www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Проклятието над политиците-Списък и Позор!

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Проклятието над политиците-Списък и Позор!, Поколенията на България ще Ви помнят!
Калоян
Публикувано на: 15.8.2006, 19:12
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

QUOTE (Иван @ Aug 15 2006, 07:43 AM)
дори и да бяха добри хора, тия типове с дългите имена не са българи. Т.е. такива нямат право да се месят в държавните ни дела, камо ли царе да ни стават. Какво повече има да умуваме.

Няма смисъл да коментирам думите ти.Човек,който не уважава Цар Борис III за мен не може по никакъв начин да бъде националист.Това е непростима гавра с най-добрият ни държавник за XX век.Позволи ми да повърна.

Колкото до деленето по Православен признак,то остава и това да направиш и накрая ще си останеш само с трима-четирима тенгриани,които да славиш.Ще заличиш ли всички Български герои борели се за свободата на България?Нали знаеш,че от тях тенгриани няма.Ами после?Абе защо ли си губя времето?Вярвайте в каквото си искате и плюйте по който си искате,не искам да имам нищо общо.......

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
iss
Публикувано на: 15.8.2006, 19:30
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Калоян @ Aug 15 2006, 06:12 PM)
не искам да имам нищо общо.......

Ти и да искаш не би могъл да имаш нещо общо... smil3dbd4e7853679.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Иван
Публикувано на: 16.8.2006, 11:44
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Калоян @ Aug 15 2006, 06:12 PM)
Абе защо ли си губя времето?Вярвайте в каквото си искате и плюйте по който си искате,не искам да имам нищо общо.......

Какво те привлича в нашия форум всъщност?

Както каза Севар в кое от двете искаш да участваш - консолидация на овцете или надушване на вълците?

Откъм теб ме лъха само на застояла лой.
PM
kardama
Публикувано на: 16.8.2006, 13:24
Quote Post

Участник

Съобщения: 39
Участник # 82
Дата на регистрация: 15-August 05

Калояне,явно си истински националист,но мисли малко повече с главата си.не чети и приемай директно всичко,гледай крайния резултат от дадени събития.Христос може и да е истински,но но религията която тръгва след него и особено това което е днес,отвори си очите.Ония достойни българи определили се като християни са хора уповаващи се на вярата,а не са знаели за нашата истинска вяра.последно обикновените българи от преди 100 и повече години така и не са били истински християни,а само до толкова като контрапункт на вярата на поробителя.нито са постели/най вече мъжете/,нито са ходели често на църква,а основните ни празници и ритуали са "езически"-жертвоприношения,сурваки,коледа,еньовден,мартеници и пр.
PMEmail PosterUsers Website
Севар
Публикувано на: 16.8.2006, 13:46
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

А Калоян дали пък е българин? Затова е обяснимо, че на всяка тема се опитва да пробутва християнството и винаги да измества темата. Един християнин, забравих му името, казал нещо такова: истински християни са само етиопците, гърците и семитите, остатаналите не са никакви християни, те са езичници". Та по-добре езичник, отколкото в един кюп с мангалите.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
IYI
Публикувано на: 17.8.2006, 15:31
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Комунистическо МЕКЕРЕ
Не мога да кача снимката на Божипомияр Димитров, ама да се знае!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020