Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Великите Българи, Забележете в списъка кой е на 1во място
Янга |
Публикувано на: 4.8.2006, 12:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
От тоя Социум ми е писнало до дупка. Ще взема да отида в гората и да подивея. Жалко, че вече и горите завсеха...
|
IYI |
Публикувано на: 4.8.2006, 18:33
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Имам намерението да се кача на Рила...Последният път прекарах доста време и когато слизах от престоя минах през Боровеца и мутрите ме гледат и аз ги гледам и си мислят: "Ебах ти клошара!", а аз си мислех:"Олеее.. за какво се борите вие бе?!По щастлив не съм се чувствал никога, да бях раздърпан, мръсен, скъсан, изгорял и рошав, но за мен нямаше никакво значение!Бях слезнал от Свещенната Планина след дълъг престой!!!За тях бях мръсна гледка, а за мен те!
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
Севар |
Публикувано на: 5.8.2006, 19:40
|
||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Най-великия българин е Азис, то се знае. И след него Мангал Доган. Целта е да ни отвличат непрекъснато вниманието, защото има огромната вероятност някои от нас да се събудят и да намерят път към независимост от тяхното управление. Така управлението им ще се разпадне под напора на собствените си противоречия. За самата класация ето и моето мнение. Такава пошла дебилщина и гавра трудно мога да повярвам, че е измислена случайно. Това е съставено по някакъв западен образец, за което вероятно са платили солидна сума лиценз ("ноу-хау") по подобие на "Биг Брадър", "Стани богат" и др. Парите се въртят между техни хора. Има същата такава "класация на великите немци". Кой и как си позволява да строява духовете на мъртвите предци в редица и да ги мери с дърводелски метър (брой SMS-и)? Въпросната манипулация "Великите българи" се адаптира на българска почва от Уляна Пръмова, шеф на БНТ и снаха в еврейската комунистическа фамилия Примо, също като Меглена Кунева - Примо. Този номер с класациите е измислен доста отдавна и отработен. Като пример са наградите "Оскар" от измислената "филмова академия", наградите на "Господари на ефира", въобще бонбонче-залъгалка за всеки и за всичко. Награденият всъщност бива ограбван от наградителя. Ционски протокол №13
из "Противоционски протоколи" |
||||||
Страници: (3) 1 2 [3] |