Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Някои потребители твърдят,че чеченците били герои!, ХАХАХА скриите се бе!
Шурале |
Публикувано на: 2.8.2006, 2:22
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 338 Дата на регистрация: 22-April 06 |
Чеченците са може би най-чистите от Кавказката раса , а езиковото семйство към което принадлежат е Картвелско-същото към което спадат и Грузинци, Абхазци, Карачевци, Черкези и много други народи.
Осетинците(аланите) са от иранска езикова група на Индоевропейското езиково семейство-те също са Кавказка раса. смятани са за преки потомци на АЛАНИТЕ-народ съюзен и подобен на древните българи но НЕ ИДЕНТИЧЕН с тях. Всичко което казвате и спорите е безсмислено до момента когато чеченците престанат да се уповават на една чужда на кръвта им религия(ислям) и да търсят подкрепа в терористи от арабско-американцкия свят. Може ли някой да ме насочи къде може да се открие документа споменаваше за оня надпис-транспарант в Чечня някъде3 1992- год на което пишело :'Вън Руснаците от България"?!! Едно ме притеснява в песента на Хусеин Бетелгиреев "Свободная Ичкерия" на едно место той пее: "Всегда нам было в том (дом)Казказ. ." ако това се пее то знаи нещо от рода: Ние винаги сме били в тоя Кавказ или в дома Кавказ на майката Свобода. тоест той се смята за древен кавказец(и са прави) а не потомци на на българите -живели някъде по на север и на Балканите. Кавказ винаги е бил символ( особено за нацистите) на на расовата чистота и свободния дух, Но друго е да си независим духовно от еврейски учения като християнство и ислям а то е по важното в случая. -------------------- [img]http://rateyourmusic.com/album_images2/7750.jpg[/img]
|
Севар |
Публикувано на: 3.8.2006, 15:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Шурале, "жълтия лисугер", господаря на мъртвите разлагащи се тела в Сказанието за Чулман. Където стъпи тъмния алп Шурале носи само смърт и засуха. И ето пак довтаса в тоя форум болното копеле. А сега тръгнал да се прави на учен с изказвания по чеченския въпрос. Забрави какви мизерии писа довчера.
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.8.2006, 17:09
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Не съм наясно с диалекта,но "в том",ако пренебрегнем падежите,носи значение на "натам,там,в това"(зависи от падежа де).АКО все пак е диалект и вместо "дом" казват "том",то в руския няма такъв строеж,в който "в" да не изисква предложен падеж.АКО е така,значи е "...в томе...",но се съмнявам. |
||
Шурале |
Публикувано на: 5.8.2006, 12:38
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 338 Дата на регистрация: 22-April 06 |
Севарчо, Шурале е дявол колкото и Локи но не е владетел на подземния свят и не се занимава с душите на умрелите като Ерлик-покровителя на възлюбения ти Колобър.
-------------------- [img]http://rateyourmusic.com/album_images2/7750.jpg[/img]
|
Шурале |
Публикувано на: 5.8.2006, 12:40
|
||||
Чуй песента и ми кажи ако разбираш какво се пее, може и да съм в абсолютна грешка.. -------------------- [img]http://rateyourmusic.com/album_images2/7750.jpg[/img]
|
||||
Севар |
Публикувано на: 5.8.2006, 19:18
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не замърсявай темата и форума с присъствието си. Няма да ти обяснявам, тези неща могат да бъдат разбрани пълноценно само от българи. Върви си при твоя дявол (или каквото е там, не ме вълнува) и не се занимавай с неща, които не са за тебе. |
||
Севар |
Публикувано на: 10.8.2006, 17:27
|
||
http://www.monitor.bg/world/article?sid=&a...&cid=30&eid=800 Дали не почна да се изяснява какви са тези юдейски зомбита, за които говореше Елтимир още дни след трагедията в Беслан. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 10.8.2006, 19:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Да не забравяме, че след Беслан президента Путин се закани да атакува с ядрено оръжие не Чечня, а Израел. После, ако някой забелязва подобни атентати нямаше, за разлика от предишните години. А юдейските зомбита реално са юдеи-хазари, обучавани в школи на КГБ и преминали на служба към Израел. Истината както в повечето случаи е простичка.
-------------------- |
Страници: (3) 1 2 [3] |