Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 ( последно съобщение ) |
Ново 20!!!, Този път разконспириран е Волен Сидеров!
Иван |
Публикувано на: 1.8.2006, 16:01
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Хубаво е, че този учен е стигнал до тези изводи. Но неговите "прозрения" пък са детска залъгалка за нас. Запознат ти каза тия неща - че системата не става. Ти рече, че трябвало вяра. Ама си по-склонен да вярваш на някакъв "учен', дето си признал на стари години, че живее в кочина. Защо не избереш да вярваш на един 20 годишен младеж от нашия форум, дето ще ти ги каже тия неща без да е професор? Севар не веднъж споменава, че новото, което ще ни спаси ще се окаже много добре забравено старо. Още нещо по повод системата. Трябва да се виждат мащабите. Не може да се твърди, че "има още хляб" в полуразложен труп. Има, но едва след като човекът умре. Какви надежди имате за система, в която всеки започва да се катери от най-долу до върха, за да можел да повлияе на тази система? Разберете - такова изкачване не е възможно. Върхът е зает от самото създаване на системата. Например системата създадена от рода Дуло е била винаги под управление на рода Дуло. Ако някой ни е покорил, е било не защото е овладял НАШАТА СИСТЕМА, а защото сме позволили да живеем по неговата. Всякакво човъркане, заиграване и ВЯРА в сегашната система е работа против НАШАТА СИСТЕМА. Какво неясно има тук? Колко професори трябва на смъртния си одър да признаят, че са били заблудени, за да си признаем тези прости истини. Да разровим старото и добре забравеното и ако има в него хляб - от там да вземем, а не от разлагащата се мърша. Нашата система не е давала дефекти, нали? Проблем е имало не защото тя е негодна, а защото сме се отконявали от нея. Да живеем по други правила е все едно да сме умрели. Да не сме българи. Да осмислим всичко това и да започнем да градим нашето. |
||
Севар |
Публикувано на: 1.8.2006, 16:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Професори ли? Аз съм виждал едно китайче, което за 37 секунди нарежда кубчето на Рубик. Какво става с тия професори, когато тези деца израстнат и станат човеци? Ами онези френски и австралийски селяци, които си карат колите на вода, а професорите казват, че не можело. Тези умници така са се окопали в невежието си, че скоро ще останат като едни бутафорни паметници от рода на онези комунистическите, които ги произвеждаха. Не отричам, че може и да има осъзнали се сред титулованите.
Иване, това което съм казал, съм го научил от писанията на Елтимир и съм го приел и за моя истина. Но има и друга мисъл - перифразирам: "ще продължи този, който донесе нишка от най-старото и я занесе в бъдещето". |
iss |
Публикувано на: 1.8.2006, 17:22
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Планинец |
Публикувано на: 1.8.2006, 17:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Политическата система нее направена да служи за благо на народа а е хомот за същия,съмнявам се че някой ще успее да влезе в тази система и ще я накара да работи за него.Май само Хитлер е успял да я разбие но веднага след това я сменя.Сега времената са други,системата я промениха и доизкусуриха,обвързаха я с международна икономика,така няма независима държава.Аз засега не виждам как това може да бъде сринато или да се обърне срещу създателите си.
|
Запознат |
Публикувано на: 1.8.2006, 17:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Затова мисля, че няма смисъл да ремонтираме тази политическа система, а просто да излизаме постепенно от нея. Толкова постепенно ще излизаме от нея, колкото постепенно създаваме нашата нова, тази българската. За тази новата, ще се наложи да даваме по-малко, отклолкото за старата! Контрола ще бъде изцяло в наши ръце. Това е най важното.
Който няма собствена система, робува на чужда! |
Планинец |
Публикувано на: 1.8.2006, 19:54
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
А каква е нашата система?Как ще замени настоящата? |
||
iss |
Публикувано на: 1.8.2006, 20:08
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Ами...чети малко по- внимателно...има думички като :"излизаме","създаваме" -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Запознат |
Публикувано на: 1.8.2006, 21:56
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Планинец, ти какво си представяш, като чуеш израза "Да създадем своя собствена система за управление на държавата ни"?
|
Ник |
Публикувано на: 1.8.2006, 22:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Честно казано започвам да се ядосвам!Ами аз не виждам човек да търси нещо градивно в мнението на опонента си.Виждам само противоречия без допуск за чуждо мнение.Тук се гледа черно -бяло.Осъдихме системата и край.Сега ще направим нов експеримент на гърба на народа,макар,че не е ясно като какво животно ще е това.Кой ще го осъществи?С какви средства?Кои ще са изпълнителите?Откъде финанси,доколкото осъществяването на модела ще бъде реализирано в обстановка създадена от стария модел?Как ще се противодейства на съпротивата,защото такава неминуемо ще има?С какви средства?Откъде ще дойдат правата за налагане и реализацията на този проект?Само в България ли ще бъде?Как в противен случай ще се градят връзките с останалите държави-известно е че ние нямаме ресурс за самостоятено съществуване?Как ще се развиват отношенията труд-възнаграждение!Няма ли да се продава и купува?Отричате ли частната собственост?Хайде няма да продължавам,но да знаете,че едно е да искаш,да имаш идея,да отричаш тотално/което по принцип е глупаво,защото как ще "пренесеш нишката"от миналото/,друго е да можеш и трето да го направиш!Предполагам,че това,което написах,ще има същата съдба на по-раншния материал,моля спестете ми унищожителните си критики!Но ви желая успех!
|
Планинец |
Публикувано на: 2.8.2006, 11:03
|
||
Представям си някои работи които обаче водят до купища въпроси на които нямам отговор,но някой друг може и да има.Добре ще прочета пак всичко по внимателно. |
||
antijew |
Публикувано на: 22.2.2007, 14:53
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Ник,въпросите,които задаваш вълнуват и мен.Поради по-късното ми включване в сайта не съм участвал в дискусиите,които сте водили.Същите тези въпроси бихме могли да продължим да разискваме и сега.Мисля,че още са актуални.Не знам дали си достигнал до отговора поне на някой от тях.Ако ДА може да споделиш.Обръщам се и към всички останали,които имат мнение по въпроса. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
moga |
Публикувано на: 22.2.2007, 22:37
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 833 Дата на регистрация: 22-February 07 |
nik ама моля ти се,как така не си членувал в партия?!Това,че не се виждаме като пишем тука неозначава ,че трябва да се лъжем,та ти беше най-върлият защитник и последовател на Волен Сидеров в твоят град председател на ръководството на местната организация сега ...друго излиза от постинга ти ...и като негов последовател постъпи както трябва заряза си верните приятели даже и очи нямаш да ги погледнеш-ти си знаеш защо,да не говорим,че се носи и слух в града,че си задигнал и големият гипсов кръст дарен за организацията.....ако е вярно....ето ви още едно ново 20.........колкото до Волен Сидеров-какъв националист,един път казва едно,после друго,където видят митинг отиват без да са викани,семейно си ръководят партията и въобще ...
|
antijew |
Публикувано на: 23.2.2007, 12:45
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Moqa,носи се слух,че сестра ти е к...а,няма факти, ама върви доказвай ти! Не съм адвокат на никого,но се дразня на обвинения,които се базират единствено на слухове.Пресен примен е случката с Елтимир и факта,че беше принуден да доказва ,че адаша му е друг човек.Много неприятно. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 23.2.2007, 12:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Моят съименник е съвсем реална личност и наистина има съвпадение на имената ни. Обаче накрая ще се окаже, че ДС-НСС са изпозвали това съвпадение, за да поклаждат интриги и да насъскват хората един срещу друг. Хубаво, че започнахме диалог, та да се разбере, че нечия невидима ръка /Чобанов, прасе такова, за теб се отнася!/ умело е подклаждала огъня.
-------------------- |
moga |
Публикувано на: 25.2.2007, 9:14
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 833 Дата на регистрация: 22-February 07 |
Уви,убеден съм в това което съм написал за кръста!Даже съм и свидетел,че все още не е върнат в офиса на АТАКА, от въпросният човек!Написах,че се носят слухове....с целта да не бъда директен и да го накарам да размисли за постъпката си,която за един човек парадиращ с лоялност към идеи,обич към България,патриотизъм...е недопустима Нямаше да пиша,но понеже въпросният човек беше казвал ,че пише тука и много отдавна чета постингите му/не само неговите-много уважавам създателите на този сайт,предимно влизах в раздел ТЕМАТИКА/...накак си неможех да преглътна факта ,че тука невиждайки лицата си ,някои си позволяват да се правят от водата по-чисти!Точка по-въпроса-има далеч по-важни и наболели въпроси за разискване!А ако можем с нещо,макар и малко да допренесем за по-добър живот и и някакви промени в нашата Родина...ще съм безкрайно удовлетворен
Съжалявам за гафа ,който е станал с Елтимир,когото уважавам,макар и непознат,четейки постингите му....... |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 |