Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Отново циганска наглост
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.8.2006, 9:43
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Май е време да дойдат "Черните ангели" които да са от български произход и самосъзнание! -------------------- |
||
Планинец |
Публикувано на: 17.8.2006, 10:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Съвсем наблизо е гето факултето...малки схлупени постройки от дъски,найлони и каквото се намери и невъобразими купища боклуци.Интересното е че има и истински палати,изненадан съм че още не сее пръкнала някоя чума там
|
Севар |
Публикувано на: 17.8.2006, 14:42
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
http://www.vestnikataka.com/?module=displa...614&format=html Жоро, как смееш да наричаш нашите любими съграждани - цигани! Я виж, самият вестник "Атака" казва, че това не са цигани, миризливи мангали, както ги наричат някои варвари, а същински роми при това от ромски произход!!! Вероятно са ги вкарали от самия вечен град Рим, или пък са може ромейски патриции от Византийската империя! |
||
Янга |
Публикувано на: 17.8.2006, 19:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Е тоя от Евророма заслужава да го обесят на оная работа за такива изказвания!
Аз примерно съм чернокоса - какво ще ме сравнява с ромките от махалата ли? Ще му се да изкара всички българи цигани, а всички цигани българи - така им изнася на тъпата сган! Как па те не направиха нещо лошо са толкова години, а все мургави българи са престъпниците? Горкият онеправдан народ, направо да ти се дореве за тях! |
SSK |
Публикувано на: 17.8.2006, 19:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Цветелинка Кънчева е една травеститка опъвана наляво и надясно от дпсарските травестити е.етем,ш.местан и а.доган;от червените педераси-гей станишев,р.петков и т.н.;от чифутските копеленца-сюлейман паси,калфин и т.н.
Има ли смисъл да говорим за този паразит? -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
bobired |
Публикувано на: 17.8.2006, 21:06
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Хайде да засечем след колко часа ще ги пуснат. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 17.8.2006, 22:26
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Аз уча в Захарна фабрика вече 4 години.Забавно е,имам още една. |
||
Sinclaire |
Публикувано на: 17.8.2006, 22:33
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Истината е, че куките по селата са под всякаква критика. Те не само ще ги пуснат, а на другия дет ще пият в кръчмата със същите престъпници. Хората не искат да се конфронтират да не им запалят плевнята. Но по този начин и полицаите на най-ниско ниво стават съучастници в това гнусно престъпление (и не само в това). Ако четем полицейските сводки, които са хиляди има още 40% престъпления, за които хората просто от страх или от усещане за безправие не са казали на полицията.
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Севар |
Публикувано на: 18.8.2006, 0:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Трябва да започнат показни наказателни мероприятия срещу мангалски изроди-убийци и изнасилвачи. То и сега има такива мероприятия, но не са показни, а нас ни държат в неведение, под предлог да не се разпалва етническо напрежение и да не се надигат българите. Ако тези случаи започнат да стават масово достояние, тогава лавината ще тръгне. Може и етническа война да стане. Те така или иначе войната срещу нас си я водят, крайно време е и ние да се включим в нея.
|
Янга |
Публикувано на: 18.8.2006, 0:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Когато българи пребият мангал обикновено се изсипва целия катун въоръжен до зъби с кирки и лопати. И ние така трябва да правим за всеки засегнат сънародник - няма да стане по друг начин, освен със съпротива и физическо насилие!
Колкото и да съм против използването на подобни методи друг начин няма. |
SSK |
Публикувано на: 18.8.2006, 12:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Ами нали за това има огнестрелни оръжие,драга Кирките и лопатите са за техното погребение И не бива да си против насилието срещу когото и да е,не забравяй че насилието срещу нас не е спирало. -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
||
Запознат |
Публикувано на: 18.8.2006, 14:40
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Има драга, има. Ама трябва да се напъне човек да мисли. Туй с лопатите и кирките, ще дадеш ли личен пример, като пребиеш 1-2 мангала а? Или само си приказваш колкото да не заспиш? |
||
Янга |
Публикувано на: 19.8.2006, 12:41
|
Хаха, естествено, че личен пример не мога да дам - та аз съм 48 кила, но кой е казал, че ние жените точно трябва да даваме личен пример с физическа сила?
А относно кирките и лопатите нещо се е получило недоразумение - циганите използват този метод, но естествено че не е най-доброто нито пък единственото. Друго си е огнестрелното оръжие Просто съм за това в такива случаи да не се използват само мирни средства, защото отдавна се е доказало, че така не става. |
Хунор |
Публикувано на: 19.8.2006, 13:18
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Запознат |
Публикувано на: 19.8.2006, 17:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Уважаема Янга, дали можеш да се досетиш кой най-много има сметка, Българи и цигани да започнат да се стрелят? Кой най-много пари ще спечели, ако се започнат сблъсъци на "етническа" основа? Дали според теб няма да се намери някой "доброжелател" и да посъветва циганина, че Българина нарушава човешките му права, и после го снабдява с оръжие? Всичко това стрували ти се познато? А ако се стигне до въоръжени сблъсъци, можеш ли да предположиш, как иначе "обективните" медии ще отразят за света случващото се в България, като имаш предвид кой е собственика на медиите ИМ? Въобще обясни ми подробно моля те, как си я представяш тая работа.
|
Страници: (3) [1] 2 3 |