www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Една следа от древните българи в Африка

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Една следа от древните българи в Африка
galabov
Публикувано на: 30.8.2006, 16:15
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 125
Участник # 565
Дата на регистрация: 25-August 06

QUOTE (Ekhart @ Aug 30 2006, 02:49 PM)

Аз имам аристократичен и расистки възглед за света

Си богоизбран smil4334ad8a149e0.gif
Примери за традиционния български мироглед , който с еопира на същите принципи мога да ти дам , колкото искаш и да не говорим , че с тях е преизпълнен фолклора ни.

Не можеш smil4334ad8a149e0.gif
А и не става въпрос за произхода на народа ни а за нещо което явно не осмисляш.
А за келтите ... то и историците казват едни неща а има и едни дето казват че са друиди и казват едни интересни други неща. Искаш и там да почна- недей че точно сега се занимавам с друидите- ще те затрупам с подобни интересни подтикващи за размисъл неща.
Бива да прочетеш и за тюрките- какви ли интересни "съвпадения" ще открием
smil4334a43204b20.gif
А и тоя твоя ник Екхарт- що така бе- немски националист ли си?
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 30.8.2006, 16:18
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Ау, какъв сърцераздирателен юдействащ пост!
Ако искам ще ти дам точни отговори момче, разбра ли? Не съм ти длъжен да ти давам такива, а дори и да си прокурор на републиката, пак няма да получиш от мене такива.
Просто не те бройкам и си отминавам. Ако толкова си изнервен от това вземи фадромата и си го изкарай на някоя могила, за да изнамериш от нея факти.

Историята е разказ за Истината. Тя осветлява миналото като стои над фактите.
Да, аз разрушавам основите на вашата юдействаща историческа наука - такава каквато сте я учили по университетите и каквато са ви я преподавали комунистическите професори.
А ти си скимти колкото си искаш. Срещу Фадромата на моя Дух нищо не можеш да направиш.
Спорен ден!
PMEmail Poster
Севар
Публикувано на: 30.8.2006, 16:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Ekhart, имай предвид, че тук за друго може да се правят отстъпки, но за демонстрация на тъпоглавие се получава директен бан. Какъв аристократичен мироглед бре, аристократите са хора, които умеят да мислят! Айде отиди за домашно да научиш какви възгледи са имали хората около Дитрих Екхарт и Хьорбигер и тогава ми говори за логика.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
po3ok
Публикувано на: 30.8.2006, 17:38
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 96
Дата на регистрация: 1-September 05

"The Hon. David Apasera (PNC) is the Parliamentary Representative for the Bolgatanga Municipal District (as of 2006)."

От този цитат можем да предположим, че в живописната Болгатанга си имат "политически елит" досущ като нашия...

PM
DragSShaN
Публикувано на: 30.8.2006, 18:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 392
Участник # 421
Дата на регистрация: 9-June 06

До момента не видях никакви факти за присъствието на българи в Африка smil3dbd4d99c6eaa.gif наивно е само заради името на селището да се предполага , че е имало българи там smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 30.8.2006, 19:01
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (DragSShaN @ Aug 30 2006, 05:10 PM)
До момента не видях никакви факти за присъствието на българи в Африка smil3dbd4d99c6eaa.gif наивно е само заради името на селището да се предполага , че е имало българи там smil3dbd4e398ff7b.gif

Теб какво те притеснява нашето присъствие там? За да имаш факти, т.е. това, с което ограничения рационален ум съди за Истината, трябва да познаваш изтънко идейните същности на Тангризма. Но изтънко, т.е. посветено.
Нашето свещенодействие из планетното кълбо е извършвано по формата и ритъма на Свастиката.
Първом е по вертикала Север-Юг. Повече няма да кажа. Нашето свещенодействие на Африканския континент започва с Египет, чието старо име е Кем/ Ким. А в Египет доказателства колкото щеш, а по-надолу от него, идва страната Етиопия...
Още повече Името-топоним и етноним е достатъчно доказателство. Защото имената не възникват току така и не се измислят току-така. Дори ти самия си кръстен на някой си. И какво искаш - да възкръсне някой древен българин из пясъците и да каже: "Ето, ме, събирай фактите" smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
Ясно ти става, че тук ще се дадът само Насоки. Останалото е за "уши, които могат да слушат и очи, които могат да виждат".
PMEmail Poster
DragSShaN
Публикувано на: 30.8.2006, 19:25
Quote Post

Участник

Участник # 421

Не ме притеснява , че древните българи са били в Африка просто не вярвам на недоказани терории . Ако са били там името на селото няма да е единствената следа от тях smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
Севар
Публикувано на: 30.8.2006, 19:34
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

DragSShaN, поинтересувай се какви са и колко са етнонимите и топонимите по света, свързани с народностното ни име и религията ни. Има цели списъци в нета и може да се хванеш за главата колко е изпъстрена земята с наши неща. Пък само на нашия сайт има толкова много храна за размисъл, че може да ти стигне за години напред. Самата комбинация от букви Болгатанга е толкова красноречива, че вероятността негрите да са си го измислили сами е около нула. Трябва ли такова нещо да се доказва, какви точно факти трябва да се извадят? И допълнителни факти мога да предоставя, но смятам, че тези на сайта са ви предостатъчни засега.
Ekhart
Публикувано на: 30.8.2006, 20:06
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 26
Участник # 440
Дата на регистрация: 22-June 06

QUOTE (galabov @ Aug 30 2006, 03:15 PM)
QUOTE (Ekhart @ Aug 30 2006, 02:49 PM)

Аз имам аристократичен и расистки възглед за света

Си богоизбран smil4334ad8a149e0.gif
Примери за традиционния български мироглед , който с еопира на същите принципи мога да ти дам , колкото искаш и да не говорим , че с тях е преизпълнен фолклора ни.

Не можеш smil4334ad8a149e0.gif
А и не става въпрос за произхода на народа ни а за нещо което явно не осмисляш.
А за келтите ... то и историците казват едни неща а има и едни дето казват че са друиди и казват едни интересни други неща. Искаш и там да почна- недей че точно сега се занимавам с друидите- ще те затрупам с подобни интересни подтикващи за размисъл неща.
Бива да прочетеш и за тюрките- какви ли интересни "съвпадения" ще открием
smil4334a43204b20.gif
А и тоя твоя ник Екхарт- що така бе- немски националист ли си?

Не става въпрос за "богоизбраност" а з аправилно възприемане на законите на природата.Юдейският възглед за богоизбраност е също толкова егалитарен , колкото и либерал-комунистическия.
Примери много мога да ти дам , но няма да го направя тъй , като с идиоти нямам намерение да разговарям повече ...а и ти показваш отчайващо непознаване на българските обичай щом си способен да говориш така ( междувпрочем идиот не е обида , а диагноза , така че не се обиждай).
Що се отнася до ника ми то си е моя работа .И аз мога да те питам , като си гълъбов да не си шеф на гълъбарника , но няма да го направя щото не ми се пада на равнището ти.
PM
Ekhart
Публикувано на: 30.8.2006, 20:08
Quote Post

Читател
**

Участник # 440

QUOTE (Jordan_13 @ Aug 30 2006, 03:18 PM)
Ау, какъв сърцераздирателен юдействащ пост!
Ако искам ще ти дам точни отговори момче, разбра ли? Не съм ти длъжен да ти давам такива, а дори и да си прокурор на републиката, пак няма да получиш от мене такива.
Просто не те бройкам и си отминавам. Ако толкова си изнервен от това вземи фадромата и си го изкарай на някоя могила, за да изнамериш от нея факти.

Историята е разказ за Истината. Тя осветлява миналото като стои над фактите.
Да, аз разрушавам основите на вашата юдействаща историческа наука - такава каквато сте я учили по университетите и каквато са ви я преподавали комунистическите професори.
А ти си скимти колкото си искаш. Срещу Фадромата на моя Дух нищо не можеш да направиш.
Спорен ден!

Данчо, общувай интелектуално , а не емоционално. Поста ти показва собственото ти безсилие и личностна несъстоятелност.Познанията ти са една плява , които не си струват усилията.Остани си със здраве.
PM
Ekhart
Публикувано на: 30.8.2006, 20:10
Quote Post

Читател
**

Участник # 440

QUOTE (Севар @ Aug 30 2006, 03:55 PM)
Ekhart, имай предвид, че тук за друго може да се правят отстъпки, но за демонстрация на тъпоглавие се получава директен бан. Какъв аристократичен мироглед бре, аристократите са хора, които умеят да мислят! Айде отиди за домашно да научиш какви възгледи са имали хората около Дитрих Екхарт и Хьорбигер и тогава ми говори за логика.

Да няма да е лошо и ти да с енаучиш да мислиш.Що се отнася до банна...севарчо , не ме плаши знаеш ли колко ми пука ще ми сложиш ли банн или не?Айде направи се на мъж и ми сложи банн. smil4334aa21c9ca7.gif
PM
Севар
Публикувано на: 30.8.2006, 20:34
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Какво има да му мисля, за шаблонно мислещи като теб, си има шаблонен метод "бан", ама нямам навика често да прибягвам до него, може да питаш останалите. Обаче ти направо от раз ми счупи простомера и не знам... smil3dbd4e5e7563a.gif
Севар
Публикувано на: 30.8.2006, 20:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

А, пропуснах нещо. По-спокойно!
DragSShaN
Публикувано на: 30.8.2006, 22:43
Quote Post

Участник

Участник # 421

И аз съм българин и аз обичам България , но на постни думи без доказателства не вярвам smil3dbd4d99c6eaa.gif спора е безсмислен ....

--------------------
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 30.8.2006, 23:21
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (DragSShaN @ Aug 30 2006, 09:43 PM)
И аз съм българин и аз обичам България , но на постни думи без доказателства не вярвам smil3dbd4d99c6eaa.gif спора е безсмислен ....

След като спора е безсмислен, защо вземаш участие в него? Щом е безсмислен, няма за какво да даваш мнение, само за да покажеш голото си отрицание, отхвърляне и да компрометираш темата.

Ти, както и този Екхарт не дадохте нито една аргументирана позиция защо не приемате това, а само голо отрицавате.
Това аз го наричам преднамерено действие за компрометиране или заглушаване на темата, явно неудобна за някого.

Аргументи-смешки от типа "И аз обичам България... или онзи другия Екхарт - мислене, а не емоции" не са обоснована позиция "против", а живо спамене.

Защо, вие сте против, докажете обратното! Когато човек излиза на дискусия, той излиза с добре обоснована позиция защо е против.
А не просто мрън-мрън, дрън-дрън... и други чифутски номера
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020