Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Предложения за БАН на участници
Искрица |
Публикувано на: 24.7.2006, 20:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Мисля, че бариерата всеки сам си я поставя, когато спре да иска да прогледне и престане да търси пътя напред. Някой проглеждат по-късно от други, а трети изобщо не успяват....
Не желая този форум да бъде разводняван с дребнави и глупави теми, и да бъде превръщан в един от стотиците такива, в които се обсъжда ежедневна политика. Ние си имаме цели и не трябва да се толерира никой, който умишлено се опитва да ни отклони от тях! Пространството на сайта е отворено за всеки, който иска да разбере и приеме нашите идеи. Който се включва с цел да ги размие няма място тук! Шансът, че е попаднал в това информационно пространство е достатъчен! Ден Грее! |
ганди |
Публикувано на: 26.7.2006, 1:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 35 Участник # 394 Дата на регистрация: 22-May 06 |
без фанатици
-------------------- ???????? ???????? ???
|
Bell |
Публикувано на: 26.7.2006, 20:40
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Единственото нещо, което той е казал в тоя форум, което ми стана интересно е предложението му да ни води в Скат и да ни покаже документация и счетоводство.....
Та викам чакайте да ни води в Скат първо пък после ше го мислим |
Севар |
Публикувано на: 27.7.2006, 1:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Справедливия предложи някой от форума да отиде в СКАТ и да направи одит на счетоводството. Лошо няма, ама доста съм го забравил вече. Какво толкова пък казахме, че цяла национална телевизия се стресна...
|
Запознат |
Публикувано на: 16.1.2007, 18:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Предлагам да се наложи забрана за влизане на IP адреса на Чолаков. Тоя човек няма да се оправи. Идва секва си сопола тук и заминава. Понеже, колкото и да го банват от форумите, той хитро сменя ника и пак влиза, т.е. не се съобразява нито с админа, нито с модератора, нито с участниците. Затова, най-добре е да му се наложи по-груба забрана, тъй че да не му се хлъзгаме повече по сополите.
За сведение на Чолаков: Този сайт въобще не е свободен за своеволията ти и въобще не е демократичен, тъй както ти си го представяш! |
Karutzar |
Публикувано на: 16.1.2007, 18:57
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Запознат проблема при Чоли не е в спама, а в друго. Той си е избрал пътя на протеста, но и би желал всички да протестират като него. Важното е за него да даде гласност на всички неправди със всички методи. И без да се съобразява с мнението на останалите участници из форумите. И после се сърди защо е баннат от този или онзи форум. Лично моето мнение е че би трябвало да му се обясни по-подробно проблемите, които създава. Преди време му изпратих ЛС за да му го обясня, но той даже не знае как да си отвори съобщението за да го прочете. С IP адреса няма да стане - той пише из нет клубове и различен адрес. Би трябвало да се изолират всички адреси от Векшьо както направиха преди време по форумите. Но не мисля че това е разрешението на проблема. Просто той не разбира че тук става въпрос за диалог, а не за негов монолог. Той има моите уважения за всичкото, което е изстрадал из затворите, и за смелостта си да изказва мнението си за неправдите по света, пренебрегвайки несгодите, които среща заради тази си смелост. Естествено никога не съм оправдавал циничните му изказвания, заради които винаги съм го критикувал преди. Правя го и сега. -------------------- ??????? ?????????? |
||
Karutzar |
Публикувано на: 17.1.2007, 20:53
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Запознат Колкото и да ми се иска Чоли да влезе в "релси", въпреки, че му писах да не злоупотребява със свободата на форума - мисля че и не чете това което му се пише. Присъединявам се към теб с искането си Чоли да бъде баннат от форума. Не вярвам, че чете материалите на сайта. -------------------- ??????? ?????????? |
||
Публикувано на: 20.1.2007, 23:54
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Присъединявам се относно Чолаков-сега се е развихрил във форума на АТАКА и в една СВОЯ тема казва,че въпроса бил деликатен и нарича Воините "тангрийци"...
Това не прави чест на никого. И аз ако взема да разправям,макар да не съм лежал по затворите /което не е застраховка за в бъдеще.../мога нероденото в утробата на майка му да разплача.БАН! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 24.4.2007, 16:27
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
samvoin:
Според мен самвойн се доказа завършена личност на флудер.Вярно е,че се поукроти в последните дни,но щом като някоя тема не му изнася или да не я чете,или да не я пълни с простотии. Metoman: Според мен метоман няма кой знае колко по-смислен поуст от този,че някой друг говорел глупости.Нека чете какавото иска и да пише когато има нещо съществено за казване.Само че ако ще приглася на самвойн и ако двамата ще продължават да провокират в дует,тъкмо след като ЛЕМС си "тръгна",то не виждам смисъл да бъдат във форума. П.П.За пример смятам да приложа това,което за пореден път виждам от самвойн - съобщения,пуснати едно след друго в интервал от 1 до 5 минути. |
Иван |
Публикувано на: 24.4.2007, 16:36
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Въпреки, че винаги досега методите и доводите на подобни твари са се обръщали срещу тях, то все пак трябва да се държим разумно - да им позволяваме да опитат, но след като се осерат, следва да си ходят.
В случая със Самвоин мисля, че репертоарът му се изчерпа. А колкото до другия лайномет или метолайн - явно ги комадироват по двама. Така е в станциите за високо напрежение - единият работи, а другият гледа дали се спазва инструкцията. |
Metoman |
Публикувано на: 24.4.2007, 20:49
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 57 Участник # 938 Дата на регистрация: 20-April 07 |
Хмммм аз не познавам никой от тук,не работя за никой и нямам намерение да петня вашите идеи |
||
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 9:56
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
И на мен ми писна Зиг-Хайл-стването на самотното войнче..!!! Предлагам Севар да му завърти една БАНичка с късмети нищо, че не е коледа..!!! Предполагам, че затова си е избрал този ник...!!! Самотен е, защото го пъдят от всякъде..!! Нека не нарушаваме традицията и да го направим още по-самотен...!!!
Относно онова малко лайненце Metoman, на мен лично не ми пречи... За него може и да има някаква надежда да влезе в правия път...!!! Но ако останалите съфорумци преценят друго, Севар да му дава БАНицата и на него.... |
Публикувано на: 18.8.2007, 15:08
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Предлагам БАНичка и за КВИК-МЪРШАЛ!
Не вярвам някой да не знае защо. |
MARSCHALL |
Публикувано на: 18.8.2007, 17:37
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 117 Участник # 1 072 Дата на регистрация: 4-August 07 |
Предлагам БАН за мещера-кокошката, който постоянно
кудкудяка и нарушава спокойствието във форума!!! |
ime |
Публикувано на: 18.8.2007, 17:39
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
-------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Страници: (11) 1 [2] 3 4 ... последна » |