Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

ime |
Публикувано на: 7.6.2007, 21:35
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
лошо няма, отсява се плявата. на някои хора истината не им харесва, истината боли. И наистина е така. Да си ходят, но поне да вземат да прочетат някоя книга и да си изградят собствено мнение, а не да повтарят като овце това което чуят и видят на телевизора.
57 Jesus said, "The Father's kingdom is like a person who has [good] seed. His enemy came during the night and sowed weeds among the good seed. The person did not let the workers pull up the weeds, but said to them, 'No, otherwise you might go to pull up the weeds and pull up the wheat along with them.' For on the day of the harvest the weeds will be conspicuous, and will be pulled up and burned." Та и сега, отсява се плявата. Тангра и Исус според мен са много близко един до друг. Само че Тангра си е чисто Български Бог, доката Исус е Бог на всички добри хора. Така ги виждам нещата аз. Всеки знае че има много Богове, не само един. Но най-големият е само един и аз не го знам кой е. той и сатаната е бог, на лошите хора. А като запитали Ванга каква е разликата между хората и как тя ги вижда, тя отговорила, че всички хора са едни и същи, че хората са нещо много малко, нищожно но са заредени с Божесвената Искра. И е права. Човек сам избира какво ще прави, дали ще убие или не, дали ще излъже или не, дали ще открадне или не. Дали ще идва в този сайт или не. |
ime |
Публикувано на: 7.6.2007, 21:46
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
Прав си, но нали този сайт е една идея. И идеята не може да бъде убита. Хората умират, идеята - не. Ако една идея умре то тя се е превърнала в нова идея. Идеята на този сайт е да отвори очите на хората способни да разсъждават. На тези на които мозъците не са им още промити. Светлината ще победи. Рано или късно. Важното е ние да "светим". 33. Jesus said, "What you will hear in your ear, in the other ear proclaim from your rooftops. After all, no one lights a lamp and puts it under a basket, nor does one put it in a hidden place. Rather, one puts it on a lampstand so that all who come and go will see its light." 24. His disciples said, "Show us the place where you are, for we must seek it." He said to them, "Anyone here with two ears had better listen! There is light within a person of light, and it shines on the whole world. If it does not shine, it is dark." Та и така светлината на Елтимир и тези които поддържат този сайт огрява целия свят. |
||
Ахинора |
Публикувано на: 9.6.2007, 21:46
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Здравейте,някои просто бяхме доста заети в края на учебната година,но вече сме тук! Просто професионални задължения с много писане. Това е. Лично аз си оставам в този форум.Твърдо! |
||
Ахинора |
Публикувано на: 9.6.2007, 22:16
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Има ли още хора,които не са разбрали,че "АТАКА"е сателит на Иван Костовата мафия? Има ли съмнение в тази истина,при положение,че навсякъде по места в структурите нахлуват най-големите отрепки -изчадия на Костов и компания,че даже и хора на ДПС(напр. случая Дупница,където лично Антон Сираков назначава за председател ДПС-ар)И пак питам какво правят бандити като Слави Бинев в евролистата и как изведнъж този стана голям националист,като всички го знаят какво представлява?И защо никой от централата не даде никакво смислено обяснение за този великолепен"избор"? И още едно въпросче преди завинаги да затворя страницата "АТАКА"-поне за себе си: Защо сега,когато тройната коалиция се клати и е много лесно да се бутне,Волен и "АТАКА" мълчат като мишоци? Защо не действат,за да съборят тази сатанинска коалиция и да й отнемат властта?Те много добре знаят,че сега е моментът. Явно след последните си издънки са разбрали,че губят влияние и доверие сред народа.Колко човека отидоха на последните им митинги?Колко бяха в Батак? Май няма смисъл да питам повече,нали? Разберете,скъпи хора,още вярващи в АТАКА: Това Костово сателитче няма нищо общо с националната идея,даже напротив-то има за цел да смаже бойния дух на българите,подигравайки се с вярата и надеждата им, има за цел наистина да осъществи заветната Костова мечта:погребението на българския национализъм,за да настъпи пълна апатия и безверие сред нас и вечен мир за олигархията. Забележете,вече никой не се притеснява от "АТАКА"-нито Доган,нито някой друг,изобщо не им пука от "АТАКА".От 650000гласа колко им останаха? Ще ви кажа колко са само в нашия град-от 9000 за Волен Сидеров останаха 2-3000гласа и то инерционни,защото тук много хора заявиха,че гласуват за последен път за тях. Това говори ли нещо на някого тук? |
||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 13.6.2007, 11:32
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Говори. Същото. Между другото, тези 3 пъти по-малко гласове колко процента направиха в Димитровград? Просто бях обещал в друг форум да направим сравнителен анализ след тези избори с резултатите от президентските избори: 34% тогава. А сега колко? 20% има ли? |
||
antijew |
Публикувано на: 13.6.2007, 12:25
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Ахинора,Пламен,ако обичате стига с тази атака,че почна да ми се повдига вече,като чуя за политика и всичко в тази насока.
Темата е за друго,не за атака. ![]() |
Биляр |
Публикувано на: 14.6.2007, 21:10
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
Тук съм и аз, не влизам всеки ден, но редовно си свалям материали, които после прочитам. Също така пускам линкове към статии и книги от сайта, които много ми харесват. А до сега не съм писал, защото просто интернета не функционираше добре или кода на сайта беше тежък за моя умрял нет... вече гледам работи.
![]() |
Публикувано на: 14.6.2007, 23:15
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Здрасте и от мене!
![]() Гледахте ли филма "300"?!Аз го гледах два пъти и смятам да го гледам още няколко,като ми остане време.Има зомбаж там,намеци за новия световен ред,но ви съветвам да го гледате през детските си очи.Ще Видите!Не знам за вас всички,драги съфорумци,незнам името на Бога за кого какво е,НО ЗНАМ,ЧЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ТРИСТА!!! Наесен отивам на битка!Може и да е кървава...Отивам на избори да карам хората да гласуват,щот няма с кво да стрелят!!! ОТИВАМ НА ИЗБОРИ СЪС СТЯГА СИ-НА НЕГО ПИШЕ:АТАКА!ДУЛОВО Е ТУК!!! ПЪК...ВИЕ,КАКТО ЗНАЕТЕ... АЗ СЪМ ВОИН И ЩЕ ГО ДОКАЖА!!! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 14.6.2007, 23:25
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
О,и аз съм воин,Мещер...да знаеш само как бия тоя чувал.Жив чувал не оставям по залите
![]() |
Публикувано на: 14.6.2007, 23:56
|
|
Навремето като малък поразих една пола на майка си,напълних я с листа и пясък...сега чувалът е друг!Него искам да откача от куката...
|
Публикувано на: 15.6.2007, 0:04
|
|
И,...забравих-иронията ти тук е безпредметна!
|
Tien |
Публикувано на: 15.6.2007, 17:16
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 ![]() |
Ако се върнем към темата - сега видях, има 966 регистрирани потребители! Това хич не е малко! Друг въпрос, че повечето не пишат (и аз включително до преди малко
![]() Интернета е особено гранично пространство (хем си тука,хем те няма). то ускорява разпространението на Идеи в огромна степен, и с това донякъде напомня света на Мисълта - всичко се вижда отвсякъде. И също както и света на мисълта бива контролирано, спамирано, редактирано и пр. от разни които си мислят че имат монопол над всичко. И все пак! Идеята си е Идея и както казва Елтимир, не може да умре. Аз мисля че ще ставаме все повече, видимо или невидимо... |
Ахинора |
Публикувано на: 15.6.2007, 17:47
|
||
Всъщност няма лошо,че има много пасивни участници.Аз също много дълго време преди да се включа,само четях материалите и се просвещавах,защото не може човек да дискутира,без да е прочел нищо,нали?Би говорил само глупости. Мисля си,че тези,които сега са пасивни и само четат,след известно време ще се включат със смислени теми и постинги. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.6.2007, 22:33
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Не. Тук хората са си най обикновени българи по душа. А дали са КУЛТУРНИ ( по западната култура) или не толкова - не е важно. Важното че най вече са ДОБРОНАМЕРЕНИ и съпричастни на заложените тук идеи! Въпреки че мислите им не са еднакви. Та това са различни хора и е невъзможно да мислят еднакво, да не са зомбита? Относно админите - напоследък рядко се налага да трият. Особено след като агента ЛЕМС получи бомбенна кубинка в дъртия задник. ![]() |
||
Запознат |
Публикувано на: 16.6.2007, 0:00
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
И samvoin-a също. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |