Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) |
Предложения за БАН на участници
Bahram |
Публикувано на: 5.9.2007, 19:51
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 16 Участник # 978 Дата на регистрация: 21-May 07 |
Аз предлагам Бан на участника Бахрам по прякор МАГИАН!!
|
Севар |
Публикувано на: 6.9.2007, 3:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Що бягаш пред вятъра бе, Байряме??
|
Биляр |
Публикувано на: 6.9.2007, 19:59
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Подкрепям! Черната роза, не я харесвам и честно казано не споделям голяма част от нейните вредни мнения. Като прибавим към това и че имам информация, че е стара провокаторка, не знам какво друго да кажа. От вас зависи, но аз подкрепям антиевреина! Мисля, че аз бях първия който влезе в пререкание с нея, а когато го правя винаги има защо. -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 6.9.2007, 20:10
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Доколкото забелязвам, някои готвят за бан и Елтимир. Или поне така ми се струва.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 6.9.2007, 21:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Всъщност може да мине без БАН. Не съм навлек като Спас Минков - Сабазий и мога да си тръгна сам.
-------------------- |
ime |
Публикувано на: 6.9.2007, 23:11
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
-------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Ахинора |
Публикувано на: 6.9.2007, 23:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Какво ви става,хора? Не беше ли нашия сайт свободна територия за обмяна на информация и мнения за едничката ни обща цел-спасението на България?Каква е тази параноя да виждате във всеки с по-особено мнение като на провокатор? Така прогонвате може би хора,които могат да бъдат полезни за общата кауза. А може би ще предизвикате и самия Елтимир да си отиде от тук? Това ли е целта на занятието?
|
Ахинора |
Публикувано на: 6.9.2007, 23:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Току-що научих,че Елтимир ни е напуснал,за което много съжалявам.Без него нито сайта,нито форума,нито самата идея на Движението няма да са същите.
Ще бъде нещо друго,нещо съвсем различно от първоначалния замисъл и ще се опорочи.Аз не искам да участвам в подобен процес. |
ime |
Публикувано на: 6.9.2007, 23:32
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
-------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Биляр |
Публикувано на: 7.9.2007, 1:58
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
стига лигави истории! Елтимир си отива за трети път "завинаги" откакто аз следя форума... с него или без, идеята няма да умре, нито пък движението! ужасна грешка е да се осъществява един сайт / движение / организация с един човек! ами нали по този начин Лошите печелят - като ликвидират единия водач и другите се разделят... това е грешка, винаги трябва да участват всички или да има човек, който да поеме предишния при загуба. другото, което е - защо да ги предизвикваме на открит бой, когато те няма да позволят да започнем на равни начала!? те сега водят открит бой - икономически геноцид, ръсят отрови във въздуха, водата, храната генномодифицирана и с пестициди, психотронно орижия, медии, цигани и т.н. чудо е че оцеляваме и има българи които правят деца, в този ад! :)
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Фaнaгория |
Публикувано на: 7.9.2007, 2:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 |
Така е, Биляр, прав си. Атаката срещу Българина е на всички фронтове и нива. Нормално е при такова напрежение да се появяват и вътрешни проблеми, междуособици, недоразумения. Не съм в течение на настоящата ситуация, но искрено се надявам да се изясни между засегнатите хора. Няма да се затрие Движението без Елтимир, но аз лично трудно си го представям без него. И дори решението му да е прибързано заради някакво недоразумение, и дори да е съвсем емоционално, нито го упреквам, нито му се дразня. Само му пожелавам по някое време пак да извади кантара и да решава наново - както и преди се е случвало.
С толкова много врагове отвсякъде въпрос на сърце, самообладание и трезва оценка е да вземем някакво решение. А кому самообладанието и трезвата оценка не изневерява понякога? -------------------- ?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????. |
Севар |
Публикувано на: 7.9.2007, 13:01
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Черни Рози в интернет има поне две. Тук във форума имаше преди време друга Черна роза. А бановете в сайта ги раздаваме аз и Запознат. За Запознат съм убеден, че няма такова намерение. Та нека да се знае кой иска банване на Елтимир (ако въобще е вярно), понеже ми дотегнаха тези недомлъвки и полунамеци. Пък, ако не, предпочитам да се оттегля и да почакам истината сама да изплува. Омръзна ми да се лепи всичко по мен. Надявам се, че Елтимир ще го прочете това и ще намери начин да отговори. |
||||
Дари |
Публикувано на: 7.9.2007, 15:46
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Този въпрос задава Елтимир:"... защо когато се опитам да се регистрирам под друго име и уж регистрацията протича нормално, а като опитам да вляза и ми излиза следния надпис: "Неуспешен вход! Ако страницата не се презареди автоматично, моля щракнете тук..." Каква може да е причината за този проблем? |
||
Запознат |
Публикувано на: 7.9.2007, 16:42
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
За мен изглежда непонятно! Нищо по настройките на сайта не съм пипал, така че не мога да обясня едно такова нещо. При мен засега има само един проблем и той е, че след извесно време след като се логна и ако не съм активен, после трябва наново да се логвам. Това е приемливо за мен, понеже не съм изпълнил още препоръките на Севар относно бисквитките.
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.10.2007, 20:59
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Изплашен си,кух-ен.Но не от нас.Според мен си изплашен от онзи,който ти е поръчал да интригантстваш.Какво каза че ще ти направи?
Аз вече предложих да ти напечатам некролог.Ти не се обади.За мое щастие,твоят път май привършва.Мъдростта на Боян гласи,че безсмъртен е онзи,който оцелява след смъртта. Ние нямаме проблем със смъртта,кухи ен.Но пък ти,бидейки юдеиче мазно и келяво,имаш.Тежка да е пръстта над теб и прахта ти мир да не види И все пак може би е по-добре Запознат да те изгони,преди да гушнеш топа. |
Страници: (11) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |