www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Ще подпалят изтока, за да предизвикат пришествиет

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ще подпалят изтока, за да предизвикат пришествиет, В Света се избиват масово деца!
IYI
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Ще подпалят изтока, за да предизвикат пришествието на Антихриста!Ето защо Израел нападна Ливан, причините са ясни!

Проверете или изчислете времето, в което започна всичко!
Защо точно сега?
Кога ще свърши?
И какъв ще е резултата?

В Света се избиват масово деца, които са носители на новото и чистото!
Децата са пречка за Антихриста!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Защо децата да са пречка за Антихриста? Какво ново, какво чисто? Пред очите на едва проходили дечица се развяват прашки, бляскащи обувки, чалга и мерцедеси. Те виждат всичко това и растат с мисълта, че това е нормално. Кое му е чистото?
Аз мисля, че още атаки и убийства ще има! След това ще дойде мистър 666 като добродеятел и ще каже "мир"!
За да въведат микрочиповете по хората ще им трябват огромен брой доверени хора! По супермаркети, болници, каси, офиси, училища и т.н. трябва да поставят силови групи, защото никой здравомислещ човек няма да се съгласи!
Ще заплашват хората и ще се надяват пропити със страх да приемат.
Имайте предвид, че те ще са толкова силни, че огромна част от населението на планетата ще приеме!
PMEmail Poster
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Да-а, време е да си опаковаме телевизорите, и да ги оставим пред свинегогата в София!
Подходящата дата е "Дядо Коледа"!
PM
Ahnenerbe
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 18-June 06

Еми да потърпиме още малко пък после ще си получат заслуженото всички гадове всички знаем кой ще дойде след Антихриста и който се е отрекъл от Спасителя се обрича на вечни мъки!
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Някак си...не мога да го разбера този начин на мислене - "или така,или така".Навсякъде или ада или рая или спасителя или антихриста...Аз не ща да бъда спасяван! Целта ми е сам да се спася,имам си тяло,имам си душа,не ми трябват спасители да се гржат за мене! Какво,принудата е двустранна? Значи ли това,че ставам враг на всички,които не са се отказали от спасителя? А какво ако тегля една м***а и на двамата? И също така...как е възможно да не си "избрал антихриста" и да имаш нужда от спасяване? Нали нужда от спасителя ще имат тези,които са принудени да застанат зад антихриста!? Но вместо това нуждаещите се унищожават,а ненуждаещите се се спасяват.Смешна работа. Спасителя - това е всеки от нас,антихриста - това е принудата и заробването.
П.П.Когато нещо е казано от чифут,то е чишутско.Когато го преразкаже друг чифут,то става два пъти по-чифутско...
PM
Petee
Quote Post

Участник

Участник # 382

Запознат, те няма да тръгнат да слагат чипове докато не докарат хората до едно средно ниво на богатство и, разбира, се морална и духовна слепота!
PMEmail Poster
Petee
Quote Post

Участник

Участник # 382

Спорт-Здраве, хубаво си тръгнал сам да се спасяваш, но случвало ли ти се е да останеш повече от 2 дни без храна и вода? Защото онзи ще направи така, че да не можеш да ядеш ако не му се поклониш, колкото и "чифутско" да ти звучи.
PMEmail Poster
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

QUOTE (Petee @ Aug 1 2006, 09:13 PM)
Спорт-Здраве, хубаво си тръгнал сам да се спасяваш, но случвало ли ти се е да останеш повече от 2 дни без храна и вода? Защото онзи ще направи така, че да не можеш да ядеш ако не му се поклониш, колкото и "чифутско" да ти звучи.

Да прави каквото си ще.Няма да съм сам,ще събера хора,ще се организираме и оттеглим по недостъпните места и ще оцеляваме както можем около 7 години.Не се изисква нищо друго освен най-простите параметри на сравнително успелия в стремежа си към съвършенство човек - стоманено тяло,стоманен дух.Антихриста и спасителя да ми ядат цървулите.Смятам,че екстремните условия ще направят вярата в успеха задължителното условие за сформиране на групата.Не ми се вижда сложно,а на теб?
PM
Калоян
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Защо навсякъде се повтаря това 7 години като всъщност са 3.5 години?

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
Ник
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Вие изобщо вярвате ли си на тези изотерии.Подправени библейски "истини".Нещата са доста по реални и искат адекватна,реална реакция.Иначи зле!Знаеш си противника,знаеш как действа и коя част от действията му е успешна,изучи я и я приложи по-добре от него.Това е!Не очаквай свръхсили да ти помогнат!А да се скриеш в планината-ами че това е смях.Кой днес може да се скрие?Мисля,че трябва да се слезе на земята.Това,което демонстрирате,всъщност е много важно,защото вярващият човек е мотивиран и ефективен,но ако действа и организира,не ако чака!
PM
Petee
Quote Post

Участник

Участник # 382

nik, ти май си от лошите в този форум а? smil4334ad8a149e0.gif
"Изкуството да се говори всичко и да не се казва нищо е също наше оръжие. Ще ви удавим в словоблудство. Досега не е просъществувала нито една ваша прогресивна идея." (http://www.heliopol.com/izpoved-bg.html)

От доста време следя какво пишеш и съм на крачка да те обявя за гадина!

Годините са или 3,5 или 10,5, но за 7 не съм чувал. А за да се изтеглиш в планината (което си е доста разумно) ти трябват поне няколко месеца подготовка
PMEmail Poster
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Просто изказах намерението на чифутите!
Не знам къде видяхте предложение за избор от Ваша страна да застанете на нечия страна, било Антихрист или който и да е било......!!!!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

QUOTE (IYI @ Aug 2 2006, 01:06 PM)
Просто изказах намерението на чифутите!
Не знам къде видяхте предложение за избор от Ваша страна да застанете на нечия страна, било Антихрист или който и да е било......!!!!

Не,няма такова предложение.По0скоро исках да кажа:
Управлението на антихриста(извинявам се за седмицата,май аз я пуснах) явно е предвидено.Аз не вярвам на библията и не обичам да ме предвиждат,типично по системски - "хммм...я да видим.На път сме да успеем да прецакаме света,значи по план той трябва да развие такава и такава психика.По план трябва да стане това и това,значи във въпросната ситуация с евентуалната им психика ще реагират така и така.Екстра." Кога ще излезем от всичко и кога ще спрат да ни слагат нови и нови системи ли? Когато излезем от предсказанията! Това че някой е "предвидял" непобедимостта на антихриста не ми дава ни най-малкото доказателство за истинността на този факт.Но защо никой няма да успее да измени библейските сплетни - защото опита му ще се удави в действията на масите! Социума сам се грижи за системата си.Единственото разумно нещо е да се оставят пешките на дъската,да пием една студена вода и да отидем да потичаме в парка! Край на играта!
PM
Биргюн
Quote Post

Участник

Съобщения: 84
Участник # 322
Дата на регистрация: 6-April 06

Простотията не е патент на отделни личности. Заблудата също. Поне се посмях малко.
Антихрист... колкото и потоп имаше... Аман от смрадлива християнска пропаганда.
Мисля, че няма какво повече да се каже по темата, ама не съм мод за да я изтрия/заключа. smil4334a5f2e45cb.gif Предполага се да се превърне в дискусия "моят бог е по-добър от твоя".
Поздрав: Immolation - No Jesus, No Beast
smil4334af067a7a3.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a79125a1c.gif
PM
Ник
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Петее,аз не съм тук за да се харесвам на когото и да било и никога не съм го правил!Това не е позиция на гад.Ако така наричаш хората с които въпреки различията се борите за едно и също нещо,съжалявам.Има много да учиш.Недей раздава "комплименти",когато не ти стигат доводите,а за другото си има администратори и ако решат,че утежнявам атмосферата тук,аз съм последният човек,който ще се натрапва.Както и да е не съм тук да влизам в лични спорове,но моят съвет е да не нападаш лично.И не злобей.Примитивно е!Не познаваш хората.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020