Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Заговорът "Тангра"
Ник |
Публикувано на: 11.8.2006, 19:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
ISS.Ами ,като гледам на народа му се предлагат много вери и всяка е най-добрата.Аз съм си православен и никой не може да ми въздейства-изборът е мой.Така е и с огромната част от хората-тяхно право,тяхна компетенция.Но както върви,май му отнемат компетенцията.Тенгрианството/дано съм го написал правилно/е част от историята ни,а аз уважавам историята на народа си.Не може,като остарееш да мразиш или отричаш младостта си.
|
SSK |
Публикувано на: 11.8.2006, 20:10
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Абе умнико Ийсус Христос го разпнаха неверниците-римляни по поръчение на евреиската сатаниска сган от Светия град Йерусалим. От де накъде Христовата вяра да е сатаниска и евреиска? Юдомасоните и поклонниците на мизерната звезда на давид създадоха мюслюлманската религия за да могат да унищожат Христовата вяра и да погребат в миналото факта че Божият Син слезе на Земята за да вътвори ред и се опълчи на ордите на Сатаната и неговите синчета-неверните римляни и чифутите. Уважавам българите тенгиани и поклонниците на Тангра защото това е част от историята на нашия народ,но не схващам как може да има и такива хора които мислят че Ийсус е създал евреиска религия и поклонение към тях. Абе Спортисте я ми кажи ти да не си атеист или мюсюлманин? Щото като гледам уважаващия себе си тенгрианин не би плюл религията на няколко милиона българи-негови сънародници. И да питам всички тенгристи:Абе момчета и момичета,за Божи Гроб и Светия град Йерусалим се биха стотици хиляди Кръстоносци и сега да ни вдигнат да го освободим,пак ще идем. А за Тангра?Колко тангристи се биха и колко ще се бият за да освободят Памир-трона на Тангра от мюсюлманите? -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
||
Хунор |
Публикувано на: 12.8.2006, 11:22
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Оф хайде стига безмислени спорове! Тенгрианството е прадревна религия от прадревните цивилизации, който са съществували 10 000 години пр. н.е. Християнството и всички останали религии са произлезли от тенгрианството. Това което са правили нашите деди е било продължение на древните цивилизации.
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
teoden |
Публикувано на: 12.8.2006, 13:13
|
Читател Група: Участници Съобщения: 10 Участник # 438 Дата на регистрация: 21-June 06 |
Иисус е дошъл за да накара юдеите да отхвърлят тъмната страна-YHWH и да се върнат към извечния слънчев Бог. Сиреч Тангра (защото Тангра е слънчевия Бог). Така че изначалното християнство е било това за което е благовестил на юдеите Иисус- Тенгрианството- но "при своите беше а не го познаха" и го разпнаха.
Българите са първите християни а богомилите са истинските последователи на Иисус. Противоречие между автентичното християнство и Тангра няма и не може да има!!!!!!!!!!!!!!!!! |
SSK |
Публикувано на: 12.8.2006, 15:40
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
За богомилите не мисля че си прав,те за мен са еретици и вероотстъпници. Иначе за другото съм съгласен. И не съм съгласен с христиняството тип мирянство,т.е.-ако те ударят по бузата,дай и другата.Това не е христинянство,това е позор. Дългът на истинските християни е когато ги призоват на борба с последователите на здездата на давид и техните съюзници-мюсюлманите в иметп на свободата на Божи гроб и Светия град Йерусалим да се отзоват под знамето и Кръста. Останалите миряни...са просто покварени чифутопоклонници -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
||
Калоян |
Публикувано на: 14.8.2006, 12:37
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
62 години комунизъм ето до какви мнения доведоха. -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Петър. |
Публикувано на: 26.5.2015, 20:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 450 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 30-March 13 |
Не искам да коментирам думи,които са чиста провокация,но мисля,че трябва да се направи забележка.
Разглеждах последно коментираните теми и предпоследна беше “Заговорът Тангра”.Веднага ми направи впечатление псевдонима на провокатора,който я е пуснал “Шурале”.Първите глави от епоса "Сказание за Чулман" са достатъчни,за да се разбере,че Шурале е зъл алп, враг на българите и добрите алпи! Алпите не са божества.Алпите са създания на Бог Тангра!Ще дам близък пример с християнството.Все едно да кажеш,че ангелите са божества.По този начин изкарват тангрианството политеистична вяра и объркват хората.Ако тълкувам буквално информацията от Сказанието разбирам,че алпите са висши същества със свръхестествена сила.Но не богове,защото той е един, Тангра! Срещал съм обърквания от този род и в други теми.Спомням си,че Анти666 направи забележка точно от такъв вид. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2015, 1:20
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Алпите са преобрази, еманации, изрази, сили на присъствието на самият Тангра във Вселената и в планетарният живот на Земята, т.е. това е самият Той в зримост и обективност в макрото и микрото на проявеният свят.
Колкото до Шурале, той днес си има и своите личностни образи, с които работи, видни ругатели антитенгриани |
Страници: (3) 1 2 [3] |