Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » ( последно съобщение ) |
Предложения за БАН на участници
Публикувано на: 12.1.2008, 15:52
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Ясно!
|
anti666 |
Публикувано на: 14.1.2008, 13:01
|
|
Ако има модератори/админи в този сайт, предлагам да пометат малко от флуда с който участникът "танкист" е нацвъкал навсякъде. Не ме дразнят простотиите, стига да са в умерено количество. Но ако почнат да взимат превес и всички да си губим времето, отсявайки спама - има нужда от санитаризиране.
|
|
tankista |
Публикувано на: 14.1.2008, 13:07
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
я стига глупости ве! Има далеч по важни неща! Като например да оправите проблема с аватарите, че да може да си сложа снимката!
-------------------- |
Публикувано на: 15.1.2008, 14:59
|
|
Не ти ли споменах по-горе,че няма да имаш нужда?
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.1.2008, 18:18
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ти хубаво му викаше, ама бясовете като не се удържат... Гледам го днес че прави едни опити през проксита. Ама ако постигне нов "подвиг" вероятно ще се сбогува с целия си профил и последния лекичко ще изтече в канализацията на хостинг-компанията. Предупреден е. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.1.2008, 18:23 -------------------- |
||
PARADOX |
Публикувано на: 17.1.2008, 22:44
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Крайно време беше да стъпи на противотанкова мина..!!!
|
anti666 |
Публикувано на: 17.1.2008, 23:20
|
|
То си е за негово добро. Щото можеше наистина да се подхлъзне някъде, а по-лошото е, че може да стане това, което Гилгамеш го предупреди. Надявам се един ден да му уври тиквата, освен ако не е тоя за който се представя и е въобще българин. Един ден може да е благодарен за този бан.
|
|
antijew |
Публикувано на: 18.2.2008, 21:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Предлагам БАН за участника с еврейския ник Ашдод!
Ашдод както и Хайфа са градове в Изсраел! Явна провокация! Това съобщение е редактирано от antijew на 18.2.2008, 22:15 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 18.2.2008, 21:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами който изпревари - той да го банира. Старт!
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 18.2.2008, 22:55
|
||
Изхлопаха му сандалите на чифута. Обаче си мисля да променим правилата за регистрация. Да си пише че е забранено за евреи и мислещи по чифутски. Както за всякакви еврейски имена, празници и дати. Щом датата е еврейска - не може. А чифутите да се оплакват на равина - през оная работа ми е за равина и за йеховата им изпедерасчен. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 18.2.2008, 22:56 -------------------- |
||
antijew |
Публикувано на: 19.2.2008, 20:22
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Нещо друго ще да е изхлопало, а ти да си си помислил, че са неговите сандали. Объркал си. Ето по-голяма част от "бисерите" на евреина. Сигурно е засипал и пощите на участници с плювни по мен. Няма да се очудя. Ще ви направи впечатление в постовете му най-споменавания ник. Явно и целенасочено заяждане без да се пише по темата. Ашдот: 1.antijew , как успяваш да си компетентен по всички въпроси. Теста ти за интелигентност 130 ли е? Политолог ли си или политик? Отговори ми , моля те! 2.нямам нищо общо с евреите 3.никого не ангажирам с това но не знам защо е тая атака срещу мен и кмета 4.явно antiju не поназя нови 5.Аз харесвам изказването на кмета и харесвам неговите възгледи.Ето пак antijew с неговите яростни изявления показва характера на евреина от ХХ век.Нека някой да го оспори, дори и той. Поздравявам кмета с добре дошъл. 6.много съм разочарован от агресивното поведение на antijew всички останали са мъдри и толерантни не съм сигурен какво прави този човек в такова силно българско движение на което се покланям затова казах че държанието му е проеврейско -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Запознат |
Публикувано на: 19.2.2008, 21:11
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Изгонен е вече. |
||||
antijew |
Публикувано на: 19.2.2008, 23:50
|
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Заги |
Публикувано на: 6.3.2008, 16:49
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 62 Участник # 1 342 Дата на регистрация: 15-February 08 |
До колкото знам този "Справедлив" е Владо Лалов от бившата младежка организация на ПП Атака, сега работи в централата и предполагам, че това му е основната задача - да пълни и-нет пространстовото и форумите с агитация за жалката му партийка. Той, както и Деница Гаджева - бивша приятелка на Димитър Стоянов, бяха натоварени със задачата да сформират т. нар. младежка организация, но благодарение на нечовешките си услилия да станат значими партийци (Гаджева даже мисля, че е вече депутат - с образование на локомотивен машинист), бързо разпиляха и малкото хора, които бяха успели да съберат край тях. Повечето преминаха към БНС на Расате. Иначе Лалов коли и беси във форума на вестник Атака, и дума не дава да се обели срещу вожда, кохортата му или вестника. Но колкото и да се подмазва на началството, не вярвам да има чак такива позиции, че да уреди когото и да било в Скат:) Не знам дали сте чели статия за него (мисля, че беше в 168 часа), в която бивш член на младежката организация го овинява в сексуален тормоз, преследване и любовни излияния:) Все пак за това последното, не мога да твърдя до колко е истина...но, както е казал мъдрият български народ - "Там, където има дим, има и огън...":) П.П. Юзъра на Д. Гаджева в кю-то е Чинцана и доколкото мернах сред Баннатите има един такъв ник...Но не знам кой е и какво е писал, тъй като съм от скоро. Може да е просто съвпадение:) |
||
Публикувано на: 6.3.2008, 20:00
|
|
Името на СПРАВЕДЛИВ е Александър Балевски.В грешка си.
|
Страници: (11) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » |