищо свръхестествено, а причината е природен фактор или някакви химикали.
-------------------- "?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????.
???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
|
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » |