Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Една следа от древните българи в Африка
galabov |
Публикувано на: 30.8.2006, 16:15
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Си богоизбран
Не можеш А и не става въпрос за произхода на народа ни а за нещо което явно не осмисляш. А за келтите ... то и историците казват едни неща а има и едни дето казват че са друиди и казват едни интересни други неща. Искаш и там да почна- недей че точно сега се занимавам с друидите- ще те затрупам с подобни интересни подтикващи за размисъл неща. Бива да прочетеш и за тюрките- какви ли интересни "съвпадения" ще открием А и тоя твоя ник Екхарт- що така бе- немски националист ли си? |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.8.2006, 16:18
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ау, какъв сърцераздирателен юдействащ пост!
Ако искам ще ти дам точни отговори момче, разбра ли? Не съм ти длъжен да ти давам такива, а дори и да си прокурор на републиката, пак няма да получиш от мене такива. Просто не те бройкам и си отминавам. Ако толкова си изнервен от това вземи фадромата и си го изкарай на някоя могила, за да изнамериш от нея факти. Историята е разказ за Истината. Тя осветлява миналото като стои над фактите. Да, аз разрушавам основите на вашата юдействаща историческа наука - такава каквато сте я учили по университетите и каквато са ви я преподавали комунистическите професори. А ти си скимти колкото си искаш. Срещу Фадромата на моя Дух нищо не можеш да направиш. Спорен ден! |
Севар |
Публикувано на: 30.8.2006, 16:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Ekhart, имай предвид, че тук за друго може да се правят отстъпки, но за демонстрация на тъпоглавие се получава директен бан. Какъв аристократичен мироглед бре, аристократите са хора, които умеят да мислят! Айде отиди за домашно да научиш какви възгледи са имали хората около Дитрих Екхарт и Хьорбигер и тогава ми говори за логика.
|
po3ok |
Публикувано на: 30.8.2006, 17:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 |
"The Hon. David Apasera (PNC) is the Parliamentary Representative for the Bolgatanga Municipal District (as of 2006)."
От този цитат можем да предположим, че в живописната Болгатанга си имат "политически елит" досущ като нашия... |
DragSShaN |
Публикувано на: 30.8.2006, 18:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
До момента не видях никакви факти за присъствието на българи в Африка наивно е само заради името на селището да се предполага , че е имало българи там
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.8.2006, 19:01
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Теб какво те притеснява нашето присъствие там? За да имаш факти, т.е. това, с което ограничения рационален ум съди за Истината, трябва да познаваш изтънко идейните същности на Тангризма. Но изтънко, т.е. посветено. Нашето свещенодействие из планетното кълбо е извършвано по формата и ритъма на Свастиката. Първом е по вертикала Север-Юг. Повече няма да кажа. Нашето свещенодействие на Африканския континент започва с Египет, чието старо име е Кем/ Ким. А в Египет доказателства колкото щеш, а по-надолу от него, идва страната Етиопия... Още повече Името-топоним и етноним е достатъчно доказателство. Защото имената не възникват току така и не се измислят току-така. Дори ти самия си кръстен на някой си. И какво искаш - да възкръсне някой древен българин из пясъците и да каже: "Ето, ме, събирай фактите" Ясно ти става, че тук ще се дадът само Насоки. Останалото е за "уши, които могат да слушат и очи, които могат да виждат". |
||
DragSShaN |
Публикувано на: 30.8.2006, 19:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Не ме притеснява , че древните българи са били в Африка просто не вярвам на недоказани терории . Ако са били там името на селото няма да е единствената следа от тях
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Севар |
Публикувано на: 30.8.2006, 19:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
DragSShaN, поинтересувай се какви са и колко са етнонимите и топонимите по света, свързани с народностното ни име и религията ни. Има цели списъци в нета и може да се хванеш за главата колко е изпъстрена земята с наши неща. Пък само на нашия сайт има толкова много храна за размисъл, че може да ти стигне за години напред. Самата комбинация от букви Болгатанга е толкова красноречива, че вероятността негрите да са си го измислили сами е около нула. Трябва ли такова нещо да се доказва, какви точно факти трябва да се извадят? И допълнителни факти мога да предоставя, но смятам, че тези на сайта са ви предостатъчни засега.
|
Ekhart |
Публикувано на: 30.8.2006, 20:06
|
||||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 440 Дата на регистрация: 22-June 06 |
Не става въпрос за "богоизбраност" а з аправилно възприемане на законите на природата.Юдейският възглед за богоизбраност е също толкова егалитарен , колкото и либерал-комунистическия. Примери много мога да ти дам , но няма да го направя тъй , като с идиоти нямам намерение да разговарям повече ...а и ти показваш отчайващо непознаване на българските обичай щом си способен да говориш така ( междувпрочем идиот не е обида , а диагноза , така че не се обиждай). Що се отнася до ника ми то си е моя работа .И аз мога да те питам , като си гълъбов да не си шеф на гълъбарника , но няма да го направя щото не ми се пада на равнището ти. |
||||||||
Ekhart |
Публикувано на: 30.8.2006, 20:08
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 440 Дата на регистрация: 22-June 06 |
Данчо, общувай интелектуално , а не емоционално. Поста ти показва собственото ти безсилие и личностна несъстоятелност.Познанията ти са една плява , които не си струват усилията.Остани си със здраве. |
||
Ekhart |
Публикувано на: 30.8.2006, 20:10
|
||
Да няма да е лошо и ти да с енаучиш да мислиш.Що се отнася до банна...севарчо , не ме плаши знаеш ли колко ми пука ще ми сложиш ли банн или не?Айде направи се на мъж и ми сложи банн. |
||
Севар |
Публикувано на: 30.8.2006, 20:34
|
Какво има да му мисля, за шаблонно мислещи като теб, си има шаблонен метод "бан", ама нямам навика често да прибягвам до него, може да питаш останалите. Обаче ти направо от раз ми счупи простомера и не знам...
|
Севар |
Публикувано на: 30.8.2006, 20:35
|
А, пропуснах нещо. По-спокойно!
|
DragSShaN |
Публикувано на: 30.8.2006, 22:43
|
И аз съм българин и аз обичам България , но на постни думи без доказателства не вярвам спора е безсмислен ....
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.8.2006, 23:21
|
||
След като спора е безсмислен, защо вземаш участие в него? Щом е безсмислен, няма за какво да даваш мнение, само за да покажеш голото си отрицание, отхвърляне и да компрометираш темата. Ти, както и този Екхарт не дадохте нито една аргументирана позиция защо не приемате това, а само голо отрицавате. Това аз го наричам преднамерено действие за компрометиране или заглушаване на темата, явно неудобна за някого. Аргументи-смешки от типа "И аз обичам България... или онзи другия Екхарт - мислене, а не емоции" не са обоснована позиция "против", а живо спамене. Защо, вие сте против, докажете обратното! Когато човек излиза на дискусия, той излиза с добре обоснована позиция защо е против. А не просто мрън-мрън, дрън-дрън... и други чифутски номера |
||
Страници: (3) 1 [2] 3 |