Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

3aek |
Публикувано на: 21.8.2006, 23:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 48 Участник # 395 Дата на регистрация: 22-May 06 ![]() |
ами да политик от нов тип. за напред ще са такива всичките - мултифункционални
![]() ![]() |
Искрица |
Публикувано на: 23.8.2006, 9:28
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
Много добър материал, Хунор, браво!
Съгласна съм и с DragSShaN и ще препратя статията на всички познати за които се сетя. Подготвят ни нов театър за поредните избори и дано повече хора да са прозрели тази истина. |
Севар |
Публикувано на: 28.8.2006, 1:08
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Като заговорихме за съпругата на Бате Бойко, вижте какво ми попадна...
|
||
Янга |
Публикувано на: 28.8.2006, 19:39
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
За едно съм съгласна с Бойко Борисов - "По изборите дръжте бабите си заключени!". Проблемът е май, че не само бабите ами доста голям процент от българското и небългарско население трябва да се държи под ключ изборните дни. В такива ситуации народът още повече придобива овчи качества и дори да е сигурен какво ще стане пак си гласува, пък после псува. Ниската избирателна активност също не помага - управляват ни хора, които 20% от населението е подкрепило - срам! Била съм член на избирателна комисия на парламентарните и на софийските за кмет (имах късмета да съм от малкото навършили 18 и от училището ме уредиха без да питат, пък и нали плащат), та легендарните избори за кмет в секция, покриваща близо 900 човека, гласуваха 200 и то всичките някакви мангали, пияници или старци с некролози на гърдите. Такива го избраха Бойко Борисов! Единственото решение при избори-фарс е масов бойкот - никой да не гласува, пък да видим. Те че ще скалъпят пак нещо - ще скалъпят, но поне да знаят, че дните са им преброени. Масов бойкот на предстоящите избори няма да стане, но може би в настоящето ако успеят да се отворят очите на хората и червените и сини бабички измрат може и да е реалност. |
||
DragSShaN |
Публикувано на: 28.8.2006, 19:59
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 ![]() |
Янга и от бойкота нищо хубаво не ни очаква . На тях не им пука дали 5 или 5000 ще гласуват за тях , те съвест нямат , единствената им цел е да спечелят . Ако ние българите не гласуваме , мангалите ще го направят срещу 1-2 кебапчета
![]() |
Янга |
Публикувано на: 28.8.2006, 20:11
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Прав си, но ми кажи какво да се прави по избори ако всички кандидати са маймуни? Правилното е никой нормален и грамотен да не гласува. Бойкотът не е решение, но все пак с него се доказва, че в държавата още има хора, които мислят и това е само началото. |
||
DragSShaN |
Публикувано на: 28.8.2006, 20:34
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 ![]() |
Това уравнение е с много неизвестни и точен отговор се съмнявам , че ще се намери
![]() |
Севар |
Публикувано на: 28.8.2006, 21:29
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Не би ли трябвало да има опция в конституцията, при определен критичен процент негласували, да се счита, че управленската система вече се е изчерпала и, че трябва да се сменя принудително? Тогава да следва национализация на най-едрите обекти, държавата да минава на военна нога и да се въведе малко ред. Но както знаем, и държавата ни не е държава и военните ни са теляци, така че и това не върви.
|
DragSShaN |
Публикувано на: 28.8.2006, 23:17
|
Ако питаш мен при такъв критичен момент трябва да се назначават временни правителства за по гидина 2 и по-важните въпроси да се решават чрез народен референдум
|
Янга |
Публикувано на: 29.8.2006, 0:24
|
Аз си мислех точно за подобна опция в Конституцията, но сигурно тя не съществува, познайте защо. Нагласят си законите както на тях им е удобно и това е. Както и да го въртим и сучем тоя въпрос все в задънена улица излизаме - трябва да се действа "противозаконно" само, явно.
А за референдум в България при тези управляващи - забрави, въпреки че в някои юдео-масонски управлявани държави съществува такова животно... |
Иван |
Публикувано на: 29.8.2006, 9:10
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Бойкотът трябва да е не само на избори.
Ако не идеш да гласуваш, ти бойкотираш системата един ден. После, през останалите дни до следващите избори се подчиняваш и гледаш новините. Това е жалко. Бойкотът трябва да е осъзнат като необходим, да е масов и организиран. - Необходимостта се надявам да е осъзната вече. Проблем имат само по-старите. Повечето не могат да спрат да мислят партийно. Не правят разлики между желано и действително, бленуват в полусън. Но имам приятели, които добре се справят вече с това да не плащат данъци. - Масовостта е тясно свързана с организираността. Да е масов бойкотът означава да влияем на обкръжението си. Сайтът и ние сме за това - да влияем. Ето за това промяната, която трябва ние Воините да извършим със себе си, е най-важното нещо. Промяната да започне отвътре и чак тогава да се насочи навън (малко преразказвам Елтимир). - Организираността не е еквивалентна на масовост. Не се организираме с цел да сме повече и така да станем по-силни. Организираността е израз на всеобхватността на идеите ни, на нашата истинска интелигентност. Защото сега е пълно с полуразумни, чиято интелигентност е земна и едностранна - те разбират само неща от тяхната "специалност". Да примирим противоречията, да вникнем в цялата картина - това е израз на промяната отвътре и път към нашия нов свят. |
Янга |
Публикувано на: 29.8.2006, 13:16
|
Иване, прав си, но според теб колко години ще ни отнемат за да предизвикаме един мащабен бойкот - 10-20? А всяка пропиляна година в настоящето на страната ни е пагубна.
Хубавото, е че виждам все повече осъзнати хора - може би часът на истината е скоро? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.8.2006, 14:30
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Защо да трябват 10-20години? Понеже държавата е така устроена , че малко да закуца бюджета става лошо , първи пострадват бюджетните, помощите за циганите, заплатите на полицаите и пр. Ако от днес се спре с плащането на данъци от данъкоплатителите - до няколко месеца държавата е в колапс. Освен ако не вземе заем от някъде. Но това ще е времено.
По важното е нашата работа сред близките ни за това за което НИЕ сме обсъждали. Просветната работа - тя е изхода . Да са осъзнати хората, да ЗНАЯТ кое до какво води и ако се чака какво ще ни се случи на нас като народ. Да се работи и просещава на всякакво ниво и да не се пренебрегва нищо и никой. |
Искрица |
Публикувано на: 30.8.2006, 9:53
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
Янга, нещо не те разбрах. За какви пропилени години говориш?
Аз не бих нарекла годините, в които дори и шепа хора се опитват да отворят очите на околните за пропилени. Няма смисъл да се правят изчисления за колко години ще успеем или дали ще успеем. Смисълът е в просвещаването, както многократно се повтори. Започнете от семейството, колегите и приятелите си. Няма всички да възприемат думите ни, но и половината да го направят ще го споделят с още толкова. Неосъзналите се ще го направят по-късно. Животът ще ги принуди. Действия трябват. Има ли ги ще има и успех. Колкото по-скоро толкова по-добре. Да се седи, да не се предприемат действия само защото перспективата за резултата са 20 или 30 години, да се изпада в състояние на безнадеждност от тази времева граница и да чакаме с кръстосани ръце някой друг да ни оправи, аааа не! Не желая вече да бъда поставяна в тази матричарска схема за да се притъпяват сетивата ми! И началото и силата са в нас самите. |
Хунор |
Публикувано на: 3.9.2006, 13:37
|
||||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
![]()
|
||||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |