www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Великите Българи

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Великите Българи, Забележете в списъка кой е на 1во място
Янга
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

От тоя Социум ми е писнало до дупка. Ще взема да отида в гората и да подивея. Жалко, че вече и горите завсеха...
PM
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Имам намерението да се кача на Рила...Последният път прекарах доста време и когато слизах от престоя минах през Боровеца и мутрите ме гледат и аз ги гледам и си мислят: "Ебах ти клошара!", а аз си мислех:"Олеее.. за какво се борите вие бе?!По щастлив не съм се чувствал никога, да бях раздърпан, мръсен, скъсан, изгорял и рошав, но за мен нямаше никакво значение!Бях слезнал от Свещенната Планина след дълъг престой!!!За тях бях мръсна гледка, а за мен те!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Планинец @ Aug 2 2006, 05:25 PM)
Темата е за боклука,аз изобщо не съм поглеждал кого предлагат за избор тъй като бях убеден че е пълно с отрепки.

Най-великия българин е Азис, то се знае. И след него Мангал Доган. Целта е да ни отвличат непрекъснато вниманието, защото има огромната вероятност някои от нас да се събудят и да намерят път към независимост от тяхното управление. Така управлението им ще се разпадне под напора на собствените си противоречия. За самата класация ето и моето мнение.
Такава пошла дебилщина и гавра трудно мога да повярвам, че е измислена случайно. Това е съставено по някакъв западен образец, за което вероятно са платили солидна сума лиценз ("ноу-хау") по подобие на "Биг Брадър", "Стани богат" и др. Парите се въртят между техни хора. Има същата такава "класация на великите немци". Кой и как си позволява да строява духовете на мъртвите предци в редица и да ги мери с дърводелски метър (брой SMS-и)? Въпросната манипулация "Великите българи" се адаптира на българска почва от Уляна Пръмова, шеф на БНТ и снаха в еврейската комунистическа фамилия Примо, също като Меглена Кунева - Примо. Този номер с класациите е измислен доста отдавна и отработен. Като пример са наградите "Оскар" от измислената "филмова академия", наградите на "Господари на ефира", въобще бонбонче-залъгалка за всеки и за всичко. Награденият всъщност бива ограбван от наградителя.

Ционски протокол №13
ЮДЕИТЕ ЩЕ ОТКЛОНЯВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ ОТ СЕРИОЗНИТЕ ВЪПРОСИ.

За да не би сами гоите да си поставят някои цели, ние ще ги отвличаме с увеселения, игри, забави, сензации, с публични домове... Скоро чрез печата ще почнем да предлагаме конкурсни състезания в изкуството и спорта. Тези интереси окончателно ще отвлекат умовете от въпросите, по които би могло да се създаде стълкновение между нас и тях. Като отвикнат все повече и повече да се занимават с обществени работи и да мислят самостоятелно, хората ще заговорят в унисон с нас, защото ние еднички ще останем да им предлагаме нови насоки на мисълта...

Разбира се, това ще направим посредством такива лица, с които никой не ще помисли, че сме се предварително уговорили.

"Конкурси, състезания, награди, показни чествания... Организират ги не за да ни дадат, а да ни отнемат. Но ние помним, че трябва да се пазим от данайците, дори когато носят дарове.

НИЕ ПРИЕМАМЕ НАГРАДА САМО ОТ СВОИ!"

из "Противоционски протоколи"
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020