Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 9 10 [11] ( последно съобщение ) |
Предложения за БАН на участници
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2008, 18:07
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Разбира се, че ще е авто-Бан, за да поемеш отговорност за лайната с кисело мляко, които забърка. Човек трябва да има малко чувство за самокритичност, особено, когато е идеолог, възприеман е за водеща фигура. Човек на това ниво, трябва сам да се жертва, вместо да жертва другите. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 25.9.2008, 18:27
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Записах си го, за да не го забравя. И като доказателство, че наистина съм бил прогонен от тоя сайт и от тоя форум. Само утре някой да не е казал, че не е вярно, и че си измислям!
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2008, 18:40
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Както искаш го разбирай. Най-лошото е, че не го разбираш, а искаш пак да си жертва. Докога с психологията на жертвата? А въобще не забелязваш, че има и саможертва. Саможертва щеше да бъде, ако се беше извинил на Запознат и поискаш той да се върне, както и упреците към други хора - заслужени или незаслужени. Ти не си на ниво да отправяш упреци, а да водиш другите към самоосъзнаването им. Упрек най-лесно се отправя, както и лоша дума, най-лесно се изрича. Само-бана се надявам да си го направиш ти, тук няма кой да те банне, а и да може, няма да го направи. Като искаш, не го прави, твоя си работа, но тогава нямай претенции към другите за каквото и да било. Грозно е, за самия теб като човек. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 25.9.2008, 18:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Йордане, Йордане, тая злоба ще ти изяде главата. Злобата и завистта, ама карай. Ти си на ход. Да те видим колко струваш. По-точно да те видят, аз вече те видях и си направих изводите.
В една книга беше писано: "Трябва да вървите по своя път. Вървете по своя път." Е, аз си вървя по пътя. Бяхме застанали на кръстопът, после пътищата ни се разделиха, нормално е. Времето ще покаже чий път е бил правилен. Времето и следващите събития. Само не забравяйте, че не аз поисках да се махна, а бях прогонен. Зорлем. Карй да е весело, и през по-трудни положения съм преминавал. Бъдете живи и здрави! -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2008, 19:51
|
||
Благодаря, че се огледа в мен, като в огледало. |
||
ton |
Публикувано на: 25.9.2008, 19:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Елтимир трябва да остане в сайта! Той достатъчно много се е саможертвал за България! Хора като Елтимир не се пращат в изгнание, когато враговете искат смъртта на българите!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2008, 20:07
|
||
Не се безпокой, Алтимир, ще се върне. Бъди уверен в това. Димчо Дебелянов, беше писал едно стихотворение, което започваше така : "Отиват, връщат се...". |
||
Публикувано на: 25.9.2008, 21:55
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Само не забравяйте, че не аз поисках да се махна, а бях прогонен. Зорлем. Карй да е весело, и през по-трудни положения съм преминавал.
----------------------------- Аз,като по-тъпичък,тъй и не разбрах кой точно те ...хм,прогони? |
Богатир |
Публикувано на: 26.9.2008, 0:46
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 |
Споко Мещер и аз съм от твойта партия. |
||
Публикувано на: 26.9.2008, 19:58
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
КОЙ ТОЧНО!???
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.9.2008, 21:55
|
Мещер, много зор видехте докато ритнете Елтимир, ама не ти ли е сега кофти да си пиеш сам? Като гледам, голема навалица се събира, откакто ме изритахте.
-------------------- |
Хаберлея |
Публикувано на: 27.9.2008, 22:20
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 1 650 Дата на регистрация: 7-September 08 |
Аз също не мога да разбера за какво говори лидера ви. Уж движението има идея, а лидера постоянно дърпа вниманието към себе си и личните си проблеми, които той твърди и заплашва, че ще станат общи. Аз година чета в сайта и това съм забелязала. Такива самонадеяни изцепки не са ми приятни и много се дразня и ме боли като се боричкат хора помежду си. а уж са приятели
-------------------- ???????? ????????, ???????? ?? ?????? ?? 10 000 ??????, ????? ? ????????. ????????????? ?? ???????? ? ???????? ?????????? ??? ???????? ????????, ?? ???????? ???? ?? ??????? ??????? ?????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.9.2008, 22:31
|
"Не съм Водач, ние сме Заедно" - това е моята формула. А ти коя си? Със своя въпрос ти сама казваш коя си. Аз го разбирам. Дали обаче и другите ще го разберат.
Е, вече не сме заедно. Можеш да рапортуваш. Само че никой не може да върне обратно освободената Идея. Една Идея не може да бъде убита. Тя, Идеята е вече сред хората и върши своето Дело. -------------------- |
Хаберлея |
Публикувано на: 27.9.2008, 22:43
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 1 650 Дата на регистрация: 7-September 08 |
За идеята е ясно, ама ти с кого си заедно не ми просветлява. Нали това исках да кажа, че ти се изпокара с всички тук, сега и с мен се заяждаш. Някакви комплекси избиваш вероятно, ама това си е твоя работа. Нали си чувал за тази поговорка, че човек каквото сам си направи и комшията не може.
На твоя въпрос ти отговарям какво искаш да чуеш: Аз съм агентка на държавна сигурност и съм дошла тук да бъда провокатор. -------------------- ???????? ????????, ???????? ?? ?????? ?? 10 000 ??????, ????? ? ????????. ????????????? ?? ???????? ? ???????? ?????????? ??? ???????? ????????, ?? ???????? ???? ?? ??????? ??????? ?????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.9.2008, 22:50
|
Една от многобройните анонимни. И искаш да ти отговарям? Аз да отговарям на теб? Коя си ти?
Да съм се изпокарал с някого? Не съм забелязал. По-друго е, но ти явно не го разбираш. Е, аз пък си спомням за "Акордьора на пиана", който направил така, че един да не може да намари вратата. Няма да го разбереш, със сигурност няма да го разбереш, но пък и аз изобщо не държа да го разбереш. Достатъчно е да ти го кажа. -------------------- |
Страници: (11) « първа ... 9 10 [11] |