www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Отново циганска наглост

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Отново циганска наглост
Янга
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

QUOTE (Запознат @ Aug 19 2006, 04:55 PM)
Уважаема Янга, дали можеш да се досетиш кой най-много има сметка, Българи и цигани да започнат да се стрелят? Кой най-много пари ще спечели, ако се започнат сблъсъци на "етническа" основа? Дали според теб няма да се намери някой "доброжелател" и да посъветва циганина, че Българина нарушава човешките му права, и после го снабдява с оръжие? Всичко това стрували ти се познато? А ако се стигне до въоръжени сблъсъци, можеш ли да предположиш, как иначе "обективните" медии ще отразят за света случващото се в България, като имаш предвид кой е собственика на медиите ИМ? Въобще обясни ми подробно моля те, как си я представяш тая работа.

Защо въобще ми задаваш такива въпроси? Те могат да бъдат оставени по-скоро като реторични - не е нужно никой посещаващ този сайт да отговаря на тях, защото отговорите са до болка познати.

П.С. Нещо много недоразумения стават по тази тема - извинявам се ако съм загубила способността си да се изразявам добре от разсеяност, все пак.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 22.8.2006, 13:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Севар @ Aug 17 2006, 01:42 PM)
Жоро, как смееш да наричаш нашите любими съграждани - цигани! Я виж, самият вестник "Атака" казва, че това не са цигани, миризливи мангали, както ги наричат някои варвари, а същински роми при това от ромски произход!!! Вероятно са ги вкарали от самия вечен град Рим, или пък са може ромейски патриции от Византийската империя!

smil4334aa21c9ca7.gif

smil4341944e6b0c8.gif Ами аз така си им викам от малък - цигани или мангали. Разликата между двете порОди според мен е в следното: тъй наречените мААААнгали се отличават от циганите по това , че се самоприравняват с българите и смеят да имат изобщо някакви претенции. Докато обикновения циганин си знае мястото в обществото - рови си кротко в кофите за боклук, краде умерено, като яде заслужен бой не се оплаква а бърза да се омете и т.н.
А и освен това някога в училище са ме учили( по География за населението) , че част от населението в България са цигани. Навремето никой не беше чувал за роми. А аз и до сега не съм виждал ром наживо. В моя град има около 7-8 хиляди мангала и около 1000 циганина, но роми няма нито един. Гледам по вестници и телевизия дават някви си мангали , а говорителя казва същевремено че били роми. Как ги познават и различават не мога да си обясня. Трябва да е нещо много трудно като например определянето пола на еднодневните пилета - става само от специалист. Ако някой знае как да различавам ромите - нека каже. smil4341944e6b0c8.gif

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Планинец
Публикувано на: 25.8.2006, 20:52
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Според едни са роми,според други мангали а те са си чисти цигани smil4334ad8a149e0.gif
PM
Планинец
Публикувано на: 29.8.2006, 10:27
Quote Post

Участник

Участник # 418

Набралата популярност измамна схема, при която роми хвърлят децата си под случайни автомобили, не само продължава да работи, но и остава невидима за полицията. Оживените кръстовища в столицата като "Константин Величков" или прелеза в Суходол са сред районите, в които всеки съвестен водач може да олекне с между 200 и 1000 лв.

http://www.segabg.com/online/article.asp?i...id=2&id=0000402

А това е цитат от друг форум.
Аз знам със сигурност за един такъв случай - моя позната в Х. Димитър - спира на светофар и при почти спряла кола (примерно 5 км/ч) българска гражданка от ромски произход хвърля отрочето си върху предния капак. Тя се шашка и слиза да види какво става. Докато майката на "пострадалото" дете вика по нея и прави суматоха, нейни "сподвижнички" обират колата до шушка.
Идентичен случай с мой роднина в ... Чикаго. Главните действащи лица - афроамериканци.
PM
geraksi
Публикувано на: 29.8.2006, 17:43
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 17
Участник # 300
Дата на регистрация: 23-March 06

Защо не виждам публикациите си по темата?

(Видях, че почвате да се карате за глупости и ги изтрих. - Севар)
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 29.8.2006, 20:58
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (geraksi @ Aug 29 2006, 04:43 PM)

Правилно. Конфликтите помежду ни е добре да се тушират в зародиш още. Никой няма полза от това.
А и какво имаме толкова да делим? А освен това няма място за сърдене.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
geraksi
Публикувано на: 29.8.2006, 21:13
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 17
Участник # 300
Дата на регистрация: 23-March 06

QUOTE (georgi_nz @ Aug 29 2006, 07:58 PM)
QUOTE (geraksi @ Aug 29 2006, 04:43 PM)

Правилно. Конфликтите помежду ни е добре да се тушират в зародиш още. Никой няма полза от това.
А и какво имаме толкова да делим? А освен това няма място за сърдене.

Така е прави сте.
PM
po3ok
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 96
Дата на регистрация: 1-September 05

От казаното дотук трябва да си направим един важен извод.
Циганите се възползват от нашето разединение и затова им е лесно да отровят живота на някой бедняга (глутница бездомни кучета обкръжава някоя женица на връщане от пазар и някое й дърпа торбата - циганите действат по този начин).
Всеки от нас, забелязал такова нещо, трябва да се намеси на момента по най-решителния начин! Ако вместо страх циганина срещне решителност, камо ли някой сериозен юмрук, свива опашката и изчезва, също както гореспоменатите бозайници.
Ами после целия катун? После си е после, време за подготовка има, пък и обикновено след решителен отпор вместо ново нападение има само скимтене, което съчувстващи правозащитници изслушват, пускайки по някоя общочовешка сълзица.
В крайна сметка дядо Господ стои зад нас, а не зад помиярите и общочовеците! Нека покажем що е българин, не на Него, не на ония, а на самите себе си.
PM
Планинец
Quote Post

Участник

Участник # 418

Да всеки иска обединение но не всеки иска/може да изхвърли от себе си отровата на различните идеологии посяли разкол в нацията.
PM
SSK
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 471
Дата на регистрация: 2-July 06

QUOTE (Планинец @ Sep 3 2006, 12:37 PM)
Да всеки иска обединение но не всеки иска/може да изхвърли от себе си отровата на различните идеологии посяли разкол в нацията.

Отровата е наречена юдо-масонски комунизъм.
Оттървем ли се него,обединението е реално.

--------------------
?? ????? ??? ?????? ????????, ??? ?????-??? ??????, ????????? ??? ?? ????????, ???????? ??? ?? ? ???
PM
Планинец
Quote Post

Участник

Участник # 418

QUOTE (SSK @ Sep 3 2006, 12:55 PM)
QUOTE (Планинец @ Sep 3 2006, 12:37 PM)

Отровата е наречена юдо-масонски комунизъм.
Оттървем ли се него,обединението е реално.

Освен комунизма има още доста други идеологии които разделят,в България има над 200 партии.То не бяха демократи,либерал демократи,социал демократи,консерватори,социалисти и прочие утописти.Кога всичкото това е вършело някаква работа на народа?Никога.
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Ще ми се да Ви споделя едно свое наблюдение във връзка с циганите.От известно време всеки ден съм по 4-5 часа в болницата при свой близък.Преобладаващите пациенти в отделенията са цигани (по линия на ЗК).Какво ме впечатли...никога не са сами...винаги са с придружители,които се сменят ...страшно се подържат...Наблюдавах как се събраха страшно много пред болницата за един техен и събраха пари за операцията му...имаха касиер,който ги занесе на майката...Как да не са смели и нагли?Подържат се при проблем!
Израза "И сам война е войн" е силен ,но неактуален за днешно време...и освен обединение на идеите е необходимо БЕЗУСЛОВНО обединение на силите!Надявам се правилно да разберете това което се опитвам да кажа ...надявам се тук да се появят теми обсъждащи това ОБЕДИНЕНИЕ,а не ежедневните проблеми с циганите!

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.9.2006, 14:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Понеже живяв в цигански град, аз също имам наблюдения върху циганите.
Циганите имат тази единност понеже те не са минали през мелачката на родовите отношения през комунизма. Тях просто никой не ги е прекарвал през това огромно зло. Затова са се запазили тези им отношения.
Ние преди 60 години сме били не по малко задружни, но не по цигански а по чисто български и човешки. Предимно по селата хората са били в много топли чувста едини към други. Наистина е действало правилото ху-нор описано в "Кръгове на нашата отбрана".
То и сега при селските обикновени хора има онази топлина на кръвната връзка.
Сега тежката задача ни е да възстановим загубеното и забравеното.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Йордан_13
Публикувано на: 20.9.2006, 14:46
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (georgi_nz @ Sep 20 2006, 01:31 PM)
Понеже живяв в цигански град, аз също имам наблюдения върху циганите.
Циганите имат тази единност понеже те не са минали през мелачката на родовите отношения през комунизма. Тях просто никой не ги е прекарвал през това огромно зло. Затова са се запазили тези им отношения.
Ние преди 60 години сме били не по малко задружни, но не по цигански а по чисто български и човешки. Предимно по селата хората са били в много топли чувста едини към други. Наистина е действало правилото ху-нор описано в "Кръгове на нашата отбрана".
То и сега при селските обикновени хора има онази топлина на кръвната връзка.
Сега тежката задача ни е да възстановим загубеното и забравеното.

Така е. Така е било. И днес се среща, но много рядко, дори и в селата. Защото юдеокомунизмът със своята политика на доносничество, вся огромно недоверие между Българина и Българина. Плевела на това разединение и днес расте и дава отровни плодове. Един прост пример - правя си аз камина на двора от родопски камък - суха зидария с малко кал, както от време оно и идва един от селото и вика: "Пусни ме, да вляза да видя". И аз му викам: "Че откъде накъде", а той: "Аз трябва да знам всичко, каквото става". Ето това е плевела на доносниците, който разбива кръговете на нашата отбрана. Той е пуснал корени дори до най-ниското - битово ниво.
Него трябва да изкореним, за да имаме Обединение.
PMEmail Poster
Prokobnik
Публикувано на: 26.9.2006, 10:43
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 610
Дата на регистрация: 26-September 06

Защо говорите за циганите като за Хора?Нима едно същество,толкова кръвожадно и първично е човек?Нима една гад,духовно и морално примитивна би могла да се бори за човешки права,за равенство?Нима една такава наглост като тяхната би трябвало да остава винаги ненаказана?
По едно време работих като компютърна поддръжка в АГ "Шейново",София-страшно е!
Не слушайте официалните статистики,на една българска родилка,на едно българче се падат по 5-6 циганета.Скоро,ако не се направи нещо,някак,ние ще сме малцинство в СОБСТВЕНАТА си родина.
Наскоро се прибирах в рейс 83,към 22.30.Вътре имаше поне 50 циганина,които пиеха,пушеха,биеха се,на последните седалки един от тях ближеше гърдите на ромско-момиче,докато другите наоколо се хилеха.Същевременно до мен един младеж,българин притеснено ме пита дали мога да му услужа с билетчето като слизам,понеже го било страх от контролата.Това нормално ли е?
Пари.Повече от нас *не че ви познавам драги събратя и сестри,просто предполагам* не могат да свързват двата края.Същевременно работим като волове за да мъкнем на гръб циганите,да им плащаме сметките,данъците,помощите.Не смеем да имаме поколение,за да не го оставим голо и босо-ами че как,ДЪРЖАВАТА е заета да изхранва котилата изродчета в Факултето,Столипиново и не знам си къде.Страх ни е да излизаме по собствените си улици,за да не бъдем бити,ограбвани,насилвани от ТЯХ,а съшевременно ни съдят за това
че думата "циганин" им била обидна???
Говорят за човешки права,мамка му,а къде са нашите ЧОВЕШКИ права?
Трябва да се направи нещо.На дела,не на думи.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020