Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) |
Оставаме все по-малко!
IYI |
Публикувано на: 16.8.2006, 20:43
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Запознат.., имам уменията, знанията, хората, информацията, желанието и ресурса за подобни проекти и аз действам по някой неща, така, че ако имаш нужда от тежък ресурс свиркай!
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
SSK |
Публикувано на: 16.8.2006, 22:18
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Това е най-вярната обословка на положението на България и българския народ. За съжаление е така. Но власт не се събаря с манифести а с проливане на кръв...наша и вража кръв. Пътят към Свободата минава през обединение на Българите и техните общочовешки ценности. Религиозните различия между нас са в полза на враговете ни-поклонниците на звездата на давид и полумесеца. Ние сме българи,но не се ли обединим...ще си останем криви един на друг. -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
||
teoden |
Публикувано на: 17.8.2006, 0:51
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 10 Участник # 438 Дата на регистрация: 21-June 06 |
Елтимире, сигурно знаеш но: http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...p?showtopic=608 каква тема е почнал потребителя шурале. Кой ли е потребителя шурале Е как кой: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...=collapsed&sb=5 накратко потребителя шурале написа:
мненията му там леееко не ме радват. сеенето на вражда между българи се казва как? |
||||
Ник |
Публикувано на: 17.8.2006, 1:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
При всичкото ми уважение към теб и това,което правиш си позволявам да не се съглася.Виждам,че отново противопоставяш православни и тенгриани.Истината е,че православните като маса едва ли знаят нещо повече за тенгрианството от това,което са учили в училище.Въпросът въобще не ги вълнува,че да са равнодушни или да се противопоставят.Тук много често и аз и други сме изказвали добронамереност,каквато май не срещаме в ответ.Лично аз не мога да се начудя на не знам как да го нарека-неприязън или злоба по отношение на православието.Ще се наложи да го преглътнем по християнски,все пак пишат българи.И като казвам българи-това е истината!Във всеки един момент аз мисля за всеки един от пишещите във форума,като за българин,а не за религиозните му виждания.Ние никога няма да се обединим,ако имаме религиозни различия,още повече,ако ги създаваме,но на основа БЪЛГАРИЯ-ще има обединение.И не ни причислявайте към никакви етноси,ние сме българи и то по-голямата част от народа.А това,че не е активен го изпитвам на собствения си гръб и съм наясно по въпроса.Никой не ни направлява,ако имате врагове то не е защото сте тенгриани,а заради смелата ви позиция по ставащото в България и точно посочване на враговете и и делата им.Повярвай доста твои православни братя ПРАВЯТ нещо по въпроса с турцизирането и даването на турски мандат на тези,които ни управляват-вчера нали арестуваха във Варна хора от АТАКА-православни.Просто не сме тези за които ни смятате!поздрав!
|
Севар |
Публикувано на: 17.8.2006, 12:44
|
||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Създавал му проблеми ника! Иска да каже, че стана за посмешище с него. Остави го тоя комплексар, иска на всяка цена да му се обръща внимание. Преди време твърдеше, че филма за Атила бил супер. Като му казахме, че е абсолютна гавра и нададе вой. Сега и той твърди, че бил "глуповат". Голяма част от враговете ни действат така. Като се принудят, приемат наши тези, но нямат доблестта да кажат "вие излязохте прави" и си остават такива каквито са били - врагове. Но врагове за презиране, не за мразене, както казва Елтимир. |
||||||
Bell |
Публикувано на: 17.8.2006, 13:08
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Хиледи пъти си казваме, че не трябва вери и организации да застават помежду ни и да пречат на обединението, но нито веднъж не се направи опит за толерантност, опит да надраснем себе си....
Аз се уморих да водя безсмислени спорове и безрезултатни разговори....на мен ми прави впечатление, че темите стават все по-празни.....честно казано се измъчих докато прочета тези четри страници тук и общо взето от тях само мненията на двама...хайде-най много трима души да са имали смисъл за мен! Елтимир, Иван, Ник.......нищо друго не ми прави впечатление и напоследък чета рядко форума просто, защото нищо не изпускам! За другите незнам..... Иван е прав, че при по-старите определено взима връх желанието за действие и градеж! Елтимир казва силни и фундаментални неща и приканва към размисъл, но забелязвам, че никой не го разбра едва ли не....всеки си повтаря като развален грамофон някви асболютни тъпотии вместо наистина да насочи внимание и сили дори най-малкото към сериозните проблеми, които по-мъдрите поставят във форума! С Ник също съм съгласна....ние ако не можем да направим усилието да се уважаваме и да намерим начин да сме заедно, то за какво изобщо си говорим! Спорт-здраве....и аз се чувствам тъпо да го кажа, но като малка винаги имах усещането, че ме чакат важни и големи дела в живота...с годините, когато те учат да ставаш "реалист" това се губи....но на мен в живота винаги ми се случва така от малка, че когато се отдалеча от Пътя винаги ми се случва фундаментална и странна случка или среща-запознанство, която ме връща към Пътя! Много е странно, но е истина.... |
Севар |
Публикувано на: 17.8.2006, 20:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не можеш да даваш такива оценки, просто защото не знаеш на кой какво му коства да бъде тук, да се изказва по всеки въпрос и да работи в полза за всички и на всичко отгоре това да бъде видимо за всички. А и Форума не може да се превръща в абсолютно мерило за принос, това противоречи на принципите на движението, нали? Нито пък в мерило за дейност. Който в каквото област разбира, да си работи, а форума може да се ползва за координация. Дали е редно да взимаме прекалено насериозно развитието на форума?
|
Ник |
Публикувано на: 17.8.2006, 22:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Севар.Бел е права за мен,тя просто казва как вижда нещата.Вътрешно форумни работи не засягаме и се надявам да не пречим с нищо.Форумът е прекрасен,особено,когато постват хора с познания и интелект,а тук определено има такива и е удоволствие да научаваш по нещо ново или да погледнеш от друга гледна точка.Форумът има ниво.Друг е въпросът за нетолерантността и възпитанието,но форумът може и да възпитава,стига да се вземат решения за обективни намеси отвреме на време.За едно от недобрите неща намирам,прекалено рязката и негативна реакция по повод на добронамерено излагане на собствено мнение.Всеки може да бъде рязък,но докъде ще ни доведе това?Ако форумът координира нещо то това трябва да стане от обединени хора с обща цел.Да скрием различията в ножниците и да говорим за спасението на Майка България-останалото е прах.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 17.8.2006, 22:41
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
||
Запознат |
Публикувано на: 17.8.2006, 22:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Аз напълно подкрепям Ник, и всички изразяващи подобни мнения. Полезни едни на други сме, като мислим и действаме градивно.
|
Bell |
Публикувано на: 18.8.2006, 2:45
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Севар аз не давам уценки на кой, колко и какво прави в случая....къде го видя....през цялото време говоря за себе си и какво аз намирам или не намирам за смислено за мен ...единствения ми коментар, който засяга другите е това, че са подминали съществените неща, които казва Елтимир...а и Ник....Ник постоянно говори за обединение чрез толерантност помежду ни и виждам как твърдо е решен да дава пример със собствената толерантност - за сметка на това другите продължават да си го нагрубяват, когато считат за нужно! Сега и аз не съм светица и съм доста груба ако ме засегнат, но най-малкото уважавам силния дух да преглъщаш обидата за сметка на обединението!
Аз казвам само защо аз лично не влизам напоследък толкова често във форума...може и да е просто период! Но в крайна сметка не можеш да отречеш, че някои неща си ги повтаряме вече отдавна и все така си правим същите грешки! |
One_Half |
Публикувано на: 18.8.2006, 9:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 33 Участник # 163 Дата на регистрация: 30-October 05 |
Най-лесно е да избягаш !!!
|
Bell |
Публикувано на: 18.8.2006, 11:08
|
||
Може би точно тук е мястото да се съглася със Севар относно това, че не е нужно да взимаме форума чак толкова насериозно и едва ли не участието и писането във форума да се отъждествява като върховната националистическа активност и който не дава отчет значи е избягал! Освестете се малко моля! Аз по-скоро се присъединявам към идеята, че форума трябва да е допълнение към информационната среда и да поднася информация, която е най-удобно да бъде поднесена по този начин....трябва да е полезен, а не да служи за раздори! |
||
Планинец |
Публикувано на: 19.8.2006, 15:35
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Bell нещата които пишеш са абсолютно вярни,аз поради същите причини спрях да влизам в някои форуми тъй като те служат само за караница.Тук нещата са по различни,тук(поне аз)научих някои работи и си мисля че има още какво да се научи.Новите потребители например като мене нямат възможността веднага да се включат в дискусиите,редно е да мине малко време,да прочетат едно друго,да осмислят нещата и тогава вече можеби ще могат да говорят на "един език".Има няколко теми които наблюдавам с интерес,обаче ако се спре да се пише то няма как да разбера настроението и желанието на потребителите?с някои наистина можеби няма смисъл да се комуникира но с други има.Ще си позволя да те цитирам:
|
||
Ник |
Публикувано на: 19.8.2006, 21:29
|
Форумът не трябва да олеква.Той си има стойност.Разговорите тук са път и той трябва да доведе до някъде.Иначе какъв е смисълът да го вървим?Не трябва да се разваля вече веднъж построеното.Трябва да се гради и тук сигурно има хора с виждане по въпроса.Крайната фаза трябва да премине в действие...иначе...мрак!
|
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |