www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ОЩЕ ЗА ЧИП 666

Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ОЩЕ ЗА ЧИП 666
Спорт-Здраве
Публикувано на: 29.5.2007, 19:19
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Едно слънценаблюдение,една разходка без обувки и си готов.Не е кой знае каква философия.По-трудно е да се скриеш от убийците.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 29.5.2007, 21:05
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 697
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Tangru @ May 29 2007, 05:54 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ May 29 2007, 11:49 AM)

Сигурна ли си, че като хванеш гората, ще умреш? Щото аз се връщам оттам и съм жив!
А някога хващала ли си гората? Никога не трябва да забравяме Майката.

Прав си

Залесените обекти (гори, планини и др.) също излъчват и енергия, която блокира много негативни импулси
Може би това е една от причините да бъдат подлагани на унищожение smil4334aa21c9ca7.gif

Предците на Доган и еврещугите не успяха да потурчат и победят Родопите, затова сега ще ги изсекат. Яд и безсилие - затова секат.
Но най-вече искат да ги унищожат, заради това

http://www.youtube.com/watch?v=ALVHcqFa6co...=related&search

Бел, още ли смяташ, че ще умреш в гората? (добронамерено питане)
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 29.5.2007, 21:34
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Данчо, изгледах ги и трите части и много ми хареса.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Слънцегледането е нещо колкото просто,два пъти по толкова удивително за човека от тази епоха.Хората,които го практикуват споделят няколко прости неща:
-гладът постепено намалява,докато се стигне до там,че някои от тях не са слагали нищо в устата си от 50 или 60г...освен слънчева вода
-постига се пълно ментално и духовно равновесие,изчезват терзанията,страхът,омразата и всички производни
-в началото на практиката тялото се излекува само от всички болести,от кариес до рак,след което остава здраво с много силна имунна система
-човек младее и се чувства енергичен и логично нужното време за сън се намалява драстично

Ако не се налага да ядеш,не ти се налагат лекарства,налага ти се да спиш много малко,пълен си с енергия и си духовно равновесен...то нямаш нужда от пари.

Ако нямаш нужда от пари,ти вече си вън от разлагащата се и воняща цивилизация,която е към своя край.

Напредналите в практиката споделят,че употребата на мозъка расте с невероятни темпове,предполагат,че може да се стигне и до 100% употреба на мозъка.Най-вероятно чак тогава ще дойде и гениално прост отговор за набавянето на дрехи.
Скалъпването на подслон вече ни е езвестно.

Аз смятам да опитам.А вие?
Междувпрочем вече опитах и може би е самовнушение,но го усетих в мен,като топлина в гръдния кош.Има много материали изписано,при добро разтърсване се намира доста.В xnetbg.com има статия за това,в раздел езотерика.

П.П.Важното за мен е,че остава нуждата от вода.От вода,стояла на слънце.В градовете водата е мъртва и отравна,така че пригаждането на тялото към слънчева енергия закономерно ще насочи събитията и нуждите към Майката и напускането на масовите тоалетни.
PM
antijew
Публикувано на: 30.5.2007, 12:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Точно така Спорт-Здраве,излизане от масовите тоалетни е решението!И аз ще опитам,но след като изляза от тоалета,не от тази: 00,а от: 666 в,която сме всички заедно!
Запътил съм се!Знам,че в началото ще боли,но друго решение няма!

ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВМИРИСАНИЯ ДЯВОЛСКИ/666/ ТОАЛЕТ Е РЕШЕНИЕТО!!!

Всеки Осъзнал се и Искащ, трябва да намери сили в себе си да се пребори с ръката/666/ натискаща го обратно в клоаката!

PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 30.5.2007, 12:42
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Анти,друг начин има.Някъде четох може би неверни,но любопитни мисли...че човешкото същество разсъждава с "да" и "не"...докато по-голямата част от извънземния разум има много повече варианти.Останалата част притежава базкрай варианти.Опитвал ли си да измислиш друга стойност на действителността,освен "да" и "не" ?

Аз също,мноог пъти.Само че това е невъзможно на този етап.Ние използваме една примитивна,ограничена и разлагаща ни енергия като генератор.Представи си крушка с недостатъчно електричество - тя или е слаба и тъмнооранжева или пулсира.А крушката с достатъчно електричество е ослепителна!

Човекът е крайно време да мине на по-висша енергия.Елтимир дава за пример думите на Ничше - по-нататъшната употреба на мозъка ще има нужда от по-големи количества енергия,а сегашното тяло няма възможността да осигури такъв приток.Нужна е нова енергия и ново тяло.

Според мен директната енергия от слънцето(а не вторичната,която до сега използваме) сама ще доведе тялото до еволюцията.Ако ли не,то ще отключим по-голяма част от мозъка си и сами ще я доведем.
Не може да се каже какво ще стане,защото достигайки 50%,а не сегашните средно 2-3 или максимум 10%,ще се появи съвършено нов начин на мислене и възприемане.Много решения ще бъдат видими чак тогава.

Като се замисля,борбата е именно в това,666 се старае да нямаме достъп до никакви висши енергии,а вместо това да сме устремени към все по-нисшите,да се превърнем в животни...и това донякъде вече става реалност.

Не искам да се обяснявам на тоя етап,но от един прост поглед се почувствах така,сякаш имам компрес,но под ребрата...някакъв странен уют ми беше вдъхнат.Нашият мозък е "натискан в клоаката" от много много време и аз не търся вече обяснения.Обяснението на това състояние ще дойде едва като следствие...засега просто проявявам доверие към нашето най-древно Светило.

Ще е едностранчиво,ако сметна,че Слънцето дава чиста свобода.Все пак без Слънце животът тук е невъзможен и следователно е зависим от него.Но Слънцето дава ключа към друга форма на мисълта и на физическото тяло,които са на по-високо ниво от сегашните ни.От по-високо,може би ще се вижда по-ясно...
PM
antijew
Публикувано на: 30.5.2007, 13:03
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Спорт-Здраве съгласен съм с теб.И точно това имам предвид като казвам да се излезе от тоалетната.
Първата стъпка към Слънцето е като излезем от тъмната кошара/666/ и сме всеки ден със Него,а не между другото.
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 30.5.2007, 13:26
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Хира Ратам Манек е чероки и първият човек,съгласил се да бъде изследван научно.Според неговите думи слънцегледането се увеличава с 10секунди всеки ден,докато не се достигнат максимално препоръчителните 45 минути...отнема около година.Казва,че за 45 минути тялото поема толкова много енергия,че се превръща буквално в батерия и следващо слънцегледане дори не би трябвало да му е нужно до края на земния живот.Но ако тя естествено е изразходвана в творчество или по друг начин,организмът сам ще пожелае кога да бъде следващото слънценаблюдаване.

При положение,че той не употребява храна от около 5-6 години,слънценаблюдава на големи интервали от време.

Ако това е наистина вярно(е,вярон е,че е жив все още),то само мога да си мечтая до какво развитие би довела тази енергия и духовната уравновесеност и вътрешен мир,който се постига.

Анти,не е нужно първо да се излиза от кенефа.Този нов източник сам,след като го приемеш,ще изиска от теб да напуснеш масовата тоалетна и ще ти даде сили да го направиш.Така поне си мисля...
PM
antijew
Публикувано на: 30.5.2007, 14:11
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Спорт-Здраве,според мен едното върви с другото!
Едва ли би задържал в себе си енергията ако си в тоалета.
Съмнявам се Хира Ратам Манек да живее в к...фа.Даже си мисля,че живее там където са живели неговите прадеди.
А нашите къде живяха???Аз знам,и натам съм се запътил!!! smil4334abded4493.gif
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 30.5.2007, 14:23
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Анти и аз съм се запътил натам smil4334ad1724132.gif Краката ми вече привикнаха и мога да ходя бос по по-голямата част от земните природни терени.Не че има практическа употреба,но спомага за сближаването с Майката отново.

Когато са изследвали Манек,са го държали в обикновено жилище,в градска обстановка,без да излиза навън една година.Единственото удобство,от което се нуждаел,било балкон,от който се вижда изгрева.

Ти пробвай по единия начин - първо излез от тоалетната,а аз ще опитам по другия - първо ще се заредя.И двамата ще успеем,но можем да се посъстезаваме smil4334acc8dd304.gif
PM
antijew
Публикувано на: 30.5.2007, 14:34
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Спорт-Здраве @ May 30 2007, 02:23 PM)
Анти и аз съм се запътил натам smil4334ad1724132.gif Краката ми вече привикнаха и мога да ходя бос по по-голямата част от земните природни терени.Не че има практическа употреба,но спомага за сближаването с Майката отново.

Когато са изследвали Манек,са го държали в обикновено жилище,в градска обстановка,без да излиза навън една година.Единственото удобство,от което се нуждаел,било балкон,от който се вижда изгрева.

Ти пробвай по единия начин - първо излез от тоалетната,а аз ще опитам по другия - първо ще се заредя.И двамата ще успеем,но можем да се посъстезаваме smil4334acc8dd304.gif

Така Искам.Първо от тоалетната да изляза.И така ще бъде.Но излизайки,веднага ще
отида при Него и ще бъдем заедно всеки ден.Незнам кой тогава ще има по-голяма преднина?

П.П.Ти можеби ще си сам в надпреварата,но ние сме отбор от четирима души.Така,че
ще се състезаваш с отбор! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 30.5.2007, 14:37
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Хахахаха...Нека сте повечко,така обичам smil4341944e6b0c8.gif
PM
asdfghjkl
Публикувано на: 10.7.2007, 17:39
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 829
Дата на регистрация: 19-February 07

Някой по - назад беше споменал, че няма как да те открият ако си в гората, друг спомена, че има спътници, които могат да те проследят и т.н. Но това са примитивни методи. Достатъчно е да поставят задачата да намерят вас или групата ви на някой медиум с по -силни способности или на група от такива и могат да ви намерят навсякъде. Спомнете си "Армагедон - Психогенераторите работят", там използваха такъв метод, но все пак имаше противодействие и срещу него. И най - лесно биха ни победили ако тръгнем да се борим срещу тях с оръжие или на "война" по старите разбирания, тогава просто сами им падаме в ръчичките.
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 10.7.2007, 17:49
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (asdfghjkl @ Jul 10 2007, 05:39 PM)
Някой по - назад беше споменал, че няма как да те открият ако си в гората, друг спомена, че има спътници, които могат да те проследят и т.н. Но това са примитивни методи. Достатъчно е да поставят задачата да намерят вас или групата ви на някой медиум с по -силни способности или на група от такива и могат да ви намерят навсякъде. Спомнете си "Армагедон - Психогенераторите работят", там използваха такъв метод, но все пак имаше противодействие и срещу него. И най - лесно биха ни победили ако тръгнем да се борим срещу тях с оръжие или на "война" по старите разбирания, тогава просто сами им падаме в ръчичките.

А на теб "върти"ли ти се нещо по-добро за противодействие? smil3dbd4dbc14f3f.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 10.7.2007, 20:41
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 697
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (asdfghjkl @ Jul 10 2007, 05:39 PM)

Защо по старите начини? Аз бих помолил Планината да ме защити. Не вярваш ли, че тя има Сили да го направи? Има. Има го в древните митове. Това не е лъжа. На медиума просто ще му прегреят бушоните и ще даде на късо.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020