Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) |
Оставаме все по-малко!
Искрица |
Публикувано на: 23.8.2006, 11:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Подкрепям мнението, че форумът се промени и започна да олеква. Сигурно не може без такива моменти да "слабост" и затова вярвам, че положение ще се промени. Лично на мен времето, което мога да отделям, за да съм тук ми е малко, но най-много ме отблъсна тенденцията, че форумът започва да се превръща в обикновена политическа говорилня тип "вестник атака". Темите с постове пълни с дрънканици за Атака, Християнство...кой е по-по-най толкова ме натоварваха, че не можех да се заставям и насила да ги чета. Прекалено много предъвкваме едни и същи теми, от които няма никаква ползва - за пример "християнство - тенгрианство". Ето, дори и в тази болезнена тема, за която изказвам големи благодарности на Запознат, че я пусна, нямаше как да не се спомене отново вярата и ежедневната политика. Новите, които идват не могат да осъзнаят в началото, че това не е обикновен форум, а идеен център и духът на общуване трябва да е съвсем различен от този на форумите, в които до сега са били участници. Някои се научават, другите-никога няма да могат. А каква е ролята на "старите"? Да отстояват основата на този център. Прав си, Севар, много е трудно да следиш постоянно всички теми. Аз не мога, уморих се от четене на тъпотии и те поздравявам, както и другите като теб, които успявате да "държите фронта". Поздравявам и всички, които са преминали към действието и са "стъпили" на по-високо ниво. Мисля, че Воините, тези, които наистина са се пропили с Идеята и са стъпили на Пътя ще си останат такива независимо колко рядко се появяват и пишат. Важно е качеството, а не количеството. А за срещите на форумците - нека ги правим по-често. Тук срещнах прекрасни хора, приятели, БЪЛГАРИ...
Това съобщение е редактирано от Искрица на 23.8.2006, 14:52 |
Ник |
Публикувано на: 20.9.2006, 20:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
А ние от АТАКА не сме ли българи?Искрице?
|
Запознат |
Публикувано на: 20.9.2006, 22:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Ник, ти първо си Българин, а после си от Атака. Не се стягай, Искрица сигурно не иска никой да обиди.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 20.9.2006, 22:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Форумът се напълни със специалисти по всичко и дървени философи. Определено липсва времето, когато доайените бяха по активни и изказваха мнение по отговорни въпроси. Липсва и по-зрялата мисъл на Елтимир, който все по-рядко пише, а и темите започнаха да се доблират с форума на xnet!! Това е форум за уфология е чудеса. Стига сте правили copy and paste бе хора! Проявете малко творчество. Раздвижете сивото вещество извън партиините глупости. Липсва и информация за членството на България в ЕС. Колокото и неприятно да е за някои хора това неминуемо ще се случи. Затова трябва хората да бъдат подготвени, да посрещнат трудностите от по-различно естество, да се съхранят и да съхранят българщината! България ще пребъде и ние трябва да бъдем нейни достойни предсавители, да изчистим лицето от мръсотията и чужденците при споменаване на България мед да им капе от устите, да изпитват завист от това, което сме постигнали (дай Боже)!!!!!
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.9.2006, 23:03
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Разбира се, че сте българи! Обаче Искрица спомена само за "дрънканици за Атака", като е имала в предвид единствено дрънканиците, а не сериозната приказка по въпроса за Атака. Не забравяй, че и ние бяхме ревностни атакисти до един момент в който се появиха пукнатини, въпроси без отговори, странни деяния и познати ченгесарски похвати. Опомнихме се и се отърсихме от унеса по Атака. От централата на Атака имам в предвид. Относно идеите на Атака, те не са лоши, но са замислени да са примамливи понеже как иначе биха ги приели хората? Обаче проблема идва от момента когато тези идеи са оставени настрана и други принципи задвижиха действията на централата на Атака. Прнципите на чифутизма, на лошия морал и жаждата по власт и пари. НИК, приятелю - не приемай толкова безкритично Атака, както и теорията на Относителноста, както абсолютноста на законите на термодинамиката, както и днешните новини по БТВ! Бъди БЪЛГАРИН! Вярвай единствено на провереното лично от теб, не се доверявай никога на 100%. -------------------- |
||
Искрица |
Публикувано на: 21.9.2006, 9:49
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Ето, Ник, за това говоря. Поста ти си е чиста дрънканица и опит за дребнаво заяждане! Не мога да разбера защо някой като спомене думата "Атака" и веднага се наостряте без изобщо да осмислите какво значение в контекста на изречението носи. Говоря за всички атакисти, които не търпят критика. Не помня някъде да съм казвала, че хората от така не са българи. Всъщност Георги добре ти го е обяснил. Идеята на този форум е да възроди Българското, което никак не можеш да го поставиш строго в рамките на която и каквато и да било партия. Не става! А още е по-невъзможно това възраждане да се постигне с дрънканици на празни приказки. Да си Българин не означава да членуваш в някаква си партия, Ник. "Големите" вождове на Атака плюха в лицата на хората, които искренно вярваха в думите им, които жадуваха за раждането на една националистическа партия, на хората, които вложиха последните си надежди за свободен живот в собствената си държава (За тази гавра няма прошка!). Не смятам тези излъгани хора за небългари. |
||
SK_RaZoR |
Публикувано на: 21.9.2006, 10:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 |
Не прочетох всичко но ще ви кажа аз какво мисля.
Първо за новите потребители е трудно да се ориентират дори в толкова информация. За някой който дойде с почти никаква идеа за какво става дума повече от това което може сам да види, не е много приятно да те затрупат с контри на много от нещата които си приемал за действителност. Когато се опитвах да следя форума из късо за да създам собствено мнение по въпроса имахме разногласия с той си знае кой. И бях баннат веднъж или дваж за това че имам собствено мнение различно от неговото. Не твърдя че съм прав или че знам повече от който и да е. Но не търпя и да се подвизавам в място което претендира че има важна кауза а същевременно позволява на личностни разногласия да стигат до крайности. Веднага ще ме питате какво търся тук като смятам така. Единствената причина да съм тук е уважението ми към Елтимир и още няколко души. Препоръчвал съм сайта на не малко хора които не са забравили как да мислят - това което обикновено става е че начина по които е поднесена информацията и количеството ги връща при мен с въпроса. "Какво са постигнали" ? и какво мога да отговоря аз ? Имат сайт с много материали в него ? Като в математиката не можеш да почнеш да учиш математика от задачи с формули. Почваш от 1+1 пък ако този който те учи е способен и ти имаш някакъв интерес кой знае може да станеш виш математик. Трябва във форума да се отдели чат за нови потребители и да се постараем да им събудим интереса малко по малко. Пък "оплюването" на религии итн което спомена някой да не го убиждам ще кажа само. Аз който нямам почти никаква подробна и задълбочена информация мога да видя че религията е не повече от най-стария и сериозен бизнес. Вярвам в бог. Не точно в бог ако трябва да сме точни. Разликата е че аз не избирам името на това в което вярвам само защото го пише в нечия свещена книга, която неймоверно е писана от човек. А хората за 2000 години са постигнали само по голяма степен на деградация. Или трябва да вярваме че тези които са поставили основите на вярата са били с благородни мотиви, и егоизма, алчноста и надменноста са се появили след това ? Хората са твърде низши творения за да ги считам за най-еволюиралите същества във вселената. И ще ви кажа защо мисля така. Никое от съществата с които съжителстваме на тази земя не я прецаква. Ние сме единствените същества които претендират за разумни и същевременно сеят разруха в собствения си дом. Да видим сега за църквата. Щърквата е вършила прекалено много нечовечни неща под банера на мир и любов. Кой нормален човек ще вярва на хора които неведнъж са противоречали кърваво на думите си. Единственото нещо което ми стига да заклеимя християнската религия като алчна безочливост е факта поради който са забранили на църковните глави да се женят. - За да нямат наследници и всичко което притежават да се връща в църквата. Нито казвам че не е имало Христос нито че кузата му е била крива. Казвам само че това което днес ни представят за църковен факт е най-вероятно прекалено далеч от истината за да има смисъл да се вярва безрезервно. Нямам нищо против дори поддържам някой от елементите в религиите, но като цяло не познавам нито една религия която да няма сериозен проблем в идеологията. И повечето от тях изискват сляпа вяра. Доста от тях дори се осмеляват да проповядват егоизъм и агресия. А от това губим всички. Желая мир и хармония на нашата земя, но това далеч не значи че трябва да го искам от "пакет"-а на някоя религия. |
Ник |
Публикувано на: 21.9.2006, 22:16
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Искрице,това за поста, че е чиста дрънканица,не го приемам.Предполагам,че имаш" подходящо" самочувствие,щом се изказваш от последна инстанция и то така обидно.Не си наясно с много неща,предполагам,иначе не би си позволила да пишеш така.Има едни други хора в сайтовете,които пишат по подобен начин.Не е нормално,нито вярно,нито възпитано.Аз рядко пиша остро, в този сайт прочетох упреци и срещу християнството и срещу Атака,което лично ме засяга,въпреки това аз лично не съм обидил никого и през цялото време се опитвам да внеса доколкото мога равновесие и толерантност.Наистина се чувствам преди всичко българин,но просто смятам,че в момента единствената сила,способна да промени нещата е Атака.Аз съм там и работя за БЪЛГАРИЯ и то много!Това е.До днес никой не е предложил нещо по-добро.Освен това защитата ми на когото и да било от неопределени нападки е чисто принципна/говоря за Атака/.Трябват доказателства,а не да се хвърлят неверни неща във въздуха.
|
Искрица |
Публикувано на: 25.9.2006, 17:19
|
nik, нямам никакво намерение да обсъждам повече този въпрос. Ако се чувстваш обиден търси причината за това в себе си, защото не съм целяла да те засягам лично.
Знам че си в Атака и имаш добри намерения, само че и аз имах лични наблюдения за това какво става в Атака и аз бях там, и аз си мислех, че го правя за България. И още нещо : не смятам, че хората трябва да бъдат еднакви, така че не искай да ме вкараш в твоята схема за "човек борещ се за Българското" - ти виждаш разрешение в Атака, аз-не! Що се отнася до религиозният спор за мен той няма никакъв смисъл и като резултата от него следва само разединение. Има ли нещо обидно в това? И последно да добавя, че ако намекваш, че постовете ми са спам, може би трябва да погледнеш заглавието на темата и да спрем да обсъждаме Атака. Това съобщение е редактирано от Искрица на 25.9.2006, 17:25 |
Ник |
Публикувано на: 26.9.2006, 0:32
|
Ти да си прочела ,че аз казвам за някого,че това,което пише "са дрънканици"?От къде накъде си мислиш,че искам да те вкарвам в някакви схеми?Защо не си твърде адекватна в отговорите си или мислите ти за "какво"и "що" ти пречат да отсееш зърно от плява!държа да бъдем точни,да не се обиждаме и ако някой от нас е интелигентен да съзира в отговорите на другия българина и добронамереността /ако я има/,преди всичко.Не режи без да мислиш!И най-важното за кореспонденцията-бъди последователна!Защото не си!При тебе/и не само/,има малко от това,на което народът вика:"Де го чукаш де се пука?".Препоръчвам ти повече размисъл,както и на всички нас и на себе си също и по-малко емоции!Не вярвам това,което пиша да стигне до теб,защото имамопит с типичната наша черта-"кой е пък тоя...ит.н."затова и аз спирам.
|
Bell |
Публикувано на: 27.9.2006, 2:03
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Знаете ли до какъв извод стигнах аз - за съжаление откакто Елтимир престана да влиза толкова често, от тогава започна да се губи динамиката на форума!
|
Azerath |
Публикувано на: 27.9.2006, 8:42
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Права си Bell. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
Дари |
Публикувано на: 5.6.2007, 21:40
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Белл,заключението до,което си достигнала преди близо година е актуално и днес! Запознат,дали"Оставаме все по-малко!"? Доста интересни мнения,добре би било да продължим диалога в тази насока. Може и да не съм права,но... Като гледам от около три седмици форума "преритва"в агония! |
||
3aek |
Публикувано на: 7.6.2007, 21:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 48 Участник # 395 Дата на регистрация: 22-May 06 |
Затишие преди БУРЯ
-------------------- "WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
|
Дари |
Публикувано на: 7.6.2007, 22:22
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Само да не се укаже,че е затишие След буря в чаша вода. |
||
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 |